Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7324624 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu adamın adı çıkmış italya basınında ilgileniyormuşuz.

Facundo Roncaglia
sanmam almayız 1.75 stoper mi olur toramandan çok çektik :D

Çevrimdışı tangaz

Hamburger sağlıklıdır. İçinde sebze var. Yani benim çocuklar öyle diyo :D

Ama gerçekten istikrarsız biri defans mevkiindeki adamlar 34 maçın 30 unda forma giyecek minimum.

abi günümüz çocukları bizleri her türlü öpüyor :D benim kız çok ön yargılı yemek konusunda sevmem deyip kesip atıyor tadına bakmıyor bir gün buna önyargı falan bişeyler anlatıyorum eğitim vericem ya, konumuz yemek ve önyargı. bizimki evirdi çevirdi lafı, sonra ben ön yargılı değilim ki okulu sevmiyordum, gittim denedim hala sevmiyorum ön yargılı değilim dedi  :D (yaş 4dü bu cümle suratımda patlarken)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yado

Buarada @tangaz abi Yarım saat arayla stad açılmasıyla alakalı aynı şeyleri yazmışız neredeyse sen stad başlığında ben burada  :icool: geriden gelirken fark ettm , aklın yolu bir
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı cursedofdragon

kayseri maçının 90 dakika kayıt'ı çıktı mı ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yediğine içtiğine dikkat etmeyen adam tabiki sakatlanır. Bursa'da ne zaman görsem hamburgercide herif. Profesyonel bir futbolcunun ne işi var hamburgercide..
zengin adam abi ne işi var orada ya git adam gibi steak restaurantlarına  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Sürüngen felan ama alt yapıları çok güzel işliyor abi. Yani burda sıkça sölediğimiz futbol bilgisi eksikliği pek görülmüyor alt yapıda öğretiyorlar .
Ayrıca Erdal Başkan bi operasyon yapıp ince ince kazıklar döşese fena mı olur :)  5 yıl vadeli + takasla pektemek felan hıı  :busted_cop:

pektemek mi dedin, isoyu da verelim mi hıı ne dersiniz :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yado

Toki'de temkinli filan değil dan dun oynamamız gerekiyor. O maç farka gidecek bir maç arkadaşlar. Normal tempoya çekmeye çalışacak olan zaten g.saray, biz niye temkinli olalım?

Bizim kalan üç maçı mahvedebilecek 2 tane unsur var takımda. Onların dışında başka bir sebepten puan kaybetmeyiz.

Aynen bizim tempomuza yetişemezler temposu yüksek oyunda oyun içinde kalamazlar bence , patır patır adeleler atar , Bizim takım müthiş motivasyonla çıkacak önümüzde duramazlar rahat olun
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı Yado

pektemek mi dedin, isoyu da verelim mi hıı ne dersiniz :money:

İsmail deme abi lütfen . mümkünse hayatımın hiç bir alanında görmek istemiyorum. hayaller komplolar intikamlar vs. yok olsun mümkünse  :steamed: :steamed:
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı worns

bu adamın adı çıkmış italya basınında ilgileniyormuşuz.

Facundo Roncaglia

Devre arası da adı bizimle anılmıştı. Kısa boylu, topla ilişkisi iyi bir oyuncu, çabuk da denebilir. Sağ bekte de oynuyor. Ben devre arası istemiştim, özellikle Rhodolfo ile iyi bir ikili olacaklarını düşünüyordum. Ama lider stoper ihtiyacını karşılayacak profilde değil daha tamamlayıcı bir isim. Skrtel-Roncaglia gibi bir şey yapabilirsek çok iyi olur ama Roncaglia-Zapata olmaz mesela yine yumuşak kalırız.

Çevrimdışı tangaz

Buarada @tangaz abi Yarım saat arayla stad açılmasıyla alakalı aynı şeyleri yazmışız neredeyse sen stad başlığında ben burada  :icool: geriden gelirken fark ettm , aklın yolu bir

bana kalsa ben stadı sene başında çatısız açardım o derece yanii :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kaç gündür foruma  girmiyordum öyle  özellikle puan kaybettiğimiz hafta komple ne  internet ne tv  bakmam izlemem ..

15 sayfadır falan okuyarak geldimde şampiyonluktan emindim gerilmeye başladım :)  Gs yi yenersek çok büyük bi eşiği atlamış olacağız evelallah.

