Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312921 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Hiç katılmıyorum. O Quaresma o Beşiktaş'ta hiçbir şeyi bir arada tutamazdı. Ben unutamıyorum yaptıklarını.

Takımın hedefi varken teknik direktöre krampon atan, 10 kilo alıp 1.5 ay ülkesinden dönmeyen, sınırsız uçak bileti ile devamlı Portekiz yapıp sezonda 5 kırmızı gören adam mı yapacaktı bunları?

Çok çok daha kötü olurdu her şey. Simao'ya katılıyorum ama Quaresma asla. Şuanki hali bi nebze ama o zaman şu halinden çok çok daha kötüydü.
Quaresma degismedigine gore, degisenlerdeymis hata demektir.

Çevrimdışı Tolga

Bugün Quaresma ilk 11 de oynuyorsa sebebi basit aslında.

Gökhan Töre...
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

Hiç katılmıyorum. O Quaresma o Beşiktaş'ta hiçbir şeyi bir arada tutamazdı. Ben unutamıyorum yaptıklarını.

Takımın hedefi varken teknik direktöre krampon atan, 10 kilo alıp 1.5 ay ülkesinden dönmeyen, sınırsız uçak bileti ile devamlı Portekiz yapıp sezonda 5 kırmızı gören adam mı yapacaktı bunları?

Çok çok daha kötü olurdu her şey. Simao'ya katılıyorum ama Quaresma asla. Şuanki hali bi nebze ama o zaman şu halinden çok çok daha kötüydü.
+1
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mayıs 2016, 19:12:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gelelim fasulyenin faydasına.

Barcelona Dani Alves'i free bırakacakmış. 32 yaşında. Yılda 2.5 kazanıyor net. Ne dersiniz?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

Barcelona Dani Alves'i free bırakacakmış. 32 yaşında. Yılda 2.5 kazanıyor net. Ne dersiniz?
alllaaaaaah derim :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

Sol tarafta oynayabiliyor mu o

Çevrimdışı Zafer55

32 yaşına kadar morinyonun , hiddinkin , rijkartın yapamadığını Şenol Hoca yaparsa elini öpeceğim.. 2-3 yıl ekmek yeriz quaresmadan  :D

2015-2016 sezonunda ekmeğini yedik diye düşünüyorum.32 yaşındaki bir Quaresmadan nekadar verim alınabilirse o kadarını aldı Şenol Hoca.Hatta bütün kadroyu düşündüğümde hemen hemen hepsinden maksimumunu aldı.
 Quaresma için bugün burası ençok para kazandığı yer değil,Barselona chelsea gibi bir vitrin değil,vatanı değil.Bununla beraber Quaresma fizik olarak daha  güçlü olduğu gençlik zamanında da değil.Bu şartlar altında Şenol hocanın eli öpülür.

Çevrimdışı Tolga

Bizim birşey dememize gerek var mı @Çağrı :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mayıs 2016, 19:19:02
  • Beşiktaş / Bodrum
Sol tarafta oynayabiliyor mu o

Oynar ama o gelirse Beck solda oynar kanımca..

Bizim birşey dememize gerek var mı @Çağrı :D

İstemeyenler olabilir :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mayıs 2016, 19:19:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Şöyle de bir gerçek var.

Gökhan Gönül 2 milyon euro Dani Alves 2.5 milyon euro.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şöyle de bir gerçek var.

Dani Alves'in talipleri çok olur keşke gelse tabi :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dalga mı geçiyon, tipin mi öyle :alala: :kop:

Allah deriz :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Şöyle de bir gerçek var.

Iyi bir sol bek alamiyorsak, bence olumlu. Beck sol tarafi savunur toparlar orayi, eren yedek olur, ismail ptt ligi, bu dani alvesi de zincirini cozup birakirsin sag tarafta, rakip takimin sol beki dusunsun.

Çevrimdışı aa1903

32 değil 33 yaşındaymış. ayrıca çin'den falan yıllık 7-8 verecek takım çıkar buna. artık böyle yüksek profilli adamları getirmek çok zor.

Çevrimdışı aa1903

abi yapmayın gözünüzü seveyim, beck sağ bekte ne oynamış da solda iş yapacak? iyi bir sol bek almak da şart.

Çevrimdışı Ogün

Beck'in sol ayağı nasıl?
abi yapmayın gözünüzü seveyim, beck sağ bekte ne oynamış da solda iş yapacak? iyi bir sol bek almak da şart.
Defansif olarak gayet iyi. Tabii daha iyisini alıp Beck'i yedek oturtacaksak ne ala.

Çevrimdışı Zafer55

Eto yu alıp gomezi sol beke çekelim bence :D

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

O değilde ne olacak bu basketbol şubesinin hali...2 sezondur Playofflara kalamıyoruz lan şaka gibi.Bu şubeden sorumlu kim varsa hepsi gönderilmelidir.

Bu yorumun altına imzamı atıp ayrıca söylemek istediğim şeyler var,

Fener bundan 7-8 sene önce baskette rezil oğlu rezildi. Ülkerle birleşme ardından gelen güzel yatırımla şimdi nerelerde olduğu ortada.

Biz bu ülkeye Efes'ten sonra Avrupa'dan kupa getiren ilk takımız. Ayrıca o seneyi 4 kupayla kapattık basketbolda.

İyi bir koç ve yatırım olmazsa olduğumuz yerde sayarız. En yakın örnek Kartal Özmızrak. Efes, Daçka isterken bu adam Beşiktaş'a geldi. Çokta iyi başladı ancak Yağızer Uluğ bir kalemde silip attı adamı..

Sadece yabancı oyuncularla değil, ülkedeki yerli iyi isimleride kadromuza katmalıyız. Basketbol çok önemli bir branş.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

2-3 sene iş yapar keşke alsak :)

EssiLor

• Ziyaretçi

2 gün önceki fotosu
Gs maçında Reise bi güvenin.

Yerim.

-Mustafa Kemal Atatürk

Bugün Quaresma ilk 11 de oynuyorsa sebebi basit aslında.

Gökhan Töre...

Töre'nin bu sene dağılmasının ilk sebebi, milli maçta yediği kırmızı kart. Lanet olsun gitmesinler milli takıma. Büyük Arda'ları var o kurtarır her maç.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Tolga

Töre'nin bu sene dağılmasının ilk sebebi, milli maçta yediği kırmızı kart. Lanet olsun gitmesinler milli takıma. Büyük Arda'ları var o kurtarır her maç.
Evet o maçtan sonra ciddi bir düşüşe geçti ve hala kendine gelemedi.

Çevrimdışı mylife1903

Ft ne dediyse artik cocuk zor toparlaniyor

Evet o maçtan sonra ciddi bir düşüşe geçti ve hala kendine gelemedi.

Belkide o kırmızı kart, bizim daha rahat şampiyon olmamızı engelledi. Ayrıca 20m bonservisten..

-Mustafa Kemal Atatürk