Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7311603 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Gordon Baba

Semih Kaya leş stoper. Denayer - Hakan ile başlarlar. İnşallah kanatlar Sabri - Olcan olur.

Chedjou'nun olmayışı havadan onları zayıflatır. Ayrıca hataya meyilli gözükse de, Hakan'a göre daha az hata yapıyordu. Güzel oldu.

Çevrimdışı mylife1903

Donk var orda. Yildiz transfer. alsinlar stoper oynatsinlar bu mac. Hakan sol beke. Ortayi acsinlar hic kanser olmayalim

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ogün

Normalde youtube'daki motivasyon konuşmalarına ayar olurum(gerçi genel olarak kişisel gelişimcilere uyuzum) ama bu video'ya cuk oturmuş. Güzel olmuş. :claps:

https://twitter.com/BesiktasGolleri/status/728261161364250625

Çevrimdışı Gordon Baba

Muslera İyi Oyuncu Allah Sahibine Bağışlasın
Fikret Orman: Mario Gomez iyi oyuncu Allah Sahibine ( Bjk ye ) Bağışlasın ( Bağışladı )
Bakınız.

Muslera'yı 10'dan aşağıya vermezler. Beşiktaş'a özellikle vermezler. O paraya daha iyileri bulunur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mayıs 2016, 21:16:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı RevivaL

Normalde youtube'daki motivasyon konuşmalarına ayar olurum(gerçi genel olarak kişisel gelişimcilere uyuzum) ama bu video'ya cuk oturmuş. Güzel olmuş. :claps:

Herşeye rağmen kısmında Tolga'nın ekrana gelmesi  :s20:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ogün

Çevrimdışı Gordon Baba

düşündüm de olcaydan az gol atmış bu adam yere göğe sığdıramıyorlar

Sonunda be kardeşim :)

Çevrimdışı Gordon Baba

Gelelim fasulyenin faydasına.

Barcelona Dani Alves'i free bırakacakmış. 32 yaşında. Yılda 2.5 kazanıyor net. Ne dersiniz?

3.5 verelim. 4 de olur. Ama gelsin :)

Çevrimdışı Gordon Baba

32 değil 33 yaşındaymış. ayrıca çin'den falan yıllık 7-8 verecek takım çıkar buna. artık böyle yüksek profilli adamları getirmek çok zor.

Çin liginde bütün takımların alabileceği toplam yabancı oyuncu sayısı 2... Çin defteri -eğer sistem değişmezse- yavaş yavaş kapanıyor.

Çevrimiçi Rasim

müthis :claps: :claps: :claps:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Ensar

kalkıp spor yapasım geldi valla :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Gordon Baba

Subotic diyorlar

Skrtel'dan fazlası vardır, eksiği yoktur. Burada, senede 4-5 golü bulur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Subotic diyorlar

ne güzel isimler çıkıyor böyle dani alves,subotic,skertel :)

kalkıp spor yapasım geldi valla :D

onun türkçe meali gaza geldim durduğum yerde duramıyorum :D  :evillol:

Çevrimdışı Ensar

onun türkçe meali gaza geldim durduğum yerde duramıyorum :D  :evillol:
la yok zaten spora ara verdim başlamam lazım motivasyon arıyorum bu iyi geldi ama yarın başlarım hiç şimdi kalkamam :kop: :kop:
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı sallapati

video çok güzel..eline sağlık yapanın.. quaresmanın 1 kırmızı kart 1 de sarı kart gördüğü pozisyonları koymasaymış daha iyiymiş.. ters etki yapar şimdi adama  :D :D

Çevrimdışı sallapati

Yeni başbakan Fikret Orman olsun diyenler var  :D :D

la yok zaten spora ara verdim başlamam lazım motivasyon arıyorum bu iyi geldi ama yarın başlarım hiç şimdi kalkamam :kop: :kop:

:D :evillol:

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Subotic ile ilgili ciddi gelişmeler var galiba Alman basınına göre Gomez bire bir aramış Clye gidersek güzel ekip kuralacak gibi :)

Subotic ile ilgili ciddi gelişmeler var galiba Alman basınına göre Gomez bire bir aramış Clye gidersek güzel ekip kuralacak gibi :)

hadi inşallah seneye zaten defansı iyi kurmak lazım şampiyonlar liginde baş edemeyiz rakiplerle yoksa.

Yavaş yavaş benim hayal gibi gördüğüm kadroya gidiyoruz hatta daha iyisi :D

Fabio Coentrao
Subotic
Dani Alves

Büyük bi ihtimalle barçadan vermaelen'i de alıcaz :)