Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288031 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

35-40 milyon euro ya arti olarak vodafonedan senelik 7-8 milyon euro.
vodafone un bize yıllık katkısı 20 M€ civarı olur.
isim hakkı
forma sponsorluğu
konserler
karakartal

Çevrimdışı Ogün

https://twitter.com/HaberKartali/status/723267941597216768

Yabancı kontenjanını dolduracak olması kötü. Daha iyisini bulabiliriz gibi geliyor ama bilemiyorum Altan, bilemiyorum...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Taraftar o inancı gördüğü zaman Manisa'ya kadar peşinden gidiyor takımın, bunu hep yazdım söyledim, bir şey istiyorsan bir şeyler vermek zorundasın, tek taraflı fedakarlık bekleyemezsin, yönetim, teknik heyet ve futbolcular o ışığı veriyor taraftar da arkasından gidiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş ailesi,

Önce maçımıza cücüyü verdirdiler,
şimdide yönetim çatlağı yaratmak için seçim haberleri yayınlatıyorlar.

Dikkatli ol Beşiktaşlı Operasyon başlattılar.

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Özgür K.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="tr" dir="ltr">Şu fotoğraf şurda dursunda... pic.twitter.com/q4ffQlynF0</p>&mdash; Samet Baştaş (@sametbastas) April 17, 2016
<script async src="//platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="tr" dir="ltr">Şu fotoğraf şurda dursunda... pic.twitter.com/q4ffQlynF0</p>&mdash; Samet Baştaş (@sametbastas) April 17, 2016

anda durur zaten alamayız bu adamı  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

2015-2016 Sezonu Sportif Gelirimiz(Tahmini)

25 galibiyet 4 beraberlikle ligi şampiyon tamamladığımızı varsayarak;

35 milyon tl galibiyet ve beraberlik primi,
17 milyon tl şampiyonluk primi

52 milyon tl(16 milyon euro) TFF'den.

12 milyon euro şampiyonlar ligi gruplar ayak bastı parası,
15 milyon euro yayın hakkı parası(tek türk takımı olarak gidersek tamamı bizim),

30 milyon euro UEFA'dan.

Şampiyonlar Ligi'nde 2 Türk takımı olursa net gelirimiz 35.5 milyon euro, sadece biz olursak 43 milyon euro

Şampiyonlar Ligi yayın geliri bu sene 8 milyon euro'ydu, 15 milyon euro değil.

43 milyon euro'yu nasıl hesapladın bilmiyorum, ama tek başımıza kalırsak 12 milyon ayak bastı + 8 milyon euro yayın geliri var sadece.

Çevrimdışı Anıl

Şampiyonlar Ligi yayın geliri bu sene 8 milyon euro'ydu, 15 milyon euro değil.

43 milyon euro'yu nasıl hesapladın bilmiyorum, ama tek başımıza kalırsak 12 milyon ayak bastı + 8 milyon euro yayın geliri var sadece.
Nasıl hesapladığım yazıyo zaten :) Yayın hakkı için 15 milyon euro dendi, eğer 8 milyon euroysa düzeltiyorum

Çevrimdışı onurturan

Günaydın.. Egede cok büyük heyecan var insanlarda  :sevinc
Takim 2006 da 2009 da izmire geldiginde ben de o duygulari yasadim simdi kimse uyuyamamistir sabaha kadar  :halay:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Günaydın.. Egede cok büyük heyecan var insanlarda  :sevinc
Takim 2006 da 2009 da izmire geldiginde ben de o duygulari yasadim simdi kimse uyuyamamistir sabaha kadar  :halay:
Bize ayrilan 8.700 kusur bilet 8 dakikada bitti

Son 3 Gunde de 5.000 adet Akhisar logolu Passolig satilmis sanirim stad tamamen Besiktaslilarla dolacak :D

Maci keske Atatürk stadina alsaydi Akhisar , Iyi gelir elde ederlerdi hemde Izmir ve Civar İllerdeki taraftarlarda Besiktas ozlemi ile stadi doldurur du Dunyanin en kalabalik deplasmanina imza atardik
[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2016, 10:39:45 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet57

Gunaydin.

Van Ginkel haberleri geldi. Muthis olur. Acikcasi PSV'ye geldignde goller atsada ozellikle SL seviyesinde Propper ve Guardado'ya ayak uydurmayi basarmakta zorluk cekmis olsada, zaman gectikce nekadar kaliteli oldugunu gosterdi.

Pas oyunu guclu, fizik cok guclu. Olcay'in o met edilen cigerleri Van Ginkel'da mevcud, gol yollarinda etkili. Iyi bir on liberonun yaninda, onlerinde Oguzhan cok guzel bir orta saha olur. Daha zayif Anadolu takimlarina karsi Tolgay-Oguzhan-vGinkel bile cikarsin.

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar onumuzdeki sezonun kadrosunu yazarken neden kimse atibayi yazmiyor, yapmayin etmeyin adam tek basina oynuyor, emege saygi.
Atiba iki sene daha uzatsin sozlesmesini

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kevin-Prince Boateng bu adamın'da sözleşmesi bitiyor iş görmez mi ki ?

http://www.transfermarkt.com.tr/kevin-prince-boateng/profil/spieler/16922
sıkıntılı adam ama kan uyuşması olursa sağlam topçu  :tabe:

Kevin-Prince Boateng bu adamın'da sözleşmesi bitiyor iş görmez mi ki ?

http://www.transfermarkt.com.tr/kevin-prince-boateng/profil/spieler/16922
Ben isterim gecen transfer sezonunda da dile getirdim bunu ama cok sorunlu ve Skandallariyla unlu oldugu icin forum ahalisi istemiyor :bandit:

Nigel De Jong harika olur ama oda uzatti galiba Milan la

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Arkadaslar onumuzdeki sezonun kadrosunu yazarken neden kimse atibayi yazmiyor, yapmayin etmeyin adam tek basina oynuyor, emege saygi.
çok faydalı bir oyuncu maça bu kadar maçı kaldıramaz seneye abi her türlü kadroda olacaktır zaten :)

Abi Atiba artik sahada ruhunu teslim edecek diye korkuyoum artik , Onun yukunu hafifletecek bir adam lazim orta sahaya , Veliden hayir gelmez artik :tabe:

3 kulvarda mucadele edicez , Bu nedenle Atibanin yukunu hafifiletecek bir adam sart zaman zaman rotasyon yapmak zorunda kalacagiz cunku :ok:

Çevrimdışı Koa_lAA

Ben isterim gecen transfer sezonunda da dile getirdim bunu ama cok sorunlu ve Skandallariyla unlu oldugu icin forum ahalisi istemiyor :bandit:

Nigel De Jong harika olur ama oda uzatti galiba Milan la

de jong amerikaya gitti... geçen maç özetlerinde gördüm yine birinin ayağını kırıyodu nerdeyse...herzamanki gibi ben bişey yapmadım diye ellerini açtı bide iki yana :D

seneye muhtemelen kadromuz böyle olucak :)

Caner,gökhan,zapata,ben arfa bonservisi yok.

1 tane bonservis parası marcelo.

1 kanat ve 1 forvet eklenebilir bu kadroya.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

seneye muhtemelen kadromuz böyle olucak :)

Caner,gökhan,zapata,ben arfa bonservisi yok.

1 tane bonservis parası marcelo.

1 kanat ve 1 forvet eklenebilir bu kadroya.

kaleci şart  :busted_cop:

Çevrimdışı izmirkartali

HTML kodları çalışmaz ki burada. Ya da en azından yönetim izin vermez.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2016, 20:19:12 atalay ]