Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 26 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7324789 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Çağatay

Çok stresliyim, yorum falan okuyamıyorum.

GS'yi yenersek %80 bu iş biter, onun üzerine FB'nin Başakşehirden çıkacak gücü yok. en fazla berabere biter o maç.

Yenemiyorsak yenilmeyelim, 1 puan alsak da kafi. Eh ondan sonra takım son 2 maçını da kazansın artık :)

Gel pazar günü gel!!

Bende stresliyim ve senden daha kötümserim
gs maçı berabere biter
fb 1-0 kazanır
biz osmanlıyı yeneriz
son maç konya kalp krizleri eşliğinde geçer
sonunda da şampiyon oluruz

Tür: Korku-Gerilim
İmdb puanı: 9.2
 :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

GS'yi yenersek %80 bu iş biter, onun üzerine FB'nin Başakşehirden çıkacak gücü yok. en fazla berabere biter o maç.

Yenemiyorsak yenilmeyelim, 1 puan alsak da kafi. Eh ondan sonra takım son 2 maçını da kazansın artık :)

Gel pazar günü gel!!

nerlerdesin sen? çok panic gördüm seni  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

EssiLor

• Ziyaretçi

SON DAKİKA
Wesley Snejder ve Chedjou nun Beşiktaş Derbisine Yetişme İhtimalinin Çok Zor Olduğu Belirtildi

Gs nin WebAslan adlı sitesinin haberi.
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2016, 11:07:16 Erdem Ayaz ]

Çevrimdışı eaglekartal

normal şartlarda şuanki gsnin bizle başetmesi imkansız.çok rahat 4-5 net gol pozisyonuna gireriz.bunların 3ünüde değerlendirmemeiz lazımiş geride ne yapacağımız orada biraz güven verebilse defansımız zaten kimse konuşmaz herkes şimdiden şampiyon derdi.ama artık yediğimizden fazlasını atacağız çünkü defans yapamıyoruz o kesin bari en iyi yaptığımız işi yapıp bulduğumuzu atmalyız.gs defansı bu fırsatları verecek bize yeterki cömert olmayalım.beraberlik hakkını bu maçta kullanmayalım derim ben.osmanlı maçı daha çok korkutuyor beni.nekadar içerde desekte adamlardaki patlayıcı forvet ve defansımızı düşününce puan kaybı olacaksa osmanlıda olsun.son maç ligi bitirmiş konyayı yeneriz bir şekilde konyada diye düşüüyorum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

SON DAKİKA
Wesley Snejder ve Chedjou nun Beşiktaş Derbisine Yetişme İhtimalinin Çok Zor Olduğu Belirtildi

Bu akşam Osmanlı yenerse fark 5 olacak ve GS'ın 5.lik şansı iyice azalacak. Temkinli oyunla GS'ı yeneriz diye düşünüyorum yinede kontra ataklara dikkat etmeliyiz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

normal şartlarda şuanki gsnin bizle başetmesi imkansız.çok rahat 4-5 net gol pozisyonuna gireriz.bunların 3ünüde değerlendirmemeiz lazımiş geride ne yapacağımız orada biraz güven verebilse defansımız zaten kimse konuşmaz herkes şimdiden şampiyon derdi.ama artık yediğimizden fazlasını atacağız çünkü defans yapamıyoruz o kesin bari en iyi yaptığımız işi yapıp bulduğumuzu atmalyız.gs defansı bu fırsatları verecek bize yeterki cömert olmayalım.beraberlik hakkını bu maçta kullanmayalım derim ben.osmanlı maçı daha çok korkutuyor beni.nekadar içerde desekte adamlardaki patlayıcı forvet ve defansımızı düşününce puan kaybı olacaksa osmanlıda olsun.son maç ligi bitirmiş konyayı yeneriz bir şekilde konyada diye düşüüyorum

gs bizim hücum gücümüzle baş edemez zaten o fizik olarak bitik fenerle bile baş edemedi o kadar pozisyona girdi fener atamadı ayrı konu.Ama fener pozisyonda vermedi biz pozisyon verebiliriz savunma kalecimiz sıkıntı o yüzden kayseri maçında olduğu gibi önde basarak topun kontrolü bizde kalarak yine paslı organize ataklarla kenardan ortalarla duran toplarla özellikle bu 2'si çünkü duran toplar ve kenardan gelen ortalarda sapıtıyorlar.Bide ortadan gidince savunmaları sapıtıyor gollü bir maç bekliyorum biz kazanırız.

Çevrimdışı panic13

nerlerdesin sen? çok panic gördüm seni  :D

Yurtdışındaydım 10 gündür, akhisar maçı berabere bitince soluğu pub da aldım, 5-6 bardak bira içtim anca kendime geldim :D

Bende stresliyim ve senden daha kötümserim
gs maçı berabere biter
fb 1-0 kazanır
biz osmanlıyı yeneriz
son maç konya kalp krizleri eşliğinde geçer
sonunda da şampiyon oluruz

Tür: Korku-Gerilim
İmdb puanı: 9.2
 :evillol:

Valla artık korku mu gerilim mi komedi mi macera mı? ne olacaksa olsun!

Stresten kendimi kaybedicem yakında.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

podolskinin hafta içi kupa maçında adalesi çekse zorlamaya bağlı sertlik oluşsa falan ve bizim maçda dinlendirilse ne güsel olur :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

yalnız podolski demişken biz de olsaydı şuan +10 puan fark atmıştık, uefada yarı final oynayan 4 takımdan biriydik ve kendisi de sezonu 20 golle tamamlamış olacaktı muhtemelen

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hakli yalniz

Iki takiminda birbirinden haberi olmamasi lazim

Biz once oynarsak biz daha stresli oluruz tabi kazanirsak ertesi gun onlar daha stresli olur

Ama biz kaybedersek onlar ertesi Gun daha aşırı motive olarak çıkarlar

Isin ozu ayni gun ayni saat olayi bence uygulanmali

Biz yeneceğimiz için Fener strese girsin :eyes
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kemal

Gel pazar günü gel!!

Gs yi mutlaka yenmeliyiz mutlaka , Konyada Aykut bize o takımı öyle oynatirki zaten teşvik prim milyon doları bulur , Düşünsenize tüm takıma Konyada 1 er ev mesela . O yüzden oraya beraberlik hakkı kalması gerek bastirirlarken 1 tane sıkılasak berabere kalır en kötü şampiyon oluruz .

Bizim bu hafta Gs yi yenmemiz şart oğlu şart .

Çevrimdışı Kemal

SON DAKİKA

Allahım sana şükür

Çevrimdışı Ensar

Gs yi mutlaka yenmeliyiz mutlaka , Konyada Aykut bize o takımı öyle oynatirki zaten teşvik prim milyon doları bulur , Düşünsenize tüm takıma Konyada 1 er ev mesela . O yüzden oraya beraberlik hakkı kalması gerek bastirirlarken 1 tane sıkılasak berabere kalır en kötü şampiyon oluruz .

Bizim bu hafta Gs yi yenmemiz şart oğlu şart .
+1
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2016, 11:43:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Başakşehir ile mi Galatasaray ile mi oynamak istiyorsun deseler şuan Galatasaray'ı seçerim.

Osmanlı ile Gençler iki formda Ankara takımı biri diğerinden daha formda değil.

Bu takımlara da sorsan Beşiktaş ile değil Fenerbahçe ile oynamak istiyoruz derler.

Bence durum çok açık ve net.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

cinconu yenip feneri o moralle başakşehirin önüne atmalıyız...

Çevrimdışı serdart

gs hariç hep fbli adamlarla maçlarımız var. osmanlıda webo var. konya da aykut kocaman faktörü var. gs maçını kazanıp fenerin en azından 2 puan bırakırsa bu iş biter. osmanlı maçında kutlarız. inşallah amin  :halay: :ishock:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2016, 11:46:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Galatasaray kupaya dikti gözünü ligde olmayacağının farkında.

Fener'e kaza bela ikinci darbeyi de onlar indirirse ne olur hali bilmiyorum. Ki 2.lik demek yine sezonu erken açmak demek Fener için.

