Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7280018 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı halvetifarazi

sezon sonu göreceksiniz tolga ve ismail ile sözleşme imzalanacak. iksi de yıllık 1 milyon eurodan fazla alacak. sonra siz gidip 140 tlye forma alacaksınız. 150 tl ye kale arkası bilet bulmaya çalışacaksınız. bir aylık maaşınızı kombiniye gömeceksiniz.

bundan önce çok forma atkı tişört aldım ta ankara'dan olimpiyata kombine aldım. artık ne maça giderim ne de forma alırım. benim sokağa atacak, ismaile vercek, tolganın ferrarisine benzin koyacak param yok ağa. bu kadar basit.
sen kimsin ki senin verdiğin ne olacak diyeceksiniz. ben kendi paramı korumak zorundayım. sokağa atacak parası olan varsa ona birşey diyemem.

Çevrimdışı Fikret

Arkadaşlar maç berabere bitti ama üzgün değilim.
Ben optimist düşünen bir insan değilim. Beraberlikte iyi şeyler çıkarma vs huyum normalde hiç yoktur ama bu maç Tolga'nın bana yaşattıkları sonrasında maçın son 10dksı ile psikolojim düzeldi. 3-3 oluşu kaçan 4-3.

1)Alexis'in anlamsız hatası.
Çok kötü penaltı vuruşunu Tolga'nın rahat çıkaracağı topu penaltı noktasına iadesi...

2) 2.yarı Tolga'nın degajı gene çok kötü yapması, oğuzhan'ın hatası top kaybı açılan ortaya bön bön bakan alexis-marcelo ikilisi. orta açılan topa gireceğine arka direğe gelir o diye o tarafa yatmaya yönelen kalenin yarısını açık rodellega'ya bırakılması ve gol

3) İsmail'in yanlış pasına Alexis yetişecekken Tolga'nın bırak demesine inanması.. Al o topu vur dimi Alexis?
VE TOLGANIN FEVZİ TİPİ GOL YEMESİ...

Buraya kadar söylediklerim hepimizin bildiği şeylerdi zaten.
İlk 2 goldeki saçmalıklar ve sonrasında 3.cü atamayacak futbolumuzla sinirlerim bozulmuştu.
Üstüne Alexis-İsmail katkısıyla TOLGA'NIN YAPTIĞI HATA UZUN YILLARDIR YAŞAMADIĞIM DERECEDE KÖTÜ HİSSETTİRDİ.
Bakın ben Brugge maçında, Lisbon maçında bile böyle büyük hayal kırıklığı hissetmedim.

Bunlar yetmedi Tolga al 4.gol dedi Akhisar'a. Topa vurdu ya Akhisarlı kaleye tam ortadan giren top geri geldi televizyondan izliyoruz ben dedim herhalde ağlardan falan geri sekti. Direği anlamadım. TOLGA O ANI YAŞATTI YA ONA GİDEN BİR KURUŞ PARAMI DAHİ HELAL FALAN ETMİYORUM.

Bazen derbi maçta rakip gelir gol atar üzülürsün, bizimki kaçırır üzülürsün, Fevzi ayağının altından kaçırır Gs maçı üzülürsün. Ama Tolga'nın yaptıkları derinden yaralıyor.
Şanssızlık yada kabiliyetsizlik gibi hissettirmiyor. Hata gibi gelmiyor.
TOLGA'NIN HATALARI RESMEN HİLE GİBİ GELİYOR. Yani engelleyemediğimiz bir HAKSIZLIK gibi. Tüm 1 senelik sevinci, ümidin içine ediyor.

Maç 3-3 oldu Serdar, Necip hallerini gördük dimi. Q7 ne halde gördük.
Şu maç o Tolga'nın tüm hataları yetmemişcesine 4.yü yedirse ne halde olurduk?
Ben o anı hissettim 2-3 snliğine o bile yetti.
4-2 yenilseydik bugün takım nasıl antreman yapacaktı? Kayseri maçı ne halde olacaktık?
YÖNETİM GİDİP BU TOLGA'NIN SÖZLEŞMESİNİ UZATMASIN.

Şenol Hoca da içerideki Kayseri maçında 11e koymasın bunu.
Bu Tolga dk 50'de yedirirse golü ne olacak? Bursa maçı 3-2 olunca bile stad atmosferi bir bozuldu. Tolga'nın aptal gol yedirmesi durumunda infial olur yani.
Boyko oynasın lütfen. Hatası olsa bile bu kadar üzmez.

Çevrimdışı Fikret

Baskan eger Gercekten Iyi bir Besiktasliysa gercekten Besiktasi seviyor ve menfaatini düşünüyorsa Tolga ve Ismailin sozlesmesini uzatmaz !!

Yoksa bu 2 adam Baskanin ve Yonetiminin sonu olur
M.Pektemek'le yabancı sınırı kaldırılmasına rağmen 1.7m eurolara denk gelen senelik ücret verenler ne yazık ki bu 2liye de verecekler gibi.
Şampiyonluk gelirse bunların aldığı 1.5 vs çok göze batmaz ama kaybedilirse sonucu fena olur.

Çevrimdışı Zafer55

Ahmet NC ''Ersan Adem Gülüm ile ilgili söyleyeceğim bir şey var, kendisi buradadır, çağırın, bulun, telefonla bağlattırın. Gece yarısı beni arayıp, başkanım ben artık kafamda Beşiktaş'ta futbol oynamayı bıraktım , ne olur bana yardım edin, müsaade edin ben gideyim diyen bir futbolcuya; ben hayır, asla sen burada oturacaksın deyip de ondan ne verim alabilirim?''

6 Nisan aspor

ersanı çok seviyorum ama gitmesinde yönetimin suçu yok

Bence yanlış bakış açısı.Dersin ki şampiyon olalım gidersin yavrum hadi iyi geceler.

Bu mantıkla misal oğuzhana çinden teklif gelse yıllık 5 mil. Euro  yada epl den hayalindeki takımdan   ..ama bonservis olarak en fazla 2 milyon verseler .Oğuzhan da ben gitmek istiyorum dese.
Verim alamam deyip satacakmısın...

Çevrimdışı 38life

Yarın akşam yaşanacak bir mucize ile bütün bu kara bulutlar, depresyonlar uçar gider tekrar havaya gireriz. Ama bakın "mucize" diyorum...

Çevrimdışı b.damatoglu

Bu geri 5liyle şampiyonlar liginde elek oluruz elek.

İsmail-Tolga-Beck-Alexis.
Bu adamlar ŞL de falan mümkün değil oynamaz. Türkiye'de zaten oynamıyor.

E ben neyine sözleşme uzatacağım o zaman?

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

Başkanı kurtaracak bir statda kalmadı umarım bundan sonra alexis gibi pektemekle sözleşme uzatmak gibi hataları yinelemez yoksa istifa ettirirler adama bu seyirci son 2 sezondur bu son 4 ve 5 haftalardan çok ama çok yiprandi tahammül sınırı kalmadı .

Kim çaktı arkadaş bu alexisi bu takıma kim ?

Çevrimdışı Kemal

Ben iddaa ediyorum fb maçında yine yaptığı kişisel hatadan 2. Golu yemesek o maç 1  1 e gidiyordu

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Başkanı kurtaracak bir statda kalmadı umarım bundan sonra alexis gibi pektemekle sözleşme uzatmak gibi hataları yinelemez yoksa istifa ettirirler adama bu seyirci son 2 sezondur bu son 4 ve 5 haftalardan çok ama çok yiprandi tahammül sınırı kalmadı .

Kim çaktı arkadaş bu alexisi bu takıma kim ?

Atakan Kurt'un kakaladığı söyleniyor. Bıktık artık böyle ne idüğü belirsiz adamların en krtik maçta sahneye çıkarak takımı satmalarına. 5 sezon önce bunun aynısını Ferrari yapmıştı.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Boyko oynasın lütfen. Hatası olsa bile bu kadar üzmez.[/b]

Kaleci işi tam kangren. Kimse edecek laf bile bulamıyor artık

Son 4 maça gelmişken kadroya alınmayan Boyko  oynamaz. Günay ' ın hali de malum.
Yine Tolga oynamak zorunda .Yapacak bir şey yok

Çevrimdışı Tolga

Ersan'ı bile zaman zaman ağır eleştiren biri olarak onu bile aradığımızı net olarak söyleyebilirim.

Ersan-Rhodolfo daha dengeli ve daha uyumluydu. Neyse artık 4 maç kaldı ama bu 4 maç nasıl geçecek bilmiyorum.

Haftaya Kayseri maçını kayıpsız geçeriz. Geriye kalan Gs, Osmanlı ve Konya maçlarından 7 puan çıkartmak zorundayız.

Yani 10 puan daha toplamak zorundayız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BelekKartaLı

İçim yanıyor içim acıyor..
Nasılsa oyuncunun travması var artık bizlerinde oluşuyor.En azından bende oluştu.
Artık bu kabusu yasamaktan bıktım bunaldım.
Ligin son haftaları yaklaştıkca stres sıkıntı büyüyor.
Arkadaş bi rahat maç izleyemeyecek miyiz?
Karamsarlığa her gecen hafta kapılıyorum.Kayseriden bile çekinir oldum.
Ya galatasaray maçında bir beraberlik şansımızı daha kullanırsak.
Osmanlı sıkıntı içeride olmasına rağmen..
Konya cok formda aykut kocaman
Ya Fener puan kaybetmezse yine 1-0 gibi saçma skorla saçma oyunla 3 puan alırsa.
Gece nasıl uyuruz nasıl eşe dosta kendimizi ifade ederiz.
Kafayı yiyeceğiz yemin ederim artık şampiyon olsakta fenerde 1-2 mac takılsa rahat rahat bitse sezon.
Delirmeden inşallah..Pskolojimiz bozulmadan hafta sonları gelmez oldu.
Sana Söz Büyük Başkan.Şampiyon Olamasakta Hep Şerefli Kalacağız..!!!

Çevrimdışı MrtBlgc

Osmanlı'daki Ndiaye ve Aminu bize çok fena arıza çıkartır içerdeki maçta.
Çok dikkatli olmamız lazım. Yani İsmail'le başlamak yerine Tosic'le bile başlanabilir.
Tosic'in defansı çok daha iyi İsmail'e göre.
Bu arada ilk yarı puan kaybettiğimiz Kasımpaşa ve Akhisar'a yine puan kaybettik.

Çevrimdışı ozankarakoc

Futbol ne kadar nankör... Özellikle de Türkiye'de...

Alexis, inanılmaz iki hata yaptı, takımı yakan adam oldu. Oysa çok kritik müdahaleler yapmıştı, çok önemli toplar kesmişti, maçın belki de en iyilerinden biriydi. Penaltıda refleksle eller havaya kalktı, topun da gidip oraya çarpası geldi, penaltı oldu... Diğer gol hepten akıllara zarar... Aynı yerden, aynı hızla bin tane top gelse bir tanesi daha o pozisyon gibi sonuçlanmazdı.

Tolga, haftalardır çok iyi oynuyordu. Birçok maçta bizi ipten aldı. Belki de bugünkü maça 5 puan önde çıkmamızın sebeplerinden biriydi. Bugün penaltıyı kurtardı, şans eseri top tekrar adamın önüne düştü. Düşmeseydi kahraman olacaktı. İkinci pozisyona yorum bile yapamıyorum. Tepeden tırnağa şanssız, anlamsız, insafsız bir pozisyon...

( Buyrun dünyanın en iyi kalecisi Manuel Neuer ve yaptığı inanılmaz hatalar: )

Şimdi Alexis (Hakaret Yasak)₅', Tolga 'namussuz'...

Çocukların her biri canla başla, kan ter içinde mücadele ediyorlar. Quaresma oyundan çıkmış, kenarda tırnaklarını yiyor. Son dakikada dizlerinin üzerine çökmüş, gol olsa dünyayı yakacak... Serdar ağlıyor... Gol için öl desen ölecek nerdeyse... 90 dakika yedek kalan Necip'in kalbi duracak heyecandan... Cenk, attığı golde utanmasa top çizgiyi geçmeden alıp santraya koşacak... İsmail yaka paça savaşıyor, kaybettiği topun peşinden 30 metre depar atıp topu alıyor... Olcay, haftalardır yemediği küfür kalmasa da ölümüne oynuyor...

Kimse demiyor ki 'Kardeşler... Bütün ligi deplasmanda oynayan bu takım 4 hafta kala ligin lideri... Şampiyonluğun en güçlü adayı... Ligin tartışmasız en iyi top oynayan takımı... En istekli, en hırslı, en inançlı oyuncu grubu...' Bunların hiçbiri önemli değil. Önemli olan hatayı yapana çullanmak, küfretmek...

Şu hayatta hiçbir gerçeküstü şeye inanmadım... Ama bu Beşiktaş camiası, beni bile 'pozitif enerji' olayına inandıracak sonunda! Hepimiz o kadar kötümser insanlarız ki, başımıza iyi bir şey gelmesini istemiyor gibiyiz sanki! Ve gelmiyor da kolay kolay...

Yalvarıyorum biraz sakin olalım. Şimdiden transfer konuşmayalım, oyuncularımızı yermeyelim, yıpratmayalım... 'Tolga gitsin Sirigu gelsin', 'Olcay gitsin Messi gelsin'... N'apıyoruz yahu! Biraz çapımızı bilelim, kendimize gelelim.

Bugün 95 dakika sahaya yüreklerini koyan bütün futbolcu kardeşlerimi alınlarından öpüyorum. Sonu şampiyonluk olsun!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

Bu geri 5liyle şampiyonlar liginde elek oluruz elek.

İsmail-Tolga-Beck-Alexis.
Bu adamlar ŞL de falan mümkün değil oynamaz. Türkiye'de zaten oynamıyor.

E ben neyine sözleşme uzatacağım o zaman?

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şampiyonlar ligine gidebilirsek elek oluruz. Elek olmak için önce gidebilmek gerek.

Çevrimdışı Kalyoncu

Yarın akşam yaşanacak bir mucize ile bütün bu kara bulutlar, depresyonlar uçar gider tekrar havaya gireriz. Ama bakın "mucize" diyorum...
Senin puan durumunda bu maç beraberlik değilmiydi bulamadım şimdi hepsini tutturmuştun galiba.şampiyonuz hiç şüphem yok benim

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

Nasıl bu takim Osmanlı Gs Konya dan 2 si deplasman 7 puan alacak bu defans hattı ve kaleciyle aklım almıyor . Mucize olur mucize gerçekten bakın eğri oturup doğru konuşalım .

Çevrimdışı Efe

herkes karalar bağlıyor ama çok uzun zaman sonra daha 4 hafta bitime varken 70 puanı gördük bu bir milattır takımın oynadığı oyunda problem yok basit bireysel hatalar var bunlar vodafone arenadaki maçlarda olmayacak bize şampiyonluğu getirecek maç galatasaray maçı o maçta alınacak galibiyet osmanlı maçında bizi şampiyon yapacak o hafta fenerin galibiyet şansı çok düşük bence belediye avrupa ligi için oynayacak o maçı fb ilk yarın ki maçı kazansın şuan fark 6 arayı açtık kapatsınlarda görelim yarın :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Kalan haftalarda oynadığımız her maçta ne yapıp edip ceza sahamıza rakibi sokmamalıyız.

Yani kontra yiyeceğimiz zaman taktik fauller mi yaparız başka birşey mi yaparız bilmiyorum ama rakiplerin kalemize yaklaşmasına ve şut atmasına kesinlikle izin vermemeliyiz.

Şampiyonluğa oynayan bir takım olmamıza rağmen maalesef bunu söylemek zorunda kalıyorum. Yoksa her maçımız bugünkü gibi olur.

Bunu yapabilmek için de orta sahada oynayan her oyuncunun 2 kişilik oynaması gerekecek.

Çevrimdışı Efe

Şampiyonlar ligine gidebilirsek elek oluruz. Elek olmak için önce gidebilmek gerek.
savunmaya en az 2 oyuncu alınacak rodolfo haziranda takıma dönecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kalyoncu

Yemin ediyorum kırılan dökülen bir taraftarız bundan üç hafta önce bu maça üç puan yazan kimse yoktu şimdi bir puan aldık diye yer yerinden oynuyo kızdığımız nokta yapılan basit hatalar ama şampiyonluk gitti diyen arkadaşlar var onları anlamıyorum ruh haliniz anlık değişimler gösteriyo

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

herkes karalar bağlıyor ama çok uzun zaman sonra daha 4 hafta bitime varken 70 puanı gördük bu bir milattır takımın oynadığı oyunda problem yok basit bireysel hatalar var bunlar vodafone arenadaki maçlarda olmayacak bize şampiyonluğu getirecek maç galatasaray maçı o maçta alınacak galibiyet osmanlı maçında bizi şampiyon yapacak o hafta fenerin galibiyet şansı çok düşük bence belediye avrupa ligi için oynayacak o maçı fb ilk yarın ki maçı kazansın şuan fark 6 arayı açtık kapatsınlarda görelim yarın :icool:

Efe millet Karalar bagliyosa bu defans hattı için bağlıyor

Bursayi yendik adamlar geldiği gol oldu
Sivas maçı öyle
Kasımpaşa öyle yenildik
Bu mac aynı şekilde

Boyko niye apar topar alındı kale sıkıntısı

Millet şimdi doğal olarak diyorki ulan bu ligin en iyi takımları kim bizden sonra konya ve Osmanlı , 2 siylede oynayacaz ve gs ne kadar kötü de olsa deplasmanda  derbisidir.  Bu maçlardan nasıl 7 puan çıkaracak bu defans diyorlar.

Çevrimdışı Efe

Kalan haftalarda oynadığımız her maçta ne yapıp edip ceza sahamıza rakibi sokmamalıyız.

Yani kontra yiyeceğimiz zaman taktik fauller mi yaparız başka birşey mi yaparız bilmiyorum ama rakiplerin kalemize yaklaşmasına ve şut atmasına kesinlikle izin vermemeliyiz.

Şampiyonluğa oynayan bir takım olmamıza rağmen maalesef bunu söylemek zorunda kalıyorum. Yoksa her maçımız bugünkü gibi olur.

Bunu yapabilmek için de orta sahada oynayan her oyuncunun 2 kişilik oynaması gerekecek.
sadece gol düşünüp çok atak yapıp gol atıyorsan kalende pozisyonda göreceksin bu doğal son 3 maçta 8 gol attık gittik 6 gol yedik ortalama 3 gol buluyoruz her maç şenol hocanın yapacağı şu öne geçtikten sonra ailecek saldırmaya devam edeceğimize takım olarak alanı daraltıp baskı uygulamalıyız bunu ilk yarı bir çok maçta yaptık 4-5 bitti maçlar ve bazılarında gol yemedik son maçlarda sadece ofansif oynuyoruz bazı dakikalar aktif dinlenmek gerek hep kaleye gitmek yerine öne geçip gol yememek için baskı uygulamalıyız 2.yarı işi bitirmeliyiz enerjimizi ve düşünce yapımızı koruyamıyoruz son 3 maçtır buna tekrar dönersek son 4 maç farklı geçer
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bunun için saldırıp ilk yarı skoru yakalayıp Necip'li bir oyun planına geçmeliyiz. Bu saatten sonra yapabilir miyiz bilmiyorum ama..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Bunun için saldırıp ilk yarı skoru yakalayıp Necip'li bir oyun planına geçmeliyiz. Bu saatten sonra yapabilir miyiz bilmiyorum ama..
Maçların 60. dakikasına kadar en az 2 ya da 3 gol bulmalıyız ki Necip'li orta sahaya geçebilelim.