Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7289342 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Amerigan yardimi lazim bana bir ben mi goruyorum burda 2.5 para ustunu
@tangaz reis bir de sen bak su fotoya beni linc ediyorlar ayol
Iki asker diz coker ates eder yapmamis mi delgado

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Delgado sari kart isareti yaptigi icin gormedi o karti yahu bu fotografa dikkatli bakin cuneyt cakir gibi cok muhterem bir insanimiza elin yabancisi afedersin arcantinilisi apacik naaaaaaahhhhhh yapiyor. Ben utandim iki bucuk gosteriyor. Ar-cantinli olacaksin senin ar damarin yok cantiii
Abi dün gibi hatirliyorum, 5-3 yenildigimiz mac, delgadoyo faul yapiliyor, delgadoda ayni faulde bana sari verdin isareti yapdi, hakem bozuntusu cüneyt, delgadoya kart isareti yapdi diye ikinci sariyi gösterib kirmizi verdi. Delgadonun hareketi hic bir sucu yokdu.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı mylife1903

8 milyon € versinler alsınlar :bandit:
8milyon az cinde magza acsak 8 milyon formasini satariz, cinli herif gidip ismail formasi almaz ki

Çevrimdışı izmirkartali

Kalan 3 deplasman maçını alırsak 2.41 ortalama yakalıyoruz.

2010-2011'de Trabzon gerçekten çok iyi oynuyordu. Fener şimdikinden de kötü oynadı. Ama hakemlerle aldılar işte. Şike falan da cabası...
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı mylife1903

Abi dün gibi hatirliyorum, 5-3 yenildigimiz mac, delgadoyo faul yapiliyor, delgadoda ayni faulde bana sari verdin isareti yapdi, hakem bozuntusu cüneyt, delgadoya kart isareti yapdi diye ikinci sariyi gösterib kirmizi verdi. Delgadonun hareketi hic bir sucu yokdu.
Aha al burdan yak, dun gibi hatirliyo

Bir kere o fatih sultan mehmet degil neron
Romayi yakan anam
Istanbulun fethi 1923
Delgadoyu atan hazreti saban

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Sende yanlis hatirliyorsun :bandit:

Delgado bir pozisyonda sari kart gördü sonra cucunun yanina gidip O 2 kere yapti kart vermedin ben bir kere yaptim hemen kart verdin dedi el hareketleriyle Cucu de hemen 2.ci sarıyı çıkarıp oyundan atti Delgadoyu dun gibi gozumun onunde :akuma:
Aynen öyle olmustu, ayni hareket icin bana sari vermistin, onlara niye vermiyorsun diye isyan etmisti, hop ikinci saridan kirmizi. Yatacak yerin yok cüneeeyt...

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Aha al burdan yak, dun gibi hatirliyo

Bir kere o fatih sultan mehmet degil neron
Romayi yakan anam
Istanbulun fethi 1923
Delgadoyu atan hazreti saban
Espirimi yapdin? Vay beee :D

Çevrimdışı Anıl

4-2 yenilmiştik :) Milan Baros hat-trick

Çevrimdışı mylife1903

Espirimi yapdin? Vay beee :D
Yooo ben hep boyleyim, keyifli keyifli aklima ilk geleni yaziyorum

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yooo ben hep boyleyim, keyifli keyifli aklima ilk geleni yaziyorum
Belli

Çevrimdışı mylife1903

Ikisi penalti oyle hattrick mi olur. Cucu yapti hattrick bir kirmizi iki penalti. Holosko iyi cakmisti ama

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yada 4-2 dogru. Ama o an hala gözümün önünde, m. Denizlide delgadoya sahip cikacakken, kart hareketi yapdin gec iceri diye kizmişti

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Dun gibi hatirlayip mac sonucu 5-3 yazarsan sonrasi "belli"
Pozisyonu kastetmistim, ama neyse, zamanima yazik.  :eyes

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

@cursedofdragon ronaldoya torpil mi var burada ilk 10 degil ilk 12yi almislar.
Benzemayi 1. Gorunce cok sasirdim, kesin zlatandir diye dusunmustum.

Bu tablonun gol+assist seklinde olani da var mi?

Çevrimdışı Deadam

Maça cücü atanınca görev listesi aklıma geldi hemen hanım ben çocuklar bile bu cücüyü sevmezler bariz söveriz maçlarda kendisine

Cücünün görevleri
1- akhisarın sertliğine müsamaha gösterip bizim hızlı ve pasa dayalı oynumuzu engellemek
2- Bizim oyuncuları tavrı ve verdiği kararlarla çığrından çıkartmak. ( başkan açıklama yaptığı için oyuncularda bu yargı ile sahaya çıkacaklar patlamaya hazır bomba kıvamında)
3- Kırmızı görmeyeceğiz ama sonraki maç için sınırda olan kritik futbolculardan 3 tanesini garanti cezalandıracak (gomez banko cezalı bir daha ki maça)
4- öyle kör gözüne parmağını sokar gibi bariz bir hareket olmazsa bizim lehimize penaltı falanda vermez.
5- civciv hamsiyi kesin yenecek hakem orda rahat at koşturur.
6- İddia yapsam bu maç berabere olma olasılığı %70 kayseri maçı stad etkisi ile kazanılır ama operasyon algısı yükselirse o maçta berabere

Bira damıtacaklar için bir hollanda belçika gezisi öneriyorum ne biralar var be orda :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı EMİR EMRE

Cücü yemişti bizi o maçta, sanırım Holosko'nun tüm sahayı geçip tavana astığı harika bir golü vardı, hatlar karışmış olabilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Nisan 2016, 22:44:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Günümüze dönün  şampiyonluğa gidiyoruz :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Mabedin açılmasına 1 hafta kala da geçmiyodu günler. Şimdi daha beter.

Her maç için 7 gün değil 7 ay bekliyoruz sanki :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şampiyonluktan ve direkt şampiyonlar liginden kasaya 35 milyon euro girer mi ?

Çevrimdışı mylife1903

Maça cücü atanınca görev listesi aklıma geldi hemen hanım ben çocuklar bile bu cücüyü sevmezler bariz söveriz maçlarda kendisine

Cücünün görevleri
1- akhisarın sertliğine müsamaha gösterip bizim hızlı ve pasa dayalı oynumuzu engellemek
2- Bizim oyuncuları tavrı ve verdiği kararlarla çığrından çıkartmak. ( başkan açıklama yaptığı için oyuncularda bu yargı ile sahaya çıkacaklar patlamaya hazır bomba kıvamında)
3- Kırmızı görmeyeceğiz ama sonraki maç için sınırda olan kritik futbolculardan 3 tanesini garanti cezalandıracak (gomez banko cezalı bir daha ki maça)
4- öyle kör gözüne parmağını sokar gibi bariz bir hareket olmazsa bizim lehimize penaltı falanda vermez.
5- civciv hamsiyi kesin yenecek hakem orda rahat at koşturur.
6- İddia yapsam bu maç berabere olma olasılığı %70 kayseri maçı stad etkisi ile kazanılır ama operasyon algısı yükselirse o maçta berabere

Bira damıtacaklar için bir hollanda belçika gezisi öneriyorum ne biralar var be orda :D

Bu cucu dudugu cok tehlikeli. Adam cok sinsi duduk caliyor. Ilk faul dudugunde belli olacak zaten dudugun calinma seklinden. Ama ben bu adamin talimat aldigina inanmiyorum, bak tolga ozkalfanin talimat almadigina inanmiyorum o ayri bir cins. Bu daha tehlikeli, buna talimat vermeye gerek yok, o suan anlamistir ne yapmasi gerektigini. Ben tirstim hakemden
Bazi arkadaslar yazdi onumuz euro16, diye. Benim tek umudum bu, cikip cat cat cat ne goruyorsa calip, maci bitirebilir.
Yok abi en iyi damitanlar cekler dunya aleminde.

Çevrimdışı Anıl

Cücü yemişti bizi o maçta, sanırım Holosko'nun tüm sahayı geçip tavana astığı harika bir golü vardı, hatlar karışmış olabilir.
İnönü'deki 1-2 yenildiğimiz Fenerbahçe maçı o :)

Çevrimdışı mylife1903

Şampiyonluktan ve direkt şampiyonlar liginden kasaya 35 milyon euro girer mi ?

Yuz milyon torkish mangiri eder, borclarin %10u. 3 mac son eleme oynayacagiz sampiyonlar liginde, avrupa liginde de 2 mac oynasak, 5 mac eder. Kombine cok ama iyi hasilat olmaz. Sampiyonluga 17 milyon veriyorlar, sampiyonlar ligi galiba katilima 15 veriyor, kartal yuvasi ekstra 2 milyon yapsa, 2 galibiyet 1 beraberlik alsak, cikamadim isin icinden.  Iyi para ama sen ustten verdin @Mehmet Ali C. 30 desen belki ama simdi @cagri hesaplar kac mangir alacagimizi

Çevrimdışı EMİR EMRE

İnönü'deki 1-2 yenildiğimiz Fenerbahçe maçı o :)

bi yerlerde bi şeyler karıştı yazarken fark ettim  :lol:

iyi goldü ama.