Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7317951 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Abi seninki ceza olmaz çin işkencesi olur ya çekirdek nedir @Necmi abi :D baştan aşağı bi kova su döksen adamı bu kadar sinir edemezsin.

:us:

Çevrimiçi murat

bu arada bakmayın takım iyi gidiyor lideriz şampiyonluğa birkaç adım kaldı sadece AMA düşeş gelen Gomez transferi dışında bu sezon transferler bildiğiniz çöp başarı oranı 1/8 hadi ben beğenmesem de rodolfo ve/veya becki de eklesek 2/8 or 3/8. ciddi bir transfer başarısızlığı var bilançoda. bizim şirkette performansı böyle olan adamı kapının önüne koyuyorlar anında...
bence transferler çok kötü değil.şimdi biz ismail hariç defansı aynı şekil kursak ve önüne atiba tolgay veli veya necip ile oynayalım fenerbahçeden kaleci farkıyla belki 2-3 gol fazla yeriz.belki daha az bile yiyebiliriz.bence yediğimiz gollerin en büyük nedeni sol bek ile kaleci kaynaklı ve tabiki tek defansif ortasaha ile oynuyor olmamız.mylife1903 e katılıyorum alexis bencede iyi oyuncu.biraz kalecimizin zaafını bilerek geriye top oynamazsak ve defansta riskli hareketler yapmazsak çok fazla pozisyon vermeyiz.verdiğimiz pozisyonların çoğunluğu defans hattının birbirine uyumsuzluğu nedeniyle oluyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ilk defa dogru konuşmuş ama o kaziga oturacaksin Sayin Ahmet Cakar :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Tolgay Olcay Kavgası Hangi Sebepten Çıkmış ? Bir Türlü Bulamadım Bileniniz Var Mı ?  :alala:
Calismalarda tekmelik takmiyorlar, ortam biraz gerilince birbirlerine girmeye basliyorlar, sonra ilk cani yanan saldiriyor. Quaresmanin macta yaptiginin benzeri. O zamanda yazmistim antremanda bunlar kavga ediyor adama ne kiziyorsunuz, diye

Çevrimdışı mylife1903

Abi seninki ceza olmaz çin işkencesi olur ya çekirdek nedir @Necmi abi :D baştan aşağı bi kova su döksen adamı bu kadar sinir edemezsin.
Cocugun gazetesine de arkadan okuma yapacaklarmis tribunde

Çevrimdışı Özay

bence transferler çok kötü değil.şimdi biz ismail hariç defansı aynı şekil kursak ve önüne atiba tolgay veli veya necip ile oynayalım fenerbahçeden kaleci farkıyla belki 2-3 gol fazla yeriz.belki daha az bile yiyebiliriz.bence yediğimiz gollerin en büyük nedeni sol bek ile kaleci kaynaklı ve tabiki tek defansif ortasaha ile oynuyor olmamız.mylife1903 e katılıyorum alexis bencede iyi oyuncu.biraz kalecimizin zaafını bilerek geriye top oynamazsak ve defansta riskli hareketler yapmazsak çok fazla pozisyon vermeyiz.verdiğimiz pozisyonların çoğunluğu defans hattının birbirine uyumsuzluğu nedeniyle oluyor.

Tam olarak neye istinaden Alexis iyi oyuncu?

Bu takımda tolga iyi -ismail iyi -serdar iyi.. herkes kendine göre bir futbolcunun iyi yönlerini buluyor. Bunu neden bir tek siz görebiliyorsunuz?

Mesela kjaer çok iyi bir defans bu da fb'yi ligin en az gol yiyen takımı yapıyor. Gomez iyi forvet bu da bizi en fazla gol atan takımı haline getiriyor.

Üst sıralardaki ligin en fazla gol yiyen takımı olarak Alexis iyi dersek bu Beşiktaş'ın son 10 yıldır içine düştüğü ''vasatların esiri olma'' durumundan başka bir şey yaratmıyor.
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2016, 18:30:01 Özay ]

Çevrimdışı mylife1903

Herkes sustu gene, actim birami oturdum tuvalete, ileti bekliyorum. Herkes dusundugunu yazsin arkadaslar, yarin mac gunu, enerjimizi birlestirip besiktas camiasi icin sampiyonluk atesini yakmanin zamani geldi bence.

Kuyuya tas atma zamanim geldi herhalde.

Firtina oncesi sessizligi var forumda

Çevrimdışı Gordon Baba

Herkes sustu gene, actim birami oturdum tuvalete, ileti bekliyorum. Herkes dusundugunu yazsin arkadaslar, yarin mac gunu, enerjimizi birlestirip besiktas camiasi icin sampiyonluk atesini yakmanin zamani geldi bence.

Kuyuya tas atma zamanim geldi herhalde.

Firtina oncesi sessizligi var forumda

50 kişi pusuda bekliyor. Mevzu çıkmasa bari    :D

Çevrimdışı Özay

Sivas maçında leş gibi bir savunma karşılayacak bizi. Bunu muhtemelen 60. dk'da aşıp 2-0 gibi bir skorla bitireceğiz.

Akhisar maçının ilk 20 dk'sı her şeyi belirleyecek. Burada gol bulursak maç 2-0 ya da 3-0 olur. Yok eğer bulamazsak berbat bir orta saha mücadelesine dönüşecek oyun ve bizi de bayağı yıpratacak. Oradaki rus ruletinden her sonuç çıkabilir.

Kayseri'yi rahat geçeriz.

G.saray maçı çok net söylüyorum fark olur.

Osmanlı maçı klasik oyunu kontrol edip tempoyu kafamıza göre arttırıp azalttığımız maçlara benzeyecek. Skor tahminim 2-0

Konya maçına bir şey kalamaz. Bu maç formalite maçı olur ancak diyelim ki hala daha yarış sürüyor; o vakit biz konya'yı bursa maçındaki gibi bir oyunla geçeriz.

Bunu neredeyse 1 ay önce yazdım. Bütün maçlar aynen böyle geçti ve daha da geçecek.

Benim oynanan oyundan şüphem yok 4'te 4 yapmak neredeyse kesin gibi ''normal şartlarda''... ama takımdaki malum şahıslara gayet tabii güvenmiyorum. Şu son 4 maçta patlamazlarsa ciddi anlamda sürpriz olur bana.

Akhisar maçındaki ilk senaryo devam ederken elleri havada dolaşan birisinin yüzünden ikinci senaryoya geçiş yaptık. Hala unutamıyorum ya
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2016, 18:42:34 Özay ]

Çevrimdışı mylife1903

Bu takımda tolga iyi -ismail iyi -serdar iyi.. herkes kendine göre bir futbolcunun iyi yönlerini buluyor. Bunu neden bir tek siz görebiliyorsunuz?

Mesela kjaer çok iyi bir defans bu da fb'yi ligin en az gol yiyen takımı yapıyor. Gomez iyi forvet bu da bizi en fazla gol atan takımı haline getiriyor.

Üst sıralardaki ligin en fazla gol yiyen takımı olarak Alexis iyi dersek bu Beşiktaş'ın son 10 yıldır içine düştüğü ''vasatların esiri olma'' durumundan başka bir şey yaratmıyor.

Ben tam tersini dusunuyorum, keya cok iyi bir defans oyuncusu degil. Buyuk takim futbolcusu hic degil.
Alexis fb takiminda olsa keyadan kat be kat daha faydali olur. Fb 4 kisi geride arti 3 tane defansif orta saha oyuncusu ile oynuyor.
Biz ise uc kisi defans arti atiba ile oynuyoruz ayrica bizim rakiplerimiz ismaille beraber 12 kisi oynuyor.

Simdi alexis kotu oyuncu derken butun ispanyollari gerizekali yerine koyuyoruz. Ispanyada 10'sene ilk 11 oynayan oyuncu istedigi takimdan olursa olsun turkiye liginde her takimda 11 oynar.

Bizim defansi bozan adam ismaildir. Ismail hem alexisi bozuyor, hem marceloyu bozuyor. Marcelo 2-3 mac sol stoper oynadi, ben her mac yazdim ismail alan ve rakip kontrolu yapmiyor, kacirdigi ve biraktigi adamla marcelo acik alanda birebir kaliyor, diye

Alexis farkli tipte oyuncular olmalarina ragmen marcelodan da iyi ve daha tecrubeli oyuncudur.

Neye gore iyi
Ayagi bir kere iyi
Hizli
Hamleli
Sert
Dayanikli
Topu eveleyip gevelemiyor her iki ayagi ile oynuyor

Senol hoca oyundan almasa yahut (Hakaret Yasak)₁ ligtv spikeri golu direk alexise ihale etmese bu kadar tartisilmazdi.

Kasimpasa macinda alexis olsa, beckin kademesine girer, hucum oyuncusuna yakin pozisyon alirdi
Kasimpasa macinda ukalalik yapan marcelo yuzunden ve ismail yuzunden yenmedi mi ikinci gol?

Çevrimdışı kyiv

Gomez bu sene kaç gol atar? 30 u geçer mi?Ali Gültikenin rekoru kırar mı? Başka sorum yok...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı mylife1903

Gomez bu sene kaç gol atar? 30 u geçer mi?Ali Gültikenin rekoru kırar mı? Başka sorum yok...
Bu mac bir patlama yapamazsa en cok 27 olur bence. 3 gol atamadi adam bir macts cok uzuluyorum insallah sapkadan cikartir tavasani gs macinda. Ben gomezden soyle bir kombo bekliyorum; sag ayak, sol ayak ve ucan kafaaa

Çevrimdışı Gordon Baba

Gomez, ilk 3 maçta hazır olmadığı için etkili değildi. Bu yıl 25-26 ile tamamlar. Seneye 30'u görür.

Çevrimdışı Tolga

26-27 bandında kalır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kyiv

Geçen sene kendimce bir değerlendirme yapıp Demba Ba nın 20 golü geçmesi halinde şampiyon olacağımızı iddaa etmiştim. Malesef Ba 19 golde kaldı bizde son haftalarda katkı alamadığımızdan şampiyonluğu verdik. Bu sene de devre arasında Gomez'in 25 golü geçmesi halinde şampiyon olacağımızı iddaa etmiştim. 25 e az kaldı ama daha geçmedik. Mümkünse hem en az 25 i hem de şampiyonluğu bekliyorum, umuyorum.

Çevrimiçi murat

Bir kjaer feneri en iyi defans yapan takım yapıyorsa gidelim kayseri osmanlı ve kasımpaşadan birer oyuncu alırsak ve birde bu takımlardan birinin kalecisini aldıkmı tamamdır gol filan yemeyiz.şimdi bu takımların en iyi defans oyuncuları kimler onları seçelim.@Özay

Çevrimdışı can1903

Alexis, Marcelo'dan iyi stoper. Marcelo çok kaçak dövüşüyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Librarius

Besiktas insallah bu sene sampiyon olacak... Bundan suphemiz olmasin. Besiktasimizin onu cok acik, yeterki FB lobisinin tuzaklarina dusmeden bu sezonu sampiyon bitirelim.

Kayseri macini allah'in izniyle bir sekilde aliriz diye dusunuyorum. Bir sekilde derken taraftardan bahsediyorum. Lutfen oyundan kopmayin... 5-0 dahi olsa oyundan kopmadan futbolcularimiza gaz verin. Hakemi ve rakibi islikla bogun, gurultuyle bogun...

GS maci zor mac olacak. Ne olursa olsun bir derbi maci. Ayrica Firat Aydinus bugun GS'nin yenmesi icin elinden geleni yapacak ve GS'yi 5. lik potasinda tutacak. Zaten bu maca atanmasinin sebebi bu. Izleyin gorun Bursa'yi nasil dograyacak..

Diger taraftan GS derbisi oncesi FB fanatigi Serkan Gencerler bizim maca verilmis. Sari kartlik oyuncular lutfen uyarilsin, dirsatini buldugu an sari verecektir.

Ali Cengiz oyunuyla FB'nin macina da Mete Kalkavan verilmis. Mete Kalkavan iyi hakem ama gel gor ki yardimcilari olarak sike sezonunun gozde yardimci hakemleriyle beraber verilmis. 

Sike yapmakla unlu GS kulubunun sikeci yoneticilerinden Adnan Polat "yan hakemlerdir onemli olan. Orta hakemlere degil yan hakemlere dikkat edin" demisse bize de dikkat etmek duser. Aleks Tascioglu GS macinda Podolski'nin buz gibi golunu ofsayt gerekcesiyle kesti. Ayni Aleks Tascigolu sike sezonunda neredeyse her zorlu macta yan hakemdi ve FB'yi gerek verdigi ofsayt kararlariyla gerekse vermedikleriyle baya bir ittirdi.

FB lobisi artik ahlak mahlak dinlemeden saldiriya gecmis durumda. Her gun bir sekilde saldiriyorlar.  (Küfür Yasak)₆ gibi pacavralar bunu alenen yaparken LIGTV gibi sinsiler daha sinsi yonetmler izliyor. LIGTV hem bizim hem de FB icin kayit yapmis. Bizim icin hazirladiklari haberlere bakinca hep olumsuzluklardan hasediyor (yok defans tedirgin ediyormus, yok kaleci sorunu yok bilmem ne sorunu) ve ustune basa basa sari kart sinirinda ki oyunculara neredeyse 2 dakika ayirmis. Utanmadan bir de hangi oyuncu kac haftadir sari kart sinirinda diye de cetele cikarmislar.

Sonra ayni LIGTV'nin FB haberine bakin: hersey toz pembe, butun maclari alacaklarina olan guvenleri tam, Pareira sadece ligi degil kupayida alacaklarini soylemis, en ilginci sari kart sinirinda oyuncu var mi yok mu soylemiyorlar.  Turk spor basini entelektuel sefaletinin yaninda bir de ahlaki sefaletiyle on plana cikmaya basladi.

HEPSINE INAT: INSALLAH BU SENE BIZ SAMPIYON OLACAGIZ..
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı nusretaslanturk

al birisini vur ötekine diye düşünüyorum..
özellikle alexis'in transferi şenol hocanın elimde hep aynı tip stoperler var açıklamasından sonra,sadece hızına bakılarak alındığını düşünüyorum

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Bu yaz defansı sağlamlaştırırsak diğer takımlar kupayı anca pes'te kazanır.

Hücum gücü baş kaldırdı resmen bizde, bu defansa rağmen çok iyi geldik..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Bir kjaer feneri en iyi defans yapan takım yapıyorsa gidelim kayseri osmanlı ve kasımpaşadan birer oyuncu alırsak ve birde bu takımlardan birinin kalecisini aldıkmı tamamdır gol filan yemeyiz.şimdi bu takımların en iyi defans oyuncuları kimler onları seçelim.@Özay
Basaksehir var abi daha birer tane alsak islem tamam

Çevrimdışı mylife1903

al birisini vur ötekine diye düşünüyorum..
özellikle alexis'in transferi şenol hocanın elimde hep aynı tip stoperler var açıklamasından sonra,sadece hızına bakılarak alındığını düşünüyorum
Iste bu, farkli oyuncular. Senol gunes farkinda mi hala bunun o soru isareti. Cunku alexis suan oynamasi gereken oyuncu. Necip-alexis marcelo-alexis tosic-alexis hepsi olur. Alexissiz tandem direk intihardir, kopruden at takimi daha iyi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Alexis,Milosevic,Marcelo,Tosic= 1 tane stoper eder.