Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312233 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mayıs 2016, 18:08:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Iste quaresmayi sevmememin nedeni o yetenegi sokaga atiyor adam, daha cok sut kullanmasi ve kaleye yonelmesi lazim. O yetenekte bir cocugun daha iyi istatistigi olmasi lazimdi, ziyan etti kendini. Belki suclu kendisi degildir, genc takim hocalari kisitlamistir bilemiyorum, yazik

Şut kullanmasın mümkünse orta yapsın sadece.

2011 maç başı 10 şut atıyordu 3 maçta 1  gol atıyordu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

birader senin niyetini anladım artık.. pusuda bekleyip herkese cevap yetiştiriyorsun.. abilerin kaç sefer seni uyardı. saygı duyacaksın herkesin düşüncesine. 1e 1 tartışmaya girmemeye çalışıyorum inadına herkesi germeye çalışıyorsun

bunu yazarken keşke ilk önce kimin ilk olarak mesaj attığına baksaydın :) Bende kendi fikrimi belirttim sen benim mesajıma cevap verme gereği duydun :) Abilerin senide uyarıyor bak abartma diyorlar :) 1 e 1 tartışmaya girmemek istiyorsan mesajımı alıntılayıp ilk cevap atmaman gerekiyordu.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

düşündüm de olcaydan az gol atmış bu adam yere göğe sığdıramıyorlar

Çevrimdışı mylife1903

3 macta 1 gol iyidir quaresma icin ama her mac 10 sut cok olmus. Sosa kadar sut kullanip 3 macta 1 gol atsa kabulum. Simdi de cok az sut kullaniyor ortasi yok, aptal bir adam da degil ama

Çevrimdışı mylife1903

düşündüm de olcaydan az gol atmış bu adam yere göğe sığdıramıyorlar
Olcayin marka degeri ile quaresmanin marka degeri bir degil, isterse hic gol atmasin elin gavuru gidip videolarini yapip youtubea koyuyor. Besiktasin formasini, sponsorunu goruyor bir suru turkiyenin yerini bilmeyen adam.

Çevrimdışı sallapati

32 yaşına kadar morinyonun , hiddinkin , rijkartın yapamadığını Şenol Hoca yaparsa elini öpeceğim.. 2-3 yıl ekmek yeriz quaresmadan  :D

Çevrimdışı mylife1903

32 yaşına kadar morinyonun , hiddinkin , rijkartın yapamadığını Şenol Hoca yaparsa elini öpeceğim.. 2-3 yıl ekmek yeriz quaresmadan  :D
Ekmek yemek degil, olene kadar kirbaci vurmak lazim, gondermeyeceksin kulupten, siz turkiyede oturanlar farkinda degilsiniz olayin. Nimet bu herif besiktas icin. Bunun formasini cinde satacaksin, asyada satacaksin. Marka yapacaksin besiktasla beraber yemisim ben onun oynadigi futbolu, uefa kura cekimine gondereceksin, genc takimlari calistiracaksin, portekize oyuncu izlemeye gondereceksin. Sagbek sol bek oynatacaksin 41 yasina kadar totti gibi oturacak kulubede, mac 2-0 sokup taraftari costuracaksin.

Çevrimdışı Çağatay

Quaresma nin bize en faydali olacagi yer Çin dir. Yazın şöyle güzel bir bonservis alsak çok faydasini goruruz seneye :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı sallapati

Ekmek yemek degil, olene kadar kirbaci vurmak lazim, gondermeyeceksin kulupten, siz turkiyede oturanlar farkinda degilsiniz olayin. Nimet bu herif besiktas icin. Bunun formasini cinde satacaksin, asyada satacaksin. Marka yapacaksin besiktasla beraber yemisim ben onun oynadigi futbolu, uefa kura cekimine gondereceksin, genc takimlari calistiracaksin, portekize oyuncu izlemeye gondereceksin. Sagbek sol bek oynatacaksin 41 yasina kadar totti gibi oturacak kulubede, mac 2-0 sokup taraftari costuracaksin.

aynen , takımı q7nin üzerine kurmayacaksın fakat hamle oyuncusu , ve PR malzemesi olarak kullanacaksın.. iç saha maçlarında daha çok oynatacaksın

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma nin bize en faydali olacagi yer Çin dir. Yazın şöyle güzel bir bonservis alsak çok faydasini goruruz seneye :D
Papaz herzaman pilav yemez, demba cinden iyi bonservis getirdi ndoye aliyorduk, quaresmayi 3-5 milyon euroya satarsa bizim yonetim seneye aatifi izlersiniz

Çevrimdışı mylife1903

aynen , takımı q7nin üzerine kurmayacaksın fakat hamle oyuncusu , ve PR malzemesi olarak kullanacaksın.. iç saha maçlarında daha çok oynatacaksın
Sol bek oynasin yahu ismailden daha iyi oynar.

Bu herif talih kusu ilk sefer fikret orman mundar etti yanlis ata oynadi insallah dersini almistir.

Bu herifi koyun gibi kullanacaksin etinden, sutunden, derisinden, kurkunden, tirnagindan, toynagindan, bagirsagindan yararlanacaksin

Çevrimdışı Çağatay

Papaz herzaman pilav yemez, demba cinden iyi bonservis getirdi ndoye aliyorduk, quaresmayi 3-5 milyon euroya satarsa bizim yonetim seneye aatifi izlersiniz

Aatifa yürür gibi yapıp baska birini aliriz biz
Baskan girmez artık o toplara.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Olcayin marka degeri ile quaresmanin marka degeri bir degil, isterse hic gol atmasin elin gavuru gidip videolarini yapip youtubea koyuyor. Besiktasin formasini, sponsorunu goruyor bir suru turkiyenin yerini bilmeyen adam.
tamam abi katılıyorum sana ama sürekli ilk 11 oynamak zorunda değil bence.

Çevrimdışı sallapati

Sol bek oynasin yahu ismailden daha iyi oynar.

Bu herif talih kusu ilk sefer fikret orman mundar etti yanlis ata oynadi insallah dersini almistir.

Bu herifi koyun gibi kullanacaksin etinden, sutunden, derisinden, kurkunden, tirnagindan, toynagindan, bagirsagindan yararlanacaksin

feda döneminde 2,75 milyon euro yu beğenmedi.. Başkanın da iletişim hataları oldu.. Başkan da tecrübelendi , kendisi de...

Çevrimdışı mylife1903

Aatifa yürür gibi yapıp baska birini aliriz biz
Baskan girmez artık o toplara.
Aatifa yurur gibi yapar hurmaciyi alir yok hurmaci olmadi amrabat olur o da olumlu

Çevrimdışı mylife1903

tamam abi katılıyorum sana ama sürekli ilk 11 oynamak zorunda değil bence.
@Mehmet Ali C. Bizim takim psg, real, atletiko degil sol bek ismail kaleci tolga, quaresma varsa tahtaya yazarsin, oynatirsin adami, oynatamiyorsan almazsin. Quaresma oynamazsa kerim oynayacak

Çevrimdışı sallapati

@cursedofdragon  kardeşim senden özür dilerim kırdıysam..hakkını helal et. Sen de geriyorsun bazen.. İsim vermeden hedef alıyorsun..olaya farklı perspektiften bakanlara saygı duyacağız hepimiz.. tek tip düşünmek zorunda değil herkes.. farklılık zenginliktir.. ben ihtiyatlı bakacağım sen relax bakacaksın..orta yolu bulacağız...

Çevrimdışı mylife1903

feda döneminde 2,75 milyon euro yu beğenmedi.. Başkanın da iletişim hataları oldu.. Başkan da tecrübelendi , kendisi de...

Hepsini gonderip quaresmayi tutacakti ve simaoyu. Diyorum ya yanlis ata oynadi. Fernandes ve almeida.
Zaten hedef yoktu, sadece sametin gizli hedefi vardi. O kadroda quaresma ve simao olsaydi hersey daha farkli olurdu. Quaresma taraftari bir arada tutarken, simao takimi tasirdi, ustelik feda meda fazla kurcalanmazdi.

Guzel basladi o feda isi ama sonra elimize gozumuze bulasti, menemen yerken.

Aynisini baskan bu sene yapiyor. O sene bu sene, nedir yahu
Burasi genclerbirligi mi bursaspor mu o sene bu seneymis, her sene besiktas ulan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@canergiray77  sıkıntı yok yanlış anlaşılmışım sonuna kadar hak ediyoruz  :D gs'nin ne kadar leş olduğunu anlatmak istemiştim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Mehmet Ali C. Bizim takim psg, real, atletiko degil sol bek ismail kaleci tolga, quaresma varsa tahtaya yazarsin, oynatirsin adami, oynatamiyorsan almazsin. Quaresma oynamazsa kerim oynayacak
anlaştık abi  :ok:

Çevrimdışı mylife1903

@canergiray77  sıkıntı yok yanlış anlaşılmışım sonuna kadar hak ediyoruz  :D gs'nin ne kadar leş olduğunu anlatmak istemiştim
Ya sorma o les olayi beni geriyor. Bir terslik olur kaybedersek acayip algi yapilacak yarali aslan falan denecek. Aslanliklari kalmadi kediye donduler ayni bizim demiroren zamani kartaldan cok martiya benzedigimiz zamanlar gibi ama koseye sikismis kedi de tehlikelidir.

Insallah kafalarinda kupa maci olur. Ben futbolcu olsam mesela bu mac fazla ayagimi uzatmazdim, kafami sokmazdim. Ilk gole kadar direnc bekliyorum, gol gelirse git-gel bir mac olur, bizimkiler simarmazsa cozulurler. Yok golu sokamadik o zaman bunlara 70den sonra yuklenmek lazim, bitiyor herifler. Yuklenirken de biz yersek biz biteriz tabii

Ulan iki katli integral zor denklemler var bu macta

Çevrimdışı Fatih Berker

O değilde ne olacak bu basketbol şubesinin hali...2 sezondur Playofflara kalamıyoruz lan şaka gibi.Bu şubeden sorumlu kim varsa hepsi gönderilmelidir.

Çevrimdışı mylife1903

O değilde ne olacak bu basketbol şubesinin hali...2 sezondur Playofflara kalamıyoruz lan şaka gibi.Bu şubeden sorumlu kim varsa hepsi gönderilmelidir.
Vodafone bir el atsa onu da kurtarir

Çevrimdışı cursedofdragon

@cursedofdragon  kardeşim senden özür dilerim kırdıysam..hakkını helal et. Sen de geriyorsun bazen.. İsim vermeden hedef alıyorsun..olaya farklı perspektiften bakanlara saygı duyacağız hepimiz.. tek tip düşünmek zorunda değil herkes.. farklılık zenginliktir.. ben ihtiyatlı bakacağım sen relax bakacaksın..orta yolu bulacağız...

bende bir saygısızlık yaptıysam özür dilerim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mayıs 2016, 19:01:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hepsini gonderip quaresmayi tutacakti ve simaoyu. Diyorum ya yanlis ata oynadi. Fernandes ve almeida.
Zaten hedef yoktu, sadece sametin gizli hedefi vardi. O kadroda quaresma ve simao olsaydi hersey daha farkli olurdu. Quaresma taraftari bir arada tutarken, simao takimi tasirdi, ustelik feda meda fazla kurcalanmazdi.

Guzel basladi o feda isi ama sonra elimize gozumuze bulasti, menemen yerken.

Aynisini baskan bu sene yapiyor. O sene bu sene, nedir yahu
Burasi genclerbirligi mi bursaspor mu o sene bu seneymis, her sene besiktas ulan

Hiç katılmıyorum. O Quaresma o Beşiktaş'ta hiçbir şeyi bir arada tutamazdı. Ben unutamıyorum yaptıklarını.

Takımın hedefi varken teknik direktöre krampon atan, 10 kilo alıp 1.5 ay ülkesinden dönmeyen, sınırsız uçak bileti ile devamlı Portekiz yapıp sezonda 5 kırmızı gören adam mı yapacaktı bunları?

Çok çok daha kötü olurdu her şey. Simao'ya katılıyorum ama Quaresma asla. Şuanki hali bi nebze ama o zaman şu halinden çok çok daha kötüydü.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli