Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7321714 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

O zaman madem böyle pahalı yapıyor yönetim o 20 milyon tl yatırdığı sistemi kullanacak, ben tonla para verip girerken insanların elini kolunu sallayarak bedavadan girmesine engel olacak..

engel oluyorlar zaten bu sefer kaç kişi kaçak girebildi stada ? İlk maç nedeniyle bazı şeyler oldu bundan sonra zamanla dahada azalıcak bir çok kişiye mesajlar gitti yeni bir sistem yavaş yavaş oturuyor herkes yapıcı olursa sıkıntı olmaz.

Çevrimdışı canergiray77

canım kardeşim kulübün paraya ihtiyacı var bu sene sonuna kadar , uefaya verilen sözler var , lütfen bari bu forumun takipçileri bu konuda uyanık olsun
elbetteki paraya ihtiyaç var özellikle ve özellikle söylüyorum beşiktaş taraftarı çok zengin bir taraftar grubu değildir Türkiye şartlarına baktığın zaman bu olay pahalıya doğru gidiyor orayada belirtmişim zaten kardeşim "bence" diye kendi görüşüm bu yani gelecek sezona da bu kadar pahalı olursa stadyumda boşlukları hatrı sayılır bir şekilde göreceksin diye düşünüyorum kombineleri olan gider @Ensar @cursedofdragon
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

elbetteki paraya ihtiyaç var özellikle ve özellikle söylüyorum beşiktaş taraftarı çok zengin bir taraftar grubu değildir Türkiye şartlarına baktığın zaman bu olay pahalıya doğru gidiyor orayada belirtmişim zaten kardeşim "bence" diye kendi görüşüm bu yani gelecek sezona da bu kadar pahalı olursa stadyumda boşlukları hatrı sayılır bir şekilde göreceksin diye düşünüyorum kombineleri olan gider @Ensar @cursedofdragon

kale arkası 160 değilde 100-110 tl olur daha ucuz olmaz caner :)

Çevrimdışı canergiray77

kale arkası 160 değilde 100-110 tl olur daha ucuz olmaz caner :)
boşluklar oluşunca o fiyatlar 70-80'e kadar bile düşer ilk heves ilk açılış 160 falan verir giderler ama sonraları için aynı şeyi söyleyemicem "PARAN VARSA GEL PARAN YOKSA GELME " boşlukları görünür ve fiyatlar düşer :D @cursedofdragon
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Serhat Akkaya

engel oluyorlar zaten bu sefer kaç kişi kaçak girebildi stada ? İlk maç nedeniyle bazı şeyler oldu bundan sonra zamanla dahada azalıcak bir çok kişiye mesajlar gitti yeni bir sistem yavaş yavaş oturuyor herkes yapıcı olursa sıkıntı olmaz.
Statta olmadığın için farkında değilsin, yeni açık tarafında tüm merdivenler doluydu, ya fazla bilet satıldı ya da kaçak giriş oldu, kaçak giriş yapıldığına dair onlarca foto var. Yeterince güvenlik önlemi ve caydırıcılık yok..
Korku akıl katilidir.

Beyler gomez haberi yalan karar falan vermedi henüz serdar sarıdağ Beşiktaşlı diye geçinip bize düşman olan muhabirlerden sadece birisi. Gündemi değiştirmeyin. Gündem Galatasaray maçıdır. Gs maçını yenersek şampiyon oluyoruz bunun farkında değil mi kimse ya? Yok bilet fiyatı yok gomez. Abi gsyi yenince osmanlı maçı şampiyon maçı oluyor tabiki yüksek olucak.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

tahminim değildir öyle olmamasını umut ediyorum.

Sağ bekler : Beck,Gökhan gönül
Sol bekler : Eren,X Transfer.

Umarım söylediğin gibi olur :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

sanırım sadece şampiyonlar ligini değil takımın transfer politikasını da gözlemlemek istiyor. salt koşul şampiyonluk olsa 20 mayıs falan derdi oysa 30 mayıs demiş...

Aynen abi katılıyorum :claps:

-Mustafa Kemal Atatürk

Statta olmadığın için farkında değilsin, yeni açık tarafında tüm merdivenler doluydu, ya fazla bilet satıldı ya da kaçak giriş oldu, kaçak giriş yapıldığına dair onlarca foto var. Yeterince güvenlik önlemi ve caydırıcılık yok..

ben stada gidenlere sorduğumda forumda ki yöneticiler stadta boşluklar vardı dendi.Tv'den izlediğim kadarı ile bende tıklım tıklım bir doluluk göremedim merdiven boşlukları yine ilk maçta ki gibi değildi.Stada kaçak girmeyek isteyenlerin yakalandığı fotoğrafları gördüm bende ? sen ilk maçta ki fotoğraflar ile karıştırıyor olmayasın. Yeterince güvenlik önlemi yok değil bizim insanımız "hayvan" olduğu için çok fazla modernlik yaramıyor yönetimimiz insanca maç izlesinler diye düşündüğü için kolonların arasını öyle bıraktı ama insanlık yaramıyor.O demirlere elektrik verilmeli ki yada üstüne demir teller konulmalı ki ancak öyle kaçak giriş olmayacak.Aynı şey saha içinde geçerli hiçbir sebep yokken adam sahaya atlıyor ondan sonra neden kale arkalarında hem ağ hem tel var kapalı ve numaralıya'da aslında tel yapmak lazım.Biraz güvenlik önlemi yok caydırıcılık yok diyeceğimize o kaçak giren adamlara hop hemşerim sen nereye gidiyorsun desek aslında sıkıntı olmucakta ama nerde...

boşluklar oluşunca o fiyatlar 70-80'e kadar bile düşer ilk heves ilk açılış 160 falan verir giderler ama sonraları için aynı şeyi söyleyemicem "PARAN VARSA GEL PARAN YOKSA GELME " boşlukları görünür ve fiyatlar düşer :D @cursedofdragon

adam 70-80'e da çok der :) 20 tl'ye 5.000 kişi oynuyorduk nerdeydin dediğinde cevap vermez ama.

cincon, fener, medya organları, tff, mhk hepsi üzerimize oynuyor.

Ne Büyüksün be BEŞİKTAŞIM!

Herkes bizi yıkmaya çalışıyor ama yıkamayacaklar, hepsine ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ YAZDIRACAĞIZ!

Son 3 maç!

-Mustafa Kemal Atatürk

OHA SON DAKIKA: Beşiktaş için deplasman yasağı kalkmış, gese maçında deplasman tribününde izleyebilecekmişiz maçı.

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

cincon, fener, medya organları, tff, mhk hepsi üzerimize oynuyor.

Ne Büyüksün be BEŞİKTAŞIM!

Herkes bizi yıkmaya çalışıyor ama yıkamayacaklar, hepsine ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ YAZDIRACAĞIZ!

Son 3 maç!

:claps: :claps: :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

gese para kazanmak için kaldırdı deplasman yasağını bence :lol: :lol:

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı tangaz

geçen güzel bir paylaşım wardı biyerlerde okumuştum.
"aç tribünleri bize yap biletleri ortalama 250 TL para kazan, ne uğraşıyorsun 10 tl.ye bileklik falan satıcam die"
:kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

deplasman yasağı kalkmış diyorlar dur bakalım eğer öylese gs stadının yarısını bize açsın bileklik satmakla olmaz o işler doldururuz biz o stadı :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bi sonraki deplasmanımızda cezalı değil miydik?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

gese para kazanmak için kaldırdı deplasman yasağını bence:lol:
Yarısını açsınlar stadın :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçen güzel bir paylaşım wardı biyerlerde okumuştum.
"aç tribünleri bize yap biletleri ortalama 250 TL para kazan, ne uğraşıyorsun 10 tl.ye bileklik falan satıcam die"
:kop: :kop: :kop:

Aynen abi onu bende gördüm :D

Biride şey demiş 'gese maçını dev ekranlarda aç vodafone arenada izleyelim 15tl'den temiz nakit' :evillol: :evillol:

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı yigitcan1903

Aynen cezalıyız

Cezalı olsak bile sadece Akhisar deplasmanına gidenler cezalı değiil mi?

Cezalı olmayanlar gidebilir.

-Mustafa Kemal Atatürk

kartlar bloke sadece başkaları gidebilir :D

Yarısını açsınlar stadın :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O zaman paraya para demezler :D

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı BavyeraKartali

İl Spor Güvenlik Kurulu, hafta sonundaki Galatasaray - Beşiktaş maçı öncesi yaptığı toplantıda deplasman yasağını kaldırma kararı aldı.

Bu karar sonrası hafta sonunda Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisinde konuk ekip taraftarlarının da stada girme imkanı doğdu.

TT Arena kapasitesinin yüzde 5'lik bölümüne denk gelen 2800 koltuk Beşiktaş taraftarı için ayrılacak.

Fenerbahçe de beklemede

Karar sonrası Fenerbahçe cephesinin de İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü'nden ekstra bilet talebinde bulunması bekleniyor.

Sarı-Lacivertliler'in, Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak zorlu maç için Başakşehir'den 4500 civarında bilet talep edeceği öğrenildi.

Ne alaka deplasman yasagiyla fenerin bb den fazla bilet talep etmesi ?!  gönüllerinden gecenleri yazmislar !  Satiliklar....  Talep etsin hakkidir lakin bu haberin altina gelmesi gereken yorum mu bu simdi !
[ Son Düzenleme: 03 Mayıs 2016, 15:25:12 BavyeraKartali ]
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''