Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7310743 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Atiba yazılmazmı bence takımdaki en istikrarlı en çalışkan en verimli en fayda/maliyet oranı yüksek oyuncu
Kolay kart görmez, kavga dövüş bilmez, kolay sakatlanmaz , elinden gelenin maksimumunu verir. az para çok iş.

Tek eksiği şut bence keşke böyle 10-15 m aralığından şut çekme yeteneği olsa ver parasını 40 yaşına kadar oynat.
hollanda liginde vardi sutlari klasik yerden koseye ama kullanmiyor bizim takimda.
bizim yonetimin kafasi basarsa Atibayi turk vatandasi yaparlar, 40 yasina kadar faydalanirlar ama o vizyon onlarda yoktur. Atiba genc takimlari calistirmalidir, daha sonra takiminda basina gecebilir.

cok futbolcu yazmam ismail duzgun futbolcu olsa baska transfer falanda yazmazdim. ama bir tane tek adam istiyorum 5 yillik solesme yapilacak Atibayla beraber oynayacak Michael Bradley. o gelsin ismaile bile agzimi acmam kalsin takimda.

bern Atiba icin 2 sene sonra sistemi degistirmeye bile raziyim. 2-7-1 oynayalim. Atiba ile oynanir.

Çevrimdışı tangaz

@Necmi @KUMANOVALI  tarafından ne top ne adam geçer biri tutamazsa öbürü muhakkak tutar hadi ikisi tutamazsa rakip topu bırakıp kaçar korkudan :D

onlardan geçen toplara ben kayarak müdahale ederim. kayma konusunda iddialıyım. hani bir fıkra var ya kıyamadım kaydım o hesap  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Deadam

onlardan geçen toplara ben kayarak müdahale ederim. kayma konusunda iddialıyım. hani bir fıkra var ya kıyamadım kaydım o hesap  :bandit:

Sert kayıpta kırmızıyı görme ama :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı 38life

Eğer Gomez giderse yerine yıldız forvet alınmasını istemiyorum ben. Cenk 24 yaşında. Efsaneyi yaratmak için daha hangi fırsatı bekliyoruz?..

Çevrimdışı tangaz

Sert kayıpta kırmızıyı görme ama :D

ben dersime çalışırım üstad, maçın hakemi açıklanınca herifin yumuşak karnını bulup iletişime geçer işi bağlarım. çirkef futbolcu kontenjanı bende  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ensar

Eğer Gomez giderse yerine yıldız forvet alınmasını istemiyorum ben. Cenk 24 yaşında. Efsaneyi yaratmak için daha hangi fırsatı bekliyoruz?..
+1903 ...yaratmak allaha mahsustur

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı yigitcan1903

Efsane olacaksa kimsenin yedeği olmaz zaten
Bi şekilde kendini gösterir
O riske biz girmeyecez takım olarak Cenk parlayacak

Çevrimdışı Ensar

daha ne yapsın adam oynadığı hangi maç kötü :D

Çevrimdışı yigitcan1903

daha ne yapsın adam oynadığı hangi maç kötü :D
Hoca daha iyi görüyorsa oynatır işte
O riske girilip de orta halli bir santrafor alınırsa ve sezon patlarsa iyi golcümüz yoktu denir hemen
Mümkünse 2 tane hatta 3 tane iyi forvetin olacak ki formayı almak için yırtsınlar kendilerini

Çevrimdışı Ensar

Hoca daha iyi görüyorsa oynatır işte
O riske girilip de orta halli bir santrafor alınırsa ve sezon patlarsa iyi golcümüz yoktu denir hemen
bence sorumluluk verip arkasına genç yetenekli bi forvet alınır taş gibi olur

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeni dizilim

@mylife1903

@KUMANOVALI @Necmi @tangaz @cursedofdragon

@atiba @Altuğ

@sosa @Armağan Bozkurt

@Yunus Emre Dökmeci

@Popular Demand

Böylelikle defansta koku salan
orta sahada baskılı
forvette uçan elaman dan oluşan bir takımımız olur

:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

bence sorumluluk verip arkasına genç yetenekli bi forvet alınır taş gibi olur
Kesinlikle bitmez sezon
O genç yetenek gelecekse 3. olarak gelmeli
[ Son Düzenleme: 28 Nisan 2016, 14:39:24 yigitcan1903 ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bizim çocukgillerden 3. forvetimiz kendini antrenmanlara verebilseydi, çabalasaydı, daha hazır görüntü sunabilseydi Cenk Tosun maçlarda daha uzun süre alacaktı zaten . Cenk Tosun ile alakalı hocanın da elinde fazla bir seçenek bulunmuyor . Bizim çocuklar adı altında bize sunulan yetersiz oyuncular gidecek ve bunların yerine hedefleri olan takıma katkı sağlayabilecek oyuncular gelecek ki ancak o zaman Cenk Tosun dahil her oyuncumuzdan daha fazla verim alabilelim.

Çevrimdışı 38life

+1903 ...yaratmak allaha mahsustur

Yoktan yaratmak Allah'a mahsusdur. İngilizcedeki Create kelimesinin karşılığını türkçede "oluşturmak" malesef karşılamıyor.

Çevrimdışı 38life

Ne yaparak parlayacak afedersin? Adam dakika / gol ortalaması oalrak tavan yaptı zaten. Hatta espirisi bile yapılıyor; dünyada süre almadan gol atabilen tek golcü. Gomez gidecek yerine İbrahimovic gelecek Cenk çok iyi oynayıp İbrahimovic'i yedek mi bırakacak? K. bakma ama çok geçersiz bir mantık.

Çevrimdışı yigitcan1903

Ne yaparak parlayacak afedersin? Adam dakika / gol ortalaması oalrak tavan yaptı zaten. Hatta espirisi bile yapılıyor; dünyada süre almadan gol atabilen tek golcü. Gomez gidecek yerine İbrahimovic gelecek Cenk çok iyi oynayıp İbrahimovic'i yedek mi bırakacak? K. bakma ama çok geçersiz bir mantık.
Hocanın şans vermesi de bir faktör işte
Yapacak bir şey yok
Kim geliyorsa ondan alacak formayı
Cenk'in yanına alelade bir potansiyelli genç alıp sezona girilmez

Çevrimdışı tangaz

gomezi inkar edecek değiliz ama bizim oyun şablonunda cenk de sürekli 90 dk sahada kalsa 20 golü geçerdi gibi bir görüntü var...

Çevrimdışı 38life

Hocanın şans vermesi de bir faktör işte
Yapacak bir şey yok
Kim geliyorsa ondan alacak formayı
Cenk'in yanına alelade bir potansiyelli genç alıp sezona girilmez

"alacak formayı" kavramını biraz açabilir miyiz? Nasıl alması gerekiyor. Ne yapması gerekiyor?

Çevrimdışı yigitcan1903

"alacak formayı" kavramını biraz açabilir miyiz? Nasıl alması gerekiyor. Ne yapması gerekiyor?
Onu hocasına soracak benden almayacak işte
Ondan diyorum hoca faktörü önemli,ne bekliyor oyuncudan
Kafasındaki oyun yapısı ne
Önerinde risk unsuru çok yüksek
Ben her zaman biri tecrübeli en az iki iyi golcü olmasından yanayım
Cenk'e güveniyorum ama cenk+ya tutarsa transferi Beşiktaşın girebileceği bir risk değil
O transfer gomez+cenkin üstüne yapılır

Çevrimdışı Özay

Gomez gol kralı iken cenk onun tamamlayıcısı oldu. Beşiktaş'ın ofans kalitesi zaten Cenk'in yedek olması. Siz Gomez'i yolla Cenk'i oynat derseniz bir çuval inciri berbat edersiniz.

Kadrolar 11 kişiden oluşmuyor. Bugün 3 puan arkamızdaki takımda as oynatabilecekleri sürüyle yedek oyuncu var. Bizde ise bu oran sadece ofans hattı için geçerli. Bu yüzden de kötü futbola rağmen iddialarını sürdürebiliyorlar.

Şu Cenk as forvet olsun muhabbetini bu yüzden fazla üstelemeyin. Zira adı lazım olmayan bir takım zamanında ''Semih as forvet olsun'' deseydi bayağı bir şampiyonluk kaybedecekti.
[ Son Düzenleme: 28 Nisan 2016, 15:33:12 Özay ]

Çevrimdışı Gordon Baba

skrtel de geldi 31 yaşına hatta 31.5 şu an.
liverpool'da oynadı diye ismi var açıkcası. öyle aman aman bir stoper değil bu yaşta.

Hatta objektif bakabilsek kariyerlerini karşılaştırınca Skrtel-Sivok farkı pek yok.
Skrtel Slovakya milli takımının stoperi.
Sivok Çek milli takımının stoperi.

Yaşlar 31-32. Oyun tipi benzer.
Skrtel'in fiziği daha iyi kaldı İngiltere'de kaldığı için daha fit.

Liverpool'da yakın zamanda ayrılan D.Agger vardı. Kemik gibi stoper görüntüsü verirdi. Gitti İsveç'e Brondby'e. Hiçbir fark yaratamadı.
Skrtel bence Marcelo-Rhodolfo'dan farkı olan bir oyuncu değil.

Almışken Gomez vari fark yaratacak lider stoper alalım. Hızlı da olsun yani 32sine gelmiş orta sınıf adam almayalım.
1 tane olsun ama fark yaratsın.

Sonunda beklediğim yorum  :)

Çevrimdışı KUMANOVALI

Yeni dizilim

@mylife1903

@KUMANOVALI @Necmi @tangaz @cursedofdragon

@atiba @Altuğ

@sosa @Armağan Bozkurt

@Yunus Emre Dökmeci

@Popular Demand

Böylelikle defansta koku salan
orta sahada baskılı
forvette uçan elaman dan oluşan bir takımımız olur

benden DM olur  :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Anıl

Gökhan Töre'nin 14 resmi maçtır gol veya asisti yok, geçen seneki gibi yine en önemli zamanda ortalıktan kayboldu. Keşke karşılassam bir yerlerde de sorsam bu yaptığının amacı nedir diye.

Çevrimdışı SLYKRT

Birde şu konuda serzenişim var ezeli rakiplerimizin biri basketbolda eurocup alıyor digeri finalfourda seneye sağlam bir spensor ve sağlam bir koçla basketbolada ağırlık vermemiz şart.Basketbolun popülariteside kat6 kat artıyor şimdiden ayak uydurmaya başlamak lazım
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı dkn_34

skrtel şenol güneşin oyun mantelitesıne göre  yavaş kalıcaktır.onunla neredeyse aynı özellikle elimizde 1. olarak rdholfo ve büyük ihtimal marcelo olacaktır. bize daha hızlı stoper lazım .