Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7295946 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı izmirkartali

Gökhan Gönül, Fener'den 1.710 bin Euro alıyor zaten. 2M'den aşağısına gelmez.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2016, 19:38:43
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Büyük ihtimalle maç başı verilmeyecek Fener'den gelecek olanlara öyle dengelenecek ücret bizimkilerle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı murat_

kardeslerim @Emre.Guler in gonkan gonul montajini twitterdeki tum fb sayfalarina atalim eglence olsun biraz ben basladim bile bakalim nasil bir eglence ortaya cikacak 😂😂😂

Çevrimdışı izmirkartali

Ver ordan fbye bir arsenal
Play-Off'a kalabilirlerse ondan kolayı çıkmıyor zaten.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kim başkan eleştirilemez dedi? Ben site yöneticisiyim. Kendim eleştiriyorum başkanı burada sana neden kim eleştiremezsin desin.

Eleştirinin altını doldurmadan yalanlarını da al git, yalancı, yalan istifa diye sürekli ileti girersen tabi ki moderasyona alınırsın. Burada üslubunu bozmadan herkes istediği her eleştiriyi yapabilir.

Ben futbol forumundan sorumluyum daha çok daha kimseyi eleştirdi diye ne attım, ne engelledim.

Bu sahsi burada 3-4 hafta oncesine kadar sampiyon fener diye bayrak salladiginda sutlayacaktiniz cok bile dayandiniz. Gidene elveda.

Çevrimdışı dkn_34

gs zaten battı 2-3 seneye zor toparlar.tek rakıp fener ,bu aziz yıldırım sayesınde Türkıyenın tek buyuk takımı olacağız .

Çevrimdışı dkn_34

gs zaten battı 2-3 seneye zor toparlar.tek rakıp fener ,bu aziz yıldırım sayesınde Türkıyenın tek buyuk takımı olacağız .

Çevrimdışı cisse557

Gökhan o bölgeyi güçlendirir bonservisi de elinde bunda bir sorun yok ama gençlere yatırım yapan Beşiktaş yaşlanıyor.
Bkz: Tolga(32), Rhodolfo(29), Tosic(30), Marselo(28), Delgado(30) Atiba(32), Sosa(30), Q7(32), Veli(27), Mario(30), Pektemek(27).
Elimizde genç diyebileceğimiz Töre, Oğuzhan, Cenk ve Kerim var. Töre, Oğuzhan, Cenk piyasası olan futbolcular gençlerin dışında Gomez, Sosa, Q7. Uefa ile yaptığımız anlaşmaya göre satmadan kadroyu güçlendiremeyecegimiz aşikar. Iyi parayi da ancak gençlere veriyorlar. Kumaş var diye oynatmadigimiz Atınca deli para verdiler ve gündemdeki isimler belli bir yaşa gelmiş futbolcular. Umarım kadroya tecrübeli, kaliteli futbolcuların yanında gençlere yatırım yapmayı ihmal etmezler. Kısaca şunu savunuyorum: Yedekte Ismail bekleyeceğine Emre, Delgado bekleyeceğine Çağlar beklesin.

Çevrimiçi COB

Eger 2 milyon yada 2.3 milyon euro'ya anlasildi ise masrafli transfer olmus.

Yok eger 1,7 milyon + imza parasi ise de onumuzdeki senelerde tum oyuncular bizden imza parasi isteyecek.

Erdal Torunogullari ve Fikret Orman'in Gokhan Gonule maksimum herseyi ile birlikte 1.7 den fazla vereceklerini sanmiyorum imza parasi dahil...

Çevrimdışı mylife1903

Beck ne aliyorsa onu versinler kasmaya gerek yok. Zaten gokhan bu formuyla becki kesemez.

Çevrimdışı dkn_34

gökhan gönüle gelecekse çok yüksek para vermemk gerek
caneri alsak varya süper olur caner 27 yaşında bizi  rahat 4-5 sene rahat götürür.

Çevrimdışı Anıl1903

Şampiyonluk yolunda 5 önemli maçımız var artık ona odaklanalım birbirimizi kırmayalım...

Çevrimdışı LuceGel

Gökhan Gönül, Fener'den 1.710 bin Euro alıyor zaten. 2M'den aşağısına gelmez.
Free oyuncu alıyorsan cazip bir şey yapman gerek imza parası+dolgun maaş olmazsa bu işler olmaz.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı atalay

Gol, Asist ve Ön asistlere baktığımızda attığımız son 33 golün 20'sinde Sosa'nın imzası var. 6 Gol, 9 asist, 5 ön asist... Bu ön asist mevzusu önemli. Zira ligin ilk yarısında atılan toplam 381 golün sadece 18'inde ön asist yapılmış. O sebeple 5 gayet iyi bi' rakam.

Çevrimdışı dkn_34

aziz yıldırım trabzon maçında masaya oturucağız anlaştıklarımız kalacak demişti açıklamlarında
şuan için bunları konuşmak erken .

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2016, 20:11:27
  • Beşiktaş / Bodrum
aziz yıldırım trabzon maçında masaya oturucağız anlaştıklarımız kalacak demişti açıklamlarında
şuan için bunları konuşmak erken .

Biz de Tümer'i aldık zamanında da dedi. Buradan da kaptırdığı oyuncular olduğunu düşünebiliriz. Ak kara çıkacak ortaya 1 ay sonra.

Ancak 1 beklerini bile alsak bir transferi bedavaya ve iyi bir atış ile yapmış olacağız.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı LuceGel

Takımda 4-5 çok önemli oyuncu var ama Sosa son 20 haftada nerdeyse takımı kanatlandırdı uçurdu güney amerikadan özellikle arjantinden böyle bir adamın böyle sorumluluk alması gönüllerimizi fethetti yeni bir sözleşmeyi kesinlikle hakkediyor Sosa reis  :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mhmt_bjk_1998

aziz görmesin bunu kesin paralel der :D

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=2353901.html#201617+champions+league+group+stage+stands
Fırat günayer bu forumu takip ediyor heralde sen bunu paylaştıktan 10 dakka sonra tweet atmış. Burayı takip eden çok kişi var gibi

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O SENE BU SENE !

Çevrimdışı dkn_34

Biz de Tümer'i aldık zamanında da dedi. Buradan da kaptırdığı oyuncular olduğunu düşünebiliriz. Ak kara çıkacak ortaya 1 ay sonra.

Ancak 1 beklerini bile alsak bir transferi bedavaya ve iyi bir atış ile yapmış olacağız.
aziz yıldırım bizde kazandığı parayı avrupada vermezler demişti biz oyuncu kalsın diye 2 yerıne 4 vermeyeceğız dedi.
bence caner interle anlaşamaz fenerlde bağlar kopar. biz alırız

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2016, 20:30:48
  • Beşiktaş / Bodrum
Fırat günayer bu forumu takip ediyor heralde sen bunu paylaştıktan 10 dakka sonra tweet atmış. Burayı takip eden çok kişi var gibi

E6853 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sosyal medya'da aktif olan Beşiktaş taraftarının çok büyük kısmı forumu düzenli olarak takip ediyor. Şuan en büyük Takım forumuyuz tüm takımlar arasında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Demirörene borç ne oldu bilgisi olan var mı? Bi ara stada sponsor olacak bir kısmını hibe edecek kalanını da ödeyeceğiz deniyordu. Stada da sponsor olunmadı.

Çevrimdışı dkn_34

Çevrimdışı Scout

Sosyal medya'da aktif olan Beşiktaş taraftarının çok büyük kısmı forumu düzenli olarak takip ediyor. Şuan en büyük Takım forumuyuz tüm takımlar arasında.
O Zaman Çağrı Admini Banlıyalım  :bansign: (Konu Dışı  :evillol: Mesaj) Şaka Bir Yana  :lol: Günden Güne Büyüyoruz İyi Bir Sohbet Ortamı Kurma Dileğiyle Kara Kartallar  :photo:
Pika Pika