Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7302221 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı SLYKRT

Günaydın arena
Bu rüya modasına bu gece bende katıldım.
Ne hikmetse rüyamda fenerle 90+3 te 3-3 beraberiz hakem bize penaltı veriyor 4-3 kazanıyoruz maçı son dk da.
Nedendir bilinmez rüyamda bile spiker mutlu olmuyor.Beşiktaş gol attığında adam ağlayacak gibi.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı brkntcnr

Günaydın bu Subotic haberleri doğru mu bu sabah A spor da uğur karakullukçu falan da bahsetti onun dışında Almanya da Kicker dergisi de yazmış ama ?

Çevrimdışı Gordon Baba

Günaydın bu Subotic haberleri doğru mu bu sabah A spor da uğur karakullukçu falan da bahsetti onun dışında Almanya da Kicker dergisi de yazmış ama ?

https://twitter.com/BVB_Turkiye/status/728292703256096769

Tuchel'in performans dışında bir ölçütü yok. Oynatmadığı oyuncuyu gönderir. Großkreutz'u da göndermişti zaten.

Çevrimdışı brkntcnr

https://twitter.com/BVB_Turkiye/status/728292703256096769

Tuchel'in performans dışında bir ölçütü yok. Oynatmadığı oyuncuyu gönderir. Großkreutz'u da göndermişti zaten.
Bildiğim kadarıyla sakatlıktan dolayı bu sene oynamadı. Oynadığı sezonlarda da ortada zaten. Tuchel gönderir de biz alabilir miyiz orası soru işareti

Çevrimdışı Ensar

Abi hastanede çalışıyorum, son 3 maçımızın olduğu günler nöbet yazdırdım kendime totem yapıyorum izlemicem maçları :D

Zaten izlersemde kalpten giderim :D
şu maç izlemeyenler nasıl dayanıyor arkadaş :D mümkün değil izlemeden duramam ben ya :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Gordon Baba

Bildiğim kadarıyla sakatlıktan dolayı bu sene oynamadı. Oynadığı sezonlarda da ortada zaten. Tuchel gönderir de biz alabilir miyiz orası soru işareti

Sakat olmadığı zaman da Tuchel'in ilk 11 tercihi olmadı. Sokratis oynadı onun yerine. Ama Sokratis de üst düzey bir oyuncu değil. Hummels giderse, takım Subotci-Sokratis tandemiyle idare edemez. Subotic'i de satarlar.
Bizim elimizde Şampiyonlar Ligi bileti olursa işimiz kolaylaşır. Hatta bence Wolfsburg ya da Liverpool almazsa biz alırız. Ama isteyecekleri fiyat da önemli. Mesela Kevin gitmek istediğinde Galatasaray'a 1.5 milyona bırakmışlardı ve bu Kevin'in kalitesine göre çok ucuzdu. Aynı tarifeyi Subotic transferinde de gösterirlerse işimiz kolay.

Çevrimdışı brkntcnr

Sakat olmadığı zaman da Tuchel'in ilk 11 tercihi olmadı. Sokratis oynadı onun yerine. Ama Sokratis de üst düzey bir oyuncu değil. Hummels giderse, takım Subotci-Sokratis tandemiyle idare edemez. Subotic'i de satarlar.
Bizim elimizde Şampiyonlar Ligi bileti olursa işimiz kolaylaşır. Hatta bence Wolfsburg ya da Liverpool almazsa biz alırız. Ama isteyecekleri fiyat da önemli. Mesela Kevin gitmek istediğinde Galatasaray'a 1.5 milyona bırakmışlardı ve bu Kevin'in kalitesine göre çok ucuzdu. Aynı tarifeyi Subotic transferinde de gösterirlerse işimiz kolay.
İnşallah ilgileniyoruzdur çünkü bizde Rhodolfo'yla olacak en iyi ikili olur ne skrtel ne başkası. Onunla denk bence Glik var bir de ona da para dayanmaz zaten.

Çevrimdışı Gordon Baba

İnşallah ilgileniyoruzdur çünkü bizde Rhodolfo'yla olacak en iyi ikili olur ne skrtel ne başkası. Onunla denk bence Glik var bir de ona da para dayanmaz zaten.

Hummels-Subotic tandemi, üst seviye takımlarda alışılmamış derecede hacimli(192) ikiliydi zaten. Bunun nedeni bu iki futbolcunun yapılarına göre oldukça teknik oyuncular olmasıydı. Hummels'in pozisyon bilgisi daha iyiydi ve lider karakterliydi.
Katılıyorum, Rhodolfo-Subotic çok şeyler vadediyor.

Çevrimdışı Ensar

Hummels-Subotic tandemi, üst seviye takımlarda alışılmamış derecede hacimli(192) ikiliydi zaten. Bunun nedeni bu iki futbolcunun yapılarına göre oldukça teknik oyuncular olmasıydı. Hummels'in pozisyon bilgisi daha iyiydi ve lider karakterliydi.
Katılıyorum, Rhodolfo-Subotic çok şeyler vadediyor.

rhodolfo'nun futbol kariyeri bitti o adam daha dönemez bence , ona güvenip plan yapılmaz

Çevrimdışı Gordon Baba

rhodolfo'nun futbol kariyeri bitti o adam daha dönemez bence , ona güvenip plan yapılmaz

O zaman sözleşmeyi feshetsinler. Niye boşuna para ödüyorlar?

Çevrimdışı Ensar

O zaman sözleşmeyi feshetsinler. Niye boşuna para ödüyorlar?
biz severiz sakat oyuncu beslemeyi :D saka bi yana dedigin olmaz adam senin f. orman için mücadele ederken sakatlandı. ama iyileşir bakarsın iyi değil toparlayamıyor o zaman göndermek lazım. benim ki bi görüş , rhodolfo ağır bir oyuncu bi de yaşı 31 olması lazım yanılmıyorsam , ben toparlayabilecegini sanmıyorum

Çevrimdışı brkntcnr

Ben katılmıyorum Rhodolfo zaten kaliteli bi stoperdi sakatlıktan da dönüp yazın kampla toparlanır çok rahat. Zaten mevkisine rağmen Rhodolfodan ekstra beklenen herhangi birşey yoktu. Bi hava topları vardı onu da tekrardan yapabilir sıçramayı unutmadı ya? Zaten bize asıl lazım olan ŞL seviyesinde lider, sorumluluk alacak geriden oyunu başlatacak kadar teknik bi stoper. Yani Subotic' i aldığımız takdirde yanına koyacağımız kişi temel stoper özelliklerinin dışında hava toplarında etkili birisi olsun yeterli.

EssiLor

• Ziyaretçi

Bu Takım İnşallah Şampiyon Olacak
Son 1 Gün.

Çevrimdışı tangaz

Skrtelin Türkiye'ye gelmeyeceği kesinleşti. günlerdir bizimle anılıyordu, dün gs devreye girmişti bugün de fener devreye girmiş. geçen sene de dniprolu douglası sırayla 4 büyük de alıyordu. demek ki Skrtel gelmiyor  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi gokhans

şu maç izlemeyenler nasıl dayanıyor arkadaş :D mümkün değil izlemeden duramam ben ya :D
bende izlemiyorum totem için. Bursa maçında biraz izleyim derken maç gidiyordu yine kapadım kazandık. İzlediğim çoğu maçtan hüsranla dönüyoruz. Önümüzdeki seneye hazırlık için hamam araştırıyorum , önerilere açığım..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı tangaz

bu arada subotiç 193 boyunda ama hiçbir zaman ağır bir oyuncu olmadı aksine o boydaki oyuncular arasında belki de dünyanın en hızlılarındandı. :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı AigleBordeaux

Vegard Forren haberleri var nasil birisi @atalay
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı arena_t2000

Gunaydın arkadaslar.Cok yazmıyorum.Lakin ruyamda R.Madrid ile oynuyorduk...2 -0 oldu gomez atti ceza sahasina girerken sag taraf doksana dogru.cok heycanli bi macti.paylasmak istedim.Hayirdir insallah... 😃😃😃

Çevrimdışı LuceGel

Bu maç seyretmeme totemi nedir beyler renklilerde toteme girdi herhalde maçlarını seyreden yok  :evillol:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Gordon Baba

bu arada subotiç 193 boyunda ama hiçbir zaman ağır bir oyuncu olmadı aksine o boydaki oyuncular arasında belki de dünyanın en hızlılarındandı. :bandit:

Kesinlikle  :ok:

Çevrimdışı tangaz

totem konusu ilginç, ben de renklilerin maçını seyrettiğimde kazanıyorlar bu nedenle seyretmediğim çok oluyor. bizim bu sezon seyretmediğim maçlar sıkıntılı oldu. mesela 2 akhisar maçını da izleyemedim. bu nedenle kalan 3 maçı da izleyeceğim :)

Çevrimdışı arena_t2000

Totemmi bilmiyorum ama benimde izlemedigim ts gb 2 akhisar ve 2 kasimpasa macinda da puan kaybettik.izleyip kaybettigimiz fb maci var.(aslinda izlemeyecektim.son anda karar degistirmistim).bsb ile berabere kaldik.son 3 maci izleyecegim..yani sampiyonuz...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mayıs 2016, 11:41:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
     KÖTÜ                          İYİ

Tolga - Boyko              Adler - Tolga

İsmail - Eren               Caner - Eren

Beck - Serdar              Mayke - Beck

Skrtel - Marcelo           Skrtel - Dede

Atiba - Veli                  Atiba - Veloso

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Mayıs 2016, 11:45:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Subotic transferi çok zor.

En başta maliyeti çok yüksek. 5-6 bonservis, 2-3 arası yıllık gibi bir durum var.

Bir de oyuncuyu bizden önce alabilecek çok kulüp çıkar. En az 5 Premier Lig takımı, Leverkusen, Wolfsburg, Leipzig başta sayabileceklerim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı AigleBordeaux

Subotic transferi çok zor.

En başta maliyeti çok yüksek. 5-6 bonservis, 2-3 arası yıllık gibi bir durum var.

Bir de oyuncuyu bizden önce alabilecek çok kulüp çıkar. En az 5 Premier Lig takımı, Leverkusen, Wolfsburg, Leipzig başta sayabileceklerim.
Vegard Forren sence iyi bir oyuncumu?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!