EssiLor

• Ziyaretçi

Dediklerinden başka bir şey yaptığı top oynadığı yok sezon içinde
O maçların yüzü suyuna mı çekicem ben bu herifi
Bi de tribüne gelmez burnu kaf dağında
Olcay falan umrumda değil gökhanı konuşuyorum ben
Ama illa söylenecekse karakteriyle bile çok şey katıyor olcay
Sakatlıktan önce de doğru düzgün katkısı yok oyuna törenin
Skor katkısı da düştü üstüne üstlük
Son 3 maç sorun çıkarmayıp otursun kenarda şampiyona sonrasında satalım gitsin
Faydası yok zararı olmasın en azından
Gözün kör olmuş hakikaten senin
Geçtiğimiz sene son 4 haftaya kadar oynadığı topu hatırla bi bakalım eser var mı
Quaresmayı Satalım Töreyi Satalım Onu Gönderelim Bunu Gönderelim diyor ya bizim bazı taraftarlarımız
oldu Töre ve Quaresmayı alan takımada Gomezi Ozzy ve Sosa yıda hediye olarak bedavaya verelim anasını satayim
Adam sakatlandı oynayamadı varmı başka açıklaması ? Sakat sakat mı gelsin oynasın ? Futbol bu sakatlık geliyorum demez nasıl kaza geliyorum demez sakatlık ta geliyorum demez ansızın gelir ah bi darbe kopar çapraz bağlar Rhodolfo gibi 6 ay uzak kalır adam sahadan
Oluyor böyle talihsizlikler napacaksın insan oda robot değil
Sadece Töreyi Savunmakla Mükellef değilim baba
Quaresmayıda savunurum Sosasınıda Oğuzhanınıda hepsini çıkar aslanlar gibi savunurum evelallah
Beşiktaşın futbolcusu beşiktaşın hedeflerine ulaşmasını sağlamakla mükellef olan değerli futbolcularımızı aslanlar gibi savunurum
Sen körsün baba
Yaptığı katkılar üzerinden değilde yaşadığı talihsizlik ler üzerinden beyan yapıyorsun değerlendiriyorsun
Öyle olmaz işte kardeşim böyle olmaz yok öyle bi düşünce
Sadece Negatif olayları ön plana sürerek töreye olan kini nide gün yüzüne çıkarıyorsun buda doğru bi davranış değil
Geçmiş geçmişte kaldı Olan oldu biten bitti
Bi söz var bilmem neyin davası olmaz
Söylemiyim burda şimdi forum kuralları müsade etmez
O yüzden geleceğe bakacağız önümüze bakacağız bundan sonrasına bakacağız.
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2016, 15:04:15 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Yado

@tangaz İsmaille ilgili önemli bilgiler var elimde ama sezon sonuna saklıyorum @Çağrı 'ya sözüm var şuan susuyorum.

Şampiyonluğa odaklandım.
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı worns

kayseri maçının 90 dakika kayıt'ı çıktı mı ?

maç kayıtlarını nerden bekliyoruz arkadaşlar? mevzuya yabancı kaldım kusura bakmayın.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Mustafa ve Veli yi verip alabileceğimiz bir oyuncu yokmudur.

Çevrimdışı firewater

abartı futbolcu savunmayı veya yerin dibine sokmayı (İso hariç :) ) lütfen bırakın hepsi bizim oyuncumuz ve verebildikleri kadar katkı veriyorlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

abartı futbolcu savunmayı veya yerin dibine sokmayı (İso hariç :) ) lütfen bırakın hepsi bizim oyuncumuz ve verebildikleri kadar katkı veriyorlar.
Tolga da hariç de  :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yado

Pektemek'e güle güle deriz de Veli'nin bırakılacağını sanmıyorum. Belki bir ihtimal kiralık gidebilir avusturya da düzenli oynayacağı bir takıma
Hatta şöle bir strateji bile olabilir . Sezon başı kampını bizde yer , sonra avusturya da bir takıma kiralanır yarım sezon için sözleşmesindeki özel bir madde ile durumuna göre devre arasında takıma geri çağırılır. 
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2016, 15:11:12 Yado ]
İnsanlarla yaşadım,
Dostlarım, dostlarım…

Çevrimdışı tangaz

@tangaz İsmaille ilgili önemli bilgiler var elimde ama sezon sonuna saklıyorum @Çağrı 'ya sözüm var şuan susuyorum.

Şampiyonluğa odaklandım.

@Yado çok merak ettim özelden paylaş benimle çok iyi sır tutarım bir gün benimde bir sırrım olursa ilk senle paylaşırım  :D

Çevrimdışı Ensar

@Yado çok merak ettim özelden paylaş benimle çok iyi sır tutarım bir gün benimde bir sırrım olursa ilk senle paylaşırım  :D
bende isterim  herkes benimle sırrını paylasir valla bak cidden diyorum :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

EssiLor

• Ziyaretçi

Pektemek serdar alexis ismail ve Tolga zengini göndermek lazım
Tolga ve İsmailin sözleşmesini uzatmazlar umarım
Yeni sezon da kalede Boyko yu görmeyi diliyorum
1 ay sonra Rhodolfo da döner.
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2016, 15:16:04 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı Özay

Kamil glik = Kjaer

Bakın bu tip transferler kesinlikle yapmalıyız. Fb'nin bu adamı normal bir sezonda alabilmesi gerçekten önemli bir iş. Glik'in bonservisi de bundan fazla olmaz. (biraz daha az olur tahminen)

Biz işi beleşçiliğe vurduk ama papaz her zaman pilav yemez. Bizim savunma dörtlüsüne para harcamaktan başka çaremiz yok. Skrtel, glik, caner ve iyi bir sağ bek bizi bayağı üst düzey bir takım yapar. Hatta benim şimdiye kadar gördüğüm en iyi türk takımı oluruz. Ofans gücümüz yerindeyken bu takımı heba etmeyelim.

Keza kaleci konusunda da Boyko'nun talipleri varken satıp daha olgun kaleciler alabiliriz. Piyasada sözleşmesi biten ya da bitmesine 1 yıl kalan üst düzey kaleciler var.

EssiLor

• Ziyaretçi

Şu Hamburg Adleri bıraksaydı Siyah Beyaz renklere bağlamıştık onu
Bakalım.

Çevrimdışı tangaz

şu son maçtaki kutlamalara, üçlüye katılmamaları nedeniyle töre ve tolgayı kesinlikle elden çıkarmalıyız diye düşünüyorum. aidiyet duygusu olmayanları 3e5e bakmayıp göndermek en doğrusu olacaktır.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Var :bandit: NDIAYE :icool:

Verelim Osmanliya Veliyi alalim Ndiaye yi :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık