Temel kalecilik fundementalinde sorun var Boyko'nun. Zamanlama hatası, topu ıskalama, duracağı yeri bilememe, refleks v.s. 10 şut gelmiş kaleyi bulan 5 ni yemiş bunu hazırlık kampı ile çözemezsin, oyuncu değil ki bu kaleci..
yapmayin gozunuzu seveyim butun ukrayna mal, bir biz akilliyiz. Bu adam milli futbolcu, elekten gecmis. tamam bir neuer degil ama para verilmis, 5 yillik sozlesme garanti altina alinmis, biraz yonetici gibi dusunun yahu
Simdi ben araba alacagim 300km yol yapacagim begenmedim ben bu arabayi, satiyorum desem. benim hanim beni kitir kitir keser. araba gibi dusunun 100bin dolara araba aldin, 3 ay sonra anca 50bine elden cikartirsin yok beklersen falan 70e belki alici bulursun.
sokaga atmayalim parayi, tolgadan kotu kaleci degil ya bu cocuk.
bakin benim icin futbolculugundan ote, cok ama cok duzgun bir cocuk bu boyko, cok efendi, cok iyi yetistirilmis, iyi bir ailesi olan, evli barkli, uyumlu biri. israr edilmesi taraftariyim ben. kaleciligi iyi olmasin cok duzgun bir adam.
ismaile 7 yil sabrettik, pektemek 5 senedir burada yahu
ustelik bu cocuk oynayamiyorum, bosuna para aliyorum, diye rahatsiz oluyor, karakterli birisi, gommeyin adami rusya cografyasinda bu kadar kaliteli insan cok az bulunur.