Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7318164 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu ameka savaş açtı resmen bize
Bi haber daha yapmışlar cenkin 20 m den fotosu var mutsuz diye onu koymuşlar
Yüzünü bırak cenk zor görünüyo fotoda
Bu haysiyetsizlere sahada cevap vermek lazım

Çevrimdışı mylife1903

Bu ameka savaş açtı resmen bize
Bi haber daha yapmışlar cenkin 20 m den fotosu var mutsuz diye onu koymuşlar
Yüzünü bırak cenk zor görünüyo fotoda
Bu haysiyetsizlere sahada cevap vermek lazım
Vin vin vim passaat. Das auto

Aziz yildirim filo kiralamis herhalde

Çevrimdışı tangaz

Mesela zago

mantıklı üstelik brezilyadan transfer içinde elinin altında tutarsın çifte kazanç
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Şenol Hoca şampiyonlukla birlikte yönetimi zorlamalı. Ben ffp falan anlamam defansa pahalı adam istiyorum demeli. elindeki malzeme ile iyi yemek yapma sevdasını bırakmalı. bulgur pilavını dört dörtlük yapıyorsun ama bir de seni kuzu etinde görelim...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı f_madida

Cenk gene kapağı yapıştırmış

Klup yonetimi uyuyor yine, is isten gectikten sonra uyanirlar belki. Adamlar resmen Besiktas stres yasasin diye ellerinden geleni ardina koymuyor. Su hale bak, oyuncun basina cevap vermekle mesgul, mactan birgun once senin oyuncun bunlarla ugrasiyorsa isin var demektir. Bu adamlari niye tesislere sokuyorsun, hadi boyle bir haber yapildi diyelim senin oyuncun niye bununla muhattap oluyor bu klubun basin sozcusu yok mu? 

Baskan nerede? Yonetim kurulu nerede? Sanki sampiyonluk gelmis gibi oyuncu izlemeye gidiyorlar. Vallahi bizim yonetim kadar acemi adam az bulunur. Turkiye ligi gibi pislikten gecilmeyen bir ortamda takimi korumasiz birakmak cok buyuk hata.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

yönetimin basına ağır bir yaptırım uygulaması yapma zamanı geldi. para cezası neyse ödemeyi göze alıp gerekirse basın tribününü kapatabilir, en azından bazı gazeteleri ve gazetecileri maçlara sokmamalı...

Çevrimdışı b.damatoglu

Klup yonetimi uyuyor yine, is isten gectikten sonra uyanirlar belki. Adamlar resmen Besiktas stres yasasin diye ellerinden geleni ardina koymuyor. Su hale bak, oyuncun basina cevap vermekle mesgul, mactan birgun once senin oyuncun bunlarla ugrasiyorsa isin var demektir. Bu adamlari niye tesislere sokuyorsun, hadi boyle bir haber yapildi diyelim senin oyuncun niye bununla muhattap oluyor bu klubun basin sozcusu yok mu? 

Baskan nerede? Yonetim kurulu nerede? Sanki sampiyonluk gelmis gibi oyuncu izlemeye gidiyorlar. Vallahi bizim yonetim kadar acemi adam az bulunur. Turkiye ligi gibi pislikten gecilmeyen bir ortamda takimi korumasiz birakmak cok buyuk hata.
Bu sene Şenol Hoca olmasa işler çok kötü olurdu. Yönetim oyun oynuyor vallahi...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı SLYKRT

Basına kapalı yapılan idmanda birbirine dalmışlar buda güzel ,arkadaşlar idmanı drone çekimlerle izliyor galiba içimizdeki irlandalı yoksa sen misin@Popular Demand  :lol: :lol: :lol: :lol:
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tangaz

kesin ismaylll sızdırıyordur bu haberleri içimizdeki köstebek bence iso  :D

Çevrimdışı Erdemm

bizim sokulmak istendiğimiz uyduruk haberler gündeminden çok kendi gündemimize odaklanmamız,
kendi gündemimizi belirleyip ona göre edilgen tavırlardan da uzak durmamız gerek..

yarın kart sınırındaki oyuncularımız var malum.. oğuzdan, gomez, olcay, necip ve ismail..
derbi öncesi çok kritik konu..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pascal ile Diskoya

Demba ba ile Namaza

Gomez ile şampiyonluğa
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Scout

Bu Olcay Tolgay Olayı Hangi Sebepten Çıkmış ???
Pika Pika

Çevrimdışı OrhanAker

Beşiktaş halka açık bir şirket degilmi arkadaş, bu yalan haber yapanları borsayı manipüle etmek ile ilgili dava acilamazmi.
Ver mahkemeye.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Popular Demand

Basına kapalı yapılan idmanda birbirine dalmışlar buda güzel ,arkadaşlar idmanı drone çekimlerle izliyor galiba içimizdeki irlandalı yoksa sen misin@Popular Demand  :lol: :lol: :lol: :lol:

Ahahha :lol:
Aziz'in paralı askerleri işte.. Son çırpınışları bunlar.
Allah'ın izniyle maximum 4 hafta sonra şampiyonluğun öyküsünde yer vermemiz gerek bu zırvalara da..
          [img width=41

Çevrimdışı mylife1903

kesin ismaylll sızdırıyordur bu haberleri içimizdeki köstebek bence iso  :D
Dusunmedim degil ha. Abi benim gibi kgbli adam bile cozemiyorsa bu ismail olayini bu adam kostebek olabilir bak.
Basinla iyi gecinecem zaten kazmayim, beni elestirmesinler bilgi sizdiriyim, denmis olabilir

Adam mahalledeki sonradan gorme boZonun topun sahibi kazma futbolcumsu yarim akill oglu sanki hep oynuyor. Herkes suclu gol yedigimizde, bu degil.
Herkes elestirilir buna dokunulmaz.
Top diregin 5m ustunden disari cikar, direk de ustuste konmus 3 tane tastir bu goloooool, diye bagirir, karsi takimdaki yandas yalakasi da galiba gol, der
Bu uste cikar "adamin gol diyor" der

Bir ismail basyapiti

Çevrimdışı 38life

Türkiyede 1 tane bile namuslu medya organı yok mu?

Sanırım yok.
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2016, 14:18:22 38life ]

Çevrimdışı cursedofdragon

Türkiyede 1 tane bile namuslu medya organı yok mu?

Sanırım yok.

bize karşı yok.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

bakın Biliç'le ilgili size bir görüş: bir adam düşünün yabancı bir ülkeye geliyor çalışmaya başlıyor iyi de start veriyor hatta bursayı deplasmanda 3-0 yendiği maçtan sonra herkes takıma hoca geldiği belli oluyor vbvb diyor ardından olimpiyatta malum gs maçı oluyor hoca musleraya ingilizce ayıp sana muslera diyor yardımcı hakem hoca küfretti die rapor yazıyor adam 3 maç ceza alıyor ardından ilk fener derbisinde benzer hadiseler saha yok seyirci yok ödemeler aksıyor hakemler seni katlederken renklileri göstere göstere kayırıyor. bu durumda hangi yabancı hoca olsa ürker Biliç gibi genç sayılabilecek bir hoca duble ürker derbilerde korkak futbolun altında biraz bu yatıyordu birazda güvendiği dağlara kar yağması (töre) yanlış tercihleri(pektemek) eklenince finali yapamadı hoca. bir katılmadığım hususta şuydu hocanın görüşünde "savunmayı çalışırsın hücumu satın alırsın" savunma salt çalışılarak kazanılabilecek bir şey değildir. biraz daha kaliteli adamların kadroya katılmasında ısrarcı olabilirdi...

Bilic'in sözü kendi oynattığı sistem için geçerli. İsmail'le, Serdar'la, Necip'le, Pedro Franco'yla, Ersan'la, Motta'yla İngiliz takımlarından 6 maçta sadece 3 gol yedi o takım. Hatta ligde de bir 7-8 hafta penaltılar dışında gol yememiştik. Saha parselizasyonu üst düzeydeydi.

Şenol Güneş'in çok fazla savunma stratejileri üzerine çalıştığını sanmıyorum. Yediğimden fazlasını atarım düşüncesiyle oynatıyor. Bu sistemde "hücumu çalışırız, savunmayı satın alırız" mantığı geçerli. Yediğimiz gollerin %90'ı bireysel hatalardan, dolayısıyla bize Kjaer gibi bireysel hata potansiyeli düşük savunmacılar gerekiyor.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Çağatay

twitter da tt olmuş
Beşiktaş düşmanı satılmış medya
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi murat

Bizim için en iyi senaryo, Gs nin bu akşam kaybetmesi, Osmanlının da bu hafta deplasmanda kasımpaşayı yenmesi.

Aklımdan geçenleri yazmışsın.

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903 üstad @Necmi abi kaç gündür görünmüyor değil mi? bilgin var mı? senin Transilvanya'daki çocuklara bir sorgulatsana oralarda olabilir mi?

Çevrimdışı mylife1903

Abi kaziklar yaglaniyormus, yeni kaziklar cakiyorlarmis @Necmi abi yapi denetimine gitmis, yolda banka soymuslar agizlari kuruyunca, kan bankasi birakmamislar bukrese kadar hepsini soyup sogana cevirmisler.

Çevrimdışı tangaz

Abi kaziklar yaglaniyormus, yeni kaziklar cakiyorlarmis @Necmi abi yapi denetimine gitmis, yolda banka soymuslar agizlari kuruyunca, kan bankasi birakmamislar bukrese kadar hepsini soyup sogana cevirmisler.

abi, adam kendini yapı denetime adadı diyorsun kısaca...

Çevrimdışı murat_

Evet sezon başında şampiyon olamayacağımızı söyledim. Hatta beklentim 6-8 puan fark olacak şeklindeydi.

Peki soruyorum, şampiyon olamazsak tebrik mi edeceksiniz beni? Evet sen söylemiştin diye.

Yok bunu söylemeyecekseniz, sen şampiyon olamayız demiştin, ne hakla konuşursun demeyin, cüret dahi etmeyin. Lütfen.

Saçma durur.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sen kivirmayi iyi bilirsin turkceyide gayet iyi biliyorum senden iyi bildigimide dusunuyorum sezon oncesi 6-8 puan muhabbetinimi yazdim ben. senin daha dun gibi hatirladigim cumlelerin var burda suanda oldugu gibi millete illahlah ettirdin senin dusuncen bu idi 
Besiktas futbol takimi sezonu  fener gs bursa kasimpasa vb takimlarin ardindan 6. tamamlayacak

senin yaptigin seyler arkasi bos seyler sadece insanlarin moralini bozmaya donuk seyler elestri zirhi altinda takimi kucumseyip duruyorsun futbolculari asagiliyorsun sonra millet tepki koyunca cocuk gibi kusuyorsun ben oynamiyorum deyip forumu birakiyorsun baktin besiktas tas gibi takim sampiyonluga gidiyor yine geldin buraya sallamak icin daha neler soylerimde besiktaslilik edebim el vermiyor ....

Çevrimdışı can1903

Yarın gol atttıktan sonra futbolcular yumruklaşmış gibi sevinç yapsın. lütfen yapsın.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..