Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7310857 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 00:05:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
sen stutgart ın durumu söyleyince aklıma ilk gelen isimdi timo
ama dortmund kimselere yar etmez onu

Alır 1 sene hazırlarlar ellerinkini 80 milyona okutup onu koyarlar oraya. Yaparlar mı? Yaparlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Alır 1 sene hazırlarlar ellerinkini 80 milyona okutup onu koyarlar oraya. Yaparlar mı? Yaparlar.

bunu düşününce zaten timo şansının yüzde 0,0001 olacağını düşünüyorum

aslında o değilde paran olacak hoffenheim dan süle yi alacan...
10 sene savunman rahat
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 00:08:35
  • Beşiktaş / Bodrum
bunu düşününce zaten timo şansının yüzde 0,0001 olacağını düşünüyorum

aslında o değilde paran olacak hoffenheim dan süle yi alacan...
10 sene savunman rahat

Paran olsa da alamayacağın şeyler var derler ya. Biri Süle bizim için :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 00:10:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Subotic'te de Almanca var.

Subotic, Gomez, Adler.. Düşününce kulağa çok hoş geliyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Paran olsa da alamayacağın şeyler var derler ya. Biri Süle bizim için :D

sezon sonu indirime girer belki  :kop:
tam bayern in alacağı adam
newcastle düşerse mbamba diyeyim o zaman :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Mehmet57

Ben sahsen isterim Podolski'yi sol kanatta, ama ozaman ileri cikislari cok iyi bir solbek lazim. Galatasaray iki sene ust uste gidemezse ozaman almayi dusunebilir belki yonetim, oyuncu kesin Gs'yi terk etmek isteyecektir.

Almanlar, Avusturyalilar, Isvicreliler, Amerikalilar ve Iskandinavya tarafindan topculara yonelmek fayda var.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı aa1903

hayırlı olsun, bu saatten sonra şampiyonluğu vermeyiz. yalnız olcay'ın açıklamalarını hiç beğenmedim. gomez-sosa-oğuzhan-atiba dörtlüsü olmasa görürdük biz o defansla o kaleciyle kaçıncı oluyorduk! gomez iyi de geç, ne artist artist o verdi, bu verdi yok kaleci de iyi cart curt diyorsun. olcay'ı çok da severdim halbuki. bir gereksiz sir çıkışı vardı bir de bugün gomez konusunda saçma sapan triplere girdi. adam 25 gol atmış, bu tolga diyor.

Çevrimdışı Kutay

https://twitter.com/BurakMaktav34/status/729409629931868160

kesinlikle ihbar edilmeli  vakti olan emniyete mail atsın lütfen

edit: pislik herif tweeti silmiş gözü yememiş tabi
[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2016, 00:24:45 Kutay ]
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı EagleForce

Gomez ne ara sari kart gordu? Maratonda simdi alt yazi yazdi sari kart goren Gomez cezali duruma dustu diye. Olcay yerine Mario Gomez yazdi galiba hiyarlar.

Çevrimdışı canergiray77

Kanat ve Subotic ?
sağ bek yazacaktım sanırım kafayı yedim maçtan sonra :D @MUSTAFA_
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı AmaralGürses

Gomez ne ara sari kart gordu? Maratonda simdi alt yazi yazdi sari kart goren Gomez cezali duruma dustu diye. Olcay yerine Mario Gomez yazdi galiba hiyarlar.

Wishful thinking diye bir tabir var Ingilizce'de tam ona uymus.

Gonullerinden geceni yazmislar ama gercekle alakasi yok. Olcay cezali panzerimiz daha Feyyaz Reis'in rekorunu kiracak.

Çevrimiçi MUSTAFA_

sağ bek yazacaktım sanırım kafayı yedim maçtan sonra :D @MUSTAFA_
Olur böyle şeyler

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

İlk yarıdaki performansı tekrarlamak yetecektir.

Plan tıkır tıkır işliyor.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

İngiltere Büyükelçisi'nin twiti. :)

https://twitter.com/UKAmbRichard/status/729409251123331072

Vodafone İngiliz firması. İngiliz Büyükelçisi Beşiktaş'ı kutluyor.

#FenerbahçeyeKurulanKüreselKomplo
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada söylemek istemiyorum ancak cenk tosunun düğününe ve gomez'in içkisine laf eden arkadaşlarımız olmuştu adam bugun assist yapan adam cenk tosun gol atan mario gomez buda böyle bir bilgi olsun.

Çevrimiçi mayguntr

Benzerini Sosa da isteyecek yalnız meblağ bu kadar yüksek olmasa da :D

2.5 ister 3 yıllık sözleşmeden.

Artık zaten o paraları kazanacak oyuncularla yola devam etmemiz gerekiyor bence ŞL de kalıcı olmak istiyorsak o paraları kazanan ve kazandığını hakkeden oyuncularla yola devam etmeliyiz ki Sosa ve Gomez hakkediyor bence. Stopere de 2 civarı kazanacak , o seviye de adamlar almamız lazım Marcelo ile ,Alexisle olacak iş değil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 00:41:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Alıntı
Bjk yine güçlendi, üçlü ittifaka girdi... Yine İstanbul un güçlü olduğu yıllara geri döndük, Gs yönetimi de değişirse tamamdır ilk 3 e bizi yaklaştırmazlar bile...

Alıntı
Ben kendi açımdan Bjknin bu şampiyonluğuna sevinemedim.Kazançlarını çok artıracaklar, şampiyonlar ligi ve reklam gelirleri had safhaya çıkacak.Taraftar gelirleri tavan yapacak.

Bizim ligde yakalayabileceğimiz takım olarak gördüğüm Bjk ile bu sezon nedeniyle fark dahada açılacak.Artık çok akıllı olmaz isek bu üçlünün yanında takılmaya çalışan eskinin efsane bir takımı haline getirirler bizi.Bu sezon bizim açımızdan çok önemli.Ne yapıp edip yukarıdan kopmadan ilk 4 içerisinde yer almalıyız.İlmek ilmek işleyerek yükselmeliyiz.Umarım bunu başarırız.

Velhasıl Doğu Karadeniz'de yas var şampiyon oluyoruz diye..

Alıntı
3 sene önce fukaralıktan Eneramo, G.Süzen, Sezer, Ömer Şişmanoğlu transfer eden, ceza üstüne ceza yiyen Bjk nereden nereye geldi bide şimdiki hallerine bakın. Bakalım onların yaptıklarını Muharrem beyde yapabilecek mi ? Çok zor, çok çok zor...

Tabi gerçekler acıtır..
[ Son Düzenleme: 09 Mayıs 2016, 00:45:20 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bunlar ne ara bizi kendilerine rakip bellemişler ya :kop:

Çevrimdışı Alper1903

Bir koyuyoruz, ülkenin her yerinden inlemeler duyuluyor  :bandit:

Çevrimdışı Kemal

Tabi gerçekler acıtır..

Doğuş çay içsin onlar gelecek 3 sene üzerine , adam dinamit koyup gitti geleceklerine

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2016, 00:47:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Doğuş çay içsin onlar gelecek 3 sene üzerine , adam dinamit koyup gitti geleceklerine

3 mü? En az 5.. Daha bununla yüzleşemediler. Biz İstanbul takımı olarak şampiyonluğu elde etmek için tam 3 sene yapılandık 4. sene oluyoruz. Hem de yakalanabilecek en iyi jenerasyonlardan birini yakalayarak.

10 sene daha şampiyon olamazlar  :bye:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli