Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7304409 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı RQ7_351903

Boş boş konuşuyorsunuz O oralı bu baralı, o iyi değil bu kötü.

Üf kaka, ama hakem hatalarından ağlayınca LOBİ diye ağlamayı biliyorsunuz, vur masaya yumruğunu, yok pasif Beşiktaşlı olurum sevmediğin adam Beşiktaş'a yönetici oldu diye pasif olacaksan ol yedi düşmanım başkan olsa Beşiktaş'lı olurum.

Serdal Adalı'da gelsin Ethem Sancak'da, kimin Beşiktaş'a bir iyilik yaparsa yararı dokunursa başımın üstüne.

Kim olduğu hiç önemli değil.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İnşallah ikisi de olmaz ve olmayacaklar da :)
aynen anıl katılıyorum sana özellikle ethem sancak kesinlikle olmamalı

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

İmza atarım buraya. Yazık günah ya. Net şike yapan biri A.Y nasıl savunuluyor. Böyle birlik beraberlik olur.

Metin Albayrak filan hakkımızı savunamaz, savunamayacaktır. KOÇ Ailesinde Beşiktaş'lı kalmadı. Ali Koç FB başkanlığı peşinde zaten? @cursedofdragon
Ömer Koç Beşiktaş'lı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı RQ7_351903

Çevrimdışı can1903

Ömer Koç Beşiktaş'lı :)
İsmi bile geçmiyor ya, Rahmi koçta şu Ali Koçu nasıl Beşiktaşlı yapamamış anlayamadım. Ulan şöför  :uyucam:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı cursedofdragon

Boş boş konuşuyorsunuz O oralı bu baralı, o iyi değil bu kötü.

Üf kaka, ama hakem hatalarından ağlayınca LOBİ diye ağlamayı biliyorsunuz, vur masaya yumruğunu, yok pasif Beşiktaşlı olurum sevmediğin adam Beşiktaş'a yönetici oldu diye pasif olacaksan ol yedi düşmanım başkan olsa Beşiktaş'lı olurum.

Serdal Adalı'da gelsin Ethem Sancak'da, kimin Beşiktaş'a bir iyilik yaparsa yararı dokunursa başımın üstüne.

Kim olduğu hiç önemli değil.

sen üslubunu düzelt ilk önce hakem hatalarından kimse ağlamıyor burda bu adamlar gelince hakem hataları biticek mi ?

Serdar adalı Beşiktaş'ın içindeyken hakem hataları olmuyormuydu ?

Osmanlıspor kimin takımı ? Hakem hataları olmuyor mu ?

Asıl boş boş konuşan sizlersiniz serdar adalı'ya laf etmedim ayrıca ancak şuan gereksiz erdal torunoğulları tek başına idare ediyor.

Ethem sancak'a girmiyorum bile öyle adamların Beşiktaş'ta işi yok.

Çevrimdışı can1903

sen üslubunu düzelt ilk önce hakem hatalarından kimse ağlamıyor burda bu adamlar gelince hakem hataları biticek mi ?

Asıl boş boş konuşan sizlersiniz serdar adalı'ya laf etmedim ayrıca ancak şuan gereksiz erdal torunoğulları tek başına idare ediyor.

Kardeş transfere bakmıycak diyoruz Serdal Adalı sen ne diyorsun :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aynen panpa ethem sancak kesin olmasın en sevmediğim adamlardan biri

Kardeş transfere bakmıycak diyoruz Serdal Adalı sen ne diyorsun :D

adamın işi o transfer nedicen adama sen transferden sorumlu olmucan seni metin albayrak'ın yerine basın sözcüsü mü yapıyoruz dicen ?

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Gordon Baba

Nedir bu serdal adalı düşmanlığı? adam aklanmadımı davadan beşiktaş için hapis yatmadımı ne bu düşmanlık Y.D'ye bukadar düşman değilsinizdir açık ve net söylüyorum siyasi işlerle uğraşan adamları kulube dolduralım daha mi iyi fikret orman'da göreve gelirken hesap soracağım dedi sordu mu y.d'ye hesap siyasi yaklaşımları dışında fikret ormanın başkanlığını beğeniyorum ve serdal adalınında fikret orman'ın yönetiminde yer almasını isterim

Mihail Hodorkovski, Putin'le canlı yayında tartışana kadar Rusya'nın vergi rekortmeni hayırsever iş adamıydı. Şu an hapiste ve şirketleri devletin elinde.
Türkiye'de hukuku 1954'ten, hatta 1924'ten gelene kadar rahatlıkla anlatabilirim. Bürokrasiyi de aynı şekilde, 1908'den başlarım; hiç sorun değil.
Süreç başladığında taraftarımız en güzel yanıtı verdi: Aklanın da gelin.
Civcivler ne dedi: Kupa bizimdir.
''Şerefinle oyna hakkınla kazan''ı çıkarırsan geriye tek bir şey kalır: Üçüncü büyük.

Çevrimdışı can1903

adamın işi o transfer nedicen adama sen transferden sorumlu olmucan seni metin albayrak'ın yerine basın sözcüsü mü yapıyoruz dicen ?
https://twitter.com/HaberKartali/status/728892154920108032

Çevrimdışı Gordon Baba

:ok: :ok: :ok:

Çevrimdışı atalay

Vegard Forren haberleri var nasil birisi @atalay

Linnes'i izlerken dikkatimi çekmişti. O pozisyon bu kadar şişkin iken oraya artık elit, lider bir savunmacı lazım. Böyle bir savunmacının yanında Forren olur.

Çevrimdışı canergiray77

erdal torunoğulları gitsin serdal adalı gelsin demiyoruz ki biz erdal torunoğulları bence de kalsın adam görevini yapıyor yönetimde değişiklikler olacaktır kesin demek istediğim serdal adalı'da bu yönetimin içinde yer alsın siyasi isimler karışmasın ben bunu isteyenlerdenim lakin serdal adalı düşmanlığını bırakalım en büyük düşmanımız y.d'dir
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Beşiktaş'ın adının şike ile anılmasına yol açan isimlere de , kullanılıp işleri bittiğinde ya da gerekli görülmediğinde siyasi erk tarafından kullanılıp atılacak(kullanılan adamdan bir de  lobi yapmasını umacaksınız)  X,Y,Z(Misal Reza Zarrab)  isimlerine gerek yok .

Zamanında denenip olmamışı tekrar deneyip olacağını ummak yüksek zeka ürünü değil. Beşiktaş'ın geleceği yatırıma, kurumsallaşmaya , kayırma kollanmadan uzak işini doğru yapan insanlara görev vermekten kısaca kişilere bağımlı olmaktan çıkıp sistemini kusursuza yaklaştırmaktan geçiyor.

Çevrimdışı Gordon Baba

Beşiktaş'ın adının şike ile anılmasına yol açan isimlere de , kullanılıp işleri bittiğinde ya da gerekli görülmediğinde siyasi erk tarafından kullanılıp atılacak(kullanılan adamdan bir de  lobi yapmasını umacaksınız)  X,Y,Z(Misal Reza Zarrab)  isimlerine gerek yok .

Zamanında denenip olmamışı tekrar deneyip olacağını ummak yüksek zeka ürünü değil. Beşiktaş'ın geleceği yatırıma, kurumsallaşmaya , kayırma kollanmadan uzak işini doğru yapan insanlara görev vermekten kısaca kişilere bağımlı olmaktan çıkıp sistemini kusursuza yaklaştırmaktan geçiyor.

İşte bu...!

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar konuyu çok fazla siyaset içine çekmeyelim.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Arkadaşlar konuyu çok fazla siyaset içine çekmeyelim.

herşey ortada birşey çektiğimiz yok tolga :)

Reza Zarrab'ta iş adamıydı güya neyse uzatmayalım daha fazla :)

Çevrimdışı 38life

Bu tarz videolar oyuncular icin onemli. Allah razi olsun hazirlayanlardan.

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Serdal Adalı biraz yıldızcı gibi hatırlarsanız 3 sene önce başkan adayı olduğunda Etoo ile anlaştık seçilirsek gelicek demişti keza 2010 - 2011deki portekiz çetesinide bizzat kendisi kurmuştu . Böyle bir geçmişi olan adamı futbol şubesinin başına koymak gibi bir düşünceleri varsa ben eleştiririm ama Serdal Adalı , ben o dönem Y.Dnin anlaş dediği adamlarla anlaştım gibisinden derse ve bizim transfer politikamıza pozitif etki yapar ise hatırlıyalım Quaresma Serdal Adalıya baba diyordu yani takımda özellikle yabancı oyuncularda Abi kardeş ilişkisi içinde olursa ( ANÇ var diyebilirsiniz buda başkanın kendi taktiri ) ben desteklerim . Unutmayalım Beşiktaş siyasi üstü bir kurumdur , bize hizmet edene hürmet etmek düşer

Çevrimdışı solar

Gomez ve Sosa gibi ;Atiba ve Marcelo'da yıllar sonra yine Beşiktaş'ta şampiyonluk için yeniden bir araya geldiler.

Ekleme: Gomez Beck ile de birlikte oynadı.

Çevrimdışı Paletli Vinç

Hasan arat ve ibrahim altınsay keşke listede olsa yada hasan arat aday olsaydı artık 2019 seçimlerinde beklicem hasan aratı hem o zamana üye olmuş olurum herhalde :)