Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7321664 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

onların birşey istemesi bizi değiştirmez ne isterlerse istesinler biz kimseyede muhtaç değiliz.
Zorlaştırmaya gerek yok
Biz de biliyoruz muhtaç olmadığımızı
Kırk kat rakibin hesabını yapmıyorum ben 

Çevrimdışı Oktay

Abi ben haberi gördüm paylaştım, herkesin yaptığı gibi :D

Herkesi toplayıp hadi maça gidiyoruz demedim ki :D
senin suçun yok haberi verenin sapıkası kabarık..haberleri mutlaka ikinci bi teyite muhtaç

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Ortalık tam olarak Cem Yılmaz'ın şu esprisine döndü,

Kaynak mı? kaynak:k.ıçım

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sallapati

sallapati,yiğitcan1903 tamam troll habermiş şimdi kesin yeniyoruz demi ? Taraftarımızda gitmiyormuş aynı sistem devam :)

kardeşim deplasman yasağına ben de karşıyım ama tüm sezon yasak varken GS taraftarını uykudan uyandırmak için bu tip birşey yapılamaz... sezon başında karar alırsın kaldırırsın...

bu şuna benziyor... FB nin yenmesi gerekirken FB-GS maçı öncesi dostluk reklamları yayınlayıp, BJK-GS maçı öncesi ortamı germek gibi...

GS yi her türlü yeneriz... sadece psikolojik faktörler devreye girmemesi lazım

Çevrimdışı tangaz

Ota boka inanma olayinin en manyagi seydi bu kluivert, hollandali.  Yok kiz arkadasi besiktasliymis, yok turk mahallesinde dogmus bu cocuk fanatik besiktasliymis falan yazarlardi. Bizim taraftarda gaza gelirdi.

kız arkadaşı Beşiktaşlıydı. Kulağıma fısıldamıştı.   :ssss:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sallapati

Galatasaray Kulübü, Beşiktaş taraftarının TT Arena'ya alınacağı yönündeki haberler üzerine açıklama yaptı.
İşte Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklama:

"Beşiktaş taraftarının TT Arena’da oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinde tribünde yer alabileceği bilgisi doğru değildir. Bugün yapılan İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında tribünün deplasman taraftarına açılması gündeme dahi gelmemiştir."

Çevrimdışı yigitcan1903

sallapati,yiğitcan1903 tamam troll habermiş şimdi kesin yeniyoruz demi ? Taraftarımızda gitmiyormuş aynı sistem devam :)
Zorlaşmadı diyebiliriz  :ok:

Çevrimdışı mylife1903

Galatasaray Kulübü, Beşiktaş taraftarının TT Arena'ya alınacağı yönündeki haberler üzerine açıklama yaptı.
İşte Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklama:

"Beşiktaş taraftarının TT Arena’da oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinde tribünde yer alabileceği bilgisi doğru değildir. Bugün yapılan İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında tribünün deplasman taraftarına açılması gündeme dahi gelmemiştir."
Hop hop tonton hemen aciklama geldi, vaziyet alin bizim yonetim simdi sikeden girer, dogan arabadan cikar.

Çevrimdışı sallapati

Sosa-Gomez-Atiba-Oğuzhan 4lüsü en az 2 sene daha bozulmazsa takım çok önemli şeyler yapar önümüzdeki senelerde...

ne yapın edin bu 4lüyü bozmayın

Çevrimdışı cursedofdragon

Zorlaşmadı diyebiliriz  :ok:

o zaman seneye deplasman yasağı kalkarsa işimiz zorlaşıyor mu ? Kendi Taraftar'ımız işimizi zorlaştıracak o zaman seneye orda bizim :)

Çevrimdışı tangaz

Sosa-Gomez-Atiba-Oğuzhan 4lüsü en az 2 sene daha bozulmazsa takım çok önemli şeyler yapar önümüzdeki senelerde...

ne yapın edin bu 4lüyü bozmayın

bu dörtlüye sağ ve sol ayaklı poldi bulur ve 6lı yaparsak işte o zaman gol rekoru kırılabilir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sallapati

GS maçında futbolcuların  dikkat etmesi gerekenler.

*sert fauller yapmamak
*rakiple münakaşaya girmemek
*hakemle diyaloğa girmemek
*tribünleri maçın içine çekecek hareketlerden kaçınmak.

özellikle quaresma , ismail ,olcay , oğuzhan çok dikkatli olmalı.

ihtiyacımız olan 3 puanı sessizce kimseyi germeden alıp geleceğiz...

ayrıca sarı kart sınırındaki oyuncular OSmanlı maçını kaçırmaması lazım

Çevrimdışı mylife1903

bu dörtlüye sağ ve sol ayaklı poldi bulur ve 6lı yaparsak işte o zaman gol rekoru kırılabilir...
Ismailde bozulmasin litfen, ismail gibi fitbolcu bulunmaz, bakin gs istiyormus. Yonetim hemen ismaili tutun, cok siki tutun kacmasin biryere 2 milyon euro verin yillik hatta nevzat demirde ozel bir oda yapin orada otursun, kacirirlar falan

Çevrimdışı yigitcan1903

o zaman seneye deplasman yasağı kalkarsa işimiz zorlaşıyor mu ? Kendi Taraftar'ımız işimizi zorlaştıracak o zaman seneye orda bizim :)
Bu maç özelinde bahsediyorum
Şartlar buna benzer olursa
Gs ligden kopmuş olursa ve taraftarı iplemeyecek pozisyondaysa
Evet yine zorlaştıracak
Bi olaya bakarken o günün şartlarını dikkate almak lazım

Çevrimdışı tangaz

GS maçında futbolcuların  dikkat etmesi gerekenler.

*sert fauller yapmamak
*rakiple münakaşaya girmemek
*hakemle diyaloğa girmemek
*tribünleri maçın içine çekecek hareketlerden kaçınmak.

özellikle quaresma , ismail ,olcay , oğuzhan çok dikkatli olmalı.

ihtiyacımız olan 3 puanı sessizce kimseyi germeden alıp geleceğiz...

ayrıca sarı kart sınırındaki oyuncular OSmanlı maçını kaçırmaması lazım

doğru tespitler hatta gs.liler faul yaptığında bizimkiler centilmence tokalaşmalılar ilk dost elini biz uzatmalıyız, hiç sinirlenmeden ebedi dostluğumuza gölge düşürmeden oynamalıyız...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ve bu adam en hırslı ve her maçta hırslı, adeta 2 kişilik oynayan bir adam. Atiba'nın heykeli dikilmeli Süleyman Seba'nın heykelinin yanına...
Atibayla omur boyu anlasma yapilmali 35 -36 ya kadar oynasin sonra da koy alt yapiya oradaki cocuklara disiplini , Emekciligi , Hirsi aşilasin
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

yalnız gol rekoru demişken onun için bir rıdvan dilmen performansı lazım adam sanırım o sezon 19 gol 41(kırkbir) asistle oynamıştı.
bu performansı ismaylllden bekliyorum  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

GS maçında bizim çocuklar karınca+beli+incitmemek atasözünü akıllarından çıkarmamalılar  :kop:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yalnız gol rekoru demişken onun için bir rıdvan dilmen performansı lazım adam sanırım o sezon 19 gol 41(kırkbir) asistle oynamıştı.
bu performansı ismaylllden bekliyorum  :bandit:
İsmayilin yerine sol açığa duba koydurup çarptırsan daha fazla asist yaparsın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Hatta cicek verelim bunlara, cikolota falan abi gumus tepside. Sularina diyazem katalim sakinlessinler

Tam istediğimiz kanat tipi bizim. Basit oynar, verkaça girer ve sonuca gider.

Olcay'ın yetenekli versiyonu dersek cuk oturur. Topsuz oyunda çok iyi. Sadece markajı Olcay kadar iyi değil.
Podolski de bizim oyun sistemimize Cuk diye oturmazmi @Çağrı

Ben tam aradigimiz kanat oldugunu düşünüyorum

Hiz , Sut , Verkac , Zeka + Gomez faktörü..

Çevrimdışı mylife1903

Atibayla omur boyu anlasma yapilmali 35 -36 ya kadar oynasin sonra da koy alt yapiya oradaki cocuklara disiplini , Emekciligi , Hirsi aşilasin
Devamli yaziyorum bu atiba ile quaresma nimet bizim icin. Atibayi koyacaksin defansa oynayabildigi kadar oynayacak artik 40 yasina kadar mi oynar bilmem. Quaresma ise imajimolacak kulubun, portekizde oyuncu izlettirirsin, uefa kura cekimlerine gonderirsin. Kucuk cocuklarla bulusur. Bu yonetimdekileri bazen anlamiyorum. Metin albayrak kimdir mesela bu kadar senedir besiktasliyim hic duymadim adini.
Vodafone arena acilisindan once tvde denk geldi, guvenlik sistemini anlatiyordu aman allahim, benim yanimda calissa boyle bir tanesi 24 saat odunla doverim, kemerle doverim, kirbaclarim yahu beceremiyorsan medya karsisinda konusmayi bu islerin kurslari var, pahali ama kulup karsilasin, git amerigaya falan amerigani ayagina getiremiyorsan

:bandit:
@ahmetx abi zamaninda Vodafone arenada muthis bir akustik ve Atmosfer olacak ama Inonudeki kukremeyi beklemeyin demisti

Simdi su videoyu izledikten sonra hak veriyorum kendisine

Simdi hem Vodafone hemde inonudeki videolari tekrar izledim , Vodafone de muhtesem Baski , Atmosfer ve akustik var ama Inonudeki o kukreme yok bu bir gercek

Çevrimdışı mylife1903

GS maçında bizim çocuklar karınca+beli+incitmemek atasözünü akıllarından çıkarmamalılar  :kop:
Mac sonrasi da arap-sarap