Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7308664 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

linç etmeyiz ama ufaktan süründürebiliriz  :D
bu arada sahi neye istinaden böyle düşünüyorsun?
Liverpool'da Kolo Toure'nin bile arkasına düşmüş olması pek normal değil, bir de oynadığı maçlarda da hatalar yaptı. Tabi ki Premier Lig ile Türkiye aynı değil ama ben biraz daha Avrupa kısmını düşünüyorum. Eğer 1 stoper alacaksak daha tartışmasız, daha üst seviye ve istikrarlı olmasını tercih ederim şahsen :)

Çevrimdışı tangaz

televizyoncu adam, konusmayi bilmiyor, dili donmuyor, turkcesi benimkinden bozuk. tamam teknik bir elemandir, atarsin canli yayin arabasina, cikartmazsin milletin icine. bu herif roportaj yapan adam. bak acun besiktas muhabiriydi, nerelere geldi bu omer guvencin killari kadayif oldu ayni yerde sayiyor bir adim ilerleme yok. ayni ismail

nefret ediyorum bu insan tipinden, rekabet olmadigi icin kendilerini gelistirmiyorlar.

hiç prezentable değil, hem kel hem fodul ...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı cursedofdragon

Liverpool'da Kolo Toure'nin bile arkasına düşmüş olması pek normal değil, bir de oynadığı maçlarda da hatalar yaptı. Tabi ki Premier Lig ile Türkiye aynı değil ama ben biraz daha Avrupa kısmını düşünüyorum. Eğer 1 stoper alacaksak daha tartışmasız, daha üst seviye ve istikrarlı olmasını tercih ederim şahsen :)

adamın piyasa değeri 11 milyon € :) 2.5-3 milyon € civarı bir paraya bitirebileceğiz.fair finansal zımbırtısı var daha iyisini nasıl alalım :)

Edit : 13 milyon € :D
[ Son Düzenleme: 28 Nisan 2016, 13:13:18 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mylife1903

Bence Skrtel bizim işimize yaramaz ama neyse linç yemeyelim şimdi şampiyonluğa giderken :D
Skrtel-rhodolfo ile oynarsa is yapar ben ayni takimdan o penaltiyi kaciran lovreni daha cok begeniyorum ama onumuzdeki 5 sene icin imkansiz hehalde o transfer.

ben isin ekonomisine bakinca soyle goruyorum.

elimizde hamleli, kisa, cabuk, sert ama az daginik Alexis var. Alexisi tamamlayacak stoper lazim bize. Daha tecrubesiyle oynayan, duracagi yeri bilen, hava toplari mutis, liderlik ozellikleri olan kariyerli, gerekirse takimi cekip cevirebilecek biri Laurent Blanc mesela bu tarz.
Alexis disindaki diger defans oyuncularimiz bence tek tip biraz farklari var birbirlerinden.
Marcelo, Milosevic, Franco, Rhodolfo hadi tosici buraya ekleyelim.

soyle bakinca Rhodolfo kesin kalacak, Franco gidici, milosevic sakat, elde kalacak, tosic kalir hem bek hem stoper yedegi. Marcelo konusunda kararsizim belki iyi yedek olur.
en dogrusu milosevici tekrardan kiraya vermek, francoyu satmak. rhodolfonun durumuna gore marcelonun isini cozmek lazim ki bir yigilma olmasin orada.

Çevrimdışı Anıl

adamın piyasa değeri 11 milyon € :) 2.5-3 milyon € civarı bir paraya bitirebileceğiz.fair finansal zımbırtısı var daha iyisini nasıl alalım :)
Ya tamam haklısınız da, ertesi sene tekrar stoper aramayalım artık. Bu sezon 1 sağ bek, 3 stoper, 1 sol bek transfer ettik. Şimdi hepsinden birer tane daha arıyoruz :D

Çevrimdışı tangaz

avrupayı düşünme, hedef lig şampiyonluğu ve ŞL geliri olmalı. en efektif yol bu  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Skrtel-rhodolfo ile oynarsa is yapar ben ayni takimdan o penaltiyi kaciran lovreni daha cok begeniyorum ama onumuzdeki 5 sene icin imkansiz hehalde o transfer.

ben isin ekonomisine bakinca soyle goruyorum.

elimizde hamleli, kisa, cabuk, sert ama az daginik Alexis var. Alexisi tamamlayacak stoper lazim bize. Daha tecrubesiyle oynayan, duracagi yeri bilen, hava toplari mutis, liderlik ozellikleri olan kariyerli, gerekirse takimi cekip cevirebilecek biri Laurent Blanc mesela bu tarz.
Alexis disindaki diger defans oyuncularimiz bence tek tip biraz farklari var birbirlerinden.
Marcelo, Milosevic, Franco, Rhodolfo hadi tosici buraya ekleyelim.

soyle bakinca Rhodolfo kesin kalacak, Franco gidici, milosevic sakat, elde kalacak, tosic kalir hem bek hem stoper yedegi. Marcelo konusunda kararsizim belki iyi yedek olur.
en dogrusu milosevici tekrardan kiraya vermek, francoyu satmak. rhodolfonun durumuna gore marcelonun isini cozmek lazim ki bir yigilma olmasin orada.

senin söylediğin adam aslında belli RİCARDO CARVALHO, monacoda bu sezon 41 maçın tümünde oynamış sözleşmesi bitiyor. 37 yaşında ama bence fayda sağlar, fransa gibi sert bir ligde 41 maç full oynamak az buz iş değildir...

Çevrimiçi Koa_lAA

Laaaaaaaannn! Veloso'yu fenere yazmışlar :akuma:

geçen günde yazdılar onu... veloso ve srna yı... srna da gg imza atmazsa alıncak falan diye zırvalamışlar..

ama üzücü olan kısım bizle esamesi bile okunmuyor veloso nun.. halbuki tam şenol güneş sistemine uygun ortasaha adamı...

Çevrimdışı cursedofdragon

Ya tamam haklısınız da, ertesi sene tekrar stoper aramayalım artık. Bu sezon 1 sağ bek, 3 stoper, 1 sol bek transfer ettik. Şimdi hepsinden birer tane daha arıyoruz :D

işte her sene stoper almıyalım diye yazıyoruz zaten :D

Skertel,kamil glik  :bandit:

Çevrimdışı worns

Sol bek için Napoli'de süre alamayan Ivan Strinic ile ilgilenmeliyiz. Beck-Skrtel-Zapata-Strinic gibi bir defans bloğu bu takımın gol yeme oranını ancak düşürebilir.

Çevrimdışı tangaz

Sol bek için Napoli'de süre alamayan Ivan Strinic ile ilgilenmeliyiz. Beck-Skrtel-Zapata-Strinic gibi bir defans bloğu bu takımın gol yeme oranını ancak düşürebilir.

evet yaa çok iyi hatırladın süper hamle olur gerçekten

Çevrimdışı mylife1903

senin söylediğin adam aslında belli RİCARDO CARVALHO, monacoda bu sezon 41 maçın tümünde oynamış sözleşmesi bitiyor. 37 yaşında ama bence fayda sağlar, fransa gibi sert bir ligde 41 maç full oynamak az buz iş değildir...
abi o adam 40 yasina kadar oynar. gidip alacaksin. Caglari da alacaksin Alexis, Caglar, Carvalho, marcelo, rodolfo yeter artar bile. Bu caglar bunlarin yaninda yetisir, zamanla oynamaya baslar, sonra altyapidan fizikli bir cocuk daha atacaksin bu camasir makinesinin icine, karistiracaksin hepsini.

Çevrimdışı mylife1903

avrupayı düşünme, hedef lig şampiyonluğu ve ŞL geliri olmalı. en efektif yol bu  :icool:
abi bende anlamiyorum su sampiyonlar ligi sevdasini.
4. torbadan girecegiz, 6 mac oynayacagiz, hedef 7 puan. 3. olursak basari. 4ten girip 3. olmak ile 4ten girip 2.olmak arasinda cok fark var.
torba atlamamiz lazim once. bunun icinde arac turkiye ligi ve direk katilimdir. hic hayal alemine girmeye gerek yok. Avrupa ligi icin 6 son eleme maci oynayacagiz.
yahu city, psg falan alamiyor o kupayi milyar milyar harcayip. oyle kolay degil gruptan cikmak.

Çevrimdışı mylife1903

bu defans bloguna iq takviyesi gerekir bence

Çevrimdışı tangaz

bu defans bloguna iq takviyesi gerekir bence

rahim zafer, ali günçar ikilisini bile aradığımız oluyor bazen

Çevrimdışı mylife1903

gokhan zan - ibrahim toraman oynadi abi

tango&cash gibi bir ikiliydiler ya da rush hour daki ceki chan kris takir ikilisi gibi

daha cok gokhan zan kiz gibi futbol oynadigi icin dempsey and Makepeace diyebiliriz. o ikilide de bir tanesi amergali olani ibrahim toraman gibi ofkeli ve sert ingilaz olani kadin ise cok guzel olmasina ragmen erkek gibi giyinen bir erkek fatma o da gokhan zan

Çevrimdışı Fikret

Soyle dusunun, sirketiniz var elemanlariniz sayesinde iyi para kazaniyorsunuz, iyi maas oduyorsunuz herkes mutlu mesut sonra bu sirkete cayci aliyorsunuz, o cayciya maas verirken diger elemanlarinizin maaslarini baz alir misiniz?
Bu yonetimde bir suru is sahibi, basarili insanlar var, cok seviyorlarsa bu cocuklari kendi sirketlerine alsinlar.
Boyle sacmalik gormedim. Herkes emegi kadar para alir, bir kisi gereginden cok para kazanip, az emek veriyorsa o sirket iceriden bozulur.

Ismail, serdar, pektemek bugun gonderilse ayni daha once giden kapasitesizler gibi takimsiZ kalirlar, lige yeni yukselen bir takimda 300-400bin liraya oynarlar. Bunlarin eseri budur ve bu paraya oynamalilar. Tolga farkli, tolga 600-700bine takim bulur kalanlar oynayamaz 1 sene sonra gittikleri takimda.

Ismail yuzunden bir suru oyuncunun hayati kayiyor, ismail disinda herkes kotu. Bu takimin gerisine 19 tane transfer yapildiysa tek sorumlusu hic degismeyen ismaildir. Herkes degisti ismail duruyor.

Kim bu ismail, gidecek ve gittigi zaman rezilligi ortaya cikacak.
sol bek sıkıntılı mevki ismail illa takım bulur. 600.000 euro alır mı bilemem ama 400k alır tahminim.
s.kurtuluş'ta antep-bursa-g.birliği tarzı bir takıma gider. bizim gibi hücumcu takımda eksik gözüksede anadolu takımlarında sağlam durur iş yapar. alacağı para 250-300k euro paradır.
bu 2si kötü çocuklar değil. yedek olacak kaliteleri var. yedek yada reserve yani. Daha iyisi olduktan sonra hiçbir teknik direktör ille de ismail-serdar demiyor.
sen alırsan caner-g.gönülü bunlar ilk 18i zor görür.

neyse ismail-serdar'ı yollasakta yedeğe adam almamız icap edecektir. yedeğe alacağın adamda Beşiktaş'ta 300k euro, 600k euro'dan aşağı imzalamaz.
sadece bu ücretlerle yani yedek-reserve ücretiyle tutulacaksa tutulsun diyorum.

Tolga Zengin apayrı bir durum. Varlığı zarar. Psikolojik olarak camiayı bitirdi adam. Olduğu zamanda kaptanlık falanda vermişler illa oynatıyor t.direktörler. Bugün sözleşme feshettik deseler naptınız demem.

Çevrimdışı Deadam

Yeni dizilim

@mylife1903

@KUMANOVALI @Necmi @tangaz @cursedofdragon

@atiba @Altuğ

@sosa @Armağan Bozkurt

@Yunus Emre Dökmeci

@Popular Demand

Böylelikle defansta koku salan
orta sahada baskılı
forvette uçan elaman dan oluşan bir takımımız olur

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı mylife1903

sol bek sıkıntılı mevki ismail illa takım bulur. 600.000 euro alır mı bilemem ama 400k alır tahminim.
s.kurtuluş'ta antep-bursa-g.birliği tarzı bir takıma gider. bizim gibi hücumcu takımda eksik gözüksede anadolu takımlarında sağlam durur iş yapar. alacağı para 250-300k euro paradır.
bu 2si kötü çocuklar değil. yedek olacak kaliteleri var. yedek yada reserve yani. Daha iyisi olduktan sonra hiçbir teknik direktör ille de ismail-serdar demiyor.
sen alırsan caner-g.gönülü bunlar ilk 18i zor görür.

neyse ismail-serdar'ı yollasakta yedeğe adam almamız icap edecektir. yedeğe alacağın adamda Beşiktaş'ta 300k euro, 600k euro'dan aşağı imzalamaz.
sadece bu ücretlerle yani yedek-reserve ücretiyle tutulacaksa tutulsun diyorum.

Tolga Zengin apayrı bir durum. Varlığı zarar. Psikolojik olarak camiayı bitirdi adam. Olduğu zamanda kaptanlık falanda vermişler illa oynatıyor t.direktörler. Bugün sözleşme feshettik deseler naptınız demem.
dogru bakis acisi ama ben ismail ve serdar oturacagina 50bintlye oynayan paftan bir cocuk sans bulsun isterim, mustafi zaten direk gonderdik herhalde.

Çevrimdışı Fikret

işte her sene stoper almıyalım diye yazıyoruz zaten :D

Skertel,kamil glik  :bandit:
skrtel de geldi 31 yaşına hatta 31.5 şu an.
liverpool'da oynadı diye ismi var açıkcası. öyle aman aman bir stoper değil bu yaşta.

Hatta objektif bakabilsek kariyerlerini karşılaştırınca Skrtel-Sivok farkı pek yok.
Skrtel Slovakya milli takımının stoperi.
Sivok Çek milli takımının stoperi.

Yaşlar 31-32. Oyun tipi benzer.
Skrtel'in fiziği daha iyi kaldı İngiltere'de kaldığı için daha fit.

Liverpool'da yakın zamanda ayrılan D.Agger vardı. Kemik gibi stoper görüntüsü verirdi. Gitti İsveç'e Brondby'e. Hiçbir fark yaratamadı.
Skrtel bence Marcelo-Rhodolfo'dan farkı olan bir oyuncu değil.

Almışken Gomez vari fark yaratacak lider stoper alalım. Hızlı da olsun yani 32sine gelmiş orta sınıf adam almayalım.
1 tane olsun ama fark yaratsın.

Çevrimdışı mylife1903

Yeni dizilim

@mylife1903

@atiba @Altuğ

@sosa @Armağan Bozkurt

@Yunus Emre Dökmeci

@Popular Demand

orta sahada baskılı

@Deadam abi helal olsun su forumda 3-4 insaniz gelecek senenin kadrosuna atibayi direk yazan, su bizim forum kadrosuna bile atiba yazdinya abi atiba 2milyon euro kazaniyormus gibi sevinmistir bu enerjiden sonra.

Su atiba adaminin hakki odenmez. Pektemek 1.7 Atiba 1

Çevrimdışı Deadam

@Deadam abi helal olsun su forumda 3-4 insaniz gelecek senenin kadrosuna atibayi direk yazan, su bizim forum kadrosuna bile atiba yazdinya abi atiba 2milyon euro kazaniyormus gibi sevinmistir bu enerjiden sonra.

Su atiba adaminin hakki odenmez. Pektemek 1.7 Atiba 1

Atiba yazılmazmı bence takımdaki en istikrarlı en çalışkan en verimli en fayda/maliyet oranı yüksek oyuncu
Kolay kart görmez, kavga dövüş bilmez, kolay sakatlanmaz , elinden gelenin maksimumunu verir. az para çok iş.

Tek eksiği şut bence keşke böyle 10-15 m aralığından şut çekme yeteneği olsa ver parasını 40 yaşına kadar oynat.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı tangaz

Yeni dizilim

@mylife1903

@atiba @Altuğ

@sosa @Armağan Bozkurt

@Yunus Emre Dökmeci

@Popular Demand

orta sahada baskılı

süper olmuş, ben defansın sertlik düzeyini direkt arttırırım. top geçer adam geçmez. hani yıllardır aradığımız rakibi yıldıracak stoper profili :D @Necmi abi de savunmanın akıl patronu olur ofsayt çizgisini belirler ama tek korkum savunma hattını biraz geride tutar gibime geliyor  :D

Çevrimdışı Deadam

süper olmuş, ben defansın sertlik düzeyini direkt arttırırım. top geçer adam geçmez. hani yıllardır aradığımız rakibi yıldıracak stoper profili :D @Necmi abi de savunmanın akıl patronu olur ofsayt çizgisini belirler ama tek korkum savunma hattını biraz geride tutar gibime geliyor  :D

@Necmi @KUMANOVALI  tarafından ne top ne adam geçer biri tutamazsa öbürü muhakkak tutar hadi ikisi tutamazsa rakip topu bırakıp kaçar korkudan :D