Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7288098 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Anıl

Sen sözelcisin galiba.  :D @Anıl
Yıl içinde ligde aldığımız galibiyet ve beraberlik primlerini de dahil ettim. Sezonluk gelir benim yazdığım :)

Çevrimdışı izmirkartali

Yaw bir de EPL'ye takım sokmak lazım. 300M Pound şampiyonluk ödülü... Son sıradaki takım bile deli para kazanıyor.

Bir hülle yapalım oraya. :D
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı atalay

Yıl içinde ligde aldığımız galibiyet ve beraberlik primlerini de dahil ettim. Sezonluk gelir benim yazdığım :)

5 maç daha var. Net rakam belli değil. Ayrıca havuzdan gelen parayı ve iddaa gelirlerini de eklemelisin.  :)

Çevrimdışı Anıl

5 maç daha var. Net rakam belli değil. Ayrıca havuzdan gelen parayı ve iddaa gelirlerini de eklemelisin.  :)
O 5 maça 3 galibiyet 1 beraberlik yazıp ona göre ekledim. Havuzdan geleni ve iddaa gelirlerini bilmiyorum. Detaylı şekilde yazdım zaten ek olarak bildiğiniz varsa ekleyelim :)

Çevrimdışı kyiv

Kartal yuvası Bursaspor maçında ne ciro yapmış? 2 maç ve şampiyonluk kutlamalarının organizasyonu var daha.O günlerde de sağlam ciro yapar.

Çevrimdışı atalay

Sivas maçındaki "oyun sakinliğimizi" Akhisar maçında koruyup, hücumda standart üretkenliğimizi yakalarsak temiz bir galibiyet elde ederiz. Stadın 3'de 2'sinde Beşiktaşlıların olması da bir avantaj.

Çevrimdışı tangaz

Amerigan yardimi lazim bana bir ben mi goruyorum burda 2.5 para ustunu
@tangaz reis bir de sen bak su fotoya beni linc ediyorlar ayol
Iki asker diz coker ates eder yapmamis mi delgado

gerçekten de hiç dikkatimi çekmemişti delgadonun sol eli bildiğin nah yapmış  :D ama o kırmızıyı yedikten sonraki sahne kart istediği için kırmızı vermişti bizimkine şeref noksanı cücü  delgadoda kırmızıyı görüp nah kırmızı demiş sanırım @mylife1903
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

@atalay  olcayın yerine yusuf erdoğan sence şenol hocanın elinde bir patlama yapar mı?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

O zaman güncelleme yapalım :D

Şampiyon olup şampiyonlar ligine giden tek Türk takımı olursak elde edeceğimiz net gelir 46-47 milyon euro :)
bunun yanında süper lig katılım payı performans payı falanda var onlarda iyi rakam tutuyor @Anıl
15 M şampiyonluk priminin yanında bir o kadarda isim hakkından alıyoruz fenerle gs daha çok alıyor mesela gs nin aldığı
30 M a yakın şampiyonluk sayına göre belirleniyor bu.

Çevrimiçi Necmi

Kartal yuvası Bursaspor maçında ne ciro yapmış? 2 maç ve şampiyonluk kutlamalarının organizasyonu var daha.O günlerde de sağlam ciro yapar.
Beşiktaştaki kartal yuvasıda sağlam ciro yapmıştır orasıda sürekli kuyruktu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Nisan 2016, 00:51:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
2. bitirirsek 180 1. bitirirsek 220-230 milyon dolar civarı bütçe beklentisi var yönetimin önümüzdeki sene.

Ortalama 200 milyon dolar yani. Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne gittiği sene 210 milyon dolar gördü. Bunu geçmemiz öngörülüyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı dkn_34

Olcayın yerıne yusuf erdoğan değilde kendi futbolcumuz kerim frei patlama yaparmı? demek daha mantıklı
ben şahsen kerimden patlama beklıyorum.bu sezon az süre almasına karşın çok verimlı oldu.

Çevrimdışı tangaz

Olcayın yerıne yusuf erdoğan değilde kendi futbolcumuz kerim frei patlama yaparmı? demek daha mantıklı
ben şahsen kerimden patlama beklıyorum.bu sezon az süre almasına karşın çok verimlı oldu.

ben kerimden bi şey beklemiyorum maalesef

+ zaten az süre aldığı maçlarda genelde verimli oldu uzun süre aldığı maçlarda fostu.
[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2016, 01:03:11 tangaz ]

Çevrimdışı tangaz

2. bitirirsek 180 1. bitirirsek 220-230 milyon dolar civarı bütçe beklentisi var yönetimin önümüzdeki sene.

Ortalama 200 milyon dolar yani. Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne gittiği sene 210 milyon dolar gördü. Bunu geçmemiz öngörülüyor.

galatasarayın gelirleri 160 milyon euro idi yanılmıyorsam (uefa para ligi sıralamasında 18.liğe kadar yükselmişti galiba hatta 16.lığı gördüğü yıl vardı)

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Anıl

Şampiyon olalım da çok zevkli bir yaz bizi bekliyor :bandit:

Çevrimdışı dkn_34

sezon başı şenol güneşin kerim hakkında olumlu sözlerinden sonra ben kerimden çok şey beklıyordum .bu sene biraz daha süre alsaydı daha iyi olacaktı.yinede beşiktaşımız için süper bir yedek .son maçta düğümü çözdü  çıktı .biraz daha oynayıp tecrubelenmesi gerekıyor.

Çevrimdışı dkn_34

bu sene kartal yuvası 100 milyon ciroyu geçer .
başarılarla birlıkte bu gelır artacaktır

Çevrimdışı atalay

Havuzdan gelecek "şampiyonluk sayısına göre olan prim ücretinde" Cenk Koray'ın katkıları da unutulmamalı. 

Çevrimdışı tangaz

Havuzdan gelecek "şampiyonluk sayısına göre olan prim ücretinde" Cenk Koray'ın katkıları da unutulmamalı.
nurlar içinde yatsın ...

Çevrimdışı atalay

@atalay  olcayın yerine yusuf erdoğan sence şenol hocanın elinde bir patlama yapar mı?

Bizim elimizde patlama ihtimali hocanınkinden fazla... Yusuf'u, Olcay'a tercih etmem.

Çevrimdışı tangaz

Bizim elimizde patlama ihtimali hocanınkinden fazla... Yusuf'u, Olcay'a tercih etmem.

o derece mübarek bir arkadaşımız diyorsun yanii  :D

Çevrimdışı tangaz

ismaylll'e tercih edermisin  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

çok büyük Beşiktaşlıydı nur içinde yatsın

Çevrimiçi COB

35-40 milyon euro ya arti olarak vodafonedan senelik 7-8 milyon euro.