Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7280247 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Kartalizm06

2-1 olunca hoca oyunu iyi okuyamadı. 2-2 olunca takım çok panik yaptı 3. gol paniğin eseri bizim topçular rahat gol atacağımızı bilerek sakin oynasalar bu kadar gol yemeyiz. Kalp krizi geçirecektik Cenk hayat öpücüğü verdi. Sosa atsa şampiyonluk gelmişti.

Haftaya İsmail ve Alexis kesik yemeli Boyko iyi olsa Tolga'yı da kesmek lazım ancak mecburen oynar.

Töre son dakikalarda panik değildi tek pasları olumluydu haftaya Quaresma yerine 11de başlaması daha iyi olur. Q17 bu haftalarda hamle oyuncusu olarak kullanılmalı hırsıyla kırmızı yeme olasılığı yüksek.

Fbnin Trabzon  Başakşehir ve Gençler maçlarında muhtemel puan kaybı yaşayacağını düşünüyorum. Lakin biz onların maçından önce puan kaybedince rakibi iştahlandırıyoruz.

Bizim en zor maçlar son iki maç. Osmanlı maçını taraftarımızla alırız Bursa maçı gibi ancak iş inşallah Konya maçına kalmaz defans ve kale bu stresi kaldırmaz.

Bu sezon üst üste iki maç puan kaybı yaşamadık. Bu maçta şok etkisi yapıp şampiyonluğu alırız inşallah.
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2016, 00:25:16 Kartalizm06 ]
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı eski inönü

Savunmacı kalitesi önemli lakin savunma stratejisi ve organizasyonu, oyun kurgusu daha önemli. Bu oyunda savunmacı olmak zor, kalite yükselmeli elbet fakat ligin başından bu yana söylediğim gibi asıl mesele savunma stratejisi.
Savunma stratejisi ve rakip analizi olmayan takımın Avrupada başarı şansı nedir?

Çevrimdışı Fikret

İsmail bizim mağlubiyetlerde hep görünmez kahraman... maçları kaybetmemizin 1 numaralı sorumlusu hep İsmail oluyor...
bugun ;

1. ilk golde saçma sapan faul yaptı sırtı dönük oyuncuya.. frikik gol oldu..
2. 2 golde oğuzhanla birlikte zincirleme hata yaptılar gol geldi..
3. 3. golde topu tolgayla alexis arasına attı gol yedk.
4. sonerin direkten dönen topunda topu kafayla kontrol etmeye kalktı..gol yediriyordu..
görünmez kahraman ismail de değişmeli tosiç oynamalı en azından 1 maçlığına.
ama öncelikle şu görünen büyük kahraman Tolga yedeğe çekilsin.

İnönü'de şimdi Kayseri'den gene salak saçma bir gol yedirirse infial olur. Takım-tribün motivasyonu dibe çeker.
Bence Alexis yerine de Necip oynasın.
Hem rotasyon olur.

Boyko
Beck-Necip-Marcelo-Tosiç gibi başlarsak Kayseri maçına daha güçlü derli toplu olur savunma.

Çevrimdışı sallapati

3-2 veya 4-2 bitse psikolojik olarak çöküntüye girecektik. Cenk'in golü sezonun en önemli gollerinden biri oldu. Gecen sezon da boyle son dakika kafa golü vardı. Efsane bi goldü. Bu adam hakketen winner karakterli.

sosanın frikiği gol olsaydı yarın FB nin yenilmesi muhtemeldi... FB için müthiş yıkım olurdu...  Serdar a çok kızgınım abi.. nasıl böyle bir aciz görüntü verirsin.. maç 3-2.. 5 puanla öndesin ve daha 10-15 dakika var...

Çevrimdışı atalay

Savunma stratejisi ve rakip analizi olmayan takımın Avrupada başarı şansı nedir?

ŞL'de sıfır. Umut veren kısmı ise Sporting maçının ilk 67 dakikası.

Çevrimdışı Fikret

3-2 veya 4-2 bitse psikolojik olarak çöküntüye girecektik. Cenk'in golü sezonun en önemli gollerinden biri oldu. Gecen sezon da boyle son dakika kafa golü vardı. Efsane bi goldü. Bu adam hakketen winner karakterli.
4-2 olmayışı için Tolga zengin'den daha yararlı direğe teşekkür etmek lazım.  :lol: :lol:

Cenk Tosun hakikatten İlhan Mansız vari bir hava veriyor.

Çevrimdışı Ogün

''Beşiktaş ve simetri mucizesi'' hala işliyor, Akhisar ile berabere kalırsak moralleri bozmamak gerek, kalan dört maç bizim olacak.
@solar   :claps:
Son 4 maçı kazanıp şampiyon oluyoruz. Hayırlı olsun.

Çevrimdışı 38life

Kayseri ve Osmanlı maçlarını kazanacağımızdan %100 emin olduğumuz için değil o 2 maçı kazanmayan takımın zaten şampiyonluktan söz etme hakkı olmayacağı için o maçlara direkt 3 puan yazıyoruz. Bu da unutulmasın...

Çevrimdışı cisse557

Olcay'ın giydiği 10 numara ile Tolga'nin kaptanlığı ölümüne yarışır. Bir kere kaptan dediğin winner olcak abi. Hadi beyler bu maçı alıyoruz diyen adam böyle goller yedikten sonra gözümde itibarı düşerdi benim.

Çevrimdışı Tolga

Kayseri maçını kazanırız. Kalan 3 haftada 7 puan toplamak zorundaymışız gibi bakmamız lazım.

Ama Fb'nin de Başakşehir ya da Gençlerbirliği maçlarından en az bir tanesinde takılmasını bekliyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

İsmail'i takıntı yaptı Şenol hoca başka izahı yok bunun. Bilic-Pektemek gibi. Kimse bana mecburiyet falan demesin. Tosic 2 tane kendi kalesine gol attı yerin dibine soktular, İsmail yüzünden en az 10 gol yemişizdir. Kademe anlayışını geçtim adam rakibi karşılamıyor bile. Solumuza gelen her atakta İsmail geriden yetişmeye çalışıyor. Hücumda da bir şey yapsa gam yemeyecem.

Aynen öyle. Tosic sadece "kötü", "Rezil" değil...

Çevrimdışı eski inönü

ŞL'de sıfır. Umut veren kısmı ise Sporting maçının ilk 67 dakikası.
onun da 1 kere olmuş olması tesadüf havası veriyor. Strateji ürünü değil de maçlık performans gibi sanki

Çevrimdışı sallapati

bu takımda winner olmayan oyuncular
İsmail , Tolga , Serdar , Necip , ve q7....

Türk oyunculara dikkat edin Türkiyede yetişmiş oyuncular.. Hep duygusallığı ön plana koyan oyuncular.. 90 dakikada çok büyük gitgeller yaşayan oyuncular...Takım öndeyken çok büyük işler yapıp takım geriye düşünce tamamen rezil edebilirler...

Ben Türkiyede altyapı almış oyunculara hep böyle bakarım.. çok büyük fundemental hatalar yapabilir ve soğukkanlı futbol oynayamazlar genelde... Kriz anlarında en çabuk bunlar dağılır...

Çevrimdışı Fikret

takım 5 puan öndeyken maçta 2 kez öne geçmişken bu kadar stres oluyorsa işimiz kolay değil..

Şenol Hocanın her maç 3 puan sevdası başına hep iş açıyor... ama hep rakip beraberliği yakaladığında veya öne geçtiğinde bu riskleri alıyor...

bu maçlar ligin ortasında olsaydı kasımpaşayı da akhisarı da farklı yenerdik... stres yönetemiyoruz malesef...

5 puan öndeyiz.. yenilsen bile lidersin.. Serdar ağlıyor.. demek ki son Konya maçında geriye falan düşsek bizim oyuncuların ayakları titreyecek...

nedir bu gerilim arkadaş...

bu arada bizim öndeki oyuncular hala anlayamadı.. takım öne geçtiği zaman iş bitmiyor.. bu defans maçın her dakikasında gol yiyebilir..
ilerdeki oyuncular hem gol atmak hem de defansa full yardım etmek zorunda...
İyi de biz ilk yarı stressiz Akhisar-Kasımpaşa maçlarında da 5 puan kaybettik.

İlk Akhisar maçında Tosiç Ersan uyudu erken golü yedik.
Sonra bir sürü pozisyon attık atacaz derken Tolga gene kovalık yaptı yedirdi 2.golü.
Paşa maçında 3 top geldi 3ünü de içeri aldı.
Genel olarak hızlı oyunculardan oluşan çok koşan takımlar bize ters geliyor.
Akhisar-Paşa ikiside kanatları acayip kapattı. Q7'ye 3kişi gidiyordu bu maçta.

Sonuçta sen 3 tane aptalcana golü spesifik oyunculardan yiyince takımdaki stres değil bu oyunculara odaklanmak gerekiyor.
Serdar kenarda ağladı da oyunda Bursa maçı da burada da işini yaptı.

Alexis-Tolga ve yardımcı oyuncu İsmail.. Bunlar bence streste değil direk yetersizler.
Tolga kaç senedir yakıyor. Lisbon deplasmanında öndeyken herşey iyi giderken de yakmadı mı?

İsmail her maç 2-0 olsa da skor saçma çalımlar, fauller, isabetsiz paslar...

Çevrimdışı eski inönü

sosanın frikiği gol olsaydı yarın FB nin yenilmesi muhtemeldi... FB için müthiş yıkım olurdu...  Serdar a çok kızgınım abi.. nasıl böyle bir aciz görüntü verirsin.. maç 3-2.. 5 puanla öndesin ve daha 10-15 dakika var...
Serdar'a kızamıyorum. Büyük bir psikolojik boşalma yaşadı çocuk. Hepimizin yerine ağladı varsayıyorum. Artık ağlama lüksümüz kalmadı en azından :ok:

Çevrimdışı Tolga

Kalan 4 maç içinde en zor maç Osmanlıspor maçı olacak.

Hücum oyuncuları bize baya sıkıntı çıkartacaklardır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Alper1903

Olcay'ın giydiği 10 numara ile Tolga'nin kaptanlığı ölümüne yarışır. Bir kere kaptan dediğin winner olcak abi. Hadi beyler bu maçı alıyoruz diyen adam böyle goller yedikten sonra gözümde itibarı düşerdi benim.

Futbolcu olsam böyle kaptanı kaale almam, İsmail koşu yapsa pas atmam, böyle gol yediklerinde ağzıma geleni söylerim. Atiba'ya kızardım bazı maçlarda defansa yakın oynuyor diye. Adam haklı, böyle defansa güvenilmez.

Çevrimdışı atalay

onun da 1 kere olmuş olması tesadüf havası veriyor. Strateji ürünü değil de maçlık performans gibi sanki

Hayır. Sporting çok iyi analiz edilmiş. Özellikle beklere karşı baskı merkezleri çok doğru kurgulanmıştı. Fakat Hoca genelde hücum stratejilerine çok önem veriyor.

Çevrimdışı MrtBlgc

Serdar'a kızamıyorum. Büyük bir psikolojik boşalma yaşadı çocuk. Hepimizin yerine ağladı varsayıyorum. Artık ağlama lüksümüz kalmadı en azından :ok:
Serdar'ın ağlama sebebi sakatlanıp çıkmasıyla alakalı bence Bursa maçında da oyundan çıkmıştı sanırım. Kendini suçlu hissetti, normal böyle şeyler büyük baskı var hepsinin üzerinde.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı eski inönü

Hayır. Sporting çok iyi analiz edilmiş. Özellikle beklere karşı baskı merkezleri çok doğru kurgulanmıştı. Fakat Hoca genelde hücum stratejilerine çok önem veriyor.
peki kim analiz etmiş olabilir? Tamer Tuna mı?

Çevrimdışı sallapati

kalan 4 maçımızı zorluk sırasına göre sıralarsam

4. GS = bence diğer 3 maça göre daha kolay
3. Kayseri = hiç kolay olmayacaktır.. Hele geriye falan düşersek şemsiye terse döner.. ama normal şartlarda almamız lazım...
2. Konya = bu maça çıkarken puan durumu çok önemli.. puan kaybında şampiyonluk kaçacak bir durumda çıkarsak işimiz kolay değil..BUnların taraftarı Kupa maçında , Beşiktaş olamazsın şampiyon diye tempo tutmuşlardı.. Motive olacaklardır prestijleri için...
1. Osmanlı = bu maç en zor maç.. Osmanlını ilk 5 iddiası var.. Aminu Umar  , Delarge , Lawal , Ndiaye , Webo , Rusescu gibi hızlı oyunculara alan bırakırsak felaket yaşarız... bu maçı taraftarımızı akıllı desteği ile kazanmalıyız...

Çevrimdışı atalay

peki kim analiz etmiş olabilir? Tamer Tuna mı?

Eren Şafak olma ihtimali yüksek...

Çevrimdışı eski inönü

Kalan haftalarda Loser'lar kenara. Kimler şampiyonluk havasına girdiyse onlar oynamalı. Artık taktikten ziyade psikolojik savaş haftalarına girdik.  Cenk'i hiç kesmemek lazım mesela. Kanatlar Cenk-Olcay yapılabilir.

Çevrimdışı onder23

İsmail ile tolga yı şu formayla görünce tiksiniyorum artık kusasım geliyor
kendilerinden bu kadar soğuttu bu adamlar

Çevrimdışı sallapati

yerden yere vurulan FB sezonu 2-3 kupayla tamamlarsa kahrımızdan ölürüz heralde  :iblush: