douglas 2016 yılında diniproda tek maça çıkmamış @Çağrı
Transfer olmak istediği için kadro dışı durumu gibi bir şey oldu sanırım. İlk yarı tamamında oynamış maçların.
fenerin durumunu olduğundan fazla karamsar göstermiyormusun? kalede sorunları yok, gökhan ve topal sözleşme uzatırlar alvesinde uzatacağını düşünüyorum defans için kiralık hamlesi yaparlar gene, ön liberoda topal ozan souza yeterli kanatlarda volkan alper nani var forvette fernendao ve RVP var diegonun sözleşmesi sürüyor. defansa 2 kiralık ortaya bir playmaker forvete bir takviye aslında işlerini görmeye yetecektir.
Kalecileri 35 yaşında, yedeği yok.
Alves gidiyor Porto ile anlaşmak üzere zaten Fener de istemiyor tutmayı adam 35 yaşında. Ellerinde Kjaer'den başka stoper yok 3 tane stoper almaları gerek minimum.
Ellerinde 2 ön libero var birinin sözleşmesi bitiyor tutarlarsa orada sorun yaşamazlar.
Ortasahasında sadece Ozan var. Diego gidiyor. 3 tane ortasaha almaları gerek. Meireles de ayrılıyor çünkü.
Ellerinde 3 kanat var 1 tane daha almaları gerek.
Van Persie ve Fernandao toplasan bir Gomez etmiyorlar. Üstüne 3. forvetleri yok.
Kadro olduğu gibi boşalıyor Gönül ve Topal imzalasa bile 16 oyuncu kalıyor kadroda bu en az 25 olmalı. 9 transfer demek. Ve FFP uyarısı aldılar.
Gerçekten ben mi abartıyorum?

Aynı durumda biz olsak çoktan karalara bağlamıştık..