Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7318867 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

başakşehirin stoperi alexandru epureanu bence ideal bir solstoperdir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Adam midir hocam

Çevrimdışı tangaz

Adam midir hocam

baya baya hemde, havadan da yerden de beğeniyorum ben üstelik sol ayaklı boy desen 190 dinamo moscow ve anzhi mahaçkalede oynamışlığı var başakşehir öncesi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ersoy

Bence daha yükseklere bakmalıyız abi.Bizi kesmez.Skrtel,Glik falan. :evillol: Sonuçta şampiyonlar liginde oalcağız. :icool:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Nisan 2016, 20:44:10
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şampiyon olursak;

Fenerbahçe'de; Ba, Alves ve Serdar ayrılacak. Tek stoper Kjaer kalacak. 3 stoper almak zorunda.

Caner ayrılıyor sol bek almak zorunda.

Meireles ve Topal ayrılıyor en az 3 ortasaha almak zorunda.

Markovic gidiyor 1 kanat almak zorunda.

1 de forvet almak zorunda.

Özetle 9 transfer yapmak zorunda. 1.2 milyar net borcu var. Şampiyon olursak bu hamleleri yapamazlarsa seneye de şampiyon olacağız. Yaparlarsa batacaklar.

Her şey bizim elimizde. Bunu da elimizle itersek zaten Tanrı da bizi affetmesin hakkıdır.
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2016, 20:46:00 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Bence daha yükseklere bakmalıyız abi.Bizi kesmez.Skrtel,Glik falan. :evillol: Sonuçta şampiyonlar liginde oalcağız. :icool:

geçen sene sakatlanmadan önce ligin en iyi defansı gösterildiğini hatırlatırım  :bandit:

Çevrimdışı Ersoy

geçen sene sakatlanmadan önce ligin en iyi defansı gösterildiğini hatırlatırım  :bandit:

Ben işte böyle parlayanlardan korkuyorum büyük takıma gelince vasatın altında oynuyolar.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

Şampiyon olursak;

Fenerbahçe'de; Ba, Alves ve Serdar ayrılacak. Tek stoper Kjaer kalacak. 3 stoper almak zorunda.

Caner ayrılıyor sol bek almak zorunda.

Meireles ve Topal ayrılıyor en az 3 ortasaha almak zorunda.

Markovic gidiyor 1 kanat almak zorunda.

1 de forvet almak zorunda.

Özetle 9 transfer yapmak zorunda. 1.2 milyar net borcu var. Şampiyon olursak bu hamleleri yapamazlarsa seneye de şampiyon olacağız. Yaparlarsa batacaklar.

Her şey bizim elimizde. Bunu da elimizle itersek zaten Tanrı da bizi affetmesin hakkıdır.

serdar kesimalla sözleşme uzatıp ba'yı da yeniden kiralarlar  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

@Çağrı son durumu nasıl?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Nisan 2016, 20:49:51
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı son durumu nasıl?

Eperuanu iyi stoper ancak bizim standartımıza göre kalitesi düşük. Bir de elimizde benzeri ve daha kalitelisi Rhodolfo var.

Bize daha komple ve kesinlikle çabuk bir oyuncu gerek. Fener'de rahat oynar ama bizim sisteme Rhodolfo oynayacaksa ters bence.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Nisan 2016, 20:50:28
  • Beşiktaş / Bodrum
serdar kesimalla sözleşme uzatıp ba'yı da yeniden kiralarlar  :evillol: :evillol: :evillol:

Yandex'e yazarlarsa belki Lucio gelir :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Bize 1 tane sert 1 tane de hızlı bir stoper gerekiyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Serdar kesimal la bizim pektemek varya odunla dovulesi tipler, mesela sezer ozturkmdaha delikanli cikti bunlardan bence.
Daha diego gidecek fbde
Forvet kesin lazim ama bir mi olur iki mi olur

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bize 1 tane sert 1 tane de hızlı bir stoper gerekiyor.
Skrtel + Glik dedigini duyar gibiyim :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimdışı mylife1903

Istediginiz stoperi getirinin nests ile maldini oynasin hatta arkalarinda kostakurta onun arkasinda barezi oynasin onunda yaninda da beykinbayer oynasin sol tarafta ismail oynadikca hepsini 10 mac sonrasinda gonderirsin. Problem stoperler degil ki

Simdi diger oyunculari da cimbizla incelemeye baslasak gomez ve atiba disinda hatta sosa dahil butun oyuncularda simdiki stoperler kadar defo cikar hatta daha da cok cikar.

Arabayi tamir etmeye yanlis yerden basliyonuz, once sol arka lastigi bir degistirin sonra arka suspansiyonlara bakarsiniz.

Istediginiz stoperi getirinin nests ile maldini oynasin hatta arkalarinda kostakurta onun arkasinda barezi oynasin onunda yaninda da beykinbayer oynasin sol tarafta ismail oynadikca hepsini 10 mac sonrasinda gonderirsin. Problem stoperler degil ki

Simdi diger oyunculari da cimbizla incelemeye baslasak gomez ve atiba disinda hatta sosa dahil butun oyuncularda simdiki stoperler kadar defo cikar hatta daha da cok cikar.

Arabayi tamir etmeye yanlis yerden basliyonuz, once sol arka lastigi bir degistirin sonra arka suspansiyonlara bakarsiniz.
beckenbauer  onun bu sistemde yeri yok  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Serdar kesimal la bizim pektemek varya odunla dovulesi tipler, mesela sezer ozturkmdaha delikanli cikti bunlardan bence.
Daha diego gidecek fbde
Forvet kesin lazim ama bir mi olur iki mi olur

fener taktik değiştircek rvp ve naniyi satarlar 15-20 M bütçe oluştururlar. onla da transfer yaparlar mesela pana'dan isveçli marcus berg adı geçiyordu. danimarkalı genç stoper diyollardı. öyle bişeyler yaparlar böle pahalı adam alamazlar...

Çevrimdışı Zafer55

Hazır konu fenere gelmişken , şu kjaeri biz alsak ya.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

1 hafta olacak moderasyon yetmez mi mübarekler? :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Hazır konu fenere gelmişken , şu kjaeri biz alsak ya.
iki sakız versek gandırrık azaaarr  :kop: :kop:

Çevrimdışı mylife1903

beckenbauer  onun bu sistemde yeri yok  :evillol: :evillol:
Tuzu biberi yahu biberledik defansi
Yahu kalemize zaten her takim 4-5 sefer geliyor, ismail olmasa 1-2 olacak 1 tanesi auta cikar birini kaleci cikartir. Bu kadar pahali adamlari koyacaz defansa cani sikilacak bunlarin, yiyecegimiz gol biraz daha az olur.

Ismail oynadikca takimin defansina 100milyon euroda harcasan smokin alti parnak arasi terlik. Ortaokul kimys bilgisi yeterli, izafiyet teorisi, falan degil yavas olan hizi belirler. Ben biraz daha degisik desem okuz olan toplam kaliteyi belirler.
Kara delik olayina girmek istemiyorum simdi
Nasil bu gara delihler yanlarindakileri de icine cekip beraber boyut degistiriyorsa, ismail oldukca bizim takimin butun yikdizlarida bu kara cukurun icine cekiliyor, ismail yuksek cekim kuvveti ile etrafindaki yildizlari bu dipsiz kuyuya cekiyor.

Çevrimdışı RevivaL

Alexis ve Marcelo kötü değiller fakat şu var. İsmail'in yanında Marcelo oynarken Marcelo kötüydü, Alexis oynarken Alexis kötü oldu. Sorun İsmail

Çevrimdışı mylife1903

iki sakız versek gandırrık azaaarr  :kop: :kop:
Aziz benim bir gazozumu icse kesin verir,

Keyayi yani