Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7286502 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Toselli'yi epey izlemişimdir. Özellikle Colo Colo maçlarında. Bu seviyenin kalecisi değil.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Toselli'yi epey izlemişimdir. Özellikle Colo Colo maçlarında. Bu seviyenin kalecisi değil.

Ben beğendiğim için koydum :) bencede bizim seviyenin kalecisi değil ama  iyi bi kaleci .

Çevrimdışı aa1903

mandanda marsilya ile sözleşme uzatacak mı? var mı bilgisi olan acaba?

uzatmayacaksa hemen çökmek lazım. ospina'dan falan çok daha iyi kaleci, bedavaya alırsak çok iyi olur.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Kayseri maçlarına denk geldinmi ahamada hakkında ne düşünüyorsun.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

uzatmayacaksa hemen çökmek lazım. ospina'dan falan çok daha iyi kaleci, bedavaya alırsak çok iyi olur.

Henüz uzatmadı ama  ingiliz takımları ile adı çıkıyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kesinlikle değil ospina kağıt üzerinde daha iyi kaleci ama bedavaysa alınır tabi

Çevrimdışı Deniz

Bencede ospina gelse her türlü işimizi görecektir 1.83 boy çokta kısa değil..

Ben bu kayserisporun kalecisini izlemek için 3 hafta kayseri maçı izledim  ulan varya biz getirsek Tolga forma göremezdi belki o seviyede bize çok gibi geliyor ama ligin 2. yarısında adamın yediği gol sayısı o durumdaki takım için inanılmaz düşük her maç inanılmaz kurtarışlar yaparak takımını oyunun içinde tutuyor.

Ahamada gelsin bize ceza alanına komple hakim adam :)
Once Boykoyla konusulup anlasilmasi gerekiyor.muhtemelen bonservisini isteyecek gidecek Tolgayla da sozlesme uzatilacak yedek kaleci olarak.

Sene sonunda Ospinayi almamiz cok daha kolay olur cunku adam bize gelmek icin cirpiniyordu,simdi insallah sampiyon olup sampiyonlar ligine giden,yeni stadina gecmis takima gelmek icin can atacaktir.Wenger falan hikaye olur Ospinayi tutamaz.bence su an tek engel Boykonun sözleşmesi neyse ki Boyko kadromuzdaki bazi isimler gibi "3-4 sene kontratim var yattigim yerden milyonlari kazanirim" kafasindaki bir isim degil oynamayi isteyen birisi anlaşabilecegimizi dusunuyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar bence boyko gitmez, alisma doneminde cocuk, gonderilirse benim icin surpriz olur.

Boykonun yerine neuer disinda kim gelirse gelsin senol hoca tolgayi oynatir ayrica. para harcandi oraya, iyi veya kotu biraz sabretmek lazim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Arkadaslar bence boyko gitmez, alisma doneminde cocuk, gonderilirse benim icin surpriz olur.

Boykonun yerine neuer disinda kim gelirse gelsin senol hoca tolgayi oynatir ayrica. para harcandi oraya, iyi veya kotu biraz sabretmek lazim.

abi ben katılmıyorum şenol hocanın yabancı kaleci sevmediğine ben de olsam tolgayı oynatırım boyko çok kötü maçlar çıkardı havadan, yandan, cepheden tüm toplarda başarısız oldu

Çevrimdışı Erdemm

Hürriyet denen paçavra iyice kudurdu. Anasayfadan 4 tane Beşiktaş haberi geçmiş. Sizin yapacağınız haberciliği...

1-Beşiktaşa haciz geldi. http://www.hurriyet.com.tr/besiktas-idmani-sirasinda-haciz-memurlari-geldi-40092778
2-Q17 gidiyor http://www.hurriyet.com.tr/porto-quaresmayi-istiyor-40092706
3-Gomez gidiyor http://www.hurriyet.com.tr/mario-gomez-besiktasta-kalma-sartini-acikladi-40092594
4- Yönetim değişiyor http://www.hurriyet.com.tr/besiktasta-yonetim-kurulu-degisiyor-40092724
Hürriyet in Almanya bağlantı li olduğu Bild kaynaklı Gomez, Sosa haberlerinin de aynı dönemde olduğunu akılda tutmakta fayda görüyorum..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Once Boykoyla konusulup anlasilmasi gerekiyor.muhtemelen bonservisini isteyecek gidecek Tolgayla da sozlesme uzatilacak yedek kaleci olarak.

Sene sonunda Ospinayi almamiz cok daha kolay olur cunku adam bize gelmek icin cirpiniyordu,simdi insallah sampiyon olup sampiyonlar ligine giden,yeni stadina gecmis takima gelmek icin can atacaktir.Wenger falan hikaye olur Ospinayi tutamaz.bence su an tek engel Boykonun sözleşmesi neyse ki Boyko kadromuzdaki bazi isimler gibi "3-4 sene kontratim var yattigim yerden milyonlari kazanirim" kafasindaki bir isim degil oynamayi isteyen birisi anlaşabilecegimizi dusunuyorum.
Olan bizim 3,5 milyon euroya ve kaybettiğimiz 3 maça olacak..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu boyko yu Arsenale versek almazlarmı takas etsek :)

Çevrimdışı atalay

Kayseri maçlarına denk geldinmi ahamada hakkında ne düşünüyorsun.

Ahamada'yı, Toulouse'dan biliyorum. Müthiş atletik, reaksiyon hızı yüksek fakat temel becerileri kötü. O da olmaz.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Ahamada'yı, Toulouse'dan biliyorum. Müthiş atletik, reaksiyon hızı yüksek fakat temel becerileri kötü. O da olmaz.

Boyko elimizde kaldı yapacak bişey yok ozaman ben  belki iyi olur adapte olur falan diyordum ama olmadı o boyla o posla yaptığı kalecilik hiç olmadı , herkes tepki gösterdi ama corinthians kalecisi casio ydu galiba o Boyko dan bence daha iyiydi.

Çevrimdışı eaglekartal

beck twiterdan maalesef cezalıyım ama inanıyorum maçı alacaz demiş birde foto paylaşmış ama alttaki yorumlar bomba üşenmeyin hepsini okuyun öldüm gülmekten buradan paylaşamıyorum ama bombalar ya ahahaha :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı mylife1903

tolga da kotu maclar cikardi. bunlar kaleci yahu biraz formsuz olunca skora yansiyor. Ismail devamli kotu oynuyor mesela ama skora yansitamiyor(puan kaybi olarak saymayalim simdi kac tane gol yedirdigini). Tosic cok kotu oynamadi ama skora yansitti yedek kaldi.
ben sans verilmesinden yanayim onumuzdeki sezon en azindan hazirlik kampi gormeli.

Bu cocugun adapte sorunu olacagini soyledim hemen, Alexis icin de dedim. Alexis beni sasirtti, gayet guzel uyum sagladi.

Satabiliyorlarsa satsinlar ama sonra euro16 sonra kafamizi vurmayalim

Çevrimdışı ONUR KOLCU

tolga da kotu maclar cikardi. bunlar kaleci yahu biraz formsuz olunca skora yansiyor. Ismail devamli kotu oynuyor mesela ama skora yansitamiyor(puan kaybi olarak saymayalim simdi kac tane gol yedirdigini). Tosic cok kotu oynamadi ama skora yansitti yedek kaldi.
ben sans verilmesinden yanayim onumuzdeki sezon en azindan hazirlik kampi gormeli.

Bu cocugun adapte sorunu olacagini soyledim hemen, Alexis icin de dedim. Alexis beni sasirtti, gayet guzel uyum sagladi.

Ukrayna varmı ki euro 2016 da

Varmış bencede haklısın beklemek lazım iyi performans gösterirse en azından elden çıkarmakta rahat olur.

