Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7299092 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Arena_

Amacım bölmek değil yalnız şampiyon olamayız Fener şöyle döşeyecek böyle puan farkı yapacak diyenleri anıyorum buradan.

Hayatta önce bir şeylere inanmayı öğrenmelisiniz. İnanmadan hiçbir şey olmuyor. Kaldı ki reel konuşursak bizim kadromuz daha iyiydi, daha iyi. Yıldızların büyüsüne kapıldınız.

Ama sizde bizdensiniz. Doyasıya sevinin.

Abi şampiyonluk topici de açılacak değil mi  :biggrinking:

Çevrimdışı fore_kazık

Çağrı abi transfer başlığını aç şampiyon belli zaten

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AÇ AÇ AÇ AÇ AÇ !!!  :D

Çevrimdışı Tolga

Şampiyonluk tescillensin biraz keyfini çıkartalım ondan sonra yeni transfer başlığımızı açarız :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Orhan

Herseyi gectim Konya maci da yuzde 90 arena da olacak. Konya baskani iddamiz olmazsa Besiktasta sampiyonlugunu ilan ederse bir jest yapariz demisti. Bekliyoruz. :bandit:

Çevrimdışı nusretaslanturk

Taraftar çıldırdı başlık istiyor @Çağrı

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Şimdi tosiç vasat mı vasat altımı?
Vasat . Eksikleri var ama yeri geldiğinde sorumluluk alan , yedek kalsa da kendini hazır tutan profesyonel bir sporcu. Transfer bütçemiz düşük ve halletmemiz gereken önemli mevkiler varken Tosic'e fazla dokunmamak lazım .

Çevrimdışı Bekrakn

kuponu bulalımda ıslanırız :D cüzdanda çok yıptanıyor diye koymuştum bir yere ilk gençlerbirliği maçında :D ama nereye koydum :D

@nusretaslanturk kitapların aralarına, halının altına, kışlık paltonun ceplerine falan dikkat et hocam. temizlik zamanı annen bulup atmadıysa sıkıntı yok çıkar bir yerden :D

@nusretaslanturk kitapların aralarına, halının altına, kışlık paltonun ceplerine falan dikkat et hocam. temizlik zamanı annen bulup atmadıysa sıkıntı yok çıkar bir yerden :D
en büyük korkum valide'nin atmış olması :) kışlık montlar iyi fikir

Çevrimdışı Anıl

Çevrimiçi murat

Vasat . Eksikleri var ama yeri geldiğinde sorumluluk alan , yedek kalsa da kendini hazır tutan profesyonel bir sporcu. Transfer bütçemiz düşük ve halletmemiz gereken önemli mevkiler varken Tosic'e fazla dokunmamak lazım .
Sene başı çok isyan edildi ama mantıklı bir hamleydi.hem solbek hem stoper yedeği bir oyuncu ve bedava.tamam solbek pozisyonumuz hala açıkta ama kabul edelimki mali durum ve stad inşaatı nedeniyle mecburi bir transferdi.

Çevrimdışı tayfun_bjk

4 yıl önce Orman geldiğinde para yatıranlar kulüpten inanılmaz para kazandı öyle böyle değil..
4 yıl önce yatırmaya gerek yok hocam geçen kasımda bizim kağıt 1900-2100 arasıydı. şimdi 5300-5400lerde. yarın 7ye doğru gidebilir,  ama sen ne yaptın diyeceksiniz? ben yakın akrabama aldırdım onun arkadaşları aldı benim bir arkadaşım 2100den araba parası yatırdı arabası jip oldu. ben almadım durumum musait değildi. yinede sportif hisselerde inişler cıkıslar hızlı olur manuplasyona musaittir, bizim hisselerde yapılıyor demek istemiyorum yanlış anlaşılmasın. örneğin fener şampiyon olduğunda en son hisseleri düşüşe geçmişti.

Çevrimdışı AmaralGürses

Play off sezonundaki gs macinda sahaya giren abimiz degil mi bu abimiz  :evillol:

osmanlı maçı garantiye alındıktan sonra sarı sınırındaki bütün oyuncularımız sarı kart görsün mümkünse :)

Çevrimdışı GökhanG

Allahım sana şükürler olsun sonuna kadar hakettik..

Dün kü gs'li topçuların (özellikle podolSki) hareketlerini görünce bu şampiyonluğun renklilere nasıl koyduğunu bi daha gördüm.

Bu şampiyonlukta emeği geçen başta Şenol Güneş olmak üzere ..

Atiba - Gomez - Sosa - Oğuzhan - Cenk - Quaresma - Töre(ilk yarıda ki derbileri kazandırdı)

Aldıkları her kuruş helal olsun bunların arkasını da sağlama alırsak seneye şampiyonluğumuz son iki haftaya bile kalmaz.

O SENE BU SENE , BUNDAN SONRA HER SENE ! :super:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Sene başı çok isyan edildi ama mantıklı bir hamleydi.hem solbek hem stoper yedeği bir oyuncu ve bedava.tamam solbek pozisyonumuz hala açıkta ama kabul edelimki mali durum ve stad inşaatı nedeniyle mecburi bir transferdi.
Doğru . Öncelikli olarak sol stoper ikinci seçenek olarak sol bek yedeği olarak ele aldığımızda Tosic'i  yaz transfer döneminde elimiz rahatlayacak , daha fazla seçenek olacak önümüzde. Örneğin İsmaille imzalamak yerine üst düzey bir sol bek arayışına girebileceğiz. Oyuncu Beşiktaş'a adapte oldu . Şartları ele aldığımızda mantıklısı Tosic'i takımda tutmak.

Çevrimdışı Asi Ruh 1903

Allahım şükürler olsun ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ!!

SM-G850FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Yazın transferde doğru hamleleri yapmak şart. Yalnızca Şampiyonlar Ligi için değil, önümüzdeki 3 seneye ambargo koymak için.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı can1903

Play off sezonundaki gs macinda sahaya giren abimiz degil mi bu abimiz  :evillol:
aynen
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı eaglekartal

:ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay: :halay: :sevinc :sevinc :sevinc çok uzun zaman oldu bee inşallah bir sonraki peşpeşe gelecektirrr beklemeyeiz bukadarr

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Kemal

Haftasonu Lütfen Vodafone Arenada 1 tane eski formalı gormeyelim , inip alsın bir zahmet şampiyonluk forması