Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7295386 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

Biz de Tümer'i aldık zamanında da dedi. Buradan da kaptırdığı oyuncular olduğunu düşünebiliriz. Ak kara çıkacak ortaya 1 ay sonra.

Ancak 1 beklerini bile alsak bir transferi bedavaya ve iyi bir atış ile yapmış olacağız.

İnşallah o bek Gökhan olur.Canerden hiç haz etmiyorum iyi oyuncu olablir ama sevmiyorum hiç kendisini...yedek kalır trip oyundan alınır trip

Çevrimdışı Savaş

https://eksisozluk.com/bjkli-cocuklarin-we-will-rock-you-coveri--5092186?a=popular&p=1

En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever. :))

Getirtsin bu çocukları yönetim stada, çıkartsın orta sahaya 43 bin kişiyle söylensin bu. Duyuralım şunu :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı izmirkartali

Bugün twitter'da #ŞimdiEnsarıKapatmaVakti ve #YalanDolanlaEnsarAklanamaz tagları TT oldu. Bunun acısını çıkarmak için farklı adreslere yöneldi yandaş troller. Arada durumdan vazife çıkaran bir iki Fenerli de o taglara Fikret Orman haberi ekledi ama kimse ilgilenmedi.

Ensar'a ve koruyucularına karşı tepki iyiydi. Üyesi olduğum Eğitim-Sen de mahkeme önünde protesto eylemi yapanlardandı. İşin o boyutu ile ilgili duyarlılığımızı sunduk.

Fikret Orman için burada bir ilgi kurma gereği duymadık. Kendi kendimize sorun yaratmanın bir alemi yok. Bu ziyaret konusu kapanmalı artık. Beşiktaş'ı yakıştırdığımız bu olay insanlık dışıdır. Kimse buna yeltenmesin.

Haberi yapan mesela Oda TV, Sol Haber gibi sitelerin solla falan alakası yok. Bunları solcu diye muhatap alan da yok zaten. Ülke gündeminde boş algı yaratmaya çalışan odaklardandır bunlar. Buralardan gaza gelmeye hiç gerek yok.

Bu konuyu da kapatalım. Aklında tutan olup da Başkan'la görüşen olursa sorsun.
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2016, 21:12:42 izmirkartali ]
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı Tolga

Gökhan'ı transfer edersek gayet iyi bir transfer yapmış oluruz.

Kaliteli yerli bir sağ bek transfer etmek çok güzel olur. Aynı zamanda Fb'nin önemli bir oyuncusunu kadroya katmış oluruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hakan Bilgin

Aynen öyle oluyor neyi uzatıyorsun hala daha? Bu kurum kaçak yurtlar açtı bu vali bütün şikayetlere rağmen buna göz yumdu. Daha sonra bu skandal patlak verdi, vali de olayın olabildiğince saklanması için elinden geleni yaptı. Daha geçen gün ensar vakfı, öyle müthiş böyle süper, temalı açıklamalar yapıyordu.

Bu adamlar berbat insanlar. Bu ülke ağzına kadar boka batmak üzere. Sen de Beşiktaş başkanı olarak o davanın görüldüğü gün bu adamı ziyaret etmeyeceksin. Çok seviyorsan istifa eder her gün gidersin.

Bunu mu yazalım, böyle mi konuşalım seninle arkadaşım? Bir paragrafta 10 tane soru sorup ancak öyle konuşabiliyorsun. Bu kadar soru yerine etik kavramında haberdar olabilsen hiçbir derdin kalmayacak.

Sen şimdi şöyle bir soru soracaksın; ''Beşiktaş başkanı etik olmak zorunda mı?''

Cevabı da kendin ver ne diyelim artık sana.davanın olg
uzatan ben değilim uzatan şampiyonluga giderken odaklanmanız gereken konuyu bırakıp başka işlere yogunlaşıyorsunuz .davanın oldugu tarihte gitmesinden bahsetmişsin sanki vali ziyareti yada okul açılış tarihi dün alınmış gibi konuşuyorsun merak etme etik değerleri senden çok daha fazla bilen birisiyim bana etik öğretecek bir insan oldugunu sanmıyorum bu dünyada giçbir derdin kalmayacak demişsin tek derdim beşiktaş allah derman vermesin merk etme beşiktaş etik olmak zoruunda mı diyede bir soru sormayacagım benim adıma düşünmeme gerek yok .
bu konuyuda kapat istersen ve şampiyonluga odaklan
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimdışı EMİR EMRE

https://eksisozluk.com/bjkli-cocuklarin-we-will-rock-you-coveri--5092186?a=popular&p=1

En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever. :))

Getirtsin bu çocukları yönetim stada, çıkartsın orta sahaya 43 bin kişiyle söylensin bu. Duyuralım şunu :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aynen Savaş, müthiş bir çalışma.

Gerçekten en güzel Beşiktaş'ın çocukları sever,  yönetime de bu çocukları stada davet etmek yakışır :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gökhan'ı transfer edersek gayet iyi bir transfer yapmış oluruz.

Kaliteli yerli bir sağ bek transfer etmek çok güzel olur. Aynı zamanda Fb'nin önemli bir oyuncusunu kadroya katmış oluruz.
Ben katılmıyorum 31.5 yaşında olacak ve son 2 3 yıldır performansı da düşüş trendinde ayrıca sakatlıklarla boğuşuyor 1.3 1.4 m eurolara imza atacaksa gelsin yoksa gelmesini istemem ben

Çevrimdışı Tolga

Ben katılmıyorum 31.5 yaşında olacak ve son 2 3 yıldır performansı da düşüş trendinde ayrıca sakatlıklarla boğuşuyor 1.3 1.4 m eurolara imza atacaksa gelsin yoksa gelmesini istemem ben
2 sezon tam randıman alırız sonra da başka bir sağ bekle yola devam ederiz.

Gökhan'ın son dönemde düşüş yaşadığını bende kabul ediyorum ama formda olduğu zaman da ne kadar etkili olduğunu biliyoruz.

Tabi doğruysa yıllık 2 m euro'yu bende biraz fazla buldum.

Çevrimiçi Mehmet57

Gokhan Gönül kötü bir bek ve Avrupa maclarinda Beck'i kesemez.

Çevrimdışı dkn_34

fb gökhanı kaybetmesiyle sağ beke kaliteli yenı bir oyuncu almak isteyecektır (şener yetersiz) büyük ihtimal yüksek bonservıs bedelı odyerek alacaktır .sezon sonu sözleşmesi bitecek kalitelı sağbek var mı?

Çevrimdışı Tolga

fb gökhanı kaybetmesiyle sağ beke kaliteli yenı bir oyuncu almak isteyecektır (şener yetersiz) büyük ihtimal yüksek bonservıs bedelı odyerek alacaktır .sezon sonu sözleşmesi bitecek kalitelı sağbek var mı?
Van der Wiel var.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2016, 22:48:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Gokhan Gönül kötü bir bek ve Avrupa maclarinda Beck'i kesemez.

Avrupa'da Beck oynar zaten. Ancak ligde Gönül bizim için daha mantıklı tercih.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2016, 22:49:33
  • Beşiktaş / Bodrum
2 milyon euro ciddi bir ücret yalnız.

Fener muhtemelen indirim istiyor Gönül'den. 1.7'den fazlası verilmemeli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Fb'nin iç saha maçlarında ve özellikle de derbilerdeki başarısında G.Gönül ve Volkan'ın etkisi çok fazla.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Gökhan Gönül'ü Beck'in değil, Serdar'ın yerineymiş gibi düşünün. Biri yerli, biri yabancı, biri defansif diğeri ofansif iki sağ bekimiz olur.

Beck varken aynı mevkiye ikinci yabancı oyuncuyu zaten almazlar.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı dkn_34

andreas beck in ofans yönü zayıf .
gökhan gönül ü alırsak maddi olarak iyi bir iş yapmış oluruz.
ben gökhanın yerıne gelecek vadeden sağ bek alınırsa daha iyi olur şenol hoca ile üstüne bence çok koyar  sonra satarız

Çevrimiçi Mehmet57

Avrupa'da Beck oynar zaten. Ancak ligde Gönül bizim için daha mantıklı tercih.

Anliyorum ne demek istedigini ama Gokhan'in ligde oynamasi bizimle, lig ile mi alakali yoksa Gokhan ile mi? Bence bizim dominant oyunumuz ve ligde cok iyi sayilacak etkili kanat oyuncularin bulunmamasi.

Gokhan bence net kotu bir bek. Neden? Gokhan'in en iyi doneminde bile defansi Avrupa seviyesi icin zayifti. Stoch'u galiba 6 sene once aldilar. Neden aldilar? Fener-Twente macinda Gokhan'i rezil ettigi icin. Ben sahsen Ismail'in bile okadar aciz kaldigini gormedim. Ki en iyi donemini yasayan Gokhan'i Kalou'nin nasil kevgire cevirdigini dun gibi hatirliyom. Ozamanlari Gokhan'in artisi tukenmeyen kondisyonuydu ve su an ki halinden COK ama COK daha hizliydi. Milli maclari saymiyorum bile.

Çevrimdışı cursedofdragon

Avrupada Beck ile oynayacaksak hiç almayalım gg'yi daha iyi.Gidip van der Wiel'i alalım.

Çevrimdışı dkn_34

yav geçen sene opare vardı
açıklamalarında beşiktaş için  canımı veririm diyordu
adam 40 yıllık beşiktaşlı gibiydi
bize bu ruhta oyuncular lazım
 liverpool'a karşı nasıl oynamıştı
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2016, 23:21:56 dkn_34 ]

Çevrimdışı mellfred

gökhan'ı alırsak fener eskisi derim peşin söyleyeyim. önümüzde ki sezon 32 olacak. aynı zamanda sık sakatlanıyor, beck'in de yaşı var.
daha genç birini bulsak ya

Çevrimdışı nusretaslanturk

abi fikret ormanla bugün ayak üstü sohbet ettim okul açılışında.. forum bizzat yönetim tarafından takip ediliyor bu işi genellikle rıdvan akar yapıyor ve gönderilerin birçoğu dikkate alınıyormuş..okul açılışı konusunda sormak istedikleriniz varsa cevaplayabilirim, yerel basının haberlerini pek dikkate almayn konu karaman olduğunda..başkanın karamana geleceği iki hafta öncesinden belliydi,yani duruşma günüyle alakalı bir durum değil o tamamen tesadüf.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Hilbert'in defans yapmayı bileni lazım, kaç paraysa alalım  :biggrinking:

benden bi 50 lik çalışır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2016, 23:26:28
  • Beşiktaş / Bodrum
Kwadwo Asamoah sadece 8 maça çıktı bu sene. Hem sol bek hem ortasaha için opsiyonlu kiralık düşünülebilir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Önümüzdeki transfer sezonunda yaş ortalamasını biraz düşürmek lazım. Yaşlı bir kadro oluşmaya başladı.

Çevrimdışı Tolga

Kwadwo Asamoah sadece 8 maça çıktı bu sene. Hem sol bek hem ortasaha için opsiyonlu kiralık düşünülebilir.
Asamoah gerçekten iyi transfer olur da başka talipleri çıkar gibi.