Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7301258 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 22:28:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Alıntı
2011 de şampiyon olsak kadro dağılmayacaktı, güçlendirip yolumuza devam edecektik ve ilerleyen yıllarda muhtemelen Gs nin topladığı kupaların büyük kısmını yine biz toplayacaktık. Başımız hiç bunlar gelmeyecekti, borç batağına saplanmayacaktık hatta olan borçlarımız neredeyse silinecekti ve ekonomisi en rahat Anadolu kulübü biz olacaktık.

Doğu Karadeniz'den bir yorum daha. Bu çocuk bizim foruma üye olsun isterdim. 2004 için ne yazdıysak 2011 için aynılarını yazıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AmaralGürses

ozan69 nerde

Tum sezon bangir bangir moral bozmasi kolay, sonra "totem" der o arkadaslar    :iblush:

Çevrimdışı Deadam

800000 forma ne olacak şimdi ekonomiye zarar bunlar :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Alper1903

Büyük konuşmayayım ama buradan da artık vermeyiz

Çevrimdışı 'TaNeR'

"EFENDİLER PAZAR GÜNÜ ŞAMPİYONLUĞU İLAN EDECEĞİZ." 

Şenol Güneş 09.05.2016
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

totem konusu ilginç, ben de renklilerin maçını seyrettiğimde kazanıyorlar bu nedenle seyretmediğim çok oluyor. bizim bu sezon seyretmediğim maçlar sıkıntılı oldu. mesela 2 akhisar maçını da izleyemedim. bu nedenle kalan 3 maçı da izleyeceğim :)
totemin kralını yaptım bugün. maçı izlemedim bir açtım visca 1.golü sokuyordu hemen kapadım bir daha açtım visca 2.yi sokuyordu gene hemen kapadım bir daha açtım babacan penaltıyı kurtarıyordu bir daha da açmadım  :D

ŞAMPİYONLUK HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Zafer55

Sonunu getireceğine en başından beri inandığım Şenol GÜNEŞ ve Evlatlarına teşekkürler...

Çevrimdışı Tolga

2007'den bu yana lig de hep yerli hocalar şampiyon oldu.

Bu yıl bu seriyi Şenol Hoca devam ettirdi. Yerli hocanın önemi üzerinde  özellikle de Şenol Hoca üzerinde çok durmuştum sezon başı ve haklı çıktığım için de gerçekten çok seviniyorum. :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

Tum sezon bangir bangir moral bozmasi kolay, sonra "totem" der o arkadaslar    :iblush:
dönekligin yeni adı totem oldu zaten :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Arena_

Büyük konuşmayayım ama buradan da artık vermeyiz

Haftaya Gençlerbirliği'de köser bunlara  :biggrinking:

Çevrimdışı Bekrakn

totemin kralını yaptım bugün. maçı izlemedim bir açtım visca 1.golü sokuyordu hemen kapadım bir daha açtım visca 2.yi sokuyordu gene hemen kapadım bir daha açtım babacan penaltıyı kurtarıyordu bir daha da açmadım  :D

ŞAMPİYONLUK HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN  :biggrinking:

abi bu totemi bundan sonra hep bekleriz, beklentiyi çok yükselttin :D @tangaz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 22:32:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şimdi sevineceğiz tabi ki sonuna kadar hakkımız ancak sabah her şeyi unutmalıyız.

Maçı çok sıkı tutup bu işi bitirmeliyiz. İş %99 ancak hala bitmedi Şeref Bey'de net skorla iyi futbolla bu işi bitirmeliyiz.

Biri içeri içki soksun maçtan sonra Gomez'i sarhoş edip hemen imzalatalım boş kağıdı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Oley oley ooolleyyyy whe are the champ whe are the champ   :super: :halay: :ishock:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Alper1903

Ya yemişim temkinli konuşmayı ŞAMPİYON olduk işte. oh bee  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Bu arada Osmanlı maçına kesinlikle kazanmak zorundaymışız gibi çıkmalıyız, biz beraberliği oynamayı fazla beceremiyoruz :D

Çıkıp oynarsak kazanırız hadi herşey ters gitse bile en kötü berabere biter.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı xenos

Şampiyonluğumuz hayırlı olsun arkadaşlar... Pazar günü kupanın teknik heyet, futbolcuların kısaca tüm takımın elinde yükseldiğini görmek inanılmaz olacak...

Biz yükselirken aynı zamanda fenerin batışına tanıklık edeceğiz... Bu kadar insanın ahı bir yerde eminim çıkacaktı.

Herkesin yüreğine sağlık...

Çevrimdışı nusretaslanturk

Şimdi sevineceğiz tabi ki sonuna kadar hakkımız ancak sabah her şeyi unutmalıyız.

Maçı çok sıkı tutup bu işi bitirmeliyiz. İş %99 ancak hala bitmedi Şeref Bey'de net skorla iyi futbolla bu işi bitirmeliyiz.

Biri içeri içki soksun maçtan sonra Gomez'i sarhoş edip hemen imzalatalım boş kağıdı.
sanmıyorum içkiye gerek kalacağına, zafer sarhoşluğu yeter gibi :D

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Ensar

nani'k ;

"BİRLİK DEĞİL VE TAKIM DEĞİLDİK"

"Bence sorun bugünün sorunu değil, sorun  sezon başında başlayan sezon ortasında devam eden bir sorun. Son maçlardaki gibi değildik. Birlik değildik, takım değildik. Son maçlarda silkelendik takım olduk daha iyi oynadık ama geç kaldık. Bugün oyunumuzu sahaya yansıtamadık. Güçlü bir takımla oynadık. Galip gelmek isterdik ama yapamadık. Bu sorun şimdinin sorunu değil. Sezon başından beri devam eden bir sorun."
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı sallapati

SAMPIYO...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sezon bittiğinde 34 haftanın 31 haftasını deplasmanda oynamış olacağız.

Yani statsız şampiyon olarak tarihe de geçtik.
tarih yazmak bizim işimiz seneye 3.yıldızı takmalıyız :D

Çevrimdışı nusretaslanturk

pazar günü kupa stada geliyormuş beyler :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kupayı kaldırırken skorbordda bu fotoğraf olsun.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

abi bu totemi bundan sonra hep bekleriz, beklentiyi çok yükselttin :D @tangaz

totem tarihinin bildiğin destanını yazdım bugün  :D @Bekrakn
biz çokdan şampiyon olurduk da 2 akhisar maçını izleyemedim o nedenle bu haftaya ertelemiştik :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona