Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7322260 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Nisan 2016, 21:34:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
"Gomez giderse yerine As forvet alınmasın." söylemimi devam ettiriyorum.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gomez kalacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nusretaslanturk

Oyuncu-Gol-Asist

Mario Gomez 26 gol 6 asist
Cenk Tosun 17 gol 5 asist
Quaresma 5 gol 7 asist
Olcay Şahan 5 gol 6 asist
Gökhan Töre 6 gol 8 asist
Kerim Frei 5 gol 5 asist
Sosa 8 gol 14 asist
Oğuzhan Özyakup 10 gol 8 asist
faik ne arasa 8 asist yapmış ya.. bu arada rakibin sağ bek oyuncusunu bilerek çiğnedi, istemsiz küfrettim gökhan'a, seneye bu takımda görmek istemem açıkçası

Çevrimdışı Gordon Baba

Çevrimdışı iilkerr

Cenk Tosun'a ''yerli İlhan Mansız'' da demeyelim artık. İlhan Mansız efsanemizdir, Cenk Tosun da bu seneki performansıyla efsanemiz olacağını oyunuyla Beşiktaşlılığıyla şimdiden göstermiştir. Herkes kendi ismiyle anılmak ister. artık Yeni İlhan Mansız değil, ''tosunpaşamız'' olmuştur.   :)

Çevrimdışı Ensar

cenk bu golü bütün başına çakmıştır :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı atalay

Şu an itibari ile minumum 10 puan fark yapmalıydık. Artık hata yok!
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2016, 21:40:43 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şu an itibari ile minumum 10 puan fark yapmalıydık. Artık hata yok!
rholdofo ersan tamdemi bozulmasaydı + 5 puan daha alırdık bnce ismail kabus gibiydi gene

ben mi yanlış gördüm gökhanın rakip sağ bek oyuncusunun üstüne bilerek bastığını? başka fark eden oldu mu bunu?

Çevrimdışı Ensar

ben mi yanlış gördüm gökhanın rakip sağ bek oyuncusunun üstüne bilerek bastığını? başka fark eden oldu mu bunu?
o pozisyonu baştan aşağı bilerek yaptı gokhan , çok kızdım ama bi yandan da iyi yaptı maçın başından beri çirkeflik yaptı zeki

o pozisyonu baştan aşağı bilerek yaptı gokhan , çok kızdım ama bi yandan da iyi yaptı maçın başından beri çirkeflik yaptı zeki
ben bu harekette ne olursa olsun iyi bir şey görmüyorum..

Çevrimdışı Ensar

ben bu harekette ne olursa olsun iyi bir şey görmüyorum..
haklısın , daha adama doğru giderken yapma oğlum yapma diye bağırdım istemsiz bir şekilde , belliydi öyle yapacağı

Çevrimdışı cursedofdragon

haklısın , daha adama doğru giderken yapma oğlum yapma diye bağırdım istemsiz bir şekilde , belliydi öyle yapacağı

Quaresma töre'yi de bozmuş :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Quaresma töre'yi de bozmuş :D
Takımda ben 5 kişiyi satardım bunlar: töre, q17, kerim, pektemek ve veli bunlardan 20 milyon euro gelse muazzam kadro kurarız

Çevrimdışı mylife1903

Takımda ben 5 kişiyi satardım bunlar: töre, q17, kerim, pektemek ve veli bunlardan 20 milyon euro gelse muazzam kadro kurarız
Ismaili satmiyon yani, zaten kim alir ki

Çevrimdışı mylife1903

rholdofo ersan tamdemi bozulmasaydı + 5 puan daha alırdık bnce ismail kabus gibiydi gene
Ismail oynadikca fark etmez tandem de kimin oynadigi

Çevrimdışı Gordon Baba

Ismaili satmiyon yani, zaten kim alir ki

İsmail'i satan, şampiyonluğu satar  :D

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kayseri maçında gol yemememizin en önemli 2 sebebi:
1-Hücum gücü sınırlı Kayseri
2-İsmail'in her absürd , sorumsuzca ileri çıkışlarında topu İsmaille buluşturtmayıp oyunun yönünü değiştiren, İsmail'in daha geride kalmasını sağlayan akıllı Beşiktaşlı oyuncular  , İsmail'in zaafiyetlerine önlem olarak defansa yardımcı olan, İsmail'in pozisyonunu yamayan oyuncular(Olcay, Atiba, Tosic)
İsmail her maçta yaptığı sorumsuzluklara yine yeltendi ama bu sefer takım arkadaşları gerekeni yaptılar. Ben bu oyuncuyu çözemedim!
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2016, 22:02:35 Onur Küçük ]

Beşiktaş'ın şu oyununa ben fenerbahçe olsam şapka çıkarır ve yarıştan çekilirim. Sezon başından beri muazzam top oynayan biziz, fener şu leş oyunuyla şampiyon olursa kahrımdan ölürüm

Çevrimdışı cisse557

Gomez'in gitmesi için bir neden arıyorum, bulamıyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Futbolcular gerzek degil bazi istinalar disinda, kenardan gordu zekiyi, direk girdi ona sonra biraz yokladi daha sonra hakeme de omuz atti, aferin severim boyle futbolcuyu.
Ismail mesela ilk yari itiraz etmeye calisti onu da beceremedi, quaresma araya girmese dayak yiyecekti.
Futbolcu kavga etsin yahu kotu birsey degil, karakter gostersin.

Benim futbolcumu devamli itekleyecekler falan ben hoca olsam sokarim necibi, git vur suna iki tane, derim, cogu hoca da yapar zaten

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Nisan 2016, 21:59:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Cenk Tosun İlhan Mansız ile aynı tip değil ancak İlhan Mansız'dan daha önce bir forvet.

İlhan daha çok gücüyle oynayan bir oyuncuydu Cenk de fazlası var.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ensar

her zaman söyledim ve güvendim cenk türkiyenin en iyi forveti ve çok daha iyi olacak inşallah

Çevrimdışı LuceGel

Mükemmele yakın bir oyun oynadık ev sahibi olmanın avantajını özlemişiz.Şampiyon gibi oynadık olacağız Sosa sat satçılara selam olsun  :eyes
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

Kayseri maçında gol yemememizin en önemli 2 sebebi:
1-Hücum gücü sınırlı Kayseri
2-İsmail'in her absürd , sorumsuzca ileri çıkışlarında topu İsmaille buluşturtmayıp oyunun yönünü değiştiren, İsmail'in daha geride kalmasını sağlayan akıllı Beşiktaşlı oyuncular  , İsmail'in zaafiyetlerine önlem olarak defansa yardımcı olan, İsmail'in pozisyonunu yamayan oyuncular(Olcay, Atiba, Tosic)
İsmail her maçta yaptığı sorumsuzluklara yine yeltendi ama bu sefer takım arkadaşları gerekeni yaptılar. Ben bu oyuncuyu çözemedim!

Cok vahim 6-7 tane hatasi vardi bu mac. Yedigimiz tek pzoisyonda da taci atmayi beceremedi. 10 kisi sampiyon olacak takim aglasam mi ligin haline sevinsem mi karar veremedim.