Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7304285 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Serdal Adalı, Başkan'ın listesindeymiş, doğrumu ?

yalandır bence :)

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

fbnatik haberi.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı firewater

Öyle bişey olursa forzada toplu intiharlar olur  :D

Çevrimdışı atalay

Nakit çıkışı gerektiren borç faizler ile beraber 900 Milyon TL.. Toplam borç: 1 milyar 329 milyon... Fakat bu rakamların içinde son 4 ay yok.

Çevrimdışı AmaralGürses

Nakit çıkışı gerektiren borç faizler ile beraber 900 Milyon TL.. Toplam borç: 1 milyar 329 milyon... Fakat bu rakamların içinde son 4 ay yok.

Atalay bu rakamlardan deftere masraf olarak Yazılan vip loca kombine, sponsor gelirleri düşüldü mü? Stadın yıllık 50 milyon Dolarlık getirisinin bu kalemlerden geleceğini söylemişti başkan yanlış hatırlamıyorsam.

Son divanda borç 320 milyon dolar olarak açıklanmıştı çünkü şu an neredeyse 450 milyon dolar olmuş. Bu kadar kısa sürede 130 milyon dolar borç malum muhasebe normu Değişikliği olmadan açıklanamaz gibi beldi bana.

ysariusta

• Ziyaretçi

Tamam o zaman en son Kasım sonunu gördük. Yakın rakamlar ki daha stat açılmamıştı.

Haziran'a bakalım biz. 200 civarı düşüş olması gerekiyor Nisan başı itibariyle

ysariusta

• Ziyaretçi

Atalay bu rakamlardan deftere masraf olarak Yazılan vip loca kombine, sponsor gelirleri düşüldü mü? Stadın yıllık 50 milyon Dolarlık getirisinin bu kalemlerden geleceğini söylemişti başkan yanlış hatırlamıyorsam.

Son divanda borç 320 milyon dolar olarak açıklanmıştı çünkü şu an neredeyse 450 milyon dolar olmuş. Bu kadar kısa sürede 130 milyon dolar borç malum muhasebe normu Değişikliği olmadan açıklanamaz gibi beldi bana.
3 yıllık satılan localar ve 1 yıllık satılan kombineler borç olarak görünüyor. Bunlar düşecek. Yıl sonunda stadın giderleri artmıştı. Artış zaten beklenen bir şeydi. Kayıt tutmayla ilgili bir şey kalmıyor artık. Localar gelire yazıldı. Haziran döneminde (ara dönemde) görünür.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mayıs 2016, 14:20:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
1.329 brüt borç net değil.

İçinden avans yazılan loca ve kombine gelirleri düşecek.

Stat açıldığından beri gelen gelir kalemleri ve sponsorluk geliri de bunun içinde değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mayıs 2016, 14:22:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Öyle adamlar var ki twitterda;

önce şampiyonluk ve yeni stat olduğu için aday çıkmaz diye söylemde bulunup devamında 1.800 borç var ondan aday çıkmıyor ben demiştim diyebiliyorlar.

Ve bunları binler takip ediyor. Yazık..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gordon Baba

Öyle adamlar var ki twitterda;

önce şampiyonluk ve yeni stat olduğu için aday çıkmaz diye söylemde bulunup devamında 1.800 borç var ondan aday çıkmıyor ben demiştim diyebiliyorlar.

Ve bunları binler takip ediyor. Yazık..

Soytarılık iyi prim yapıyor.

Çevrimdışı atalay

31.12.2015 tarih itibariyle; Nakit çıkışı gerektiren borç faizler ile 900 milyon TL. Toplam yükümlülük borcu 1.214 idi, 115 M TL arttı. Genel Toplam: 1 Milyar 840 milyon küsur. Alacaklar düşünce 1 Milyar 329 milyon... Kulüp 1 yılda 75 milyon TL faiz ödemesi yapmış.

Vodafone Arena için yapılan toplam harcama: 317 milyon TL. (Yine bu rakam 31.12.2015 tarihi itibariyle)

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

Velhasıl kelam şu anda ödenmesi gereken borç: 863 milyon TL...

Çevrimdışı can1903

gel gel klübü batır demi :)
Transferi E.T yapacak. Serdal ADALI, lobicidir gelsin.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Transferi E.T yapacak. Serdal ADALI, lobicidir gelsin.

haybeden para almasına gerek yok :) Erdal torunoğlulları iyi götürüyor o işi tek başına :)

Gomez ve Sosa gibi ;Atiba ve Marcelo'da yıllar sonra yine Beşiktaş'ta şampiyonluk için yeniden bir araya geldiler.

Serdal adalı yalanlandı,ethem sancak olucak dediler çok sevindim onuda yalanladılar. Bu iki isimden biri olsun keşke gelseydi. Bizim şu an en büyük eksiğimiz lobi.

Çevrimdışı Gordon Baba

https://twitter.com/tribundergi/status/34367219764830208

Geeeeel, geeeeeel, geeeel çok çaresizim.

Belki camiada çıt çıkmaz ama bu gerçekleşirse pasif Beşiktaşlı olurum. Kimse umursamasa da ben böyle yaparım. 3 Temmuz'da mahkum olanı değişen yasa kurtarabilir. Ama bürokrasi nedir ki; vicdanın yerini tutabilir mi?

Serdal adalı yalanlandı,ethem sancak olucak dediler çok sevindim onuda yalanladılar. Bu iki isimden biri olsun keşke gelseydi. Bizim şu an en büyük eksiğimiz lobi.

ethem sancak'ın kim olduğunu biliyonuz mu ?

Çevrimdışı can1903

Ya iş adamı siyasete yakın olmak zorundadır bu kadar basit. Yoksa burdan ağlarız hakkımız yeniyor diye. Metin Albayrak savunuyor hakkımızı  :evillol:

Ethem Sancak, Adalı gelse müthis olur

Ya iş adamı siyasete yakın olmak zorundadır bu kadar basit. Yoksa burdan ağlarız hakkımız yeniyor diye. Metin Albayrak savunuyor hakkımızı  :evillol:

öyle adamların Beşiktaş'ta işi yok olucaksa KOÇ Ailesinden biri olur  :ok:

Çevrimdışı Anıl

İnşallah ikisi de olmaz ve olmayacaklar da :)

Çevrimdışı canergiray77

Nedir bu serdal adalı düşmanlığı? adam aklanmadımı davadan beşiktaş için hapis yatmadımı ne bu düşmanlık Y.D'ye bukadar düşman değilsinizdir açık ve net söylüyorum siyasi işlerle uğraşan adamları kulube dolduralım daha mi iyi fikret orman'da göreve gelirken hesap soracağım dedi sordu mu y.d'ye hesap siyasi yaklaşımları dışında fikret ormanın başkanlığını beğeniyorum ve serdal adalınında fikret orman'ın yönetiminde yer almasını isterim
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı can1903

Nedir bu serdal adalı düşmanlığı? adam aklanmadımı davadan beşiktaş için hapis yatmadımı ne bu düşmanlık Y.D'ye bukadar düşman değilsinizdir açık ve net söylüyorum siyasi işlerle uğraşan adamları kulube dolduralım daha mi iyi fikret orman'da göreve gelirken hesap soracağım dedi sordu mu y.d'ye hesap siyasi yaklaşımları dışında fikret ormanın başkanlığını beğeniyorum ve serdal adalınında fikret orman'ın yönetiminde yer almasını isterim
İmza atarım buraya. Yazık günah ya. Net şike yapan biri A.Y nasıl savunuluyor. Böyle birlik beraberlik olur.

Metin Albayrak filan hakkımızı savunamaz, savunamayacaktır. KOÇ Ailesinde Beşiktaş'lı kalmadı. Ali Koç FB başkanlığı peşinde zaten? @cursedofdragon