Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7303049 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rasim Ozan'dan Abdülkerim'e;

"Nasıl kudurduu.. Karagümrüklü kudurduu.. Abdülkerim Durmaz kudurduuu.. KUDUUUURRRR" :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı sallapati

dün takılsaydık Başakşehirdeki uyuyan hücreler (bekir - emre - babacan) uyanabilirdi..Başakşehir maça asılır ama ben yine de emre oynamasın derim.. birazdan kadro açıklanır

Çevrimdışı Zafer55

Beste ve şov kültürü ne kadar doğru bir kültür bunu tartışmak gerekir, maç koptuktan sonra son 10 dakika eğlen, maçtan sonra eğlen, maçtan önce eğlen ama maç sırasında sonuna kadar baskını yap, orayı cehenemme çevir şarkı türkü söyleyince orası cehennem olmuyor taraftarın kendi mastürbasyonunu yaptığı bir yere dönüşüyor..

İki görüşün arasında bir anlayış oturacaktır diye düşünüyorum yeni sezonda.Alkış ve ıslık evrensel bir olay olsada.Besteler ve tezahuratlar daha özel şeyler.Bu sebeple saha içinde taraftarın ne dediğini anlayacak ve yaşayacak oyuncu sayısı az olmamalı.(Bursa maçında Burası İnönü tezahuratına Oğuzhanın verdiği tepki gibi.)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Beyler Atınç bozmuş. Bu ne la :lol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı MrtBlgc

Dün maçta bir şey dikkatimi çekti, Tolga'nın yaptığı vuruşların hemen hemen hepsi orta sahayı geçmedi. Sanırım ayakları kuvvetli değil.
Bir kaleci için handikaptır bu durum. Özellikle bir kaç pozisyonda sırf bu sebepten dolayı baskı yedik.

Çevrimdışı ahmetx

Uzun vadede başarı istiyorsak İlk 11 de en az 5 sağlam yerli olmalı bizim Oğuzhan ve Tolgadan başka ilk 11 yerlimiz yok (İsmaili saymıyorum ) . Burayı zorlayabilecek Olcay , Tosun ,Tolgay ve Töre var .Tolga ve Olcayın ise kalitesi ortada.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mylife1903

Cherysev = hem rus hem ispanyol olmaz, okumaz bu çocuk  :bandit:

Aynen abi, zaten bunun ailesi galiba ispanyaya gocmus, babasi galiba futbolla ilgili birseyler yapiyormus, ben bilmem, sevmem, istemem.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Taraftarlarimiz Basaksehire giden Fb kafilesinin gecis guzergahina Sampiyon Beşiktaş ! Akilli olun pankarti Asti !

Adamsiniz :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Yeni yeni kendime geliyorum.

Biz biraz tecrubeli besiktaslilar soyledik ama size, rahat olmaz, zor mac, gs fb icin oynar.... Hep dedik kendimiz strese girdik, stresten annemi bile arayamadim anneler gununde. Anca kendime geliyorum, sigara ustune sigara resmen kibrit tasarrufu yaptim.

Ne pis bir camiaymis bu gs. Ulan sahada yapmadiklari cirkeflik kalmadi. Allahtan tosic varmis, ezdirmedi bizim cocuklari. En son veliye boyle dayilanmislardi, sonra veli atilmisti. Ulan adam ne guzel yapti, boyle karakter koyacaksin, tam zamaninda kavga cikardi, butun takim sallaniyordu.

Offf acip acip bastan izliyorum tosici. Once cift daliyor duduk sonrasi, sonra emreyi sonra sarbiyi.....
Sarbi yazik eski besiktaslilardan sandi kostu bunun ustune, kafakola gelince, aman abi formanda bisi var moduna girdi

Çevrimdışı cisse557

Kayseri ve Gs maçının 90 dakika kaydı olup da vermiyorsanız ayıp ediyorsunuz söyliyim :D

Çevrimdışı mylife1903

Kayseri ve Gs maçının 90 dakika kaydı olup da vermiyorsanız ayıp ediyorsunuz söyliyim :D
Katiliyorum hala paylasmayanlar var

Çevrimdışı Ensar

tekrar 90 dk izleyip ne yapıyorsunuz çok merak ediyorum :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cisse557

1 hafta çok uzun süre 90 dakika doyurmuyor beni şahsen maçı izlediğim gibi özetini de izliyorum birkaç kez :)

Çevrimdışı Ensar

1 hafta çok uzun süre 90 dakika doyurmuyor beni şahsen maçı izlediğim gibi özetini de izliyorum birkaç kez :)
özetini bende izliyorum da 90 dk istekleri ilginç geliyor :D

Çevrimdışı mylife1903

Ismail bakiyoruz

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı brkntcnr

Rakitsky ve Marlos yazılmış var mı bi bilgisi olan. Ayrıca yazılmaya başlanan isimler doğruysa stoper konusunde çok kaliteli isimlerle uğraşıyoruz. İlk başta skrtel, glik, sonra subotic, şimdi de rakitsky. Valla bu isimlerin üstüne gidip yalçın ayhan falan gelmez inşallah.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ismail bakiyoruz
Abi yakında ismailin çoçukluğuna inecen diye korkuyorum :)

Çevrimdışı OrhanAker

Beyler Atınç bozmuş. Bu ne la

Bu ne hal olm :kop:

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan

Yemin ediyorum ilahi adalet bugun tecelli ediyor. Konu disi yapmak istemiyorm ama anlayan anladi!!!

Çevrimdışı Arthur

:ishock: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :ishock:  :ishock: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :ishock:  :ishock: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :ishock:  :ishock: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :ishock:  :ishock: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :ishock:  :ishock: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :ishock:  :ishock: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :ishock:  :ishock: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :ishock:  :ishock: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :ishock:  :ishock: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :ishock:  :ishock: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :ishock:  :ishock: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :ishock: :ishock: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :ishock:  :ishock: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :ishock:  :ishock: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :ishock:  :ishock: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :ishock:  :ishock: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :ishock: :ishock: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :ishock:  :ishock: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :ishock:  :ishock: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :ishock:  :ishock: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :ishock:  :ishock: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :ishock: :ishock: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :ishock:  :ishock: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :ishock:  :ishock: ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ  :ishock:

Çevrimdışı dkn_34

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı OrhanAker

ŞAMPİYONA SAYGI DUY.
:halay: :halay:

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi