Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7315757 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan ne halay çektiler bee valla kıskandım :kop:

Adamlar da güzel çalmışlar ama :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yabancılar arasında en çok uyumu sağlayan Sosa bu arada :biggrinking:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı canergiray77

40 yıllık türk gibi ya :D tam uyum sağlamış adam bi ara cenk'le yanyana halayı cektiler araya biri girdi :D @Yusuf Tekeli
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

40 yıllık türk gibi ya :D tam uyum sağlamış adam bi ara cenk'le yanyana halayı cektiler araya biri girdi :D @Yusuf Tekeli

Valla adımlar falan süper, senkrona uyuyor :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Valla adımlar falan süper, senkrona uyuyor :D
Ulan 25 yasinda Turk oglu türküm yemin ederim benden guzel halay çekiyor :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan 25 yasinda Turk oglu türküm yemin ederim benden guzel halay çekiyor :bandit:

Yakında Keskin ağırlama halayı da oynar Sosa :evillol:

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kalyoncu

Eee Atibaya davul vermemisler bu Sefer :evillol: :by2:
Şampiyonluk kutlamasında vuracak davula

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aa1903

umarım cenk'in performansı, yani sahadaki performansı düşmez.

Çevrimdışı Türkay

Gomez'e halay çektirmişler hahahahahhah
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Gomez'e halay çektirmişler hahahahahhah
Biz ona takılmadik ondan daha ilginci Sosa benim diyen Turkten daha iyi halay çekiyor , Sanki 40 yillik Turk , 1 saattir bunu konuşuyor herkes :evillol:

Çevrimdışı nusretaslanturk

eee arjantinli adam ruhunda dansın ritmi var zaten :)

Çevrimdışı nusretaslanturk

Ulan ne halay çektiler bee valla kıskandım :kop:

Adamlar da güzel çalmışlar ama :D
Kubat var sahnede :)

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Sosanin konsantrasyona dikkat !

Ulan videosunu izleyip izleyip gülüyorum yok boyle bisey ya bildiğin ayak hareketlerini el hareketlerini ve ritmini bire bir uyduruyor

Yoksa Turk mu la bu :alala:
[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2016, 23:56:53 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı sallapati

önümüzdeki 14 günde 3 maç oynayacağız... oyuncularla özel toplantı yapılıp 2 hafta çok dikkat etmeleri dikte edilmeli...
bol bol uyku , iyi beslenme , gece geç saatte dışarda olmama vs...

Çevrimdışı Ogün

Mükemmel ya. Çok değil üç sene önce:

Şimdi bizim Cenk'in düğünde halay çekiyor. Bizim Mario.
Kubat var sahnede :)
Bende yarım saattir neydi bu adamın adı diyorum. Eyvallah. :D

Çevrimdışı atalay

Sosa'nın temposu iyi, ayak sektirmeden oynamış. Oluru var.  :D

Çevrimdışı tangaz

Alman milli takımının forvetine ismaille birlikte halay çektiren bir klüp olarak tarihe geçtik an itibari ile :)sosa benden daha iyi halay çekiyor bu arada :D
https://twitter.com/Kartal_Bakisi/status/727955965895712769

o Sosa değildir, Sosanın dublörü falandır Sosaya benzeyen folklorcu bir kardeşimizdir inanılır gibi değil şoktayım müthiş yetenek kaleye koy oynasın sol beke koy döktürsün...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cagdas44

Biz ona takılmadik ondan daha ilginci Sosa benim diyen Turkten daha iyi halay çekiyor , Sanki 40 yillik Turk , 1 saattir bunu konuşuyor herkes :evillol:

Valla takım ruhu takım oyunu budur  :D Cenk Sosa şeklinde halay çekti adamlar halayın ilk gruplarında yabancılar var ve benim diyen biçoğumuzdan iyi halay çekiyorlar  :halay:

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Ligin Gol ve Asist krallari , Biri Alman diğeri Arjantinli , Şampiyonlar ligi sampiyonlugu yasadilar , Simdi Dugunde Halay çekiyorlar WELCOME TO TURKEY :evillol: :evillol:

Ulan cok SAKAT milletiz ya :kop:
[ Son Düzenleme: 05 Mayıs 2016, 00:10:01 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı tangaz

Dusko Tosiç'in enerjisi de harika bu arada aferin Dusko...

Çevrimdışı canergiray77

Ligin Gol ve Asist krallari , Biri Alman diğeri Arjantinli , Şampiyonlar ligi sampiyonlugu yasadilar , Simdi Dugunde Halay çekiyorlar WHELCOME THE TURKEY :evillol: :evillol:

Ulan cok SAKAT milletiz ya :kop:
hahahhah ulan haykırdım ya :D  :kop: :kop: :kop:
Twitter @CanerGiray77