Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7324812 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı MrtBlgc

altyapıya nijeryalı sağbek musa muhammed die birini almıştık 2 sene bizde idman yapıp sonra başakşehire imza atmıştı noldu o çocuk bu sezon hiç oynadı mı kupa da falan seyreden oldu mu?
Kupa'da 4-5  maçta oynadı galiba, ligde şans bulamadı diye biliyorum ben.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

O çocuk açık oldu abi takip ediyorum güzel golleri var bu sezon BJK tv ye felanda çıktı baya sökmüş Türkçeyi :) Bu arada özelden karaladım bişeler ;)

@Yado  bir kopyala yapıştır yapsan diyorum  :) Özelden tabiiii   :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

maharafa tandina nedir arkadaş yok mu şöyle güzel janti isimli gençler söylemesi bile zor  :D

Erbaasporda ortasaha Smart Ajiduah var  son 10 maçını izledim BAL liginde oynuyor  Fena oyuncu değil tangaz abi : )
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2016, 16:26:29 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Yado

@Hasan Tahsin @Ensar Sezon sonu herkezin ipliği pazara dökülecek beyler merak etmeyin hele bi şampiyon olalım da . Gelişmeleri buradan okursunuz zaten fazla dillendirmeye gerek yok şuan . Takım Şampiyonluğa odaklandı tabi bizde ..
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı tangaz

Erbaasporda ortasaha Smart Ajiduah var  son 10 maçını izledim BAL liginde oynuyor  Fena oyuncu değil tangaz abi : )

beyler teker teker gelin  :D
bi ara ülkede polonyalı oyuncu modası vardı bizde bako zeyeri almıştık fenerde bir stoper almıştı türkçesini yazıyorum adamın adı soçinski idi fena da değildi fiziği falan adamın adında sadece o harfi sesli idi ama soçinski okunuyordu kimse doğru yazamazdı adamın adını :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yado

maharafa tandina nedir arkadaş yok mu şöyle güzel janti isimli gençler söylemesi bile zor  :D

Mali'nin sulak havzalarıyla ünlü başkenti bamakonun bağrından kopmuş gelmiş abi , bak bamako diyorum dikkat edersen bağrından diyorum kopmuş gelmiş diyorum :) Maharafa bence fazla iyi yani daha kötüsü olabilirdi  :alala:

İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

EssiLor

• Ziyaretçi

Adanaspor Şampiyon Olmuş
Az önce gördüm Kupayı büyük sevinçle kaldırıyorlardı
Beşiktaşımızı hayal ettim bir an
İnşallah bizde Yuvamızda kaldıracağız o kupayı.
Bunun için Pazar günü Galatasarayı yenmemiz Şart oğlu şart.

Çevrimdışı dkn_34

bizim ruhsuzlarla işimiz yokkk.
Cenk Tosun,fener gazianteple anlaşmasına rağmen beşiktaşımıza söz verdiği için yaklaşık yarım dönem antepte kaldı beşiktaşımıza  bonservissiz geldi  .
Olcay Şahan. beşiktaştan önce gs teklıf yapmıştı ama o beşiktaşımızı tercih etti.doğuştan beşiktaşlı
Quaresma,sezon öncesi belki daha iyi para kazanabıleceği bir kulube gidebilirdi ama o daha düşük ücrete yuvasına tekrar geri döndü
Mario Gomez.alman golcü sanki 40 yıllık Beşiktaşlı gibi
ve dahalarıda var..
bu formayı taşımak ,arenada oynamak yürek ister ,emek ister vefa ister .
BİZİM RUHSUZLARLA ,SURATINI ASANLARLA İŞİMİZ OLMAZ..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Zafer55

Serdar Aziz di Harun du kim olursa olsun bursadan topçu almamalıyız.Pektemek de olsa pedro dahi olsa topçuda satmamalıyız.Ozan transferi aklıma geliyor.Başkanlarının tv lerde bjk ye satmayacazları..ertuğrulla hamzanın şovları....futboldaki kavgaları düşmanlıkları çok saçma bulurum ama bu durum politik bir durum.Bir duruş sergilemeliyiz.En azından bir süre bursa bizimle oyuncu alışverişi yapamayacağını bilmeli.Bursaya gelen oyuncuda oradan bize gelemeyeceğini bilmeli.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Aklıma birşey takıldıda ihtimali varmıdır bilemedim bu sarıkızlar kupaları paylaşmak için anlaşmasın. Gerçi anlaşsalarda toplanıp 22 kişi çıksalarda biz bu maçı yeneceğimiz için sorun görmüyorumda. GS bukadar düşmüşmüdür diyede kendime sormuyor değilim.  :)

Çevrimdışı MrtBlgc

Bu fenerliler sosyal medyada orda burda öyle bir algı yaratıyorlar ki sanırsın 3 puan geride olan onlar değil de biziz.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

Bursa'ya ne topcu, nede bir kurus lira verilir. Serdar Aziz sisirilmis topcu, aynen Ozan, aynen Sercan ve Bursa'dan cikan diger futbolcular gibi. Lig icin hos, ama Avrupa seviyesinde vasat'i gecemez. Necip kariyerinin ilk doneminden beri stopper oynasaydi Serdar Aziz'den daha iyi olurdu, ki Necip bu sezon stopperde bazi maclarda en az Serdar Aziz kadar oynayabilecegini gosterdi. Evet, Serdar agresif, iyi sicrayabilen, rakibi dondurmemeye gayret eden, yakin oynayabilen bir oyuncu. Ama bir Kasimpasa-Bursa maci hatirliyorum. Babel'in bunu nasil kevgire cevirdigini, o gun bugundur asla istemem.

Çevrimdışı kyiv

beyler teker teker gelin  :D
bi ara ülkede polonyalı oyuncu modası vardı bizde bako zeyeri almıştık fenerde bir stoper almıştı türkçesini yazıyorum adamın adı soçinski idi fena da değildi fiziği falan adamın adında sadece o harfi sesli idi ama soçinski okunuyordu kimse doğru yazamazdı adamın adını :)

Bakırköyspor da Araskiyeviç ve Novak vardı. Novak sonra Almanya Bünih 1860a transfer oldu. 2 side ortalamanın üzerindeydiler o yıllarda. Bir de Vişnevski vardı. Takımını hatırlayamadım Zeytinburnu mu neydi. Bir de tabiki dobrovski vardı. Kocaelispor ardından Beşiktaş.
100. yıl Gençlerbirliği...35 metre vs. vs. vs.

Çevrimdışı tangaz

Feyyaz Uçar çok güzel konuşmuş:

yarışta fikstür avantajı değil, puan avantajı önemlidir...

:kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Zafer55

Hayranlıkla alakalı bi durum değil
Olcayınız dan daha mı kötü bu adam ?
Senin Olcayın mı kurtardı Gs Fb maçını ?
Belki o maçlarda aldığımız galibiyet sayesinde şampiyon olacağız
Gomezin fenere 3.golü atmasını sağlayan ortayı açan Gökhan Töre
Gs ye galibiyet golünü atıp 3 puanı getiren Gökhan Töre
Şimdi bu adam bu katkıları yaparken yorumcular tarafından övgü yağmuruna tutuluyorda
Sakatlanıp iyileştikten sonra son maçlarda katkı sağlayamayınca neden gözden düşüyor ? Bende bu yorumlara sinirlenip geriliyorum
Erkek adamın net bi tavrı olur ağzından ne çıkarsa o söylediği sözün arkasında delikanlı gibi durur burası beşiktaş fb gs değil
Katkı yapınca aslanım benim helal olsun be en büyük gökhan yürü be aferin gökhan demeyi bilirsiniz
Sakatlanınca amaan sal gitsin ayakta duramıyor
Varmı böyle bi dünya varsa bende istiyorum banada versene
Ben kör değilim mesleğim optikçi
Optikçiyim ama senin gerçekleri görmen için bi gözlük yapalım sana
Bi muayene olda.

O gözlükten bi tanede bana yaparsan memnun olurum.Yürüyen gökhanı koşuyor gibi gösteriyorsa şayet...

EssiLor

• Ziyaretçi

Ezikbahçeliler g.t korkusundan gs yi yalama moduna geçmişler
Acıyorum o veledlere
Başakşehir bi tokatlasında onları
Gs yi yenemezsek gerçekten biteriz
Muhakkak yenmemiz lazım erken gol bulmalıyz
Baskılı oynamalıyız rakibi bunaltıp golü bulmalıyız.

EssiLor

• Ziyaretçi

O gözlükten bi tanede bana yaparsan memnun olurum.Yürüyen gökhanı koşuyor gibi gösteriyorsa şayet...
Ben yaparım Müşteri ye hayır diyecek halimiz yok ya
Ama sen gömek istediğin pencereden bakarsak değil yaptığım gözlük büyüteçle baksan yine fayda etmez
Bi insan neye bakmak isterse onu görür.

Keşke bizimde 12numaraorg gibi algı oyunu yapan taraftar sayfamız olsa. Şimdi Beşiktaş taraftar profillerine giriyorum en yüksek takipcili çarşının hesabı. Ama onlarda gram algı yapma gibi dertleri yok. Ayda yılda bir tane uzun yazı paylaşırlar biraz giderli, onun haricinde hergün saçma sapan şeyler paylaşırlar. Yok ya bu çarşı nasıl bizim taraftar öncümüz oluyor inanılır gibi değil

Bir de geçen kayseri maçından sonra çarşının başında ki adam ayhan Güner şey diyodu, ıslıkla olmaz bu iş beste söylememiz lazım falan diyordu:D bilmiyor ki ıslıkla rakip takımın ayaklarını titrettiğini. Kayseri maçında muazzam yaptık ıslık işini. İnşallah hep böyle devam eder. Beste dediğin maçın ilk dakikalarında söylenir,şampiyon olduğun zaman söylenir. Sen maçı oynamak zorundasın. Futbolcunun artı bir gücü olacaksın

Çevrimiçi murat

Ayhan günerin tv de bir röportajını izlemiştim yanılmıyorsam tvem de işte o zaman anladımki bu ve benzeri adamlar ne derse tersini yapmak lazım.
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2016, 18:24:14 MURAT ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Derbi'nin iddaa oranları açıklandı!
Galatasaray 3.30
Beraberlik 3.20
Beşiktaş 1.70

Çevrimdışı Scout

Forumca Bizde Bir Algı Oluşturmalıyız Emre Üzerinden Algı Oluşturalım Twitterdan
Pika Pika

Çevrimdışı mylife1903

@tangaz İsmaille ilgili önemli bilgiler var elimde ama sezon sonuna saklıyorum @Çağrı 'ya sözüm var şuan susuyorum.

Şampiyonluğa odaklandım.
Bugun tatildi bizde hanimla sinemaya gittik, okuya okuya geliyorum savunun.
Ismaille ilgili bilgiye gerek yok. 7 sezon ligde 2 gol 2 asist hucum beki olmaz. Futbolcu falan degil basket takimindan bir cocuk oynasa daha iyi istatistik yapar.

Mustafa pektemek nasil muhafazakar futbolcu kontejyanindan oynuyorsa ismailinde ailesinde iktidar partisi ilce baskani falan vardir. Baska turlu torpilsiz sekilde bu cocugun futbolcu lisansi almasi ihtimali yok.

Karakter olarak ise bes para etmez. Sampiyonluk mucadelesi verirken, menecerini kulube gonderip pazarlik yapan futbolcuyu ben adamdan saymam.

Bilgiye falan gerek yok, direk bugun gonderilmesi gerekir. Turk futbolcularin yancisi

Çevrimdışı Ensar

Bugun tatildi bizde hanimla sinemaya gittik, okuya okuya geliyorum savunun.
Ismaille ilgili bilgiye gerek yok. 7 sezon ligde 2 gol 2 asist hucum beki olmaz. Futbolcu falan degil basket takimindan bir cocuk oynasa daha iyi istatistik yapar.

Mustafa pektemek nasil muhafazakar futbolcu kontejyanindan oynuyorsa ismailinde ailesinde iktidar partisi ilce baskani falan vardir. Baska turlu torpilsiz sekilde bu cocugun futbolcu lisansi almasi ihtimali yok.

Karakter olarak ise bes para etmez. Sampiyonluk mucadelesi verirken, menecerini kulube gonderip pazarlik yapan futbolcuyu ben adamdan saymam.

Bilgiye falan gerek yok, direk bugun gonderilmesi gerekir. Turk futbolcularin yancisi
+1
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !