Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7324750 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı worns

Sol öne Alman bakalım diyorsak Nicolai Müller var. Kolay alınabilir. Olcay'ın oyun bilgisi ve karakterini verebileceği gibi daha yetenekli bir oyucu da.

Çevrimdışı tangaz

Sol öne Alman bakalım diyorsak Nicolai Müller var. Kolay alınabilir. Olcay'ın oyun bilgisi ve karakterini verebileceği gibi daha yetenekli bir oyucu da.

müller sağ önde oynuyor  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Şampiyonluğu satan malum şahısa halen Beşiktaşlı filan demeyin.
[ Son Düzenleme: 02 Mayıs 2016, 01:41:18 atalay ]

Şimdi bu 1 hafta nasıl geçcek ya

Çevrimdışı worns

müller sağ önde oynuyor  :ok:

Solda da oynar. Mainz'da oynuyordu. Kaldı ki bizim oyun sistemimizde sağ-sol ön oyuncularının keskin bir ayrımı yok. Fazlasıyla değişerek oynuyoruz. Elimizdeki oyunlar da mevki olarak esnekler esasen.

Çevrimdışı tangaz

Solda da oynar. Mainz'da oynuyordu. Kaldı ki bizim oyun sistemimizde sağ-sol ön oyuncularının keskin bir ayrımı yok. Fazlasıyla değişerek oynuyoruz. Elimizdeki oyunlar da mevki olarak esnekler esasen.

mainzdan beri beğenirim ama orda da etkili olduğu maçlar sağdaki performanslarıdır. ben kendisini töre yerine sağda düşünüyorum. bu sezonda 28 maç 8 gol 6-7 asist gibi iyi rakamları yakaladı. bizim akan oyunumuza çok uygun biri...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Aras'ın bu takımda büyük işler başaracağına inanıyorum..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Arena_

Kayserispor maçının en güzel görüntüsü

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

herkese günaydın güne dünyanın en güzel marşını dinleyerek bir harika  :ok: :ok:

Çevrimdışı Ensar

hazır Sivas düşmüşken atıf'a yönelsek nasıl olur :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

herkese günaydın güne dünyanın en güzel marşını dinleyerek bir harika  :ok: :ok:
abi sen de bu aralar cümle kurma sıkıntısı var hayırdır , şampiyonluk stresini kaldıramıyorsun  bence :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi sen de bu aralar cümle kurma sıkıntısı var hayırdır , şampiyonluk stresini kaldıramıyorsun  bence :D
farkındayım kafam yerinde değil çelişkili cümleler kuruyorum sürekli  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ismailin yerine ziya erdalı alalım  :) :)

Çevrimdışı Ensar

farkındayım kafam yerinde değil çelişkili cümleler kuruyorum sürekli  :biggrinking: :biggrinking:
aman dikkat et abi bastığın yere felan iyi bak mümkünse şampiyon olana kadar hareket etme ve minimum sayıda cümle kur :D

Çevrimdışı mylife1903

Mustafa pektemek yerine aatif olumlu, soyadi sikintisi var sadece. Bence burhan da alinabilir. Gelsin otursunlar tecrubeli kadro futbolcusu olsunlar ama verilecek para onemli, sivastan ne aliyorlar bilmiyorum ayni paraya gelsinler.

Çevrimdışı Ensar

bu arada Şenol hoca baktı ki geride bekleyerek biz bu işi beceremiyoruz tekrar oyunu önde oynamaya karar verdi. sezonun ikinci yarısından beri bi geri çekilme durumu var ki hiç bize gitmiyor çünkü geri 5li felaket kötü , gs maçında da korkusuz saldırmak lazım

Çevrimdışı tangaz

bu arada Şenol hoca baktı ki geride bekleyerek biz bu işi beceremiyoruz tekrar oyunu önde oynamaya karar verdi. sezonun ikinci yarısından beri bi geri çekilme durumu var ki hiç bize gitmiyor çünkü geri 5li felaket kötü , gs maçında da korkusuz saldırmak lazım

stad etkisi de takımı bu oyuna itiyor ama dediklerine katılıyorum saldırgan oyunumuzu 3 maçta da zirveye çıkarıp oynamalıyız.

Çevrimdışı eaglekartal

maç aralarından nefret ediyorum geçmez 1 hafta şimdi.bari hafta araları tarnsferler olsa imzalar atılsa onları konuşsak erken geçse stadda bitince boşluğa düştük maça kadar konuşcak bişede kalmıyor kim gelir kim giderden başka.

Çevrimdışı Ensar

rhodolfo ağır bir oyuncu fizik olarak ve yaşlı. ben bu sakatlıktan dönebilecegini sanmıyorum onu da gözden çıkarmak lazım onun yerine de transfer şart

Çevrimdışı Ensar

stad etkisi de takımı bu oyuna itiyor ama dediklerine katılıyorum saldırgan oyunumuzu 3 maçta da zirveye çıkarıp oynamalıyız.
pres her zaman sonuç verir abi vermediği görülmemiştir , önde pres yaparak oynamalıyız

Çevrimdışı tangaz

Sasirmayin arkadaslar bunlar hep boyledir. Birbirinin yancisidir iki sari takim. Bunlar ihtirasli asiklardir, devamli kavga gurultu olur yatak odasinda, sonra sevise sevise barisir bunlar. Sevici bir iliskidir bunlarin ki erkek yoktur bu iliskide.
Derin gs fbnin sampiyon olmasi icin herseyi yapar, merak etmeyin. Kolay mac olmayacak. Bu sene sampiyon olduk mu fbyi cok zor 4-5 sene bekliyor gsyi ise 8-10.
Yonetim akilli olsun, maceraya girmesin para icin, kimseyi satmasin. Duzgun adam alamaz bu yonetim.

aynen öyle sevgili dostum maalesef bunu göremeyen çok Beşiktaşlı var. bu renkliler birbirinin selayeti için gerekirse herşeyin önüne yatarlar... tek gayeleri sidik yarışının bitmemesidir.

Çevrimdışı eaglekartal

caner sanırım intere gidecek gibi duruyor kapabilseydik süper olacaktı.şimdi seneye 2 bek ve 2 üst düzey stoper şart bana göre.öyle zapata mapata değil adam gibi şampiyonlar ligi seviyesinde ve istikrarlı stoper almalıyız kjaer gibi olmalı toparlayacak defansı.kazma alvesi bile oynatıyor resmen adam.kaleci 2 bek ve stoperle seneye neler olur düşünemiyorum bile.ama bu seneki şampiyonluk okadar önemli.hem üstümüzdeki psikolojik baskıyı kırmak özgüvenimizi kazanmak,fener ve gsyi maddi olarak rahatlatmamak,tam tersi bizim rahatlamamız off say say bitmez.ya şampiyon olucaz ya olucazzzz

Çevrimdışı panic13

Çok stresliyim, yorum falan okuyamıyorum.

GS'yi yenersek %80 bu iş biter, onun üzerine FB'nin Başakşehirden çıkacak gücü yok. en fazla berabere biter o maç.

Yenemiyorsak yenilmeyelim, 1 puan alsak da kafi. Eh ondan sonra takım son 2 maçını da kazansın artık :)

Gel pazar günü gel!!
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bak bak büyük Beşiktaşlı Sinan Engin'e göre Beşiktaş-Gs, Başak-Fb maçları aynı gün aynı saatte olmalıymış bak sen bak.. Kolpa Beşiktaşlı seni..
Hakli yalniz

Iki takiminda birbirinden haberi olmamasi lazim

Biz once oynarsak biz daha stresli oluruz tabi kazanirsak ertesi gun onlar daha stresli olur

Ama biz kaybedersek onlar ertesi Gun daha aşırı motive olarak çıkarlar

Isin ozu ayni gun ayni saat olayi bence uygulanmali
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

EssiLor

• Ziyaretçi

ooofff offff ulan offfffff
Fena stres bastı
Gs maçı Gökhan Töre lik bir maç
Töre güzel oynuyor Gs maçlarında
Bilmiyorum kimle başlar ama Töre oynarsa ilk yarıda golü buluruz
Quaresma Ya çok iş düşüyor gs savunmasını param parça etmesi lazım
Atiba Quaresma Töre Sosa Ozzy Gomez Başrol oyuncuları
Gs yi yenersek fener moral olarak biter yenmemiz lazım.