Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7313132 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

jose sosa ailesi ile geziyor bizim forumdaki arkadaşlardan izin aldı mı gezmek için  :alala:

Çevrimdışı canergiray77

şu foto'ya bakıp istemsizce sırıtıyorum ya :D :D  :halay:
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı sallapati

Denayer , Poldi , Sneijder , Selçuk ,Yasin,  Balta gibi oyuncular bence hırslı oynayacaklardır...

Muslera zaten işini yapar.. Duygusal düşenen sadece Sabri , Emre Çolak , Semih gibi oyuncular olabilir..

Çevrimdışı sallapati

jose sosa ailesi ile geziyor bizim forumdaki arkadaşlardan izin aldı mı gezmek için  :alala:

aradı beni ben verdim...  sana da izin veriyorum çık gez biraz oksijen al   :lol:

Eski foto bu düğün öncesi

Öyle veya böyle derbide olası puan kaybında linç yiyecek ilk kişi cenk tosundur

Çevrimdışı Ensar

kaçınılmaz direk lafımı söylerim :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bence İsmail. O kıyafeti ile geçici görme kaybına yol açmıştır futbolcularda  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sallapati

affetmem

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mayıs 2016, 17:29:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Denayer , Poldi , Sneijder , Selçuk ,Yasin,  Balta gibi oyuncular bence hırslı oynayacaklardır...

Muslera zaten işini yapar.. Duygusal düşenen sadece Sabri , Emre Çolak , Semih gibi oyuncular olabilir..

Çok abartıyorsun çok sakin ol biraz :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

profesyonel kafada olacaklarla Türk mentalitesinde olacakları ayırmaya çalıştım.. Gs yatacak havası bize zarar verir... şanssızlık olmazsa GSyi yeneriz ama yatacaklarını sanmıyorum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mayıs 2016, 17:37:10
  • Beşiktaş / Bodrum
profesyonel kafada olacaklarla Türk mentalitesinde olacakları ayırmaya çalıştım.. Gs yatacak havası bize zarar verir... şanssızlık olmazsa GSyi yeneriz ama yatacaklarını sanmıyorum

Kimse kimseye yatmaz ne zaman yatmış zaten.

Çıkıp oynayacağız zaten fizik kondisyonları yetmez bizimle başetmeye.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Mayıs 2016, 17:40:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Şuan Djokovic'i izliyorum. Bu hırstan birer parça göreyim yeter Pazar günü :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı mylife1903

Ricardo Quaresma vs Kayserispor

https://iquaresma7x.wistia.com/medias/rk85hibwzx
Bir ogrenemedim soyle video yapmayi, ismailin de videolarini yapacaksin millet korksun, adamlar 10'kisi delip geciyorlar hesabi

Çevrimdışı mylife1903

mesela cristiano ronaldonun terk ettiği bir sevgilisi bir röportajında güya çamur atacak ya, hiç göründüğü gibi değil uzanıp film izliyor tüm gün, en fazla 1 kere.... diyordu. profesyonel yaşam bu işte.
Gunde en fazla bir mi, ohaaa sevgilisi tabii evli olsa ayda bir iyidir. Buyuk ihtimal ev iki katli farkli wcleri kullaniyorlar

Çevrimdışı sallapati

quaresma topu aldığı anda direk golü veya asisti düşünse çok daha iyi olacak.. hep rakibi nasıl çalımlayabilirim düşüncesi var kafasında.. videoda dikkat edttiğim hep topu 2-3 kez dürtüyor.. rakip oyuncular kadar takım arkadaşlarına da fake atıyor... savunmanın yerleşmesine izin veriyor...

3. golde ne güzel rakip yerleşmeden sağa çekti bileşik harekette golü attı işi bitirdi... bunları daha sık yapması lazım...

Çevrimdışı mylife1903

Kimse kimseye yatmaz ne zaman yatmış zaten.

Çıkıp oynayacağız zaten fizik kondisyonları yetmez bizimle başetmeye.
Bizim bir mac var gibi kadikoyde, @tangaz hatirlar tvden falan da verilmemisti derbi. Ya ertugrul ya sifo kendi kalemize gol atmisti, fbnin hali yoktu kazanmaya. Cok geyikleri donmustu kahvelerde seba emir verdi fb kazanacak, gs sampiyon yapilmayacak gibi.

Galiba cok cok eskiden de fbnin ozellikle hukmen yenildigi bir mac var.

sallapati içmeden sarhoş olanlardan :)

Çevrimdışı mylife1903

Su dugun meselesinin zamanlamasi manidar. Herkes hem fikir ama orada cenk tosun tek basina evlenmiyor, yengeyi de dusunelim buyuk ihtimal cocuk yoldadir o yuzden hemen dugun yapilmistir.

aradı beni ben verdim...  sana da izin veriyorum çık gez biraz oksijen al   :lol:
tamam sen izin verdiysen sıkıntı yok o zaman :) Bana izin verme sen kendine izin ver çık biraz hava al bu kadar komplo teorileri bu kadar olumsuz düşüncülerle psikolojin bozulur :)

Çevrimdışı mylife1903

quaresma topu aldığı anda direk golü veya asisti düşünse çok daha iyi olacak.. hep rakibi nasıl çalımlayabilirim düşüncesi var kafasında.. videoda dikkat edttiğim hep topu 2-3 kez dürtüyor.. rakip oyuncular kadar takım arkadaşlarına da fake atıyor... savunmanın yerleşmesine izin veriyor...

3. golde ne güzel rakip yerleşmeden sağa çekti bileşik harekette golü attı işi bitirdi... bunları daha sık yapması lazım...
Iste quaresmayi sevmememin nedeni o yetenegi sokaga atiyor adam, daha cok sut kullanmasi ve kaleye yonelmesi lazim. O yetenekte bir cocugun daha iyi istatistigi olmasi lazimdi, ziyan etti kendini. Belki suclu kendisi degildir, genc takim hocalari kisitlamistir bilemiyorum, yazik

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dostum adam 15 senedir aynı öyle bir şey yapması imkansız gibi bir şey  :D

Çevrimdışı sallapati

tamam sen izin verdiysen sıkıntı yok o zaman :) Bana izin verme sen kendine izin ver çık biraz hava al bu kadar komplo teorileri bu kadar olumsuz düşüncülerle psikolojin bozulur :)

birader senin niyetini anladım artık.. pusuda bekleyip herkese cevap yetiştiriyorsun.. abilerin kaç sefer seni uyardı. saygı duyacaksın herkesin düşüncesine. 1e 1 tartışmaya girmemeye çalışıyorum inadına herkesi germeye çalışıyorsun