Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7322676 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Gordon Baba

Caner>Hasan Ali>Eren Albayrak>İsmail
Bu da demek oluyor ki bir tık yükseldik  :D
Eren, 500 alırsa itiraz etmem. Sonuçta bonservis ücreti ödemeyeceğiz. 3 yıllık maliyeti 1.5 m olur. Dahası, Eren transfer edeceğimiz tek sol bek olursa yine itiraz etmem. Sonuçta adam sol bek.
Ama Illarramendi balonunun 25 m ettiği piyasada, Oğuzhan'ı daha az paraya satarlarsa... ayıp ederler...

Çevrimdışı Gordon Baba

pektemek i unutmuştum Biliç A2 takımı için almaz mı şunu yahu

AB dışı milliyetli oyuncularda milli takım şartı aranıyor EPL'de. Alamaz.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Sabah uyandım dedim bi haberlere bakayım..

Gomez Beşiktaşa ayrılmak istediğini iletti, Tolgay Arslan ayrılmak istiyor,
Beşiktaş taraftarı gese passoligi alıp takımını desteklicekmiş vs vs..

Ulan insanda biraz şeref olur, ayıptır. Bu kadar mı düşmanlık ya!

Medya yemiyor içmiyor resmen bizi yıpratmak için haberler çıkarıyor.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sozkul

Sayın abim gomezi tekrardan gomez yapan güvenini aşılayan takımını bırakıp 2 yılda sakatlıklardan ve yedek kalmaktan kurtulamadığı bonservissiz dahi göndermeye sıcak bakan takıma geri döneceğini sanmıyorum.Gitsede bizden giderki bize paran kazandırsın.O kadar vefasız olduğu düşünmüyorum gomezin ne kadar profesyonelde olsa.

Korku herşeye kadirdir @SLYKRT,  birde adam acayip para alıyor zaten Fiorentinada, üzülmüştür ama Türkiye'de kalmak istemiyor olabilir, anlayış gösteririm ben.  Bizi şampiyon yapıp gitsin bana yeter.
Gittiği hiçbir Avrupa takımındada aynı başarıyı gösteremez, bizim kadar çok gol pozisyonuna giren takım çok yok çünkü.

Çevrimdışı ahmetx

eline tarihi bir fırsat geçmiş risk al kadro kaliteni yükseltcek transferler yap ve şampiyonluğa ambargo koy.
AMA
.......................................
kangrene devam...
tüm dengeleri bozup ben Canere basar parayı alırdım , Töre yerine Boykoyu satar yerine harbi kaleci alırdım .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

AB dışı milliyetli oyuncularda milli takım şartı aranıyor EPL'de. Alamaz.
ha ha ben esprisine yazdım yahu Pektemek ve epl   :evillol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Tff passoligine açık mı gsaray tarafı  :D

Çevrimdışı mylife1903

baskanin sucu, baskan herkese gulucuk dagitiyor, cik bir tepki koy. gucu sadece (Küfür Yasak)₆ gazetesine yetti. demirorenin gazetelerini sokma tesise erkeksen!
cik baskan ifsa et bu herifleri, taraftara de ki: bu bu bu gazeteleri kendine besiktasli diyen almayacak, aldirmayacak 10 gun boyunca, vodafone da destekler, vodafone essek yukuyle para veriyor, adamlar gerzek degil kendi yatirimlarini korumak isterler, onlarda reklami keserler bu gazetelerde sessiz bir sekilde. hersey sut liman olur.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Zaten Ntvspor ve malum siteyi okumayı bırakmıştım. Fanatik'te okumıcam artık.

Günün haberlerini sadece forumdan takip edicem.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

EssiLor

• Ziyaretçi

Ahmet nur Çebi sert açıklama yapmış
Çebi: Fener kanadından gs maçı bize satacakmış gibi bir algı oluşturuluyor eğer bunu fb li yöneticiler yaptırıyorsa ozaman aklımıza şu geliyor
Demek ki kendileri böyle bi düşünce içindeler
Biz gs ile yarışsaydık fb gs nin şampiyon olmaması için bize maç mı verecekti diye konuştu
Çebi: Gs büyük camiadır böyle basit bi plan içerisinde olamazlar bize ve galatasaraya iftira atıyorlar
Fenerbahçeye tavsiyemiz onu bunu bırakıp kendi maçlarına kendi işlerine baksılar yaratmaya çalıştıkları algı oyununa gelmeyeceğiz Bunlar abuk subuk saçma sapan düşünceler
Altında Ezilirler Kalkamazlar diye konuştu.
[ Son Düzenleme: 03 Mayıs 2016, 11:35:11 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tüm dengeleri bozup ben Canere basar parayı alırdım , Töre yerine Boykoyu satar yerine harbi kaleci alırdım .
Bu cesarete sahip değiliz maalesef. Mbia'yı etik olmaz diye elimizden kaçırmışız sizce Caner'e teklifte bulunur muyuz? :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

ha ha ben esprisine yazdım yahu Pektemek ve epl   :evillol:
pektemekin arkasi saglam yahu iki gunde avrupa birligi vatandasi yaparlar onu.

Çevrimdışı ahmetx

baskanin sucu, baskan herkese gulucuk dagitiyor, cik bir tepki koy. gucu sadece (Küfür Yasak)₆ gazetesine yetti. demirorenin gazetelerini sokma tesise erkeksen!
cik baskan ifsa et bu herifleri, taraftara de ki: bu bu bu gazeteleri kendine besiktasli diyen almayacak, aldirmayacak 10 gun boyunca, vodafone da destekler, vodafone essek yukuyle para veriyor, adamlar gerzek degil kendi yatirimlarini korumak isterler, onlarda reklami keserler bu gazetelerde sessiz bir sekilde. hersey sut liman olur.
başkan şu an yandaş medyadan kimseye kiş kiş diyemez .

Çevrimdışı Serhat Akkaya

başkan şu an yandaş medyadan kimseye kiş kiş diyemez .
Gelecekte de diyemez..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

pektemekin arkasi saglam yahu iki gunde avrupa birligi vatandasi yaparlar onu.
yok yahu , onun arkası körfez ülkeleri ,azerbaycan ve ukraynada işe yarar  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı mylife1903

dengeleri bozmaya gerek yok. ayakkabi kutusunda imza parasi alacagi para da oguzhan kadar olur islem tamam. pektemek ve ismaili gonderip tasarruf ettigimiz paranin caner gibi bir cirkefe verilmesine ses etmem bu herif en azindan kicinda turbo motor kosuyor.

Çevrimdışı mylife1903

yok yahu , onun arkası körfez ülkeleri ,azerbaycan ve ukraynada işe yarar  :evillol:
Rusyaya gitse ya pektemek, ne sevinirim. onu 3 mac sonra sokakta doverler bakin cok net soyluyorum, dove dove futbol oynamayi ogretir herifler

Çevrimdışı Gordon Baba

Serdar Sarıdağ'ın haberi olasılıkla doğrudur.
Nereden mi biliyorum?
Adam her transferi en önce açıkladı. RvP, Alexis yakın zamandaki örnekler...
Nasıl mı?
Nasıl olacak, yöneticiler buna anlatıyorlar.
Ama YD'nin adamı...?
Geçiniz efenim.

Çevrimdışı ahmetx

dengeleri bozmaya gerek yok. ayakkabi kutusunda imza parasi alacagi para da oguzhan kadar olur islem tamam. pektemek ve ismaili gonderip tasarruf ettigimiz paranin caner gibi bir cirkefe verilmesine ses etmem bu herif en azindan kicinda turbo motor kosuyor.
bu imza parasını bazen seviyorum  :D , çoğunlukla değil tabii

Çevrimdışı ahmetx

Rusyaya gitse ya pektemek, ne sevinirim. onu 3 mac sonra sokakta doverler bakin cok net soyluyorum, dove dove futbol oynamayi ogretir herifler
hele petersburgda of , yerlerde süründürürler ultrafaşolar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Asist filan yapıyor, mesela bek oyuncularının asist yaptığını biz yıllardır görmedik o yüzden alışık değiliz, istemeyük diye ortalıklarda dolanıyoruz, iyi insan diye diye takımı yetenek yoksunu oyuncularla dolduruyoruz farkında olmadan.

İsmail
Tolga
Necip
Beck
Serdar
Pektemek
Veli (sakatlanmadan önce de yeteneksizdi, hırsıyla ve mücadelesiyle ön plandaydı o da gidince iyice boş küme oldu)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

elimizde fbyi psikolojik olarak bitirme sansi var. yemin ediyorum cok dusundum gitsin alsinlar ucunu de ses etmeyecegim. gg, caner, topal. alsinlar caner haric devre arasinda kovabilirler hatta bitsin herifler, buyuk darbe olur.
gsde kim var sozlesmesi biten.

EssiLor

• Ziyaretçi

Abi felaket algı var
Fb liler sanki bu hafta kendileri başakşehirle oynamayacaklar sanki bu hafta hiç maçları yok işleri güçleri yok Beşiktaş Galatasaray maçını düşünüyorlar
İnşallah şu gs yi yenerizde Tüm basını ve bu Şikecileri sustururuz.