Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7279352 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Dediklerine katılıyorum ama bu forumda pek çok yerde tüm başarısızlıkları taraftara atma gibi enteresan bir durum var. Ne olursa olsun maç sonuna kadar desteklenmeli takım ama maalesef kırılgan bir yapımız var ve bazı oyuncuların bireysel hataları bu kırılgan yapıyı iyice ortaya çıkartıyor, dikkat çekmek istediğim nokta bu.
O kırılgan yapı iyice ortaya çıkmasın diye benim tavsiyem zaten
Yoksa isteyen gider yine maça haddime değil sen gel sen gelme demek
Yalnızca şu an bunları çok düşünmek istemiyorum
İnsanların birbirini etkilediğini ve özellikle  bizim camiada bunun sonucunun olumsuz olduğunu gözlemliyorum
Yoksa benim içimde de stres endişe var ve çok iyi anlıyorum yapılan hatalara duyulan öfkeyi,ben demiştim diye yırtası geliyor insanın kendini
Ama umutlu tarafta olmak istiyorum,olumlu etkilemek istiyorum herkesi elimden geldiğince şu an
İnanıyorum şampiyon olacağız inşallah

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gene ismail yuzunden millet birbirine giriyor.

Ismail oynamasa tolga da bu kadar tartisilmayacak.

Nasil gozukmuyor ben anlamiyorum ki
Şenol Hoca ben bundan bi Bale yaratırım dedi ama ortaya mahmut hanefi çıktı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Peki sana bir soru. Tolga'nın bu takımda kalmasını isteyen kimdi? Sene başında kaleciyi kim aldırmadı? Sezon ortasında Boyko'nun alınmasının onayını kim verdi? ve Şu anda neden kendisine ilk 18 de bile yer bulamıyor 3,5 milyon euro verilen bir kaleci?

Abi bak Sene başında 3 kalecimiz varken tolga,cenk,günay biz yine kaleci arıyorduk aramıyormuyduk ?

Mandanda,ospina,valdes kaleci bulamadık açık net konuşayım zaten 3 kalecimiz varken de 1 kaleci alıcaktık yabancı.

Valdes son anda uçaktan döndürüldü iyi kalecide değil zaten burda hepimiz hem fikirdik çöp o kaleci dedik.

Şenol hoca'da bende istemiyorum bu adamı dedi bizim gibi 3 kaleci ile yola devam ederiz dedi ancak cenk su koyu verdi gs'ye gitti şenol hocanın elinde 2 kaleci kaldı.

Tolga o sporting maçına kadar kötü oynamadı Allah var şimdi ancak orda yaktı takımı sonra birdaha toparlayamadı.

Burda kimse zaten tolga iyi kaleci yönetim hata yapmadı filan demiyor bu kaleci geçen seneden belliydi 2 senedir avrupa da tolga yüzünden eleniyoruz yönetimin hatası var burda alması gerekiyordu.

Yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan gibi saçma sapan argümanlarla hatalı kişileri korumaya çalışıyorsunuz, sanki sene başında bu kaleci düzenini kuran Şenol Güneş değil Empoli antrenörüydü. Bir hatalı varsa Şenol Güneş'tir bu konuda. Sanki Şenol Güneş son 5 hafta kala geçti takımın başına.

burda hatalı hoca değil Yöneticiler.şenol hoca bu sene geldi biz avrupada 2 senedir tolga yüzünden eleniyoruz olmadık goller yiyoruz onları görüpte o zaman dan beri kaleci almayan yönetimde suç.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi bak Sene başında 3 kalecimiz varken tolga,cenk,günay biz yine kaleci arıyorduk aramıyormuyduk ?

Mandanda,ospina,valdes kaleci bulamadık açık net konuşayım zaten 3 kalecimiz varken de 1 kaleci alıcaktık yabancı.

Valdes son anda uçaktan döndürüldü iyi kalecide değil zaten burda hepimiz hem fikirdik çöp o kaleci dedik.

Şenol hoca'da bende istemiyorum bu adamı dedi bizim gibi 3 kaleci ile yola devam ederiz dedi ancak cenk su koyu verdi gs'ye gitti şenol hocanın elinde 2 kaleci kaldı.

Tolga o sporting maçına kadar kötü oynamadı Allah var şimdi ancak orda yaktı takımı sonra birdaha toparlayamadı.

Burda kimse zaten tolga iyi kaleci yönetim hata yapmadı filan demiyor bu kaleci geçen seneden belliydi 2 senedir avrupa da tolga yüzünden eleniyoruz yönetimin hatası var burda alması gerekiyordu.
Benimde takıldığım nokta bu. Sen büyük ve iyi bir antrenörsen kalecisiz yola çıkmazsın, biz bi yola çıkalım başımızın çaresine bakarız demezsin, orada kestirip atmalıydı adam gibi bir kaleci konmalıydı takıma. Anlatmaya çalıştığım bu. O kadar kızgınım ki bu konuda istemeden kırdıysam özür dilerim tepkim sana değil, kusura bakma lütfen kardeşim..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tayfunyasar

yazılanları hiç okumadım. okumuyorum da artık negatif beşiktaşlıları okudukça dinledikçe çıldıracak gibi oluyorum çünkü. Bu "takım" komple 24 kişi şampiyon olacak belki içinde tek bir dakika oynanmışlar var. belki içinde oynadığında çok büyük hatalar yapmış olanlar var ama şampiyon olacak takım içinde hepsi.

fenerin elinde sadece algısı kaldı bunu görmek lazım. algı oluşturmaktan başka yapabilecekleri hiçbir şey yok. yok yahu yok. 10 puan bile alsak algılarına sarılıp uyuyacaklar :D

12 puan alıp 82 puan ile şampiyon olacağız. kayseri ve osmanlı maçında ıslık bağırış çağırış ile alıcaz 3 puanları. GSyi darmaduman edeceğiz gol yedikçe mutlu olalackalar bir yandan sinirlenecekler :) son maç konya'da bile olmayacak ama hadi oldu diyelim 90+5(belki 10) dk sonunda yıkılacak ortalık.

Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı berkotistis

Boyko kötü , güven vermiyor duruşu bile insanı tedirgin ediyor  ancak  Tolganın oynamaması için daha ne yapması gerek gerçekten aklım almıyor , alsın kendi eliyle topu kaleye mi soksun bu adam kesilmesi için  :s20:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

İnsanların sadece kendilerinin doğruları gördüğünü sanıp papağan gibi aynı şeyleri tekrarlaması çok can sıkıcı...
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Benimde takıldığım nokta bu. Sen büyük ve iyi bir antrenörsen kalecisiz yola çıkmazsın, biz bi yola çıkalım başımızın çaresine bakarız demezsin, orada kestirip atmalıydı adam gibi bir kaleci konmalıydı takıma. Anlatmaya çalıştığım bu. O kadar kızgınım ki bu konuda istemeden kırdıysam özür dilerim tepkim sana değil, kusura bakma lütfen kardeşim..

yok önemli değil abi estağfurullah benimde bir saygısızlığım olduysa bende özür dilerim.

.

Çevrimdışı tangaz

esas sıkıntı ismaildir. tolga zengin saçma sapan komi duruma düşüren geri pasını ortaya bırakan da alexisi de tolgayı da böyle eblek duruma sokan da ismaildir. topu öyle bir noktaya geri pası olarak yuvarlamıştır ki herkesi birbirine düşürmüştür. oraya düşen geri pasında hangi stoper olursa olsun kalecinin öyle geldiğini gören stoper kenara çekilir ve kaleciye bırakır topu aksi halde sakat bir pozisyon ortaya çıkar.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Deadam

Tolga Zengin
Kaleci

Günay Güvenç
Kaleci

Denys Boyko
Kaleci

Veysel Sapan
Kaleci

İsmail Köybaşı
Defans

Marcelo Antonio Guedes Filho
Defans

Serdar Kurtuluş
Defans

Dusko Tosic
Defans

Alexis Ruano Delgado
Defans

Andreas Beck
Defans

Luiz Rhodolfo
Defans

Necip Uysal
Orta Saha

Veli Kavlak
Orta Saha

Oğuzhan Özyakup
Orta Saha

Olcay Şahan
Orta Saha

Atiba Hutchinson
Orta Saha

Kerim Frei
Orta Saha

Gökhan Töre
Orta Saha

Jose Ernesto Sosa
Orta Saha

Tolgay Arslan
Orta Saha

Ricardo Quaresma
Orta Saha

Mustafa Pektemek
Forvet

Cenk Tosun
Forvet

Mario Gomez Garcia

Arkadaşlar Bütün takımımız bu sahaya buradan 11 oyuncu çıkacak, 7 tane yedek olacak.

Şenol GÜNEŞ antreman perfomansı rakip, oyuncu psikolojisine göre en iyi kadroyu çıkartmaya çalışıyor.

Şimdi son 4 maç bu kadroya sahip çıkalım lig bitsin kupayı kaldıralım Allah'ın izniyle sonra kimi istiyorsanız eleştirin hakaret etmeden giydirin.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı yigitcan1903

Akhisar maçı bitti
Geri çevirebilen yoksa içimizde bence bırakalım artık
Evet savunmamız bence de oldukça sıkıntılı ama ellerinden geleni yapmalarını bekleyecez artık
Önümüze bakalım

Çevrimdışı tayfunyasar

valla tam bunu yazacaktım. konya maçında tolga'nın topu ıska geçip gol yemeyeceği ne malum? aynısından kaç kere yedi bu adam. bir tane insan çıkıp da yok abi bu sefer yemez diyebiliyor mu?

işte şampiyonluk burda saklı tolga son maçta hata yapmaz diyebiliyorsan şampiyonsun ama diyemyiyorsun. o yüzden şampiyonluk çok zora girdi. sebebi de tolga.

yapmıyım diyorum ama dayanamıyorum. şampiyonluk zora girdiyse akıl tutulması yaşayan taraftar sayesinde girmiştir. ki yok öyle bir şey. son 4 haftaya 3 puan önde giriyoruz bilmiyorum ki bu negatif enerjinin sebebi nedir?

Geçen sene ankarada kaybettik şampiyonluğu şampiyonluk maçını dolduramadık. bu sefer öyle bir durumda yok. rahat olun müsterih olun. tolga ile sözlşeme imzalanmaz bu saatten sonra. avantajı da bu olur.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yapmıyım diyorum ama dayanamıyorum. şampiyonluk zora girdiyse akıl tutulması yaşayan taraftar sayesinde girmiştir. ki yok öyle bir şey. son 4 haftaya 3 puan önde giriyoruz bilmiyorum ki bu negatif enerjinin sebebi nedir?

Geçen sene ankarada kaybettik şampiyonluğu şampiyonluk maçını dolduramadık. bu sefer öyle bir durumda yok. rahat olun müsterih olun. tolga ile sözlşeme imzalanmaz bu saatten sonra. avantajı da bu olur.
Şampiyonluk gelirse yüzde 80 90 imzalanır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İsmail'i Barcelona'nın sol beki yapın, onları bile şampiyonluktan eder. Öyle bir potansiyel var onda.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

Serhat akkaya Şenol hocayı kovalım yarın mutlu olurmusun.
Bu ne olumsuzluk arkadaş.3 puan öndeyiz avantaj bizde yakıyorsun gemiyi.

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Serhat akkaya Şenol hocayı kovalım yarın mutlu olurmusun.
Bu ne olumsuzluk arkadaş.3 puan öndeyiz avantaj bizde yakıyorsun gemiyi.

Hayır aksine Şenol Hoca'nın uzun seneler takımda kalmasını istiyorum ama bile bile lades denmesin bazı şeylere, Beşiktaş'ı yönettiğinin farkında olsun, oyuncu seçiminde adamlık değil performans geçerli olsun.
[ Son Düzenleme: 25 Nisan 2016, 11:09:15 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

O malum golü tekrar izledim 3 futbolcu art arda böyle hatalar yapabilir mi ya. Alexis güya topu kaleciye bırakmış ama akhisarlıya omuz atıp durdurmaya çalışıyor ya sen girsene topla adamın arasına önüne geçsene. Adam bizimkinden hızlı çıkıp omuzu vurdurmuyor kendine.Tolga da ıskalayınca güüümm... Kendimi o pozisyonda hayal ediyorum madem kaleciye bırakacam depara kalkarım ki adamın önünde başlıyor pozisyona sol bacağımı hamle yapacağı sırada sokarım önüne en kötü ihtimal çarpışır düşeriz temizinden faulü alır kurtarırız.Bu omuzu vuracam diye hayal ediyor ama rodallegamıdır nedir çok atik davranmış. Neyse ya o olduydu bu olduydu derken kayseri maçını düşünemicez olan oldu inşAllah tekrar böyle ardı arkası gelmeyen hatalar zinciri olmaz. Bende şampiyonluğa inanan ama son maça kalırsa izlerken bayılacağımı düşünenlerdenim hayırlısı  :lol:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimiçi hasankale

Geçen hafta A Spora katılan Erdal Torunoğulları Mbia bonservisi elinde bizim şartlarımızda oynamayı kabul etti fakat başkana bize yakışmaz diyerek almadı dedi.Bu nasıl bir mantık arkadaş çıldırıcam.Al işte ister ister defansta oynat ister orta sahada taş gibi adam.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Geçen hafta A Spora katılan Erdal Torunoğulları Mbia bonservisi elinde bizim şartlarımızda oynamayı kabul etti fakat başkana bize yakışmaz diyerek almadı dedi.Bu nasıl bir mantık arkadaş çıldırıcam.Al işte ister ister defansta oynat ister orta sahada taş gibi adam.
GS tüm Trabzon'u toplayıp şampiyon olurken onlara yakışmadı takımdan ayrlmak isteyen Mbia olunca bir anda insanlığımız tuttu. Komik bile diyemiyorum bu duruma.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Hayır aksine Şenol Hoca'nın uzun seneler takımda kalmasını istiyorum ama bile bile lades denmesin bazı şeylere, Beşiktaş'ı yönettiğinin farkında olsun, oyuncu seçiminde adamlık değil performans geçerli olsun.
Bazı teknik direktörlere transferde yetki verilmez zaten yönetim görecek halledecek bu işi sezon sonunu bekliyorum bakalım nasıl bir yol izleyecekler.özellikle ismail ve serdar konusunda.

Çevrimiçi hasankale

GS tüm Trabzon'u toplayıp şampiyon olurken onlara yakışmadı takımdan ayrlmak isteyen Mbia olunca bir anda insanlığımız tuttu. Komik bile diyemiyorum bu duruma.
Ne yapıyorsak gerçekten kendi kendimize yapıyoruz.Böyle fırsatları kaçır sonra o bizim çocuğumuz bu bizim
çocuğumuz diyerek saçma sapan adamlarla yola devam et.Gerçekten içimizdeki Beşiktaş aşkı bir çok şeye
göz yummamızı sağlıyor.Yoksa bu kadar saçmalığa kimse tahammül etmez.

Çevrimdışı zekotha

Passoligi tek maçlık aktarım yaptıktan sonra geri aktarım yapabiliyor muyuz? Benim gidip gitmeyeceğim belli değil bi tanıdığa devredecegim ama geri aktarım yapiliyorsa. Bilen var mı bu konuyu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bazı teknik direktörlere transferde yetki verilmez zaten yönetim görecek halledecek bu işi sezon sonunu bekliyorum bakalım nasıl bir yol izleyecekler.özellikle ismail ve serdar konusunda.

Tekrar söylüyorum şampiyonluk gelirse İsmail Serdar Tolga bu takımda kalır, biz de GS'ın senelerdir Sabri'ye maruz kaldığı gibi bu adamlara maruz kalırız. Şampiyon olamadığımız sene bunların eksiklerini görmeyip takviye yapmayan yönetim şampiyon olunca yapar mı sence?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı kyiv

Üzerimizdeki karamsarlığı anlayamıyorum başta kendimi de eleştirerek söylüyorum. 4 maçlık mini bir lig oynayacağız. 2 maç içerde 2 maç dışarda.Bu lige 2 puan önde başlıyoruz. Mantıksal olarak bakınca avantajların ağa babası bizde.Rahat olup önce Kayseriyi 2-3 farklı yenip beraberlik şokunu üzerimizden atmalıyız. Ondan sonra kalan 3 maç ayrı ayrı kendi içinde stratejisi içinde düşünülür.