Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7323810 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2016, 22:59:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Oyuncuların iyisini izleyince hep aynı tipi arıyorsun.

Benim forvet tipim Ronaldo'dur. Brezilyalı gerçek Ronaldo. O yüzden şuan aktif oyuncuların hiçbiri forvet değil gözümde. Ronaldo ve Larsson'dan sonra. Suarez ve Higuain en yakını bunlara tarz olarak.

Kanat olarak Overmars'tır. Hızlı, çabuk, şovsuz dalgasız sıfıra iner asist yapar ya da içe döner takar topu yan ağalara. Rommedahl'dır.

Ortasaha aynı şekilde. Önce şutu olacak güçlü ve dengeli olacak. Nedved gibi.

Stoper Stam'dır. Sert, agresif, risk almaz basit oynar hava hakimiyeti iyi.

Evet bu standartlarda oyuncu bulamayız, bulsak da burada oynatamayız zaten ama bu tip oyuncu bulabiliriz bulduk daha önce.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mylife1903

Haklisin abi

Hafta ici Senol.hocanin Quaresma ile goruserek daha fazla ic kat etmesini ve pas oyununa katılmasını istedi soyleniyordu

Kayseri macinda bunu harfiyen uyguladı surekli ice kat etti , Sosa ya asit oncesi pasi verdi , Ice kat edip sut cekti , ice kat edip Golunu atti uzerine Showunu da yapti daha ne yapsin yahu
Benim quaresmayi sevmeme nedenim budur. Adam bu yetenekte olacak ustelik quaresma boga gibi guclu, hizli, yetenekli beyin disinda hersey mevcut. Sen ronaldo gibi iceri yonel ve sut at. Herifte sol ayakta var ustelik sol ayagi ismailin sol ayagindan iyidir.
Bunun ya ilk antrenoru maldi ya da cok mutevazi bir cocuk gol atmak istemiyor. Anlayamiyorum.

Bu barcaya gittiginden beri cok oynayamadi ust duzey takimlarda belki sadece orta yaptirdilar buna antremanlarda. Gir iste ceza alanina at sutunu be adam.

Senol gunes bu isi buna ogretirse bu herif 15 tane falan gol atar her sene.

Çevrimdışı Ogün

Ben Kerim'e çok üzülüyorum ya. Töre hiç bir şey yapmadan oynuyor. Kerim asist yapıyor, oyundan alınıyor. 2. haftadır oynamadı.

Çevrimdışı Kemal

Haklisin abi

Hafta ici Senol.hocanin Quaresma ile goruserek daha fazla ic kat etmesini ve pas oyununa katılmasını istedi soyleniyordu

Kayseri macinda bunu harfiyen uyguladı surekli ice kat etti , Sosa ya asit oncesi pasi verdi , Ice kat edip sut cekti , ice kat edip Golunu atti uzerine Showunu da yapti daha ne yapsin yahu

Bana Kayseri maçı performansı yeter zaten böyle oynasın ve pas versin burdan emekli olsun . Arada showunuda yapabilir öyle kabullendik :)  bütünü bozmasin yeter

EssiLor

• Ziyaretçi

Süreyya Abiylede maşallah Baba oğul gibiler okadar iyidir araları :)

Çevrimdışı Çağatay

Oyuncuların iyisini izleyince hep aynı tipi arıyorsun.

Benim forvet tipim Ronaldo'dur. Brezilyalı gerçek Ronaldo. O yüzden şuan aktif oyuncuların hiçbiri forvet değil gözümde. Ronaldo ve Larsson'dan sonra. Suarez ve Higuain en yakını bunlara tarz olarak.

Kanat olarak Overmars'tır. Hızlı, çabuk, şovsuz dalgasız sıfıra iner asist yapar ya da içe döner takar topu yan ağalara. Rommedahl'dır.

Ortasaha aynı şekilde. Önce şutu olacak güçlü ve dengeli olacak. Nedved gibi.

Stoper Stam'dır. Sert, agresif, risk almaz basit oynar hava hakimiyeti iyi.

Evet bu standartlarda oyuncu bulamayız, bulsak da burada oynatamayız zaten ama bu tip oyuncu bulabiliriz bulduk daha önce.

bekleri unuttun :)
cafu,zanetti,zambrotta
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

quaresma fetişi bitmedi mi ?

Çevrimdışı Anıl

quaresma fetişi bitmedi mi ?
Futbolu bırakana kadar bitmeyecek gibi :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2016, 23:07:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bekleri unuttun :)
cafu,zanetti,zambrotta

Efsaneler.

En yakını Mayke diye Mayke yazıyorum 2 senedir :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Efsaneler.

Alın bunu buradan başladı yine 82 Mayke, 83 Dede diye gidecek :evillol:

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kemal

Cr7 suana kadar gelmiş geçmiş en iyi forvettir . Buna pele dahil . Modern futbolda rakiplerimizle ki bunlar her türlü vücut direncini korur 1 gr yağ olmaz dirençli olurlar , pele Maradona Zamanındaki gobeller bir değildir . Cr7 çok ayrı incelenmesi gereken bir forvet. Yetenek akıl hız hepsi bir arada toplanmış . Hızlanıp patlama yaşadığı anda zekasiyla  sonuca gidiyor . Frikik atarken 3 adım geriye gidiyor bunu Kayseri macinda q7 de yaptı ilk dakkalarda dikkat edin , ama topu sert kaldırıp tam yerine koyuyor elle atar gibi . Mesela Sosa klasik frikik çok başarılı atıyor , Cr 7 çok ayrı bir tarz .

EssiLor

• Ziyaretçi

Yunus Emre Tüylerim diken diken oldu bu sarılmada
Quaresma Törenin alnından öpüyor
Gomezde Quaresmanın kafasına bi kaç kere vuruyor gülerek
Harika bir andı be kardeşim :bandit:

Çevrimdışı Özay

Ben quaresma'yı sırf şu şampiyonluk yolunda bile tribünleri bir maç içinde 10 kere kuaraejmaa kuarejmaaa diye bağırttığı için sevmiyorum. Geçen maçta numaralı en öndeydim; tribünler ismini her bağırdığında sosa ve oğuzhan'ın modu öyle düştü ki yüzlerinden filan her şey anlaşılıyordu. Gomez pek takmıyor ama onun yerinde kim olsa o da alınır.

Yukarıda da söylenmiş zaten adam taca gidiyor önündeki tribün anında bağırıyor. Bu marifetmiş gibi bir de burada dile getiriliyor.

Beşiktaş taraftarının içinde ufak çaplı bir gs'lilik yaratıyor quaresma. Onlar da böyle bir oyuncuyu belledimiler bırakmazlar. Bu bakımdan fb taraftarı daha bir stabil bu yüzden de oyuncuları her daim disiplinli kalmak zorunda hissediyorlar.

Quaresma bu yıl belli bir seviyeyi tutturdu ve renk kattı ancak atmosferi yüksek bir maçta quaresma hem takıma hem de tribüne atılmış bir el bombasıdır. Bu yüzden de gelecek yıl çin'e satılması en doğrusu olacak. Zaten satılacağı haberleri de geliyor.
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2016, 23:18:57 Özay ]

Çevrimdışı Çağatay

Futbolu bırakana kadar bitmeyecek gibi :evillol:

neyse Allah'tan yaşı 25 filan değil :D

Efsaneler.

sen cafu nun veliahtını yazmışsın
bende zanetti nin veliahtını yazayım: Gino Peruzzi :D

kaleye de buffon :)

yada oliver kahn ;)

Çevrimdışı mylife1903

Cr7 suana kadar gelmiş geçmiş en iyi forvettir . Buna pele dahil . Modern futbolda rakiplerimizle ki bunlar her türlü vücut direncini korur 1 gr yağ olmaz dirençli olurlar , pele Maradona Zamanındaki gobeller bir değildir . Cr7 çok ayrı incelenmesi gereken bir forvet. Yetenek akıl hız hepsi bir arada toplanmış . Hızlanıp patlama yaşadığı anda zekasiyla  sonuca gidiyor . Frikik atarken 3 adım geriye gidiyor bunu Kayseri macinda q7 de yaptı ilk dakkalarda dikkat edin , ama topu sert kaldırıp tam yerine koyuyor elle atar gibi . Mesela Sosa klasik frikik çok başarılı atıyor , Cr 7 çok ayrı bir tarz .
Ronaldo iyi ama benim icin en iyisi ferdinandtir. O da cok farkli oyuncuydu. Her turlu gol atiyordu ama bu ronaldo bence uber sporcu herif. Ben eminim bu basketbol, voleybol falanda oynayabiliyordur hem de milli sporcu seviyesinde.
Ilginc bir sahis bu ronaldo acayip gelisti, subyanken bizim quaresma gibi oynamaya calisiyordu, tekmeyle sindiriyorlardi. Ashley cole ile bir macini hatirliyorum bunu oynatmamisti cole. Herife terminatir diyorlar harbiden oyle kursun islemez buna.
Messiden daha cok severim ronaldo abimizi

Çevrimdışı eski inönü

Gs maçındaki en büyük avantajımız Gs taraftarının birikmiş öfkesi. İşler yolunda gitmezse bütün sezonun öfke patlamasını bu maçta yaşayabilirler. Bu fırsatı kaçırmamak lazım.

Çevrimdışı mylife1903

Gs maçındaki en büyük avantajımız Gs taraftarının birikmiş öfkesi. İşler yolunda gitmezse bütün sezonun öfke patlamasını bu maçta yaşayabilirler. Bu fırsatı kaçırmamak lazım.
erken bir golle seyirci doner ve gslilerin direnci kirilabilir hatta sadece gs degil maci izleyen fblilerin bile dizleri cozulur. Ikinci hemen gelir ve yemezsek yarida kalan ts maci gibi olabilir.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

aynen onu da yazacaktım da yazmadım :D
ya o kahn amma zor gol yerdi, bursada ona golu sikistirana kadar anamiz aglamisti, ulan kabiz olmustuk gol atacaz diye.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Alın bunu buradan başladı yine 82 Mayke, 83 Dede diye gidecek :evillol:

Ansızın :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

aynen onu da yazacaktım da yazmadım :D

bende sen yazmayınca şaşırdım yazayım dedim ;)

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Beyaz Futbol adlı iğrenç program dün akşamki yaşanan 12numara olayından sonra tam bir .... hareketi yaparak Rye takmış ve gs - Bjk maçı ile ilgili algı peşinde kimden emir aldılar acaba ? Beni en çok ne üzücek biliyor musunuz ? Bileğimizin hakkıyla kazanacağımız maçın bu tarz ... çocukları yüzünden " ya işte gs oynamadıda Bjk yendi " denilmesi üzecek . He o programda sözde Beşiktaşlılar var kimsenin Beşiktaşlılığına laf  etme hakkım yok ama onlar Beşiktaşlı değil

Çevrimdışı mylife1903

Beyaz Futbol adlı iğrenç program dün akşamki yaşanan 12numara olayından sonra tam bir .... hareketi yaparak Rye takmış ve gs - Bjk maçı ile ilgili algı peşinde kimden emir aldılar acaba ? Beni en çok ne üzücek biliyor musunuz ? Bileğimizin hakkıyla kazanacağımız maçın bu tarz ... çocukları yüzünden " ya işte gs oynamadıda Bjk yendi " denilmesi üzecek . He o programda sözde Beşiktaşlılar var kimsenin Beşiktaşlılığına laf  etme hakkım yok ama onlar Beşiktaşlı değil

Besiktasli gecinip besiktastan gecinen bir suluk, yukaridan asagiya 10 harf