Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312190 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Subotic ile ilgili ciddi gelişmeler var galiba Alman basınına göre Gomez bire bir aramış Clye gidersek güzel ekip kuralacak gibi :)

Gomez yetmez, tosic de arasin. Iyi adam bu. Gidip o zapata midir nedir almasinlar da.

Bu liverpoolda bizim macta penaltiyi kaciran kimdi onu alsinlar, baskanin eli guclu. Bu penalti atamiyor bize verin, desin.

Çevrimdışı cursedofdragon

Gomez yetmez, tosic de arasin. Iyi adam bu. Gidip o zapata midir nedir almasinlar da.

Bu liverpoolda bizim macta penaltiyi kaciran kimdi onu alsinlar, baskanin eli guclu. Bu penalti atamiyor bize verin, desin.

takımında yıldız oldu mu böyle oluyor işte :)

tamam video olcay şahan'a ulaşmış olcay'a ulaştıysa herkese ulaşmış demektir artık o olcay bütün takıma herkese gösterir :D

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Benim gönlümden Varane geçiyor ama zor gibi 

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

hadi inşallah seneye zaten defansı iyi kurmak lazım şampiyonlar liginde baş edemeyiz rakiplerle yoksa.

Yavaş yavaş benim hayal gibi gördüğüm kadroya gidiyoruz hatta daha iyisi :D

Fabio Coentrao
Subotic
Dani Alves

Büyük bi ihtimalle barçadan vermaelen'i de alıcaz :)

Stoper rotasyonumuz Subotic , Vermaelen , Rhodolfo , Marcelo , Tosic 3 kulvarda yeter gibi inşallah gerçekleşir

Çevrimdışı OrhanAker

Subotic nerden çıktı ya kim trolluyo yine :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AigleBordeaux

Benim gönlümden Varane geçiyor ama zor gibi
Varaneda kronik sakatlik var  :evillol:
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Stoper rotasyonumuz Subotic , Vermaelen , Rhodolfo , Marcelo , Tosic 3 kulvarda yeter gibi inşallah gerçekleşir

oldu mu güzel kardeşim subotic,vermealen'in yanına marcelo,tosic yakıştı mı :D

Subotic nerden çıktı ya kim trolluyo yine :D

harbi kim yazdı bu subotic'i :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

O değilde canım acayip transfer çekiyo :D yaz gelsede transfer yapsak :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O değilde canım acayip transfer çekiyo :D yaz gelsede transfer yapsak :evillol:

Dimi? Yanında da buz gibi karpuz kavun. Öf be :bandit: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı OrhanAker

:D :D

Çevrimdışı Ensar

bi de beyaz peynir pide :D

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı RevivaL

Moreno'yu izliyorum gözlerim kapalı

Çevrimdışı onder23

ramoslar varane lar uçuyorsa bende pepe yi istiyorum :D
ikinci pascal olur  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı mellfred

arkadaşlar elinde sivasspor maçı olan var mı ? ya da bursa hariç diğerleri de olur. mümkünse rica etsem ?

Çevrimdışı nusretaslanturk

subotic mi :D @Yunus Emre Dökmeci  boşver skrtel'i sana yeni hedef buldum  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık