Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7277619 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Kokoreç İzmir'de yenir. Kokoreçin içinde domates olmaz. Ufacık parça parça doğranmaz. Akhisar Çarşı içinde Can Köfte'ye gitseydiniz. Manisa Kebabını Manisa'da yemeyeceksiniz. @MURAT

Çevrimdışı mylife1903

Kokoreç İzmir'de yenir. Kokoreçin içinde domates olmaz. Ufacık parça parça doğranmaz. Akhisar Çarşı içinde Can Köfte'ye gitseydiniz. Manisa Kebabını Manisa'da yemeyeceksiniz. @MURAT
Katiliyorum istanbulda bu kokorec tava olayi cikti kitir kitir dogruyorlar ve tavada domatesle biberle kizartiyorlar. 30 sene once istanbul bu kadar goc almadan once kokorec yerdik mangalda, halka halka kesilirdi ve ortasi lok gibi bembayaz olurdu ustune sadece kekik atilirdi.
Manisa kebabi iyidir ama dogru yerde yemek lazim ben tura ciktigim zaman manisaya ugrar sadece kebap yemek icin. Cok yemisimdir ama yogurtlu servis olmadi hic. Hep ustune maydanoz atarlardi

Çevrimdışı atalay

4-4-2'de oyunu 25-30 metrede, kompakt bir şekilde oynaman gerekir. Biz 50 metrede oynuyoruz. Orta alanda sayısal olarak eksiliyoruz. Formasyonda sıkıntı yok, takım savunması ve savunmadaki bireysel hatalar problem. @38life

Çevrimdışı murat

Sene başı tosiçin kendi kalesine attığı goller nedeniyle bazı arkadaşlar tosiçi yerden yere vurdu.ben o dönemde demiştim mottada dahil bu takımın en iyi solbeki tosiçtir.bazı arkadaşlar yanlış anladı galiba ben tosiç süper bir oyuncu demedim eldekilerin en iyisi dedim.o zamanda şimdide görüşüm aynı değişmedi.necip ile ilgiki görüşümde hala aynıdır necip bu takımın oyuncusu değildir.5 senedir hiç gelişim göstermedi.necipin en iyi oynadığı bölge defansif ortasaha onuda yokluktan oynar.sağ bek ve stoperde oynaması ise cinayete teşebbüs.
Takım olmak çok önemli.veya dişlileri düşünün bütün dişliler iyi ama bir dişli kırık.bizim kaleci ve solbek dişlisi
Kırık .şu ikisi tam olsaydı şu an şampiyonluğu garantilemiştik.birde geçen seneki savunma bloğu ile bu seneki kaleci ve atiba hariç tamamen değişti.bakın ismailin arkasındaki ersan çok değerliydi bizim için.

Çevrimdışı atalay

Katiliyorum istanbulda bu kokorec tava olayi cikti kitir kitir dogruyorlar ve tavada domatesle biberle kizartiyorlar. 30 sene once istanbul bu kadar goc almadan once kokorec yerdik mangalda, halka halka kesilirdi ve ortasi lok gibi bembayaz olurdu ustune sadece kekik atilirdi.
Manisa kebabi iyidir ama dogru yerde yemek lazim ben tura ciktigim zaman manisaya ugrar sadece kebap yemek icin. Cok yemisimdir ama yogurtlu servis olmadi hic. Hep ustune maydanoz atarlardi

Manisa'da iki kebapçı var, birini tarif etmişsin. Kokoreçe de kekik, pul biber, kimyon atacaksın.

Çevrimdışı murat

Ben istanbul kokoreçinide severim.izmir kokoreçini daha hafif buldum o yüzden çok beğendim.daha az yağlı.kokoreçin içinde domates olmaz diye bir şey doğru değil.olabilir.köftelerde çeşit çeşittir her yerde farklı yapılır farklı lezzettedirler.ama ben şimdi istanbulda bir izmir usulü kokoreç bulursam kaçırmam yakınlardaysa yerim uzaktaysada organize olup arada sırada giderim.ama ileride izmirde yaşasam oradada bulursam istanbul kokoreci  aynı şeyi onun için yaparım.

Çevrimiçi 38life

4-4-2'de oyunu 25-30 metrede, kompakt bir şekilde oynaman gerekir. Biz 50 metrede oynuyoruz. Orta alanda sayısal olarak eksiliyoruz. Formasyonda sıkıntı yok, takım savunması ve savunmadaki bireysel hatalar problem. @38life

İşte zaten benim bütün istediğim oyunu 30 metrede oynamak. Oyunu tamamen rakip sahaya yıkmak. Defansa nerdeyse hiç iş düşmeden 90 dakikayı tamamlamak. Rakip sadece ani kontralar ile çıkabilsin. Bizim defans hattımız ortasahaya kadar gelsin top bizdeyken. Bunu nasıl uygulayabiliriz? @atalay

Çevrimdışı murat

Arkadaşlar yoğurtlu tavsiye ettikleri için yoğurtlu istedik.
Porsiyonun ufaklığı ve etin lezzeti hiç tattmin edici değildi.resimi çeken arkadaş tabağı yakın almış.tabağın çapı 20 cm kadar.oradan hesap edin tabak 1.5 porsiyon.
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2016, 15:42:55 MURAT ]

Çevrimdışı MrtBlgc

Fener maçında arkası dönük adama yaptığı sarjla verdiği duran top ve yenen gol, Kasımpaşa maçında kademeye girmeyip yedirdiği 2. gol, Sivas maçında adamın önünü kapamayıp yedirdiği gol, Akhisar maçında sırtı dönük adama faul yapıp verdiği duran top ve sonrasında yenen gol, düzgün uzaklaştırmadığı top nedeniyle yenen 2. gol, yaptığı geri pas nedeniyle yedirdiği 3. gol, yaptığı geri pas nedeniyle direkten dönen top... Galatasaray maçında yaptığı geri pas sonucu yenen gol.. Bir çırpıda aklıma gelenler... Ha bu pozisyonlarda stoperlerin, kalecinin de hatası var ama bunlarda hep baş aktör bu kişi...

Herkes onun arkasını toplamaya çalışırken yenen bir sürü gol var. Ama bu herif sürekli oynuyor.

Bir hafta önce maçı çözen genç Kerim asisti yapar yapmaz kemendi yiyor, bu hafta 11'e koyulmuyor. Bu adam oynuyor, sahada kendine oynayan Querasma oynuyor ama Kerim kesiliyor.

Gözlerinden ateş çıkan Cenk son 10 dakika girebiliyor. Ama bu çocuklara helal olsun, yine bozmadan ellerinden geleni veriyorlar.

Adalet terazisi şaşıyor, o terazi şaşarsa, kafalara soru işaretleri oluşmaya başlarsa ne yaparsan yap düzeltemezsin kaybettiklerini...
Dünkü maçta 90+ programında Akhisar'ın ataklarını gösterdiler alayı sol kanattan gelmiş. Yani artık şurası çok açık ; rakiplerimiz sol kanatımızı bir avantaj olarak görüyorlar, bunu Şenol hoca niye göremiyor anlamıyorum. Yani Tosic hızlı kanat oyuncuları karşısında hata yapıyor ağır kalıyor ama defansif olarak 3 İsmail eder.
Ben savunmadı ki adamların hiçbirisine güvenmiyorum.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

İşte zaten benim bütün istediğim oyunu 30 metrede oynamak. Oyunu tamamen rakip sahaya yıkmak. Defansa nerdeyse hiç iş düşmeden 90 dakikayı tamamlamak. Rakip sadece ani kontralar ile çıkabilsin. Bizim defans hattımız ortasahaya kadar gelsin top bizdeyken. Bunu nasıl uygulayabiliriz? @atalay

Biz bunu sezonun ilk yarısı yaptık. Forecheckin uygulayıp, rakibi geriye itip, arkada 60 metre boşluk bırakarak oynadık. -ki daha fazla pozisyon veriyorduk- Şimdi daha kontrollü oynayıp, daha az pozisyon verip daha çok gol yiyoruz.  :D

Çevrimdışı Tolga

Ligin ilk yarısındaki savunma 4'lüsü daha güven veriyordu.

Beck daha formdaydı, Ersan-Rhodolfo ikilisi uyumlu ve daha dengeli oynuyordu. İsmail'in defoları da çok göze batmıyordu.

Ligin 2. yarısında Beck genelde formsuz olunca ve 2 stoper birden değişince basit savunma hataları yapmaya başladık. İsmail'in de defoları daha fazla ortaya çıkmaya başladı.

Kalan haftalarda benim savunma için düşüncem ; Beck-Marcelo-Tosic-Olcay...

Evet Olcay diyorum en azından hücum oyuncusu olarak İsmail gibi savunmada riskli oynamaz haddini bilerek baskı yediği zaman topu taca atar ya da gereksiz yere çalıma girip top kaptırmaz. İsmail kendisini mükemmel bir sol bekmiş gibi gördüğü için abuk sabuk yerlerde abuk sabuk hatalar yapıyor. Pozisyon hatalarını es geçiyorum artık.

Açıkçası Olcay'ın sol bekte oynaması bana kalan haftalarda mantıklı geliyor.. Tabi baskı kurarken yani hücum pres uygularken Olcay'ın sol kanatta oynarken ki katkısı yadsınamaz ama eldekilerle anca böyle bir çözüm üretebiliriz.

Ayrıca Cenk'in hırsı ve azmini de düşünürsek artık ilk 11 de oynamalı. Bir kanatta Cenk diğer kanatta da Quaresma ya da Töre den biri oynamalı.

Şunu da ekleyeyim bizim kalan her maçta yüksek tempoda oynayarak rakibi ceza sahamızdan uzak tutmamız gerekiyor. Topu kaptırdığımızda kart görme pahasına bile olsa rakibi durdurmalıyız. Yoksa rakipler topu ceza sahamıza getirdiklerinde bir şekilde gol buluyorlar çünkü takımda inanılmaz bir panik yaşanıyor.
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2016, 15:50:20 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

yahu benim  anlamadığım seylerden biri de rakip ataga çıkarken neden faul ile durdurmuyoruz , arkadaşlar günah felan değil ha faul yapmak , indir adami ortasaha da pozisyon olmadan bitsin.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı mylife1903

yahu benim  anlamadığım seylerden biri de rakip ataga çıkarken neden faul ile durdurmuyoruz , arkadaşlar günah felan değil ha faul yapmak , indir adami ortasaha da pozisyon olmadan bitsin.
Bence faulsuz oyun senol hocanin tercihi. Hakemleri biliyor adam, besiktssi biliyor. Biz fb kadar faul yapsak simdiye 10 tane kirmizi gorurduk.

Çevrimdışı Ensar

Bence faulsuz oyun senol hocanin tercihi. Hakemleri biliyor adam, besiktssi biliyor. Biz fb kadar faul yapsak simdiye 10 tane kirmizi gorurduk.
faul yapmasini bileceksin abi ince ince durduracaksın
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı atalay

Ersun Yanal'ın alameti farikasıdır bu taktik fauller. Çalıştırdığı takımlarda kontrolsüz hücum ederken, kaptırılan toplar sonrası 2.yada 3.bölgede oyuncuları hemen faul yaparlar.

Çevrimdışı mylife1903

faul yapmasini bileceksin abi ince ince durduracaksın
@Ensar merak etme hakemler ince ince gorur bizim faulleri.

Bak simdi gs macinda dudukten once oynadi gsli oyuncu kart falan gormedi. Konu besiktas olunca o kara kapli kural kitabini kokuna kadar kullanir hakemler.

Çevrimdışı hic2222

Tabiki en çok alexis hatalı,
O nasıl penaltı mesela,
Mesela ikinci golde Tamam İsmail yanlış yaptı, Ama daha büyüğünü ozi yaptı, ama en büyüğü tolga alexis te,
Son gol zaten şaka gibi,İsmail yine hatalı, daha büyüğü alexis ve en büyüğü bitanecik keramet sahibi kalecimize ait
Şimdi, İsmail, alexis ve tolga ile, Gs, Osmanlı ve konyadan 7 puan cikarmi cikmazmi

Dün yensek, muhtemelen kayseriyide yenecez ve fbnin gardi düşecek, Ama artık son maça kadar ensemizdeler, masa başıyla saha içiyle,
Seve seve ya 10 puan alacaz, yada geçmiş olsun
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Sedat.Y

Ben istanbul kokoreçinide severim.izmir kokoreçini daha hafif buldum o yüzden çok beğendim.daha az yağlı.kokoreçin içinde domates olmaz diye bir şey doğru değil.olabilir.köftelerde çeşit çeşittir her yerde farklı yapılır farklı lezzettedirler.ama ben şimdi istanbulda bir izmir usulü kokoreç bulursam kaçırmam yakınlardaysa yerim uzaktaysada organize olup arada sırada giderim.ama ileride izmirde yaşasam oradada bulursam istanbul kokoreci  aynı şeyi onun için yaparım.

@MURAT sen İzmire geldiğinde ben sana bir kokoreç yedireyim şimdiye kadar ben kokoreç yememişim diyeceksin  :)

Çevrimdışı Aykan19o3

Fenerbahçe bugün kazanırsa şampiyonluk şansımız bana göre %40. Osmanlı-Galatasaray-Konya maçlarında 2 puandan daha fazlasını bırakacağımızı düşünüyorum bu kaleci ve defans hattı ile.
Ayrıca Şenol hoca Tolga'nın arkasında durduğu kadar Boyko'nun arkasında dursaydı belki farklı bir sonuç alınırdı dün akşam.

Çevrimiçi murat baltacı

İsmail ve tolgaya kendi adıma protestom kayseri maçında oyuncular anons edilirken oley dememek olur takım şampiyonluğa oynarken tepki koyulmaz ama en azından isimleri okunduğunda bi ozi bi gomez gibi yüksek sesle oley duymamaları taraftarı ne derece etkilediklerini anlatır kendilerine.

alexisi ayrı bi yere koyuyorum adam iki hafta önce geldi gelir gelmez savunmayı toparla dedik oda bocaladı hataları var yetersizliği belli ama ismail ve tolga gibi senelerdir bizi kanser etmedi takım şampiyonluğa hasretken ve çok yakınken sen akhisar maçında bu hataları yapamazsın nasıl motive oldun kasıtlımı yapıyosun derler adama.

Bakın abartmıyorum dünkü hatalar normalde takımı şampiyonluktan eder pisikolojisini bozar sen git üç gol at gel arkada olmayan pozisyonlardan gol ye takım karışır resmen ama şansımıza hem fener kötü mutlaka puan kaybedecekler lig sonuna kadar hemde haftaya maçımız içerde zayıf kayseriyle üç dört farklı yenip takım tekrar ayağa kalkabilir bu hafta kayseri değilde osmanlı ile oynasaydık demorolize olup şampiyonluğu bile verebilirdik o yüzden tolga ve ismaili affetmiyorum sözleşme yenilenirsede seneye her maç protestomu yaparım.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı eaglekartal

konyanın bugün galip gelip garantilemeside iyi oldu.son maça kafaca daha rahat çıkacaklar ve savunma konsantrasyonunu normal lig maçındaki gibi yapmaları imkansız.kayseri gs osmanlı en kötü 7 puan alıp gidersek yener şampiyon oluruz konyada

Çevrimdışı uğur07

Ismailin ne oldugu belli zaten keza tolga zenginin de. Ama dunku maci katleden alexis di. Benim gordugum 3 goldede fahis hatasi vardi. 2. Golde rakibe gogsuyle indiren oydu diye hatırlıyorum. Hoca da resmen dayanamadi aldi zaten. Akhisarin rodellegasi ispanyada yillarca oynamis adami saskina ceviriyor arkadas. Bence bu alexis gonderilebiliyorsa gitmeli. Yoksa da rhodolfo nun yedegi olarak kalsin. En az iki stoper sola alinsin. Ismail ve serdar gitsin. Tolga da gitsin derdim. Ama yonetim ve hoca karadenizli full. Hayatta gitmez tolga zengin. Gerekirse taraftari karsilarina alirlar.

Ayrica dun macta inanılmaz sinirlendim uzuldum. Yakismayacak hareketler yaptim. Bu senede sampiyon olamazsak artik kendi sagligim adina biraz mental olarak uzaklasacagim takimdan. Sahsi fikrimdir.

Çevrimdışı hic2222

Ayrıca sadece takım değil Şenol hocada formsuz, Kaç haftadır İsmail alexis kanadı ne halde, illa yakmalarimi gerek takımı,
Yönetimi çok severim ayrı, Ama tolgayla alexis le yola devam edemezler, ederlerse büyük kaos çıkar, yeter artık.
Artık takıma kaleci lazım, Bu 4 maç kaleciyle alınır, malesef bu konuda çok zordayiz,.

Hadi Kasımpaşa asıldı, hadi Bursa çok farklıydı, Peki ya Akhisar
Adamlar pozisyon olmadan 3 gol attı,
E hep bir bahane, rakipler yatsın isteği, Olmaz öyle,
Bu defansla yandık,
Dün çok şey kaybettik ve malesef rakip iyi oynadığı için değil, Keşke Akhisar çatır çatır oynasada öyle berabere kalsaydık, mesele tam olarak bu...
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı Scout

Sosa Takımdan Ayrıldıktan Sonra Yerine Kim Geçer Sizce  :alala:
Pika Pika

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Nisan 2016, 16:33:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Beklerin biri ile çıkmak zorundayız. Sağdan olmuyor olmadığı için İsmail ile denedik kaç haftadır.

Ve buraya Olcay'dan başka alternatif de yok. İsmail haftaya da oynayabilir zorunluluktan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli