Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7285415 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Sosa defalrca gitmek istedi onuda kadroya almasaydi ozaman :bandit: :busted_cop:
Haha o zor biraz. Gomezin de kafasi karisik,mdiye gorup, arttirabilirim

Çevrimdışı nusretaslanturk

Sosa defalrca gitmek istedi onuda kadroya almasaydi ozaman :bandit: :busted_cop:
yaw Yunus kıvırma Allah aşkına  :evillol: :evillol:
tamam sen boykoyu seviyonda ben şenol hocayı daha çok seviyorum :)
[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2016, 19:17:09 nusretaslanturk ]

Çevrimdışı mylife1903

Gunay kardesimizin hakkini yemeyelim, boyko adaptasyon, oryantasyon,moryantos neyse onu yapsin, gunay formda ve hoca guveniyor ki kadroya aldi.22 tane iyi futbolcumuz var, bazi maclarda bazi arkadaslarimiz biraz daha fazla dinlenecek. (Kadro 24 ben ikisini saymiyorum)

Hemen boyko boyle boyko soyle a gunay ne olacak?

Çevrimdışı Arthur

Biran önce pazar gününün gelmesini istiyorum. Transfer haberleri havada uçuyor, başkan veya futbolcular bir açıklama yapsa kötü taraflara çekiliyor, takım şampiyon ilan edilip rehavete sokulmaya çalışılıyor ve rakiplerimize gaz verilmeye çalışılıyor. Bu takım bu sene şampiyon olmadıktan sonra seneye İbra gelse ne olur!!!

Çevrimdışı mellfred

defalarca yazdık şurada, kaleci değil diye   :bandit: dedik hırvatı alalım

Çevrimdışı alimm

Stoper için şenol güneş in talebiyle bizim yönetimden serdar aziz hamlesi bekliyorum... Ha artı olarak bi de üst düzey yabancı stoper getirirler mi orası muamma...

"caner - serdar - skrtel - beck"   geri dörtlüsü CL için umut veriyor aslında...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı atalay

Bilet fiyatları için İktisat örneği verilmiş. Fakat talep esnekliği ve fiyat esnekliği ölçümünden; talep ve arz eğrisinden bahsedilmemiş. Ayrıca Bursa maçına göre azalan marjinal fayda gerçeği de var. Velhasıl bilet fiyatları normal filan değil.  :D

Çevrimdışı Deniz

Boyko meselesinde olay boykoda bitiyor hocayla alakasi yok.
Adam adapte olamadi ayrilmak istiyor kadroya hoca almaz ,futbolcu kadroya girmek icin calisir.

18 kisilik kadroda yer bulamayip 3. Kalecinin de gerisinde kaliyorsa bu sadece moral motivasyon eksikligi degil ciddi antrenman sıkıntısı da yasadigindandir.demek ki gunay kadar çalışmıyor.

Boyko ile ipler kopma noktasinda belli ki.ondan aceleci olmamasini forma icin savasmasini beklerdim ama beni hayal kirikligina ugratti acikcasi.

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bilet fiyatları için İktisat örneği verilmiş. Fakat talep esnekliği ve fiyat esnekliği ölçümünden; talep ve arz eğrisinden bahsedilmemiş. Ayrıca Bursa maçına göre azalan marjinal fayda gerçeği de var. Velhasıl bilet fiyatları normal filan değil.  :D
Çok pahalı seneye böyle olmamalı kayseri maçı en ucuz bilet 45 euro civarı avrupaya görede çok pahalı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bunu buraya bırakıyorum Tarnsfer sezonunun sonunda Alintilayacagim :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Kimse Adler , Ospina , Mandanda hayalleri kurmasin boşuna :bandit:

Sezon sonu Boyko gider , Yabanci kaleci transfer edilmez , Tolganin yedegi olmayi kabul edecek Yerli bir kaleci alinip yola devam edilir haa Soyle bisey olabilir yine Tolganin yedegi olmayi kabul edebilecek Yabanci kaleci alinabilir , Karcemarskas , Fabricio veya Itanje gibi :tabe:

Transfer sezonunun sonunda alintilayacagim bekleyip gorelim....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

@atalay turkiye orasi yahu ne iktisati. Merkez bankasi muduru muydu neydi bir kepaze, enflasyonu dusurmek icin sivri biber yemeyin mi ne demisti.
Baskan da diyor talep cok

Çevrimdışı mylife1903

Bunu buraya bırakıyorum Tarnsfer sezonunun sonunda Alintilayacagim :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Sezon sonu Boyko gider , Yabanci kaleci transfer edilmez , Tolganin yedegi olmayi kabul edecek Yerli bir kaleci alinip yola devam edilir haa Soyle bisey olabilir yine Tolganin yedegi olmayi kabul edebilecek Yabanci kaleci alinabilir , Karcemarskas , Fabricio veya Itanje gibi :tabe:

Cenki geri almasinlar da ne yaparlarsa yapsinlar.
Aslinda mustafa pektemek arti bir miktar paraya muslera denesek, herif 50 tane gol yedi

yaw Yunus kıvırma Allah aşkına  :evillol: :evillol:
tamam sen boykoyu seviyonda ben şenol hocayı daha çok seviyorum :)
Senol Hocayi bende Cok seviyorum , Transfer sezonunda Senol Hocanin getirilmesini en cok isteyenlerden biriyim ben bu forumda En cok karsi cikanda @Necmi abiydi :evillol:

Ama O Karadeniz Inadi biraz is açıyor hocanin başına bende Karadenizliyim her ne kadar Dogu karadenizli olmasamda Bati karadenizliyim oradan biliyorum bende de var o inattan ,Genetik bizde bu İnat :evillol:
[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2016, 20:27:46 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Boyko kötü kaleci çok net bu

Çevrimdışı atalay

Çok pahalı seneye böyle olmamalı kayseri maçı en ucuz bilet 45 euro civarı avrupaya görede çok pahalı

Leicester şampiyonluğa oynamasına rağmen bilet fiyatlarında artış göstermedi. Bu fiyatlara yeni stadın aurası için göz yumsam, 3 yıldır bu takımı her yerde destekleyen lakin alım gücü düşük olduğu için maça gidemeyecek olan taraftarlara haksızlık. Gelecek sezon ŞL ve derbi maçları en az bu kadar olur.

lukac mı tıkaç mı vardı ya akhisarda, kaleci bozuntusu.. hah sakatmış  o oynamayacakmış

Çevrimdışı mylife1903

Senol Hocayi bende Cok seviyorum , Tarnsfer sezonunda Senol Hocanin gelmesini en cok isteyenlerden biriyim ben bu forumda En cok karsi cikanda @Necmi abiydi :evillol:

Ama O Karadeniz Inadi biraz is açıyor hocanin başına bende Karadenizliyim her ne kadar Dogu karadenizli olmasamda Bati karadenizliyim oradan biliyorum bende de var o inattan ,Genetik bizde bu İnat :evillol:
@Yunus Emre Dökmeci yemeyin su omega3 denen zimbirtiyi hep ondan bu inat ve sinirlilik sizde

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yav ne alaka boyko kötü kaleci  kaç maç oynadı her türlü hatalı golü var ospina, mandanda gelse yedek kalır mı sence kaç gömlek iyiler boykodan

@Yunus Emre Dökmeci yemeyin su omega3 denen zimbirtiyi hep ondan bu inat ve sinirlilik sizde
Yok abi ben cok fazla tuketmiyorum onu

Onu Dogu karadenizliler cok tuketiyor ben Bati karadenizliyim :bandit:

Çevrimdışı atalay

Gregory van der Wiel zu Monaco...

Gregory van der Wiel zu Monaco...
avrupa'da anca monaco verebilirdi wiel'e o parayı zaten şaşırmadım

Boyko kötü kaleci çok net bu

Ospina da iyi kaleci degil kac kez rezil oldu Ingilterede hep jeneriklik Goller yiyor , Yan toplari berbat :bandit:

Cok buyutuyorsun Ospinayi Vasat ustu bi kaleci haa bizim isimizi görür mu ? Görür kismen..

Çevrimdışı mylife1903

@Yunus Emre Dökmeci boyko ile alakali demiyor ki. Senol gunes ile alakali. Hoca tolgadan iyi kaleci aldirmaz, demek istiyor cocuk. Ben de ayni sekilde dusunuyorum. Adam sene basindan beri bagiriyor nitelik degil nicelik diyor, her roportajinda. Bir adam eksigiz kalede diyor.

Keske almasalardimmundar ettiler boykoyu da. Paramiz cebimizde kalir, borc oderdik.

Yabanci kaleci konusunda biraz sikinti var hocada ama onumuzdeki sezon kesin kararimizi veririz. Yabanci sinirlamasindan dolayi belki oynatmiyordu onceleri. Simdi yonetim gidip ospinayi alsa senol gunes ben bunu istemedim, neden aldiniz, tolgayla ben devam edecegim, der mi?

Çevrimdışı atalay

@atalay turkiye orasi yahu ne iktisati. Merkez bankasi muduru muydu neydi bir kepaze, enflasyonu dusurmek icin sivri biber yemeyin mi ne demisti.
Baskan da diyor talep cok

Evet, Merkez Bankası başkanı. Onu diyen adamın zekası deniz seviyesinin altında...

Evet, Merkez Bankası başkanı. Onu diyen adamın zekası deniz seviyesinin altında...
top koşturalım onun kafasında :)