Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7312289 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Tüm olasılıkları yazıp daha sonra tutmayanları sildi diyorlar ben de tam anlamadım :)

buda olabilir ancak takip edip gözüyle gören varmı belki gerçekten böyle bir durum var ancak biz paylaşarak ifşa etmiyoruz bunu hiç değilse ortaya çıkarsa tüm basında çıkarsa böyle birşey yaptılarsa bile rahat rahat ne yapıcaklarsa yapamazlar.Paylaşın zarar etmez.

Çevrimdışı Scout

Aziz Yıldırımın Kirli İşler Yapmasını Biz İstedik Akhisarda Puan Kaybetmeseydik Bir *** Yapamazdı !
Pika Pika

Çevrimdışı Ensar

bunu dillendirin arkadaşlar yayılsın maç gününe kadar gerekirse her saat paylaşın , duyulursa yapamazlar yapacaklarını
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı can1903

Troll olsa bile yapalım ki sonunu getiremesinler. ALGI. ALGI ALGI.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

bunu dillendirin arkadaşlar yayılsın maç gününe kadar gerekirse her saat paylaşın , duyulursa yapamazlar yapacaklarını

bende onu diyorum bu paylaşılan şey gerçek yada sahte farketmez fenerliler bizim başkanın söylemediği söz ile "ttarenada kupayı kaldıracağız" lafını paylaşa paylaşa bütün hesapları algı operasyonu yaptılar gs ile bizi kapıştırdılar.Bu adamın yazdıkları gerçek yada değil bizde paylaşalım eğer gerçekse ne yapıcaklarsa yapamazlar.

Çevrimdışı sallapati

beyler inanmayın bunlara.. ters algı operasyonu bu... Serkan Çınar ı bilmem de Mete Kalkavan UEFA da hedefleri olan bir hakem.. bu işlere girmez.. Serkan Çınar da beğendiğim bir hakem benim

Çevrimdışı sallapati

Beşiktaşlılar umutsuzluğa sevketmek için çıkarıyorlar bu tip yalan algıları... çünkü ters bir kararda sahaya adam bile atlattırabilirler.. kanmayalım bunlara...
vodafone arenada feriştahı gelse taraftar baskısıyla yanlış karar veremez...

gs ve konya maçlarının atamaları önemli!!

Çevrimdışı sallapati

orta hakem değil yan hakem ataması manidar... Fener maçına yine Aleks taşçıoğlu.. podolskinin fb maçındaki golünü yiyen hakem

Çevrimdışı mylife1903

Algi operasyonlarii ne guzel calisiyor turkiyede. Ulke kaypak ve sereffsiz kaynayinca cok rahat oynaniyor bu oyunlar.
Bulent yildirim tsnin ampul gibi penaltisini vermedi, ustelik penalti kirmizi cikartabilirdi o pozisyonda. 1-2 yapmis ts, 10kisi fb zor biterdi o mac. Ama simdi 4-0 olunca bu yavsaklar boyle konuur "zaten ts bisi oynamadi hadi hadi olsa olsa 1-4 olurdu mac" akilliya bak
Yillarca boyle uyuttukar bizi hakemler anamizi aglatti tvlerde "besiktas hic hakeme bakmasin daha iyi oynamasi lazim" ulan bre densiz satilmis fb-gs cok mu iyi oynuyor.
Sonra icimizdeki romantikler, ama hakemide kaleye sokacaz, federasyonumda yenecez, nah yenersin

orta hakem değil yan hakem ataması manidar... Fener maçına yine Aleks taşçıoğlu.. podolskinin fb maçındaki golünü yiyen hakem

sadece o mu ? Bu adamı dillendirmeliyiz geçen sene ankarada oynarken anteple top dışardan çevirmişti rakip oyuncu tolgay itiraz etmişti hatırlayın.

Çevrimdışı SLYKRT

Daşlara duvarlara tarihe değil o akıl almaz beğinlerinede ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ YAZDIRACAĞIZ raad olun feriştahı gelse dönüş yok artık.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Daşlara duvarlara tarihe değil o akıl almaz beğinlerinede ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ YAZDIRACAĞIZ raad olun feriştahı gelse dönüş yok artık.

ya yardımcı hakem fenerli aleks taşcıoğlu serkan çınar fenerli bu kadar rahat olmayalım saha kapatma cezası verdirte bilir hakem.

Ceza sınırında oyuncularımız var onları derbide cezalı duruma düşürürebilir olcay,oğuzhan,gomez.

Tepkimizi koyalım algı yaratlım fener boş durmuyor biz izliyoruz sadece.

Çevrimdışı Yado

ya yardımcı hakem fenerli aleks taşcıoğlu serkan çınar fenerli bu kadar rahat olmayalım saha kapatma cezası verdirte bilir hakem.

Ceza sınırında oyuncularımız var onları derbide cezalı duruma düşürürebilir olcay,oğuzhan,gomez.

Tepkimizi koyalım algı yaratlım fener boş durmuyor biz izliyoruz sadece.

İsmaili tartışmaktan daha yararlı bi hamle olur form için ! Herkez hesabından çöksün bu olaya haydi forum birkez daha göster kendini
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

İsmaili tartışmaktan daha yararlı bi hamle olur form için ! Herkez hesabından çöksün bu olaya haydi forum birkez daha göster kendini

ben twitter kullanmıyorum facebook'tan birçok beşiktaş sayfasına gönderdim bu forumu takip eden "Beşiktaş Transfer Dedikoduları" adlı facebook sayfasınada gönderdim onlar paylaştı inşallah diğer sayfalar görüp onlarda paylaşır böyle böyle yenicez bunları.

Çevrimdışı f_madida

Derin Süper Lig ‏@DerinSuperLig 6 sa.6 saat önce

Merkez Hakem Kurulu bugün saat 13:10'da, Kuddusi Müftüoğlu önderliğinde toplanacaktır.

Aziz Yıldırım arzu ettiği hakemleri bir zarf içerisinde bugün saat 09:45'de Oktay Çetin aracılığıyla Kuddusi Müftüoğlu'na ulaştırmıştır.

O. Çetin'in açtığı zarfta tam 210.000 TL ve A. Y.'nin BJK - Kayserispor ile FB - Gaziantepspor maçlarına istediği hakem isimleri vardı.

Sonuç olarak Aziz Yıldırım, Beşiktaş - Kayserispor maçının Serkan Çınar tarafından yönetilmesini istemiştir.

Aziz Yıldırım, BJK maçından bir gün sonra oynanacak Fenerbahçe - Gaziantepspor maçına ise Mete Kalkavan'ı istemiştir.

Futbol Arena ‏@futbolarena 35 dk.35 dakika önce

Bursaspor - Galatasaray: Fırat Aydınus
Beşiktaş - Kayserispor: Serkan Çınar
Fenerbahçe-Gaziantepspor: Mete Kalkavan

İlginç...

EDİT: Tweetleri de kanıt olarak ekleyeyim.

https://twitter.com/DerinSuperLig/status/725598953803239424
https://twitter.com/DerinSuperLig/status/725599704755638272
https://twitter.com/DerinSuperLig/status/725601436017541120
https://twitter.com/DerinSuperLig/status/725603896488501248
https://twitter.com/futbolarena/status/725676826450903040

Saatler dogru mu diye sormus birileri...Mesajlarin atildigi saatleri zaten twitter kaydediyor, bu "timestamp" denilen twitin atildigi zamani gosteren bilgiyi degistirmek mumkun degil...210bin TL iddiasi bir yana, maclarin hakemlerinin MHKden once kamuoyuna sizdirilmasi ayri bir skandal ve atamalarin onceden yapildiginin bir gostergesi. Kesinlikle ustune gidilmesi gereken bir konu.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada şu caner ve topal ın alınmasını gerçekten çok istiyorum. Bunun hem taktiksel olarak hem de psikolojik olarak çok doğru hamleler olacagını düşünüyorum. Gökhanı da sayarsak 3 tane milli takım oyuncusunu kadroya katıp Türk oyuncu kalitesini arttıracağız ayrıca Bayern' in Dortmund' a yaptığı gibi fenerin kilit isimlerini alıp kendi takımımızda oynatacağız bu da psikolojik olarak üstünlük demek.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başkan srna ve veloso'yu izliyecekmiş :)

Başkanımız Fikret Orman bu akşam oynanacak Shakhtar Donetsk-Sevilla maçında Darijo Srna'yı izleyecek yarın ise Kiev'de Miguel Veloso için bir görüşmede bulunacak. İki oyuncununda sözleşmeleri sezon sonu bitiyor.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Başkan srna ve veloso'yu izliyecekmiş :)

Başkanımız Fikret Orman bu akşam oynanacak Shakhtar Donetsk-Sevilla maçında Darijo Srna'yı izleyecek yarın ise Kiev'de Miguel Veloso için bir görüşmede bulunacak. İki oyuncununda sözleşmeleri sezon sonu bitiyor.

Kaynak sen misin biryerden mi okudun :) @cursedofdragon

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Jukebox

Kaynak sen misin biryerden mi okudun :) @cursedofdragon
Abi aynı yer mi bilmiyorum ama facebook'da beşiktaş transfer dedikoduları diye bir sayfa var orası olabilir.

Çevrimdışı tangaz

başkan ukraynada konoplyanka ve douglası seyredecekmiş   :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona