Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7279432 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ergin1903

Maça gitmeyecek arkadaslar lütfen bana ulaşsın.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bence bizi akhisar ve başakşehir maçlarında aldığımız puanlar şampiyon yapacak

Çevrimdışı ahmetx

O takimla bu takimin arasinda buyuk fark var.

Lakin, su konuyu atliyorsunuz. Rakibimiz Fener, Galatasaray degil.

Galatasaray bu konularda hata yapmaz. Fener'in son 6 sezonun performansina baktiginizda nekadar kupa kaybettigini gorursun.
ya tecrübe kazandıysalar , bir daha aynı hataları yapmazlarsa ne olacak ? 
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2016, 11:36:30 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

Passoligi tek maçlık aktarım yaptıktan sonra geri aktarım yapabiliyor muyuz? Benim gidip gitmeyeceğim belli değil bi tanıdığa devredecegim ama geri aktarım yapiliyorsa. Bilen var mı bu konuyu
tek maçlık devrediyor zaten
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı zekotha

Passoligi tek maçlık aktarım yaptıktan sonra geri aktarım yapabiliyor muyuz? Benim gidip gitmeyeceğim belli değil bi tanıdığa devredecegim ama geri aktarım yapiliyorsa. Bilen var mı bu konuyu

??

Çevrimdışı OrhanAker

Tekrar söylüyorum şampiyonluk gelirse İsmail Serdar Tolga bu takımda kalır, biz de GS'ın senelerdir Sabri'ye maruz kaldığı gibi bu adamlara maruz kalırız. Şampiyon olamadığımız sene bunların eksiklerini görmeyip takviye yapmayan yönetim şampiyon olunca yapar mı sence?
Mecbur yapacaklar teknik idari hiç bir açıklaması yok sözleşme uzatmanın.
Ha uzattılar diyelim ondan sonra olacak hatalardan sorumlu olurlar ismailin veya tolganın en ufak hatasında yönetim karşısında taraftarı görür.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

Su söz var : 2 beraberlik hakkımız vardı 1 ini kullandık .

Çok yanlış şu oldu : 1 mağlubiyet hakkımız vardı bunu 2 top ceviremeyen Akhisar karşısında 3 gol atmamiza rağmen 2 senedir kronik hata yapan herifler yüzünden dejavu yaşayarak kaybettik .

Ve önümüzde ligin bjk fb den sonra en iyi top oynayan konya ve Osmanlı yla maçımız var birde gs derbisine cikacaz deplasmanda .

İşte bu mağlubiyet hakkı bundan önemliydi .

Ha çıkar takım kötü oynar karşı takım iyi top oynar yenilirsin İnsanız yani kimse bir şey diyemezde;  2 yıldır göz göre göre aynı adamların bizim ağzımızın tavanina etmesi insanda moral bırakmıyor insanı delirtiyor.

Çevrimdışı canU

Allah aşkına tolga ismail ve serdarla ızatmayın sözleşme. Haydi serdar kalabilir yedek olarak ismail ve tolgayla lütfen uzatmayın lütfen. Pektemek gibi yattığı yerde para alırlar yapmYın lütfen

Çevrimdışı ahmetx

Takımın son maçtaki psikolojisini gördükten sonra açıkçası hiç güvenmiyorum ama fenerde de şampiyonluk azmi ve açlığı görmüyorum bakalım ne olacak .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Takımın son maçtaki psikolojisini gördükten sonra açıkçası hiç güvenmiyorum ama fenerde de şampiyonluk azmi ve açlığı görmüyorum bakalım ne olacak .
Ama son haftalarda çok daha kolay sonuca gidiyorlar bize göre ve defansları bizden çok daha iyi. Biz ise elimizdeki avantajı kendimizi strese sokarak kaybediyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

sende mi abi ?

Çevrimdışı ahmetx

Allah aşkına tolga ismail ve serdarla ızatmayın sözleşme. Haydi serdar kalabilir yedek olarak ismail ve tolgayla lütfen uzatmayın lütfen. Pektemek gibi yattığı yerde para alırlar yapmYın lütfen
yerli oyuncuya ihtiyacımız var uzatacağız .  :evillol:
Tolgayı alırken bayram yapıyordunuz ama . :tabe:
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2016, 11:43:16 ahmetx ]

Çevrimdışı ahmetx

sende mi abi ?
bu sene çok pozitifdim ama Akhisar maçındaki psikolojiyi hiç beğenmedim @cursedofdragon , başkanın takıma spa tedavisi yaptırması lazım biraz rahatlasınlar . :D

Çevrimdışı eaglekartal

fener sistem değiştirdikten sonra 3 maçtır daha özgüvenli oynuyor.ve birazda havaya soktuk adamları.başakşehir harici puan kaybetme ihtimali olan maç kalmadı onlara çünkü ligi bitirmiş takımlarla oynuyorlar aynen mersin ve trabzon örneği gibi.işi biz bitiricez yani.kayseriyi alırız.gs maçı mutlak almalyız bukadar dağınık ve sistemsiz bozuk gsyei yenmeliyiz. 3 paun harici birşey düşünmüyorum.asıl kokrtuğum maça geldik osmanlı.herkes taraftar diyorda adamlar bizden sonra en iyi deplasman takımı.bizimde defansla birleşince acayip bir maç olabilir.zaten alırsak şampiyonuz.konyada berabee kalır şampiyon oluruz.ama en önemşsi kayseri gs 6 puan alıp osmanlı maçına çıkmak.puan kaybı hakkını asla dağınık beş para etmez gelenin geçenin yendiği gs maçında harcamamalıyız.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu sene çok pozitifdim ama Akhisar maçındaki psikolojiyi hiç beğenmedim @cursedofdragon , başkanın takıma spa tedavisi yaptırması lazım biraz rahatlasınlar . :D
Gomez mentörlük yapacaktır yeterince o konuda endişem yok :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Gene ismail yuzunden millet birbirine giriyor.

Ismail oynamasa tolga da bu kadar tartisilmayacak.

Nasil gozukmuyor ben anlamiyorum ki
Hakikaten bütün problemlerin başı İsmail. Alexis'i Marcelo'yu Beck'i yakan da İsmail.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hakikaten bütün problemlerin başı İsmail. Alexis'i Marcelo'yu Beck'i yakan da İsmail.
3 golde de hatası var..
Korku akıl katilidir.

Ama son haftalarda çok daha kolay sonuca gidiyorlar bize göre ve defansları bizden çok daha iyi. Biz ise elimizdeki avantajı kendimizi strese sokarak kaybediyoruz.

fener mi son haftalarda çok daha kolay sonuca gidiyor :)

[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2016, 11:54:30 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

fener mi son haftalarda çok daha kolay sonuca gidiyor :)

Ben türkiye kupası dahil son 2 haftaki performansından bahsediyorum. Onlar da takıldı ama biz çok yiyoruz.. 11 gol attılar son 3 maçta 1 gol yediler.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Hayır aksine Şenol Hoca'nın uzun seneler takımda kalmasını istiyorum ama bile bile lades denmesin bazı şeylere, Beşiktaş'ı yönettiğinin farkında olsun, oyuncu seçiminde adamlık değil performans geçerli olsun.
Alamayanlar için turkce meali: "Ben bu adamı dovuyorum ama aslında çok iyi arkadaşız."

Alamayanlar için Türkçe tefsiri: "sen benimle kal ki ben seni dövmeye devam edebileyim..."

Çevrimdışı dkn_34

şu defansta hatalar yapılmasın şampyonuz zaten .
takımdaki endişler varsa  arenada kayseri galıbıyetı sonrası gider .

rahat ol abi sıkıntı yok cuğara içiyorsan yak bir cuğara :bandit: bu sene şampiyonuz  :claps:

Çevrimdışı ahmetx

Alexis valenciada sol bek değil miydi ? Alexisi sol beke Tosiçi stopere koymak lazım .

Çevrimdışı OrhanAker

İsmaili kaçırsam ben 4 haftalığna  :icool: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona