Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7299014 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı AmaralGürses

Sosa ozi gomez koysun KARTALIM SAMPIYON olsun !!!

Çevrimdışı SLYKRT

PARA KAÇ GÜN KALDI YAAAA ALLAHIM ŞÜKÜRLER OLSUNN BUGÜNLERİDE GÖRDÜK YARABBİ
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı aşığımsana

Şenol hoca gol kralı koleksiyonuna Cenk veya Gomezi ekler mi sizce (Şota ,Fatih Tekke , Burak Yılmaz , Fernandao )
bitime iki hafta kala gol sayısının 27yi bulacağını düşünüyorum :):):)
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Ogün

Yeni geldim eve. ALLAH KİTAP BEŞİKTAŞ ULAN!

Çevrimdışı Ogün

29 yapıp Feyyaz'ı geçebilir mi acaba? :lol:

Çevrimdışı halvetifarazi

gs'ye yenilmezsek şampiyonuz demiştim. şükürler olsun..

Çevrimdışı onurturan

:claps:  :claps:

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Şampiyon olmamızın haklı gururunu, mutluluğunu ve şaşkınlığını yaşıyorum.

Gerçekten çok çok özel ve güzel bir duygu..

Bi yarım saat boş boş baktım sağa sola.

Emeği geçen herkese teşekkürler..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı worns

İçimde hala engelleyemediğim bir tedirginlik var. Şu Osmanlı maçı gelse de bir an önce kupayı kaldırsak.

Çevrimdışı mehmetthedum

İnşallah oyuncular da bizim gibi rehavete düşmez.

Matematiksel garanti henüz alınmadı.

Not : mahallenin karamsar abisi.

Şaka lan şaka.... Ş A M P İ Y O N          B E Ş İ K T A Ş :halay:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ayrıca geçen yaz lig başlamadan tranfer sezonuyla, ardından ligin ilk ve ikinci yarısında takımı takip eden, sakatları, kart cezalılarını takip eden, her maçı izlemeye çalışan, Beşiktaş ile yatıp Beşiktaş ile kalkan herkese helal olsun büyük Beşiktaş taraftarı iyiki varsınız!

Sanki sene başında Beşiktaş takımı bir bebekti, her maçı izledik, takip ettik, gözümüzün önünde büyüdü ve şampiyonluğa kanat açtı.

Çok gururluyum çok..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sallapati

İçimde hala engelleyemediğim bir tedirginlik var. Şu Osmanlı maçı gelse de bir an önce kupayı kaldırsak.

katılıyorum.. quaresmanın paylaşımını çok garip buldum

Çevrimdışı Renton

katılıyorum.. quaresmanın paylaşımını çok garip buldum
Bu kadar kasmayın ya  :evillol: :evillol: 6 puan fark var 2 maç  :evillol: :evillol:
See you in another life,brother.

Çevrimdışı Ensar

bu ahmet cakar niye hala feneri yalıyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı sallapati

Bu kadar kasmayın ya  :evillol: :evillol: 6 puan fark var 2 maç  :evillol: :evillol:

taraftar şampiyonuz diyebilir ama futbolcunun bunu yapması amatörlüktür.. 11 futbolcu bu kafada olursa osmanlıya yenilme ihtimalimiz yok mu?

Çevrimdışı Özgür K.

Elde değil ama tedirginlik olacaksa böyle olsun.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı sallapati

Elde değil ama tedirginlik olacaksa böyle olsun.

Şenol hocayı biraz tanıyorsam rehavete izin vermeyecektir.. bence dünle bugun arasında Şenol Hocanın mentalitesi değişmemiştir.. Sütten çok ağzı yandı çünkü... Futbolcular bu tür amatörlükleri bırakıp Osmanlı maçına odaklanmalı

Çevrimdışı Renton

taraftar şampiyonuz diyebilir ama futbolcunun bunu yapması amatörlüktür.. 11 futbolcu bu kafada olursa osmanlıya yenilme ihtimalimiz yok mu?
Quaresma kafa olarak amatör zaten saha içinde de öyle  :evillol: 2 galibiyet daha alırız 82 puanla olmak ister hoca anısı var 82 nin
See you in another life,brother.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Valla oyuncular umarım bizim kafada çıkmazlar Osmanlı maçına ne deyim :)

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

ya abi beyaz tvde taraftarla roportajlar var.. Beşiktaşlı herkes şampiyon olduk diyor.. benim bilmediğim bir durum mu var... burdan şampiyonluk kaçarsa FBnin 2010 yılındaki timsahından çok büyük malzeme veririz 10 yıl dalga geçerler yeminle...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şimdi sevineceğiz tabi ki sonuna kadar hakkımız ancak sabah her şeyi unutmalıyız.

Maçı çok sıkı tutup bu işi bitirmeliyiz. İş %99 ancak hala bitmedi Şeref Bey'de net skorla iyi futbolla bu işi bitirmeliyiz.

Biri içeri içki soksun maçtan sonra Gomez'i sarhoş edip hemen imzalatalım boş kağıdı.
Tuttum bu fikri :evillol: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2016, 00:41:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şampiyonluk topiği de açılacak transfer topiği de değerli Beşiktaşlılar sakin olun önce şampiyon olalım :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli