Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7295258 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

cArsi senin dedigin gibi kucuk isler pesinde kosmaz @can1903

Senin dedigin gibi olsaydi bugun KARTAL YUVALARINDA cArsi logolu urunler satilmazdi , Kulup cArsi ismini tescil ettirip urun cikartti cArsi bu olaya sesini bile cikarmadi

Bosuna Camur at izi kalsin politikasi uygulamaya kalkmayin biz neyin ne oldugunu cok iyi biliyoruz :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Offf sorma @MURAT benim gibi konuyu unutanlar baskan tecavuzcuyle bulustu falan sanacak.
Bu sosyal medya gerzekleri var
Simdi baktim bu sozluke
Fikret ormanin karaman ziyareti 189 entry
Karaman davasi, bugungorulen dava 100 entry

Herkes baskana giydiriyor, kalbi temiz adam boyle sey dusunur mu yahu?
Herkesin siniri bozuldu ama genc arkadaslar bu renkli gerzekleri okuyup iyice doluyor ayrica.

Daha da komiği, Fikret Orman'ın ziyaret ettiği Karaman valisi Murat Koca hakkında son 8 ayda 2 tane entry girilmiş.

Adam bu derece nefret objesi, tecavüz olaylarının sözde baş sorumlusu, Fikret Orman nasıl ziyaret eder falan; ama kimse başlığı altına bir şey yazma gereği duymamış 8 aydır.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş, Gökhan Gönül ile 3 yıllığına (2 milyon € maaş) prensip anlaşmasına vardı. Lig bitimiyle transfer resmileşecek.
(A Spor)

Çevrimdışı Yado

@mylife1903

Videodaki sempatik yeşilçam karakteri şuan türkiye futbolunda olan hangi karaktere benzemektedir desem , Sen çözsen gerisini :)
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimiçi murat

Bu kirbac meselesi nedir?
Video yu bulunca atarım .fıstık benim olacak vuracam kırbacı vuracam kırbacı.
Edit:bir üstte video varmış.
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2016, 18:22:22 MURAT ]

Çevrimdışı Kemal

Beşiktaş, Gökhan Gönül ile 3 yıllığına (2 milyon € maaş) prensip anlaşmasına vardı. Lig bitimiyle transfer resmileşecek.
(A Spor)

Hadi insallah

Çevrimdışı can1903

Adamlarin bayraklarini bile almadılar stada sen neden bahsediyorsun?

O stadda dagitilan Kalitesiz bayraklar cok mu iyiydi ? Cok mu guzel show yapildi ?

2 bayragida canli olarak gordum o kalitesiz ve Baskili bayraklar show icin hazirlanan Italyan sopali bayraklarin yanindan bile gecemez gercek bir showun onune gecti yonetim tabi Vodafone nin menfaati daha onemli onlarin bastiklari bayraklarin acilmasi gerekiyordu... @can1903
Evet Vodafone Arena'nın menfaati daha önemli? Yılda verdikleri para ne kadar biliyor musun? Televizyonlar Beşiktaş reklamları ile dönüyor şu sıralar..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Evet Vodafone Arena'nın menfaati daha önemli? Yılda verdikleri para ne kadar biliyor musun? Televizyonlar Beşiktaş reklamları ile dönüyor şu sıralar..
Ben verdikleri paralari ,  yaptiklari reklamlari inkar mi ettim ? Yapilan reklamlar hepimizi Gururlandirdi , Can soylediklerimi carpitma.

Her 2 bayraklarda alinabilirdi tribune kapalida Italyan sopali bayraklar diger türbinlerdede Vodafonearena bayraklari ile farkli bir show olabilirdi
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2016, 18:42:41 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903

Videodaki sempatik yeşilçam karakteri şuan türkiye futbolunda olan hangi karaktere benzemektedir desem , Sen çözsen gerisini :)

Ulaaan hahahhahaha simdi hatirladim ben ki binlerce film seyretmis koleskiyoncu adamim nasil hatirlayamadim.
Yarildim gulmekten
Balkona ciktim guluyorum hala

Bu yildirim demiroren ve turevlerini ben beynimden sildigim icin cikartamadim herhalde

Yoksa su takilmayan membrane olayinda madonna, tarkan ve hatta ve hatta balina aydinin gunahina girmez direkt yildirim demirorenden girerdim. Hatirladigima bu adami sevinsem mi uzulsem mi karar vermedim simdi.

Neyse buraya koyayim bulunsun o zaman

Bu takilmayan membrane varya iste onu baskan ozellikle taktirmiyormus yildirim demiroreni kizdiriyormus.
Bak yildo stadin catisi senin agiz model

Çevrimdışı mylife1903

Daha da komiği, Fikret Orman'ın ziyaret ettiği Karaman valisi Murat Koca hakkında son 8 ayda 2 tane entry girilmiş.

Adam bu derece nefret objesi, tecavüz olaylarının sözde baş sorumlusu, Fikret Orman nasıl ziyaret eder falan; ama kimse başlığı altına bir şey yazma gereği duymamış 8 aydır.
Iste sosyal medya duyarliligi.
Konuys besiktasi dahil ettin mi gelsin layklar.

Iste diyorum hep turkiyenin hali, duzelmez bu ulke. Once egitim sonra egitim ondan sonra tekrar egitim, egitim bittikten son ogretime gecebiliriz.

Çevrimiçi murat

Offf sorma @MURAT benim gibi konuyu unutanlar baskan tecavuzcuyle bulustu falan sanacak.
Bu sosyal medya gerzekleri var
Simdi baktim bu sozluke
Fikret ormanin karaman ziyareti 189 entry
Karaman davasi, bugungorulen dava 100 entry

Herkes baskana giydiriyor, kalbi temiz adam boyle sey dusunur mu yahu?
Herkesin siniri bozuldu ama genc arkadaslar bu renkli gerzekleri okuyup iyice doluyor ayrica.

@tangaz yazdi ama besiktas baskaninin daha derli toplu danismanlari olmali, diye
Cok dogru. Hem baskanin hem kulubun iyi iletisimci ve propagandacilara ihtiyaci var.
Başkan belkide olayın fazla üstüne gidilmediğini bu işe bir el atmanın gerektiğini düşünmüştür. :D Hiç bakmadan düşündüğümü yazmıştım sende gerçekliğini kanıtlamışsın.birileri bizim taraftara bir şey sunuyor ve bizde hiç sorgulamadan o bize sunulanın peşinden koşuyoruz.okul açılmaya gidilmiş.ülkenin en büyük stk nın başındasın ilin en büyük mülki amirini ziyaret edeceksin.ben burada bir beis göremiyorum.bu vali için herhangi bir eylem yapılmışmı bu güne kadar?@mylife1903

Çevrimiçi murat

Ben verdikleri paralari ,  yaptiklari reklamlari inkar mi ettim ? Yapilan reklamlar hepimizi Gururlandirdi , Can soylediklerimi carpitma.

Her 2 bayraklarda alinabilirdi tribune kapalida Italyan sopali bayraklar diger türbinlerdede Vodafonearena bayraklari ile farkli bir show olabilirdi
Ben baytakların güvenlik gerekçesiyle alınmadığını düşünüyorum.malum sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2016, 18:57:52
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben Fikret Orman'ı sevmediğimi ve istifa etmesi gerektiğini kaç kere dile getirdiğim de ya mesajlarım silindi ya engellendim. Baktım bugün herkes Fikret Orman'ı eleştiri yağmuruna tutmuş gidiyor.

BesiktasArena yöneticileri ve adminleri burada ben haksızlığa uğramış olmuyor muyum? Hani burada adalet vardı? Sizin adaletten kastınız buysa eğer söyleyecek söz bulamıyorum. Bu son mesajım benim. Artık bu forumda yokum. Burada adaletin olmadığını bugün öğrendim.

Hani sizin deyiminizle kimse Beşiktaş başkanı hakkında eleştiri de bulunamazdı. Siz kendi kuralınızı çiğniyorsunuz. Önce siz kendi içinizde adaleti sağlayın sonra adalet dağıtın.

Herkese elveda Beşiktaşlı kardeşlerim ve BesiktasArena yönetici ve adminleri. Her zaman TEK BÜYÜK BEŞİKTAŞ.

Kim başkan eleştirilemez dedi? Ben site yöneticisiyim. Kendim eleştiriyorum başkanı burada sana neden kim eleştiremezsin desin.

Eleştirinin altını doldurmadan yalanlarını da al git, yalancı, yalan istifa diye sürekli ileti girersen tabi ki moderasyona alınırsın. Burada üslubunu bozmadan herkes istediği her eleştiriyi yapabilir.

Ben futbol forumundan sorumluyum daha çok daha kimseyi eleştirdi diye ne attım, ne engelledim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Kim başkan eleştirilemez dedi? Ben site yöneticisiyim. Kendim eleştiriyorum başkanı burada sana neden kim eleştiremezsin desin.

Eleştirinin altını doldurmadan yalanlarını da al git, yalancı, yalan istifa diye sürekli ileti girersen tabi ki moderasyona alınırsın. Burada üslubunu bozmadan herkes istediği her eleştiriyi yapabilir.

Ben futbol forumundan sorumluyum daha çok daha kimseyi eleştirdi diye ne attım, ne engelledim.

Bana garezin var ozaman :bandit:

Moderasyon rekoru kirdim sayende :icool: @Çağrı

Ah bu Quaresma sevgisi ah

Çevrimdışı mylife1903

Valla ben atilmadiysam bu forumdan baskana ana avrat acik acik giydirmedikten sonra kimse atilmaz.

@Emre.Guler abi Sadece Fenerlileri degil Besiktas hesaplarini da Trollemissin :icool: :evillol: :evillol:

Edit : Haha hahaaa heryer trollenmis heryer senin fotoyu kullanarak haber yapmis bunlardan biri de 90min sitesi , :kop:
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2016, 19:06:28 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Gökhan Gönül'e yıllık 2 milyon çok be..

1.6 ya da 1.7 idealdir..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Nisan 2016, 19:06:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

1.6 ya da 1.7 idealdir..

500'er imza parası 2 seneden. Cenk gibi..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

1.6 ya da 1.7 idealdir..
Gelsin hele bi 1.7 - 1.8 idealdir sonuna kadarda hak eder

Çevrimdışı mylife1903

Başkan belkide olayın fazla üstüne gidilmediğini bu işe bir el atmanın gerektiğini düşünmüştür. :D Hiç bakmadan düşündüğümü yazmıştım sende gerçekliğini kanıtlamışsın.birileri bizim taraftara bir şey sunuyor ve bizde hiç sorgulamadan o bize sunulanın peşinden koşuyoruz.okul açılmaya gidilmiş.ülkenin en büyük stk nın başındasın ilin en büyük mülki amirini ziyaret edeceksin.ben burada bir beis göremiyorum.bu vali için herhangi bir eylem yapılmışmı bu güne kadar?@mylife1903
Yok ne eylemi. Millet klavye basindan saydiriyor sadece, valiye giydiren yok. Cok bulasmak istemiyorum soyle bir gezindim valiye tek kelime yok. Varsa yoksa bizim baskan.

Yakinda bu serrefsiz renkli takim gerzekleri tecavuzcu besiktas sampiyon oldu basligi acarlar sosyal alemlerde.
Abi dedim iki sefer yazdim arap kafasi bu isler. Bir daha yazayim arap topraklarinin uzerinden ucakla ucarken icki ictirmiyorlar.
Baskan karamana gidip okul acmis yemin ediyorum adamin aklina gelmemistir dava, vakif, tecavuz falan.

Şampiyonluk oranlari Guncellendi !!!!

Beşiktaş >>>>>> 1.05

Fenerbahçe >>>> 4.00

Daha bir kac hafta once Fb yi acik ara favori gosteriyordunuz ne degisti??

Beşiktaş agir tastir altinda kalirsiniz !

Hepinize Sampiyon Beşiktaş yazdiracagiz !!

Çevrimiçi murat

Bana garezin var ozaman :bandit:

Moderasyon rekoru kirdim sayende :icool: @Çağrı

Ah bu Quaresma sevgisi ah
Yunus senin üzerinde bütün yöneticilerin emeği var :D epey bir yol katettin.

500'er imza parası 2 seneden. Cenk gibi..

Gelsin hele bi 1.7 - 1.8 idealdir sonuna kadarda hak eder

Gökhan'ın yaş 31 aslında 1.5 + imza parası da olabilir.

Ancak Caner için 1.7-1.8leri konuşmak çok doğal bence.

Türk oyuncularda bi skalamız var onu geçmeyelim. 2'yi bulmasın kimse.

-Mustafa Kemal Atatürk

fener, Wiel'e çökecek gibi kötü bi his var içimde :alala:

-Mustafa Kemal Atatürk