Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7277334 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

kulübe 100 bin dolar verip İsmail in yerine ben oynasam kabul ederler mi ?yaş kırk ama en azından ayağıma gelen topları taca atabilirim :tabe:
Ben kabul ederim abi. Kimse ustelik besiktas taraftariysa ismailden kotu oynayamaz. En kotu kosarsin 40'yasinda. Ben allahin emriyle 2 ay once falan talip olmustum ismailin mevkisine kulup istemiyormus besiktasin cocuguymus ismail.

Zaten 7 sezon oynasan abi 47 yasina kadar 2 gol 2 assist yaparsin.
Ulen ismail son gol attiginda cocugum yoktu simdi 5 yasinda okula gidiyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sosyal medyada Fb liler Serdar ve Necipin aglama görüntülerini kullanip dalga geciyorlar

" Agalayacaksaniz oynamayalım " ve " Yine Basladilar " diye..

Onlara bu fotoğrafı gösterin !!!

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi 38life

36 yaşında çok çok hareketli hmm.

Her mesajında 36 yazıyosun da her 36 aynı değildir onu da söyliyeyim. Kiminin 36'sı 36 değildir.

Çevrimdışı Tolga

Sosyal medyada Fb liler Serdar ve Necipin aglama görüntülerini kullanip dalga geciyorlar

" Agalayacaksaniz oynamayalım " ve " Yine Basladilar " diye..

Onlara bu fotoğrafı gösterin !!!

Onlara M.Topal'ın Osmanlıspor maçından sonraki ağladığı fotoğrafı gösterin başka birşey demenize gerek kalmaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

Seneye kadromuz hazır ben yaptım  :bandit:

ya arasın çapı ne ki gelsin direk ilk 11e yazılsın
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bakıyorumda hala ileriye oyuncu yazanlar var sezon sonu yapılacak tek şey ligin sonucu ne olursa olsun Atiba'nın arka tarafına futbolcu transfer etmek olmalıdır.

Şampiyonluk ile ilgili tek söyleyeceğim şey kimse bu saatten sonra Boyko'yu kaleye beklemesin lakin şuanki halimizden bir farkı olmayacaktır çünkü adam kafasında olayı bitirmiştir Günay derseniz ona bende varım. Ayrıyetten oyunu orta sahada tutmamıza yarayacak tek adam olan Tolgay'ında küstürüldüğünü düşünüyorum bence bu son dönemde çok büyük katkılar verebilirdi çünkü orta sahamızda böyle bir adam yok ya direk ileri oynayan Oğuzhan var yada takımın geri çekilmesine sebep olan Necip var bunlarla olmaz arasıra ortasahada oyunu tutmak lazım. İsmail, Alexis ve Tolga bunlaın yerlerine oynayabilecek adamlarda zaten belli Günay, Tosic ve Necip ancak bunların diğerlerinden ne farkı var oda tartışılır. Son olarak şunu söyleyeceğim umarım Konya maçına 4 puandan az bir puan farkıyla gitmeyiz eğer 4 puandan az bir puan farkıyla gidersek sıkıntı.

Kokoreç Ankara Çiftlik'te yenir. Üstüne tanımam :D.

Hocam çiftlikteki kokoreçin artık bir esprisi kalmadı miladı doldu tek tavsiyem var ölmeden yenemsi gereken kokoreç Ankara'da Gençlik caddesi veya itfaiye meydanında 2 mekanı olan Kokoreççi Hacıda yenmelidir ve fırında olanından yalnız itfaiye meydanındakine gidersen bilgin olsun en son öğleden sonra 3-4 gibi kokoreç bitiyordu. Yedikten sonra zaten bu foruma girip bana özel mesaj atıp teşekkür ediceksindir. :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İsmail yedek dursun diyen arkadaşlar var mı acaba merak ediyorum. Bizim izlediğimiz ismail ile bu arkadaşların izlediği ismail aynı kişi mi acaba?
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi 38life

4de 4 yapmaktan başka çaremiz yok. Konya ve Gs deplasmanlarında sezonun en iyi maçını çıkartıp kazanmamız lazım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

4de 4 yapmaktan başka çaremiz yok. Konya ve Gs deplasmanlarında sezonun en iyi maçını çıkartıp kazanmamız lazım.
İyi oynadığımız maçları da kazanamıyoruz ki bu defansla. İyi oynamak yetmiyor artık.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Viviano

Şampiyonluk giderse tek sebebi yönetim. Tolga ismail alexis falan hikaye sıkıntı bunlarda değil bunları getirenlerde oynatanlarda sözleşme yenileyenlerde

Kardeşlerinizle bol bol yeniden sözleşme yenileyin. Pektemek gibi hazırlık maçlarında oynatırsınız sadece bunları da verin 1.5 milyon euroları verin. Bu taraftar gitsin kombine alsın forma alsın gidin tolgaya verin o paraları ismaile verin.

Ama şunu unutuyosunuz bu sezon olaki şampiyonluk kaçarsa 4'te 0 demek ilk başta siz yolcusunuz demek.

Her zaman ölücülüğün anlamı yok bu kadar kötü transferler yapılamaz. Devre arası transferlerinin hepsi yanlış ya hepsi. Bir tane adam gibi transfer yok.

Allah korumuş da ndoyeyi değil gomezi almısız diegoyu degil sosayı almısız. Yoksa nolurdu kim bilir.

Bu kadar ölücü olucam ucuza kapatıcam diye doldurdular takıma yeteneksizleri.

Fenerin 8 milyonluk stoperi zorda kalınca topu taça atıyor. Bizimki de omuz atayım derken gol yediriyor...

Rezillik.

Çevrimdışı yedic

Artık şu noktadan sonra defans kaleci şöyle böyle diye tartışmak bir şeyi değiştirmeyecek. Yapabileceğimiz tek şey rakipten fazla gol atmak. sene sonu bitince de sıralamaya ve gelire göre gerekli değişiklikleri yapmak lazım. Bir de şampiyon olursak futbol tarihine "stadsız - defanssız ve kalecisiz" şampiyon olan tek takım olarak geçeceğiz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Artık şu noktadan sonra defans kaleci şöyle böyle diye tartışmak bir şeyi değiştirmeyecek. Yapabileceğimiz tek şey rakipten fazla gol atmak. sene sonu bitince de sıralamaya ve gelire göre gerekli değişiklikleri yapmak lazım. Bir de şampiyon olursak futbol tarihine "stadsız - defanssız ve kalecisiz" şampiyon olan tek takım olarak geçeceğiz.
Yapacak çok şey var mesela İsmaili altyapı ya göndermek gibi. Biz ne çektiysek takıntılı hocalardan çektik. Bilic in pektemek ve çift ön libero takıntısı şenol güneş in ismail Tolga takıntısı
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

Ne etoo su beyler
Adami daha dün esenbogada gördüm hoca ile birlikte takımın gidişatı hakkinda toplanti yapiyorlardi. Sanirim onumuzdeki seneyi konusuyorlardi.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi 38life

İyi oynadığımız maçları da kazanamıyoruz ki bu defansla. İyi oynamak yetmiyor artık.

Sezonun en iyi maçını oynamalıyız diyorum işte ben de. İyi oynamak yetmiyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol hoca maçtan sonra tekrar izleyip acaba İsmailin yerini oyun içinde 366352 kere kaybetmesini adamını 573625 kere kaçırmasını görmüyor mu hadi görmüyor kimse de uyarmıyor mu hocam bak şu adam futbolcu değil diye?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yedic

Yapacak çok şey var mesela İsmaili altyapı ya göndermek gibi. Biz ne çektiysek takıntılı hocalardan çektik. Bilic in pektemek ve çift ön libero takıntısı şenol güneş in ismail Tolga takıntısı

Teori ve pratik maalesef çok farklı. Şuanki formuyla ismail ve tolga a2 de bile oynamaması lazımken bizim ilk 11 oyuncumuz. @atalay ın dediği gibi bundan sonra yapılacak tek şey bu tarz fuzuli adamlarla yeni sözleşme yenilemeyeceksin.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Teori ve pratik maalesef çok farklı. Şuanki formuyla ismail ve tolga a2 de bile oynamaması lazımken bizim ilk 11 oyuncumuz. @atalay ın dediği gibi bundan sonra yapılacak tek şey bu tarz fuzuli adamlarla yeni sözleşme yenilemeyeceksin.
7 sene geçmiş hiçbir şey olmamış adama kurtarıcı diye sarılan şenol hocanın ayıbı da büyük
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir de neredeyse tüm 11 i değiştiren arkadaşlar görüyorum yahu bu yönetim bu sene başında 2 as 11 oyuncusu sakatken orta saha almadı o kadar oyuncu alır mı hadi alır diyelim finansal fair play i napacağız?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

7 sene geçmiş hiçbir şey olmamış adama kurtarıcı diye sarılan şenol hocanın ayıbı da büyük
Tosic de gerçekten sıkıntı ben dün serdarın oyununu beğendim Beck i sola atıp serdar sağ bek olsa dicem Beck de kötü yani ne yapabilirki şenol hoca başka nasıl bir alternatif var

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

İsmail yedek dursun diyen arkadaşlar var mı acaba merak ediyorum. Bizim izlediğimiz ismail ile bu arkadaşların izlediği ismail aynı kişi mi acaba?
Herifin lobisi var ya. Usenmedim gittik eksisozluge baktim herifi kendi futbolcusuymus gibi koruyanlar var.
ben ismailin maasli trolleri oldugunu dusunuyorum. Bir suru para aliyor 8-10'tane troll tutmustur bunlar yaziyordur iso boyle soyle futbolcu. Bindirmesi falan var. hic bindirme ismail sen

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Tosic de gerçekten sıkıntı ben dün serdarın oyununu beğendim Beck i sola atıp serdar sağ bek olsa dicem Beck de kötü yani ne yapabilirki şenol hoca başka nasıl bir alternatif var

Tosici alan da bu yönetim. Madem eksiklik var devre arasında takviye yap. Kimse paramız mı vardıda yapmadık demesin şampiyon olamazsak kaybedeceğimiz para 25 30 milyon euro ama biz hala armudun sapı incirin çöpü modundayız
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Beck kotu falan degil yapmayin. Takimi bozan tek adam var ismail.
Beck kadar oynasa 15 gol az yerdik.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Herifin lobisi var ya. Usenmedim gittik eksisozluge baktim herifi kendi futbolcusuymus gibi koruyanlar var.
ben ismailin maasli trolleri oldugunu dusunuyorum. Bir suru para aliyor 8-10'tane troll tutmustur bunlar yaziyordur iso boyle soyle futbolcu. Bindirmesi falan var. hic bindirme ismail sen
Biz futbolcu değil dediğimizde de burada Beşiktaş forması filan diyorlar ne kaybediyorsak şu saçma romantiklikten kaybediyoruz. Tolgayı yaladılar Lizbon maçından sonra şimdi sıra ismail de. Bunlar İsmailin paralı trolü değil başkanın paralı trollleri
Korku akıl katilidir.

Çevrimiçi Mehmet57

Herkes rahat olsun. Sampiyon olacagiz. Akhisar macinda puan kaybi olasiligini bircogumuz bekliyordu.

Kendi evimizde Kayseri ile oynayacaz. 3 puani aliriz ordan. Tarihinin en kotu Galatasaray'i ile oynayacaz. Daha ilk kez subattan bu yana mac kazanan, Mersin ve Eskisehir gibi takkmlara yenilen Galatasaray. Osmanli maci zor olsa da evimizde olan mac.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Herkes rahat olsun. Sampiyon olacagiz. Akhisar macinda puan kaybi olasiligini bircogumuz bekliyordu.
I
Kendi evimizde Kayseri ile oynayacaz. 3 puani aliriz ordan. Tarihinin en kotu Galatasaray'i ile oynayacaz. Daha ilk kez subattan bu yana mac kazanan, Mersin ve Eskisehir gibi takkmlara yenilen Galatasaray. Osmanli maci zor olsa da evimizde olan mac.
Psikolojik olarak geride olan biziz. Bunu göz ardı etmeyelim.
Korku akıl katilidir.