Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7296672 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Deadam

aynı ülkede yaşadığımızdan şüphelendim ama görünen o ki aynı ülkedeyiz.

Bu ensar olayı kapsamlı bir olay. Vali de bu adamı bu kötü olayı savunmakla eleştiriliyor, Bu olayı kapatmakla suçlanıyor. Bakın genel algı bu ülkede. Öyle Mülki amir ziyareti falan diyerek basitleştirilebilecek kadar küçük bir olay değil ve bu gün o olayın davası başlıyor. Yani kritik sürecin en kritik günü.

Bunu normandiyalı bir vatandaşa da söylesen, Destek amaçlı olduğunu düşünür dışarıdan baktığı vakit.

365 gün var senede. Seçe seçe bugünü seçiyorsa kusura bakmasın, bende destek amaçlı olduğunu düşünürüm her ne kadar gönlüm bunu reddetmekte diretsede.

Armağan bey evet aynı ülkede yaşıyoruz. Muhtemelen aynı şeylere sevinip aynı şeylere üzülüyoruz.
Ben sizin gibi benden farklı düşüncelere sahip arkadaşlarla aynı ülkede yaşamaktan gurur duyuyorum. Bu benim yaklaşık 20 yıllık kamu çalışanı olmamdan kaynaklı kendimi bağlayan tecrübelerime dayanan görüşlerim.

Sizin düşüncelerinizede saygı duyuyorum.

Üslup düzgün rencide edici ve kırıcı olmadıktan sonra fikirleriniz benim için değerlidir. Belki bana farklı bir bakış açısı kazandırır.
Ancak hali hazırda bu olay için böyle düşünüyorum.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Altuğ

@Emre.Guler Arif'in Manchester'a attığı golü ararken mi buraya geldin  :bandit:

Çevrimdışı RQ7_351903

Hocam ben burada Futbol takımı üzerinden konuşmak istiyorum.

Fikret Orman'a övgünüzü veya serzenişinizi, bu konu üzerinden yapabilirsiniz.

Çevrimdışı Emre.Guler

Emre burada yanlışın var. burası transfer başlığı değil. Beşiktaşla alakalı konuların konuşulduğu genel başlık.

Stad başlığında her yazıya yeri burası değil deyip karşı çıktınız ama burada çıkamazsınız  :D :D :D

Ne alaka abi konu başlığı futbol takımı diyor ama karaman valisi konuşuluyor o yüzden dedim acaba yanlış numarayamı geldim

Çevrimdışı can1903

@Yunus Emre Dökmeci Şampiyon olursak bayrak yapıp satmayı planlıyan çArşı mı? Bir partiye destek mesajı atan kim?

Şampiyon olursak kartal yuvası bayrak çıkartacak sizin yapmanıza gerek yok deyince engellenen insanlar var. Beşiktaş'tan menfaat bekleyen...
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı Yado

İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı can1903

Ne alaka abi konu başlığı futbol takımı diyor ama karaman valisi konuşuluyor o yüzden dedim acaba yanlış numarayamı geldim
burası bağcılar welcome to cehennem  :tabe: :evillol:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Emre.Guler

@Yunus Emre Dökmeci Şampiyon olursak bayrak yapıp satmayı planlıyan çArşı mı? Bir partiye destek mesajı atan kim?

Şampiyon olursak kartal yuvası bayrak çıkartacak sizin yapmanıza gerek yok deyince engellenen insanlar var. Beşiktaş'tan menfaat bekleyen...

Dewe erolun kendi işi o çarşı ile ne alaka? Adam kendi para kazanmaya çalışıyor işte neden hep genelleme yapılıyor anlamadım

Çevrimdışı tuncaboylu

Peki ben de tersten sorayım. Biz neden durduk yerden renklilerin ağzına sakız veriyoruz?

Kaldı ki benim umurumda olmadığını yazmıştım. senin veya benim umurumda olmaması algının bu yönde inşaa edilmeyeceği anlamına gelmiyor. Tek bir şey istiyorum; Başkan bu tip hareketlerine biraz dikkat etsin. Çok mu şey istiyorum?

Yahu sen sakız vermesen de onlar bahane bulurlar. İkinci yarının başından beri 10 tane penaltı kazanan adamlar gelmiş, "Hibrit penaltılara bakın, Beşiktaş'ı şampiyon yapacaklar" diyor.

3 yıl üst üste şampiyon olurken bile, "Semra Özal Beşiktaş'ı şampiyon yaptırıyor" diyorlardı. Malzeme veriyormuşuz, malzemeyse malzeme. "Yav he he" de, geç.

Çevrimdışı Kemal

eyvallah. bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. Herkes Beşiktaş'ı nasıl görmek istiyorsa öyle davransın.

bu konu ile ilgili mesajlarımın tamamını siliyorum. Bir anlamı yok, ortak bir payda yok.

Duyarlı davranışın için teşekkürler kardeşim . @panic13

Çevrimdışı Deadam

Tosic gidiyormuş arkadaşlar o ne olacak onun boşluğu nasıl dolacak takımda.

@KUMANOVALI cüsse olarak onun yokluğunu doldurabilir bence onu transfer etsin başkan :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Kemal

Aynen öyle oluyor neyi uzatıyorsun hala daha? Bu kurum kaçak yurtlar açtı bu vali bütün şikayetlere rağmen buna göz yumdu. Daha sonra bu skandal patlak verdi, vali de olayın olabildiğince saklanması için elinden geleni yaptı. Daha geçen gün ensar vakfı, öyle müthiş böyle süper, temalı açıklamalar yapıyordu.

Bu adamlar berbat insanlar. Bu ülke ağzına kadar boka batmak üzere. Sen de Beşiktaş başkanı olarak o davanın görüldüğü gün bu adamı ziyaret etmeyeceksin. Çok seviyorsan istifa eder her gün gidersin.

Bunu mu yazalım, böyle mi konuşalım seninle arkadaşım? Bir paragrafta 10 tane soru sorup ancak öyle konuşabiliyorsun. Bu kadar soru yerine etik kavramında haberdar olabilsen hiçbir derdin kalmayacak.

Sen şimdi şöyle bir soru soracaksın; ''Beşiktaş başkanı etik olmak zorunda mı?''

Cevabı da kendin ver ne diyelim artık sana.

Sevgili kardeşim o senin düşüncen ama Devlet işlerinin neresindesin onuda bilmiyorum kısaca özet geçeyim ;

Karaman gibi yere gidince , aslında İL olduğuna bakmayın nüfusu yapısı itibariyle belki İstanbul'un merkez İLçesi kadar bile değildir ; Beşiktaş'ın Başkanının geldiği geleceği daha günler öncesinden konuşulur , şimdi Başkan orda İLin mülki Amirini sayıp ( ki Devlette kişilere değil makama saygı esastır ) o Makama gitmese , bu durum o İLçede 1e 1000 katılarak anlatılmaya başlar ve dedikodu alır yürür , en sonunda olay Başkanın o makama saygısızlığına varır , tabii haliyle domino etkisi başlar - Vali Mülki Amirdir ve Hükümetin atadığı kişidir , bu Vali bu durumu Bakanına o Başbakana oda hali hazırdaki durumda Cumhura , sonra üste doğru gidişin birde bize zarar verecek durumda silsile halinde geri dönüşü başlar ...

Kısaca ne gerek var bu durumlara , lütfen artık tek yürek şampiyonluğa odaklanalım . Lütfen ya . @Özay

Çevrimdışı aşığımsana

Bir asırda bir kulüp başkanı karaman'a bir defa ziyarete gider onda da olmayan kalmadı arkadaş.
[ Son Düzenleme: 20 Nisan 2016, 17:23:43 aşığımsana ]
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bir asırda bir kulüp başkanı karaman'a bir defa ziyarete gider onda da olmayan kalmadı arkadaş.
Karamanın koyunu sonra çıkar oyunu

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kartal Ç

Tosic gidiyormuş arkadaşlar o ne olacak onun boşluğu nasıl dolacak takımda.

@KUMANOVALI cüsse olarak onun yokluğunu doldurabilir bence onu transfer etsin başkan :D
Tosic bedava gelmişti. Üstüne 3-5 kuruş para alırsak süper olur özellikle de uefa ffp hanemize artı olarak yazılır. Malum hala oyuncu satmadan bonservisli oyuncu alamıyoruz.

Çevrimdışı Deadam

Tosic bedava gelmişti. Üstüne 3-5 kuruş para alırsak süper olur özellikle de uefa ffp hanemize artı olarak yazılır. Malum hala oyuncu satmadan bonservisli oyuncu alamıyoruz.

Tosic kadar bizden birileri oynar @Altuğ falanda olabilir. Üstelik bonserviste istemez.

Şaka bir tarafa Tosicin gitmesi iyi bir durum, yerine yırtıcı birileri alınabilir.

Çevrimdışı Altuğ

Tosic kadar bizden birileri oynar @Altuğ falanda olabilir. Üstelik bonserviste istemez.

Şaka bir tarafa Tosicin gitmesi iyi bir durum, yerine yırtıcı birileri alınabilir.

Ben anca kaleye geçebilirim abi yaş oldu 30 göbek saldıım  :lol:

Çevrimdışı Deadam

Ben anca kaleye geçebilirim abi yaş oldu 30 göbek saldıım  :lol:

Onun oynadığı kadar oynarsın eminim :D

Çevrimiçi murat

Aziz yıldırım cb toplantısına katılmadı 3 haftadır penaltı ve kırmızı kart yok.

Malesef bu işler böyle yürüyor.beşiktaş başkanı sizin istediğiniz gibi davrandığında bu ülke düzelecekse haklısınız.bu güne kadar belki hiçbir platformda eleştirmediğiniz bir konuyu bugün beşiktaş başkanı üzerinden eleştiriyorsunuz.iş olayı protesto olsa bir nebze anlayacağımda iş daha çok beşiktaş başkanını protestoya dönüştü.

Çevrimdışı mylife1903

Tosice sarmayin iyi adam uyumlu, turkce falan ogrenmis, hanimi guzel daha ne olsun. Oynatsalar ismailden kotu istese de oynayamaz tosice gelene kadar pektemek,ismail,serdar gider.

Çevrimdışı Yado

Malesef bu işler böyle yürüyor.beşiktaş başkanı sizin istediğiniz gibi davrandığında bu ülke düzelecekse haklısınız.bu güne kadar belki hiçbir platformda eleştirmediğiniz bir konuyu bugün beşiktaş başkanı üzerinden eleştiriyorsunuz.iş olayı protesto olsa bir nebze anlayacağımda iş daha çok beşiktaş başkanını protestoya dönüştü.

Abi Ligi de geçtim Bu vurucam kırbacı yıldırımın ağzının suyu akıyordur şimdi rantı gördü vurcam kırbacı vodafone arena benim olacak diye rüyalar görüyordur. Kongredeki bindirilmiş kıtaları da demokrasinin kılıcı gibi sallanıyor tepemizde. Adamın eliindeki en büyük koz iktidarla arasının iyi olması !! Başkan kurnaz başkan akıllı
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı mylife1903

Offf sorma @MURAT benim gibi konuyu unutanlar baskan tecavuzcuyle bulustu falan sanacak.
Bu sosyal medya gerzekleri var
Simdi baktim bu sozluke
Fikret ormanin karaman ziyareti 189 entry
Karaman davasi, bugungorulen dava 100 entry

Herkes baskana giydiriyor, kalbi temiz adam boyle sey dusunur mu yahu?
Herkesin siniri bozuldu ama genc arkadaslar bu renkli gerzekleri okuyup iyice doluyor ayrica.

@tangaz yazdi ama besiktas baskaninin daha derli toplu danismanlari olmali, diye
Cok dogru. Hem baskanin hem kulubun iyi iletisimci ve propagandacilara ihtiyaci var.

Çevrimdışı mylife1903

Abi Ligi de geçtim Bu vurucam kırbacı yıldırımın ağzının suyu akıyordur şimdi rantı gördü vurcam kırbacı vodafone arena benim olacak diye rüyalar görüyordur. Kongredeki bindirilmiş kıtaları da demokrasinin kılıcı gibi sallanıyor tepemizde. Adamın eliindeki en büyük koz iktidarla arasının iyi olması !! Başkan kurnaz başkan akıllı

Bu kirbac meselesi nedir?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adamlarin bayraklarini bile almadılar stada sen neden bahsediyorsun?

O stadda dagitilan Kalitesiz bayraklar cok mu iyiydi ? Cok mu guzel show yapildi ?

2 bayragida canli olarak gordum o kalitesiz ve Baskili bayraklar show icin hazirlanan Italyan sopali bayraklarin yanindan bile gecemez gercek bir showun onune gecti yonetim tabi Vodafone nin menfaati daha onemli onlarin bastiklari bayraklarin acilmasi gerekiyordu... @can1903
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık