Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312856 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

fatih terim hiç sevmem hatta nefret ederim törenin moralini bozdu ama törede sıkıntılı arkadaş

Çevrimdışı Tolga

Belkide o kırmızı kart, bizim daha rahat şampiyon olmamızı engelledi. Ayrıca 20m bonservisten..
Ben tek başına buna da bağlamıyorum. Kafasında burayı bitirmiş benim görebildiğim kadarıyla.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

EssiLor

• Ziyaretçi

Töreing e laf yok babalar
Töre Quaresma Ozzy Cenk Sosa Gomez Bu oyuncular asla gönderilmemesi gereken oyunculardır
Töre Gs ye bi sallarsa kendine gelir ama sezon bitti ama istiyorum gs ye atsın
Töre Beşiktaşın çocuğudur.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ben tek başına buna da bağlamıyorum. Kafasında burayı bitirmiş benim görebildiğim kadarıyla.

Töre zaten satılacaktı, o yüzden adam gibi performans gösterip tabelasını yapsaydı, takımı taşısaydı, şimdi 20'ye atleticoya giderdi. Belki de ŞL şampiyonu olacak atleticoya.

Töre zaten iki kıpırdanabilseydi ricardo ztk'dan başka maça çıkamazdı.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

fatih terim hiç sevmem hatta nefret ederim törenin moralini bozdu ama törede sıkıntılı arkadaş

ft'ye de o iğrenç mimiklerinede lanet olsun.

-Mustafa Kemal Atatürk

ft'ye de o iğrenç mimiklerinede lanet olsun.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

Töre zaten satılacaktı, o yüzden adam gibi performans gösterip tabelasını yapsaydı, takımı taşısaydı, şimdi 20'ye atleticoya giderdi. Belki de ŞL şampiyonu olacak atleticoya.

Töre zaten iki kıpırdanabilseydi ricardo ztk'dan başka maça çıkamazdı.
UEFA'dan 2 maç ceza alınca Euro 2016 kadrosuna çağrılmam diyerek iyice saldı kendisini.

Eğer ceza almamış olsaydı en azından turnuvada oynayabilmek için daha fazla konsantre olurdu maçlara.

Neyse yapacak birşey yok zaten şunun şurasında 3 maç kaldı ondan sonra herkes kendi yoluna.

Çevrimdışı Özay

İki tane adam gibi stoper alınsa sola da caner takviyesi gelse sağda beck kalabilir. Kimse de bunu sorun etmez. Ama gelip sağ bekten transfere başlanırsa kimse kusura bakmasın iş bilmezliktir bu.

Şu transfer dönemi açılır açılmaz zapata gibi ölmüşlerle değil de şöyle taş gibi iki stoper ekle takıma + canerin aklını çel onu da trasnfer et, gerisi için yaslan arkana keyfine bak. İhtiyaç olan diğer tüm transferleri zamana yaya yaya yaparsın.

Ama Allah aşkına şu dönem de rezil rüsva olmayalım artık. 2009'da şampiyon olduk; o transfer döneminde resmen şampiyon olduğumuza pişman olmuştuk.

Basketbol'da lig şampiyonu olduk. Euroleague'e katılacak takımı dağıtıp yerine üniversite takımı gibi bir takım yaptılar onla rezil rüsva olduk.

8 gol yediğimiz sezon takım bağıra bağıra felakete gitti zaten.

Bir kere olsun şu kulübün bir hedefi olsun artık. Gidip 1 yıl şampiyonlar liginde gezelim diye düşünüyorlarsa ben açık konuşuyorum f.bahçe'nin şampiyon olmasını isterim.
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2016, 20:06:52 Özay ]

Çevrimdışı atalay

Yalçın Karadeniz yine şaşırtmamış. Kendisinden en yakın sürede kurtulmak dileğiyle...

Çevrimdışı cursedofdragon

Yalçın Karadeniz yine şaşırtmamış. Kendisinden en yakın sürede kurtulmak dileğiyle...

napmış yine adam resmen içimizde ki düşman.

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 06 Mayıs 2016, 18:42:12 atalay ]

UEFA'dan 2 maç ceza alınca Euro 2016 kadrosuna çağrılmam diyerek iyice saldı kendisini.

Eğer ceza almamış olsaydı en azından turnuvada oynayabilmek için daha fazla konsantre olurdu maçlara.

Neyse yapacak birşey yok zaten şunun şurasında 3 maç kaldı ondan sonra herkes kendi yoluna.

Demedi deme Tolga, Atl.Madrid Töre'yi 12m'ye alır, 2 sene sonrada 35'e satar, gram şaşırmam..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Librarius

bu maç sosadan çok şey beklemiyorum. derbi performansları çok zayıf. bence tek eleştirilecek yönü de bu. işi Gomez bitirecektir...

Derbilerde rakipler Sosa'yi sertlikle sindiriyor. FB macini hatirlayin gerek ortasaha oyunculari gerekse Caner resmen bictiler adami.

Vodafone Arena'da oynanacak derbilerde Sosa cok kirmizi aldirir...

Bu arada Tosic'in GS'ye gol atacagini hissediyorum (insallah).
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Tolga

Demedi deme Tolga, Atl.Madrid Töre'yi 12m'ye alır, 2 sene sonrada 35'e satar, gram şaşırmam..
Olabilir tabi.

Çevrimdışı saricasi

Törenin sonuda quaresma gibi olucak o yuzden hic bir zaman 30 milyon etmiyecek takim oyuncusu degil istikrarli degil bide ustelik gece hayati var dlsiplinsiz.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı Çağatay

Konya takımı bildiginiz kafasinda bitirmiş ligi bir an önce tatile gitmek istiyorlar belli
Gs macinda en kötü 1 puan bile alsak sampiyonuz. Osmanli zaten burada direnemez. Konya maça parmak arası terlikle çıkar o kafadalar çünkü.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olabilir tabi.
tolga dikkat ediyorum da senin hiç kimseye olumsuz bir yorumda paylaşımda bulunduğunu görmedim meslek nedir çok sakin bir adama benziyon :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Karede 3 top var. Hat-trick'e işaret :naughty:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

tolga dikkat ediyorum da senin hiç kimseye olumsuz bir yorumda paylaşımda bulunduğunu görmedim meslek nedir çok sakin bir adama benziyon :D
Uluslararası İlişkiler bölümü mezunuyum. Yüksek Lisans için uğraşıyorum :icool:

Sakinimdir ama sinirlendiğim zamanda tam sinirleniyorum :D

Aslında profillere meslek bölümünüde eklesek güzel olmaz mı?

Hem herhangi bir durumda birbirimize yardımcı da oluruz :)

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mayıs 2016, 20:47:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Tolga Ronaldo ben Zagoyum  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Aslında profillere meslek bölümünüde eklesek güzel olmaz mı?

Hem herhangi bir durumda birbirimize yardımcı da oluruz :)
Önerini değerlendireceğiz :)

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

en tehlikeli tip  :evillol:

Tolga Ronaldo ben Zagoyum  :evillol:
   :D:D

-Mustafa Kemal Atatürk