Kadroda 15 oyuncu kalıyor sene sonu en az 10 transfer yapacaklar. Avrupa Kupası olduğu için bunları da yapmak kolay değil tam bir KAOS bekleyecek onları.

Önümüzdeki sene de şampiyon olmak tamamen bu 3 haftalık performansa bağlı. Önümüzdeki sene daha kolay olacak bu sene alırsak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Mayıs 2016, 11:47:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Allahım sana şükür

Onlar şükür etsin biz değil olsalar da yürüyorlar bu sene.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı RevivaL

Lig bitene kadar Töre demeyin artık. Adam yürüyor sahada, stadı terkediyor. Gördükçe deliriyorum.

Çevrimdışı Koa_lAA

fener maçında 3 pas yapamayan bir gs vardı... son bursa maçını izledim.. baya baya fark var.. daha iyi pas oyunu oynuyorlar... dikine paslarıda çok denediler...

bakmayın o yasin çok bencillik yaptı yoksa yenebilirlerdi...

bizde bu şans varken o yasin milli olur şimdi bizim maçta :/

volkan bizim maçtan önceki hafta altıpasdan boş kaleye topu vuramayan adamdı.. bizim maçta ilk şutunu gol yaptı..

geçen sene bakambu gs ye 50 tane karşı karşıya kaçırıp olimpiyatta ilk şutunu yine gol yapmıştı bize...

donk k.paşada 30 metreden allah ne verdiyse vurdu gol yaptı bu sene.. şimdi 30 metreden vurda top kaleye varmaz o derece rezil..

en sinir olduğum olay... atamaz atamaz bize gelince şans, kısmet ne bilim oluyo bi şekilde..

Çevrimdışı Kemal

Onlar şükür etsin biz değil olsalar da yürüyorlar bu sene.

Bende bu kendini beğenen taraftar profiline hastayım kardeşim , oynamasınlar anasını satayım alayı çıkmasın maça biz paf takımlarını yenelim şampiyon olalım , son 3 maç kimseye kendimizi kanıtlamak zorunda değiliz. Tarih BJK Gs nin as takımını kanırta kanırta yendi demez, ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ der. Ben çocuğuma artık Şampiyonluk turu attırmak istiyorum , o yüzden inşallah Podolskisi Sneijderi Chedjou su Selçuğu kimse oynamaz sakatız derler .

Yürür yürür dk 80 de uzaktan bir pozisyon alır 1 vurur Allah korusun gol yapar çıkartamayız , en nihayetinde Sneijder herif.

Çevrimdışı halvetifarazi

gs'ye yenilmezsek şampiyonluk ihtamli yükselir. yeterki yenilmeyelim. içerde osmanlı falan duramaz karşımızda. son maçta da konyayı yenelim bir zahmet.

kimse umursamıyor ama fener'in içerde gençler maçı var. gençlerbirliği öyle mersin'e antep'e benzemez sert kaya gibi takımdır. hakemler birşey uydurmazsa fenerin gençler maçı öyle çantada keklik değil.
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2016, 11:58:25 halvetifarazi ]

Çevrimdışı federo

Zerre çekinmiyorum bu maçtan, Cincon bize it gibi mücadele etsin bizde onlara yıllardır deplasmanda yapamadığımızı yapalım!. Hem cincon inlesin hem febe..  :sevinc :bandit:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

gs hariç hep fbli adamlarla maçlarımız var. osmanlıda webo var. konya da aykut kocaman faktörü var. gs maçını kazanıp fenerin en azından 2 puan bırakırsa bu iş biter. osmanlı maçında kutlarız. inşallah amin  :halay: :ishock:
Aziz daha yenilerde Aykut için laf etmemişmiydi ben varken kulübe hoca olamaz falan. Ayrıca Aykut Kocaman aslen Beşiktaş'lıdır. fb zamanıyla oğuz, turan falan bir paket yapıp almıştı yoksa bize transfer olacaktı. Bize özel ayrı bir hırsla takımı oynatacağını sanmam. Hele ki teşvik filan asla zannetmem
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş