Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7324635 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Bu sezon şampiyon olursak gelecek sezon da büyük ihtimalle şampiyon oluruz o yüzden artık ne olursa olsun bu sezon şampiyon olmalıyız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2016, 12:33:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Bende bu kendini beğenen taraftar profiline hastayım kardeşim , oynamasınlar anasını satayım alayı çıkmasın maça biz paf takımlarını yenelim şampiyon olalım , son 3 maç kimseye kendimizi kanıtlamak zorunda değiliz. Tarih BJK Gs nin as takımını kanırta kanırta yendi demez, ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ der. Ben çocuğuma artık Şampiyonluk turu attırmak istiyorum , o yüzden inşallah Podolskisi Sneijderi Chedjou su Selçuğu kimse oynamaz sakatız derler .

Yürür yürür dk 80 de uzaktan bir pozisyon alır 1 vurur Allah korusun gol yapar çıkartamayız , en nihayetinde Sneijder herif.

Her zaman böyle olmayacak o yüzden çıksınlar oynasınlar biz de koyup geçelim. Koyalım, koymaya alışalım, alıştıkça daha çok koyalım.

Önümüzdeki 5 sene bol bol tattırırsın sıkılır şampiyonluktan :D

Şaka bir yana kendini beğenmek değil konu kendinden emin olmak işimizi yapalım yeter ne güçleri ne yürekleri yeter.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı SLYKRT

Delikanlının bağrına soğuk yel esen  olimpiyat stadında bile top göstermediysek bu galatasaraya türktelekom arenada daha perişan ederiz.Benim zerre şüphem yok.Akhisar maçındaki o top yerden sekip direğe çarptığı gün şampiyon olacağımızı anladım.İçiniz ferah olsun
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2016, 12:35:44 SLYKRT ]
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2016, 12:35:11
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu sezon şampiyon olursak gelecek sezon da büyük ihtimalle şampiyon oluruz o yüzden artık ne olursa olsun bu sezon şampiyon olmalıyız.

Abartı gelecek ama bu sene olursa 3'leriz Tolga.

Bu sene olursak zaten seneye de olacağız. 3. sene Fenerbahçe mali krize girecek, Galatasaray ise bizim Bilic ile 1. sezonumuz gibi olacak.

Bu sene demek 3 demek benim gözümde. 4. sene Fenerbahçe ile değil Galatasaray ile yarışırız büyük ihtimalle.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Abartı gelecek ama bu sene olursa 3'leriz Tolga.

Bu sene olursak zaten seneye de olacağız. 3. sene Fenerbahçe mali krize girecek, Galatasaray ise bizim Bilic ile 1. sezonumuz gibi olacak.

Bu sene demek 3 demek benim gözümde. 4. sene Fenerbahçe ile değil Galatasaray ile yarışırız büyük ihtimalle.

3 sene de olabilir tabi ama işte bu serinin başlaması için bu yıl mutlaka ipi göğüslemeliyiz.

Bu şampiyonlukla önümüzdeki 4-5 sene hep 1 ya da 2 olacağımızı düşünüyorum.

Seneye 3. yıldızı da takarız artık.

Çevrimdışı cursedofdragon

3 sene de olabilir tabi ama işte bu serinin başlaması için bu yıl mutlaka ipi göğüslemeliyiz.

Bu şampiyonlukla önümüzdeki 4-5 sene hep 1 ya da 2 olacağımızı düşünüyorum.

Seneye 3. yıldızı da takarız artık.

Bu sene inşallah şampiyon olucaz seneyede daha güçlenmiş kadromuz ile yeni stadımızla bitik gs ve ffa zımbırtısına takılan en az 10-11 oyuncu transfer etmesi gereken fener'e yine nal toplatıcaz :D

yalnız hayır olsun inşallah rüyamda gs maçıydı galiba gol atamıyorduk şu manisa tarzanı var ya "gol istiyorum golllll" diye bağırıyor :D bende onunun gibi gol istiyorum gol diye bağırıyordum.Sıkıntılı bir rüyaydı ancak ne maçın sonucunu ne de maçın gidişatını hatırlıyorum tek hatırladığım 1-0 geride olduğumuzdu.Normalde çok sık maçla ilgili rüya görmüyorum Beşiktaş-Akhisar maçını görmüştüm 2-2 bitiyordu 3-3 bitti.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu hafta Şampiyonluk maçımız var !!

Gs yi yenecegimizi düşünüyorum bize direnebileceklerini hic sanmıyorum

Gs liler asla Fb nin sampiyon olmasini istemiyor taraftar stadı doldurmaz bu isimize gelir Rahat bir galibiyet aliriz

Ayrica TOKI de henuz hic galibiyetimiz yok bu handikap , ilk galibiyetimizi alacagiz

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

yalnız hayır olsun inşallah rüyamda gs maçıydı galiba gol atamıyorduk şu manisa tarzanı var ya "gol istiyorum golllll" diye bağırıyor :D bende onunun gibi gol istiyorum gol diye bağırıyordum.Sıkıntılı bir rüyaydı ancak ne maçın sonucunu ne de maçın gidişatını hatırlıyorum tek hatırladığım 1-0 geride olduğumuzdu.Normalde çok sık maçla ilgili rüya görmüyorum Beşiktaş-Akhisar maçını görmüştüm 2-2 bitiyordu 3-3 bitti.
Dun gece uyuyamadim mac havasina giriyorum, 4 gollu bisey oldu sabaha dogru ama hatirlayamadim tam skoru. Insallah dortleriz. Sampiyonluk maclarinda gs bizden 4 yemeye aliskindir. Ergen taraftarlari unutmustur ama geliyoruz gumbur gumbur

Çevrimdışı tangaz

şampiyonluk çok önemli, şampiyonluk demek kadronun korunması ve gelişmesi demektir. bizim 97de şampiyonluğumuz çalınıp rasim hocamız giderken, kadro dağılırken hırsız ft uefa kupasının temelini atmıştı. 4sene şampiyon olmuşlardı. şimdi sıra bizde şampiyon olup ambargo ötesi birşeyler yapabiliriz. lyon gibi her sene şampiyon olup şampiyonlar liginde çeyrek final görüp iyice güçlenmemiz işten bile değil.

stadın etkisini herkes görüyor. ben seneye kadro kalitesinin de artmasıyla iç sahada 51 puan bekliyorum. dış sahalarda alacağımız 10 ve üzeri galibiyet ile her sene 81 puan barajını aşacağız. gelecek yıllarda 85li puanlar gelenek haline gelecektir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Osmanli maçından korkuyordum ama artik korkmuyorum

Osmanli ozellikle deplasmanda daha iyi takim lakin kadikoydeki performanslarini dusununce , Vodafone arenadaki baskidan çıkabileceklerini sanmıyorum Hele bir de o maca Gs galibiyeti ile cikarsak maci ilk yarida bitirip sampiyonlugu kutlariz

E Konya dan da 1 puan alalim artik yani..

Bu hafta Şampiyonluk maçımız var !!

Gs yi yenecegimizi düşünüyorum bize direnebileceklerini hic sanmıyorum

Gs liler asla Fb nin sampiyon olmasini istemiyor taraftar stadı doldurmaz bu isimize gelir Rahat bir galibiyet aliriz

Ayrica TOKI de henuz hic galibiyetimiz yok bu handikap , ilk galibiyetimizi alacagiz

yarısı istemiyor yarısı istiyor.

Hatta gs forumunda okuduğum aziz gs'ye siz Beşiktaş'ı yenin bizde size türkiye kupasında yenilelim demiş ne kadar doğru bilmiyorum.

Resmi hesap dünden beri Quaresma paylaşımı yapiyor :icool: :super: :super:

Çevrimdışı Anıl

Hatta gs forumunda okuduğum aziz gs'ye siz Beşiktaş'ı yenin bizde size türkiye kupasında yenilelim demiş ne kadar doğru bilmiyorum.
Napıcakmış Aziz 4-5 oyuncu mu vericekmiş gsye :D Biz istemediğimiz sürece gs bizi yenemez en fazla beraberlik

Çevrimdışı mylife1903

şampiyonluk çok önemli, şampiyonluk demek kadronun korunması ve gelişmesi demektir. bizim 97de şampiyonluğumuz çalınıp rasim hocamız giderken, kadro dağılırken hırsız ft uefa kupasının temelini atmıştı. 4sene şampiyon olmuşlardı. şimdi sıra bizde şampiyon olup ambargo ötesi birşeyler yapabiliriz. lyon gibi her sene şampiyon olup şampiyonlar liginde çeyrek final görüp iyice güçlenmemiz işten bile değil.

stadın etkisini herkes görüyor. ben seneye kadro kalitesinin de artmasıyla iç sahada 51 puan bekliyorum. dış sahalarda alacağımız 10 ve üzeri galibiyet ile her sene 81 puan barajını aşacağız. gelecek yıllarda 85li puanlar gelenek haline gelecektir...
Bu sene supriz malubiyetler oldu kasimpasa, akhisar, trabzon mesela fb cok supriz degil. Berabere kalmayi da ogrenmemiz lazim yenemiyorsak.
Kasimpasa maci en uzuldugum mac oldu, ts tamam derbi mactir, fb maci olabilir bir kayiptir akhisar maci gibi senede 1-2 mac olur top girmek istemez rakip bir kere gelir atar. Kasimpasa macini direk senol gunese yaziyorum. One gectigimiz maci verdik. Berabere kalmis olsak su an cok cok rahattik.

Çevrimdışı Tolga

Gs maçında en iyi yaptığımız şeyi yani ön alandaki baskıyı doğru uygularsak mutlaka gol ya da goller bulacağız.

Yeter ki basit savunma hataları yapmayalım.

Napıcakmış Aziz 4-5 oyuncu mu vericekmiş gsye :D Biz istemediğimiz sürece gs bizi yenemez en fazla beraberlik

Bende onu diyorum kimseye güvenmemiz gerekiyor yok bize kasmazlar yok şöyle böyle değil çıkıp kendi oyunumuzu oynayıp kazanmalıyız.

Valla Camialar ne dusunur bilemem ama ben sosyal medya ve cevremde 1 tane Gsli gormedim fb sampiyon olsun diyen

Gs camiasi da aptal değildir , Bizim sampiyon olmamiz demek onlarin en az 1 yil daha 4.cu yildizla ovunmeleri demek , 4 yildizli urunler satip para kazanmak demek

Gs maçında en iyi yaptığımız şeyi yani ön alandaki baskıyı doğru uygularsak mutlaka gol ya da goller bulacağız.

Yeter ki basit savunma hataları yapmayalım.
Denayer , Semih , Balta hepsi canli bomba bu savunmaya Gol atamamamiz imkansiz Tabi muslera yine Neuerin uzerindr performans göstermezse..

Tabi birde en az 2 tane sikistirmamiz lazim malum bizim savunma da onlarinkinden asagi degil

Çevrimdışı mylife1903

Resmi hesap dünden beri Quaresma paylaşımı yapiyor :icool: :super: :super:
Kimi paylasacak adam marka degerimizi yukseltiyor. Su tarz futbolculari hic sevmem ama quaresmayi tutuyorum. Iyice parlatmamiz lazim. Quaresma olayi iyi yonetilmiyor bence. Ismailin lobicilerinden lazim quaresmaya.

Mesela 2 tekme yedigi mac sonrasi ayaklarina makyaj yaparsin, sosyal medyaya servis edersin falan, taraftarin cok sevdigi oyunculari harcamamak lazim ustelik doku uyumu var.

Dedigim gibi atiba ile ilgili ayri dusuncelerim var benim. 36-37 yasina kadar tutulsun takimda. Sonra genclerin futbol hocasi olur, paf takimini calistirir, oyuncu izletirsin. Olcay da ayni futbolu cok iyi bilen bir cocuk, gencleri calistirsin.

Eski futbolcu diye bir suru gerzek kucuk cocuklarla muhatap oluyor, kadin dogumcularin da hepsi cocuk dogurmus kadin olsun o zaman.

Quaresma ise dedigim gibi totti gibi 40 yasina kadar kalsin kulupte. Uefa kura cekimine gonderirsin, futbolcu izlemeye gonderirsin, sag bek oynatirsin, sol bek oynatirsin, kolay maclarda forvet arkasi yaparsin.

Somureceksin bu tip adamlari. Mesela toreden genc cocuklara hoca olmaz, kerimden olmaz, ismailden olmaz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gs maçının anahtarı pozisyonları değerlendirmek 2 0 yenildiğimiz fener maçında 6 tane pozisyon kaçırdık bu maçta hunharca gol atmalıyız  :tabe:

Çevrimdışı mylife1903

Denayer , Semih , Balta hepsi canli bomba bu savunmaya Gol atamamamiz imkansiz Tabi muslera yine Neuerin uzerindr performans göstermezse..

Tabi birde en az 2 tane sikistirmamiz lazim malum bizim savunma da onlarinkinden asagi degil
Bu muslera kupa macinda kirmizi gorurse bizim macta oynar mi?

Çevrimdışı Kartalizm06

Osmanlısporun bu akşamki Kasımpaşa ve derbiden önce oynayacağı Bursa maçlarında alacağı 6 puan hem onların Avrupa Ligine katılma hedefini kesinleştirir hem de Gsnin gardını düşürür.

Gs galibiyeti bizi havaya sokar, fbye korku salar ve Başakşehir maçında puan kaybına sebebiyet verir. Son 3 maçta kağıt üzerinde en kolay rakibimiz gibi gözükse de en kritik maçımız derbi. İnşallah kazanırız.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

gs maçının anahtarı pozisyonları değerlendirmek 2 0 yenildiğimiz fener maçında 6 tane pozisyon kaçırdık bu maçta hunharca gol atmalıyız  :tabe:
Fb macinda buldugumuz pozisyonun en az 3 katini buluruz :icool:

Sorun Musleraya ne kadarini atabilecegimiz veya onun ne kadarini yiyecegi :bandit:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Artık saha dışına değil saha içine odaklanmanın vakti geldi . Kim ne demiş ne ima etmiş biz saha dışında nasıl hareket etmeliyiz vakti değil artık . Vakit artık saha içinde doğru oyunla karşı takımda kimin oynayıp oynamadığına , kimin antrenör olduğuna kafayı fazla takmaksızın nasıl 3 puanı alırız vakti.
Son maçta gördüğüm sahada sorumluluk alan oyuncu sayısının daha da arttığı ve sorumsuzluklarına inat eden oyunculara diğer oyuncular tarafından  saha içinde(muhtemelen saha dışında da) gerekli ayarın verildiği şeklinde. Bu durum bizim takım olarak oyunumuza özellikle takım savunmamıza olumlu yönde sirayet edecektir son 3 maçta.
G.S. maçını alırsak , Fener'in Başakşehir maçında puan kaybı ihtimali daha da artacaktır. Bir maçın sonucunun iki maça etki etmesi hatta daha genele yaymak gerekirse kimin şampiyon olacağını daha net belirlemesi çok yüksek ihtimal.