Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7285383 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

rus kokenli oyuncularin adaptasyonu cok zordur, onceden de yazdim bu adamlari o yuzden cok tercih etmiyor diger ulkeler. bunlarda ulkelerinde memnun kral gibi yasiyorlar. ben hemen 1 mac ile gonderilmesini istemem. topu topu galiba 2 kupa 2 de lig maci oynadi. cok muhim degil, birakin kamp gorsun cocuk.
boyko ya gelene kadar gonderilecek cok adam var takimda
ismail, pektemek, serdar gibi kiyamiyorum hatta kalmasini istiyorum ama velinin de uzeri cizilecek gibi duruyor.
Veli gönderilmeli zaten hem de hiç vakit kaybetmeden, şu an ki durumu çok acı ama Hamit Altıntop'tan bile kötü. Futbol oynamayı unutmuş adam resmen, hem kafa olarak hem fizik olarak amatör futbolcu seviyesine düşmüş.. Ha düzelir mi düzelir en fazla 2. lig topçusu düzeyinde olur şu vakitten sonra..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Veli gönderilmeli zaten hem de hiç vakit kaybetmeden, şu an ki durumu çok acı ama Hamit Altıntop'tan bile kötü. Futbol oynamayı unutmuş adam resmen, hem kafa olarak hem fizik olarak amatör futbolcu seviyesine düşmüş.. Ha düzelir mi düzelir en fazla 2. lig topçusu düzeyinde olur şu vakitten sonra..
Sorma cok uzuluyorum veliye.
butun kaslari erimis adamin bir deri bir kemik kalmis nedense daha guclu bir oyuncuydu. Aslinda teknigi de iyi futbolu ben severim veliyi.
sol bek mi oynatsak orada 2.lig seviyesinde bir futbolcuyla sinif atlariz bence.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sorma cok uzuluyorum veliye.
butun kaslari erimis adamin bir deri bir kemik kalmis nedense daha guclu bir oyuncuydu. Aslinda teknigi de iyi futbolu ben severim veliyi.
sol bek mi oynatsak orada 2.lig seviyesinde bir futbolcuyla sinif atlariz bence.
Beyin vücud koordinasyonu o kadar zayıflamış ki anlatamam. 3 sene aradan sonra halı sahada maça çıkmış 35 yaşında göbekli amca gibi tepkiler veriyor topa ve rakibe karşı  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Beyin vücud koordinasyonu o kadar zayıflamış ki anlatamam. 3 sene aradan sonra halı sahada maça çıkmış 35 yaşında göbekli amca gibi tepkiler veriyor topa ve rakibe karşı  :evillol:
Cocugun belki baska problemleri de vardir bilemiyorum ama 18e bile giremiyor, calismalarda nasil acaba.
Cok faydali ve sempatik bir cocuk, belki bir geri donus yapar. Rocky 5 gibi

Çevrimdışı EMİR EMRE

Erdal baskanin duvarina inler ile anlasildi diye postlamis biri inler yazili bjk formasi var, faik midir

Çevrimiçi Necmi

Bu arada Töre ortalarda yok ama yine de 6 gol 8 asist yapmış.

Şu son haftalarda formda olsa herşey daha da kolay olacaktı belki. Ah ulan Faik :bandit:
ağırdan al atılırda bu kadar atılmazki  :bandit: @Yusuf Tekeli

Çevrimdışı ekrembaser

Abi Türkiye Kupası ile Uefayı katarsak bu kadar oldu diye biliyorum bende

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi ligde 4, avrupada 1, kupada 1 gol. Ligde 6, kupada 2 asist :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Gokhan tore bence en pahali en degerli oyuncumuz. Bence bir suru takim takip ediyordur.
Bu sezon az mac oynadi sadece.
Ben bu tarz oyuncularin 25-26 yasinda satilmasi taraftariyim. Sonra inise gecebilir kademe atlayamazsa, hizi biraz duser, biraz kas yapar kilo alir.
Degerini bulunca satilmalidir. Degerini buldurmak ise senol gunesin gorevidir, iyi fiyata okutmak ise yonetimindir.
Oguzhan biraz farkli tip 35 yasina kadar faydali oynar. A sinifi takima gidemiyors devamli burada kalsin

Çevrimdışı izmirkartali

Veli de Tolgay da lazım bize yaw ve ikisi de toparlanacaktır. Geçen yıla kadar nasıl iyi oynadıysa yine oynayacaktır Veli. Hemen çizmeyin.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı mylife1903

Korkmadim, titredim arkadas.
2010-11 sezonu 30. Hafta macina baktim zaten butun keyifsizim cok kafam bozuldu.

Bir hakem bulent yildirim
Iki eskisehir-ts maci
Uc teknik direktor senol gunes

Trabzon yardiriyor jaja-yattara-alanzinho falan
Direkler, penaltilar, verilmeyen goller hirs, dram, korku, gerilim hersey var macta.

Umut bulut bir goller kaciriyor of offf
Bize gelen vardi ya fb aktarmali sezercik hani boksor olan o faul falan yapiyor, neden hirslandiysa artik.

Sonra gecen senenin 30. Haftasina bakiyorum

Yarabbim insallah bu senol gunesi bizim besiktasa carptirirsin da ikisin de kaderi degisir. Boyle bir mac olursa benden mesaj gelmzse bilin ki geberdim ben.
Cok fena macmis arkadaslar. Allah kimseyi boyle bir macla imtihan etmesin bizim taraftarin yarisi kalpten gider obur yarisi kemoterapide

Çevrimdışı Tolga

Veli de Tolgay da lazım bize yaw ve ikisi de toparlanacaktır. Geçen yıla kadar nasıl iyi oynadıysa yine oynayacaktır Veli. Hemen çizmeyin.
Veli'nin üstünü Şenol Hoca çoktan çizdi gibi.

Orta saha transferi gerekiyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Veli'nin üstünü Şenol Hoca çoktan çizdi gibi.

Orta saha transferi gerekiyor.

Topal bir futbolcu bakiyorlarmis oraya, ben oyle bir duy aldim. Dedim ne alaka topal futbolcu ben bir ugur tutunekero hatirliyorum onun da bir ayagi kisaydi, ridvani cok topallarken gordum ama toparlardi, anlamadim ben @Tolga topal mopal ama belirtilenler bu yonlerde

Çevrimdışı nusretaslanturk

kayseri maçı bilet fiyatları muhteşemmiş bu arada

Çevrimdışı Tolga

Topal bir futbolcu bakiyorlarmis oraya, ben oyle bir duy aldim. Dedim ne alaka topal futbolcu ben bir ugur tutunekero hatirliyorum onun da bir ayagi kisaydi, ridvani cok topallarken gordum ama toparlardi, anlamadim ben @Tolga topal mopal ama belirtilenler bu yonlerde
M.Topal da olur. Aslında benim gözüm hala Leiva'da onu yoklayalım diyeceğim ama Klopp kolay bırakmaz gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kalyoncu

Korkmadim, titredim arkadas.
2010-11 sezonu 30. Hafta macina baktim zaten butun keyifsizim cok kafam bozuldu.

Bir hakem bulent yildirim
Iki eskisehir-ts maci
Uc teknik direktor senol gunes

Trabzon yardiriyor jaja-yattara-alanzinho falan
Direkler, penaltilar, verilmeyen goller hirs, dram, korku, gerilim hersey var macta.

Umut bulut bir goller kaciriyor of offf
Bize gelen vardi ya fb aktarmali sezercik hani boksor olan o faul falan yapiyor, neden hirslandiysa artik.

Sonra gecen senenin 30. Haftasina bakiyorum

Yarabbim insallah bu senol gunesi bizim besiktasa carptirirsin da ikisin de kaderi degisir. Boyle bir mac olursa benden mesaj gelmzse bilin ki geberdim ben.
Cok fena macmis arkadaslar. Allah kimseyi boyle bir macla imtihan etmesin bizim taraftarin yarisi kalpten gider obur yarisi kemoterapide
Eskişehirliyim bende o gün heryer trabzonsporlu normalde gezemezler ama şehir hoşgörmüş bikere heryer gencinden yaşlısına gelmişler şehir olarak maçın bir anlamı yok ama nedense futbolcularda bir hırs bir mücadele görmeniz lazım ben o gün şike olduğuna kesin kanaat getirmiştim ama 3 Temmuz gibi bir süreç başlayacağını düşünmüyordum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mehmet Topaldir abi o :icool:

Ama ben kendisini hic begenmem benim icin sıradan yeteneksiz bir oyuncudur ama bizim forumun gözünde Atibadan daha iyidir hatta bildiğin Veloso muamelesi görüyor :akuma:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı celiker1

Ben hayatım boyunca Beşiktaş'ımın bizi kanser etmeden bir şeyi başardığını görmedim.Hele hele daha 5 hafta varken,çoğu insan şampiyon olduk moduna girmişken yarınki maç beni çok çok çok korkutuyor.Hadi be KARTALIM dön şu son düzlüğüde kazasız belasız :tabe:
Hayatta Beşiktaş

Kale Arkası 160 TL :o_o: :o_o:

Biraz abarti olmamis mi sizce :alala:

Çevrimdışı mylife1903

Mehmet Topaldir abi o :icool:

Ama ben kendisini hic begenmem benim icin sıradan yeteneksiz bir oyuncudur ama bizim forumun gözünde Atibadan daha iyidir hatta bildiğin Veloso muamelesi görüyor :akuma:

Parasi onemli napolyon ne demis para para para
Sarkisi bile var
Para para para
Varligi bir dert
Yoklugu yara
Para para para
Varligi bir dert
Yoklugu bela
Topal atiba parasina gelecekse gelsin otursun kulubede pektemekle beraber
Veloso falan zor, mendes birakir mi milli takim oyuncusunu bonservisinden cok imza parasi ister.
Leivayi da oynatiyorlar, ingiltereden istanbula hmmm zor

Bir kere olsun bu abinizi dinleyin yonetim aloo bak hic prensibim degildir ama mantik cercevesinde yaziyorum buraya atibanin yancisini michael bradley. Alin bunu 2 sene atibayla oynasin quaresma sag beke atiba sol beke gecince ortadan devam eder bu cocuk.

Çevrimdışı mylife1903

Normal az bile ben baskanin yerinde olsam kalan biletleri acik arttirma ile satardim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biraz fazla ama değer be beşiktaşım için düzlüğe daha çıkamadık bu seneki şampiyonlukla düze doğru çıkacağız

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Normal az bile ben baskanin yerinde olsam kalan biletleri acik arttirma ile satardim.
Abi ne yaptın sende zaten tr de zor şartlarda para kazanılıyor büyük çoğunluk asgari ücretle çalışıyor  160 bile çok ama beşiktaşıma değer

Normalde Türkiye şartlarına gore Rakamlar cok cok yuksek abi ama saglikli düşününce bu kadar Bilet talebi varken ve sampiyonluga kosarken Yonetimde bunu firsata donusturuyor dogal karşılıyorum

Cunku Tt ve Ulker stadlarinda dahi kale arkasi fiyatlari DERBIlerde dahi bu kadar yuksek degil

Seneye bu rakamlar olmayacaktır olursada Ciddi tepki olur hakli olarak :tabe:

Çevrimdışı mylife1903

Abi ne yaptın sende zaten tr de zor şartlarda para kazanılıyor büyük çoğunluk asgari ücretle çalışıyor  160 bile çok ama beşiktaşıma değer
Sikin disinizi iki mac kaldi. Bunsene sampiyon olursak seneye zaten bizim taraftar birakir maca gitmeyi60-70 lira olur biletler. 400-500 bin talep var, diyorlar. Az bile birakin su paralilar gitsin hevesini alsin, stad bizim zaten.
101. Yili hatirlayin sampiyonluk sonrasi dolmuyordu inonu. Zaten derbiler haric 30-35 ortalama iyidir