İnşallah oynar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Temel kalecilik fundementalinde sorun var Boyko'nun. Zamanlama hatası, topu ıskalama, duracağı yeri bilememe, refleks v.s. 10 şut gelmiş kaleyi bulan 5 ni yemiş bunu hazırlık kampı ile çözemezsin, oyuncu değil ki bu kaleci..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Temel kalecilik fundementalinde sorun var Boyko'nun. Zamanlama hatası, topu ıskalama, duracağı yeri bilememe, refleks v.s. 10 şut gelmiş kaleyi bulan 5 ni yemiş bunu hazırlık kampı ile çözemezsin, oyuncu değil ki bu kaleci..
yapmayin gozunuzu seveyim butun ukrayna mal, bir biz akilliyiz. Bu adam milli futbolcu, elekten gecmis. tamam bir neuer degil ama para verilmis, 5 yillik sozlesme garanti altina alinmis, biraz yonetici gibi dusunun yahu

Simdi ben araba alacagim 300km yol yapacagim begenmedim ben bu arabayi, satiyorum desem. benim hanim beni kitir kitir keser. araba gibi dusunun 100bin dolara araba aldin, 3 ay sonra anca 50bine elden cikartirsin yok beklersen falan 70e belki alici bulursun.
sokaga atmayalim parayi, tolgadan kotu kaleci degil ya bu cocuk.

bakin benim icin futbolculugundan ote, cok ama cok duzgun bir cocuk bu boyko, cok efendi, cok iyi yetistirilmis, iyi bir ailesi olan, evli barkli, uyumlu biri. israr edilmesi taraftariyim ben. kaleciligi iyi olmasin cok duzgun bir adam.

ismaile 7 yil sabrettik, pektemek 5 senedir burada yahu

ustelik bu cocuk oynayamiyorum, bosuna para aliyorum, diye rahatsiz oluyor, karakterli birisi, gommeyin adami rusya cografyasinda bu kadar kaliteli insan cok az bulunur.

Çevrimdışı mylife1903

Ukrayna varmı ki euro 2016 da

Varmış bencede haklısın beklemek lazım iyi performans gösterirse en azından elden çıkarmakta rahat olur.

İnşallah oynar.
terslik olmazsa oynamasi bekleniyor cocugun, adamlar guveniyor

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yapmayin gozunuzu seveyim butun ukrayna mal, bir biz akilliyiz. Bu adam milli futbolcu, elekten gecmis. tamam bir neuer degil ama para verilmis, 5 yillik sozlesme garanti altina alinmis, biraz yonetici gibi dusunun yahu

Simdi ben araba alacagim 300km yol yapacagim begenmedim ben bu arabayi, satiyorum desem. benim hanim beni kitir kitir keser. araba gibi dusunun 100bin dolara araba aldin, 3 ay sonra anca 50bine elden cikartirsin yok beklersen falan 70e belki alici bulursun.
sokaga atmayalim parayi, tolgadan kotu kaleci degil ya bu cocuk.

bakin benim icin futbolculugundan ote, cok ama cok duzgun bir cocuk bu boyko, cok efendi, cok iyi yetistirilmis, iyi bir ailesi olan, evli barkli, uyumlu biri. israr edilmesi taraftariyim ben. kaleciligi iyi olmasin cok duzgun bir adam.

ismaile 7 yil sabrettik, pektemek 5 senedir burada yahu

ustelik bu cocuk oynayamiyorum, bosuna para aliyorum, diye rahatsiz oluyor, karakterli birisi, gommeyin adami rusya cografyasinda bu kadar kaliteli insan cok az bulunur.
Ben insan kalitesinden çok futbolculuk kalitesine bakma taraftarıyım, olayın bir de teknik heyet yönü yok değil onu da göz ardı etmiyorum, devre arasında 3,5 milyon euro verip alıyorsun, kaleci de salak değil araştırmıştır ülkeyi takımı, sorup soruşturmuştur, tüm bunlara rağmen adamı haftalarca yedek beklettik ve çıktığı ilk maçta fiyasko bir performans sergiledi, as kaleci olarak aldıysan bu özgüveni aşılarsın yok değilse de bu doğrultuda bir adam alırsın, şu an yedek bile olamıyor bu adamdan kim ilerde iyi bir performans bekleyebilir ki? Törenin durumu ortada..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

zamanlama hatasi, duracagi yer ve refleks calisarak ve ogreterek gelistirilir. simdi bu cocugu sabahlara kadar odunla dovsen neuer cikmaz icinden ama gelistirebilirsin, alacagin maksimumu alabilirsin, beni endiselendiren hem boyko hem tolga toplan cok kotu.
insallah basimiza bir fevzi-halilagic cenabetligi gelmez.

ben buyuk takim kalecisinin ayaklarinin iyi olmasini istiyorum, cordoba gibi. simdi bursaspor macinda son dakikada cordoba o topu quaresmaya atmazdi, atsa da adamin ayagina atardi ve quaresma atilmazdi. kaleci oyunu en geriden duzgun okuyacak.
tolganin ve boykonun en buyuk eksiklikleri bu

ligimizdeki ayagi en duzgun yahut soyle soyliyim benim en cok begendigim ise trabzonun kalecisi, herif hem ismailden, hem necipten daha iyi topu oyuna sokuyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

zamanlama hatasi, duracagi yer ve refleks calisarak ve ogreterek gelistirilir. simdi bu cocugu sabahlara kadar odunla dovsen neuer cikmaz icinden ama gelistirebilirsin, alacagin maksimumu alabilirsin, beni endiselendiren hem boyko hem tolga toplan cok kotu.
insallah basimiza bir fevzi-halilagic cenabetligi gelmez.

ben buyuk takim kalecisinin ayaklarinin iyi olmasini istiyorum, cordoba gibi. simdi bursaspor macinda son dakikada cordoba o topu quaresmaya atmazdi, atsa da adamin ayagina atardi ve quaresma atilmazdi. kaleci oyunu en geriden duzgun okuyacak.
tolganin ve boykonun en buyuk eksiklikleri bu

ligimizdeki ayagi en duzgun yahut soyle soyliyim benim en cok begendigim ise trabzonun kalecisi, herif hem ismailden, hem necipten daha iyi topu oyuna sokuyor.
Günümüz futbolunda teknik kalecilerin önemi büyük hele bizim gibi bir takımda ama öylesini bulmakta kolay değil, Cordoba gibisini bir daha zor görürüz, artık en azından kalesini gole kapatsın yeter konumundayız..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Ben insan kalitesinden çok futbolculuk kalitesine bakma taraftarıyım, olayın bir de teknik heyet yönü yok değil onu da göz ardı etmiyorum, devre arasında 3,5 milyon euro verip alıyorsun, kaleci de salak değil araştırmıştır ülkeyi takımı, sorup soruşturmuştur, tüm bunlara rağmen adamı haftalarca yedek beklettik ve çıktığı ilk maçta fiyasko bir performans sergiledi, as kaleci olarak aldıysan bu özgüveni aşılarsın yok değilse de bu doğrultuda bir adam alırsın, şu an yedek bile olamıyor bu adamdan kim ilerde iyi bir performans bekleyebilir ki? Törenin durumu ortada..
rus kokenli oyuncularin adaptasyonu cok zordur, onceden de yazdim bu adamlari o yuzden cok tercih etmiyor diger ulkeler. bunlarda ulkelerinde memnun kral gibi yasiyorlar. ben hemen 1 mac ile gonderilmesini istemem. topu topu galiba 2 kupa 2 de lig maci oynadi. cok muhim degil, birakin kamp gorsun cocuk.
boyko ya gelene kadar gonderilecek cok adam var takimda
ismail, pektemek, serdar gibi kiyamiyorum hatta kalmasini istiyorum ama velinin de uzeri cizilecek gibi duruyor.

Çevrimdışı mylife1903

Günümüz futbolunda teknik kalecilerin önemi büyük hele bizim gibi bir takımda ama öylesini bulmakta kolay değil, Cordoba gibisini bir daha zor görürüz, artık en azından kalesini gole kapatsın yeter konumundayız..
gol yiyecek illaki yiyecek her kaleci ama biz kendi kalecimizi libero gibi kullanabilirsek, topu kalemizden uzak tutariz bu ligde. Trabzonun kalecisine bir bak @Serhat Akkaya herif cok iyi toplu oyunda ve topu oyuna sokarken. radar gibi seyrediyor oyunu pale. insallah nazarim tutmaz nerden aklima geldiyse herif onumuz fb maci