Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7293681 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Skörtıl Rhodolfo yu yan yana düşünüyorum gözlerim kapalı...
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı aa1903

robben'i istemem desem çok mu ayıp olur?

robben oldukça sorunlu, inanılmaz egolu ve itici bir adamdır. bu adamla beşiktaş'ın kimyasına uymaz. gelir beşiktaş'ı küçümser, takım arkadaşlarını küçümser, hiçbir faydası olmaz. umarım yıldız alacağız diye robben'e milyon eurolar dökmezler.

Çevrimdışı cursedofdragon

robben'i istemem desem çok mu ayıp olur?

robben oldukça sorunlu, inanılmaz egolu ve itici bir adamdır. bu adamla beşiktaş'ın kimyasına uymaz. gelir beşiktaş'ı küçümser, takım arkadaşlarını küçümser, hiçbir faydası olmaz. umarım yıldız alacağız diye robben'e milyon eurolar dökmezler.

robben'in kankası burda gomez :) İnsanları dışardan yargılamak hiçbir zaman doğru değil gomez'de dışardan bakınca sanki öyle gözüküyor ancak hiçte öyle olmadığı ortaya çıkıyor :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomez,robben,sosa,aras, oğuzhan 5 liye bak be uefayı alabiliriz valla neden olmasın

Çevrimdışı Scout

Gomez,robben,sosa,aras, oğuzhan 5 liye bak be uefayı alabiliriz valla neden olmasın

Atiba  :vur :vur :vur
Pika Pika

Çevrimdışı Zafer55

Ya sorma nerden tutsan elinde kaliyor, meneceri yazdirmistir, azizden korktugu icin. Turkiyede yalakalikmson donemde cok moda. Kimse oturdugu koltuga hakkiyla oturmadigi icin herkesde bir korku.

Baba aku yok
Nasil bitmis mi aku
Baba aku komple yok calmislar
.????????
Kaputu acmislar birde akuyu calmislar
Ee kaputu acmisin bari akuyu calma
Akuyu calmamis olsalar kaputu da acmayacaklar

Ulan nereden geldiyse simdi aklima

Yok arkadas anlamiyorum. Simdi bundan 25 yil once oha yaslanmisim, antremanda bir itlik yaptim, hoca cagirdi;
Gel soyle gel
Ne oldu, dedi
Ben hemen anladim, dedim ki ozur dilerim hocam
O da dedi ki
Sonunda ozur dileyecegini bildigin seyleri bastan yapmayacaksin
Settir git simdi, dedi

Aha spor hayatimiz bitti ama kucucuk cocukken aldigimiz bu terbiye hayat felsefemiz oldu, ozur dileyecegim seyi yapmam, ozur falanda dilemem kimseden.

Hayır ilk de değilmiş ki.İsmail kartal oyundan çıkarırıken de bidaha bu takımda oynamam diyo çıkıyo oyundan trip trip direk soyunma odasına...sonra  yine özür diliyor.Oyunca da önce yetenek olacak sonra iş ahlakı.Biri eksik olsa sıkıntı.Oyuncu oyundan alınırken öfkelenebilir ama hocaya bağıramaz.

Çevrimdışı aa1903

robben'in kankası burda gomez :) İnsanları dışardan yargılamak hiçbir zaman doğru değil gomez'de dışardan bakınca sanki öyle gözüküyor ancak hiçte öyle olmadığı ortaya çıkıyor :)

gomez ile robben'in karakter olarak alakaları yok. kaldı ki gomez gelsin diye çıldırmıştım yazın. :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Ensar

Her şeyin başladığı an..!

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2016, 21:45:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı izmirkartali

Bence transfer haberleri için güncel bir konu açılmalı. Bu sezonun takım başlığında mesajlar ilgisiz oluyor biraz.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı nusretaslanturk

yok ya robbenle gomezi bir tutamazsın o konuda..robben'in 3-5 videosu vardı takım arkadaşlarına dalarken, bulursam atayım sana

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Bugün Fırat Günayerin periscope yayınında Atakan Kurt Beşiktaş Topal Caner Gökhan üçlüsünden birine imza attırmış ama kim olduğunu bilmiyorum dedi ne kadar doğru bilinmez . Birde dikkatimi çekti yerli transferde Ahmet Nur Çebi başkanın ismi ön plana çıkıyor galiba yerli oyunculara abilik havasıyla yaklaşıyor buda çok önemli bizim için

fikret orman yarın karaman'a geliyor.. var mı iletmemi istediğiniz birşey? @Necmi @ahmetx @ZEKI @Yunus @atalay @Çağrı @Efe @tangaz

Çevrimdışı Özay

http://besiktasarena.com/etkinliklerimiz/akhisar-belediyespor-besiktas-mac-etkinligi/

Evet maça gelecekleri buraya alalım :busted_cop:

Yazıya kısmen katılıyorum ama şu tabuyu artık aşmamız lazım; operasyon düzenlendi, şoka girdik, sonrasında 10 yılımıza mal oldu..

Bu gerçeği yansıtmıyor arkadaşlar kusura bakmayın. Bir sorun varsa ortada önce o sorunun oluşmasında kendi payınıza düşenelere bakacaksınız daha sonra diğer faktörlere.

Operasyon düzenlendi kısmı doğru ancak bizim sonraki senelerimizin böyle olması tamamen kendi camiamızdan kaynaklanıyor. Demirören omuzlarda başkan oldu. Onu 8 yıl orada tutan yine sizlerdiniz. Tek bir tane başarısı olmayan bir adam nasıl o koltukta bu kadar süre kalabildi hiç düşündünüz mü? Bugün aziz yıldırım'a laf söylüyoruz ama şu an Türkiye'de kendi döneminde en çok başarı kazanılan başkan kendisi. Amatör branşlar şaha kalkmış durumda, futbol takımı bir sürü şampiyonluk kazandı ve borç hanesi hala daha diğer kulüplerden daha az. Ama bu adam 2 yıl başarısız oldu diye şu an koltuğu sallanıyor.

Peki demirören 8 yıl nasıl kalabildi o koltukta? İşte biz asıl bunu konuşmamız gerekiyor çünkü bunun sorumluluğu hepimizin üzerindedir. O adam federasyon başkanlığına aday olmasaydı hala daha Beşiktaş'a başkanlık yapıyordu. Hiç kusura bakmayın atlamayalım bunları.

Yoksa şampiyonluk kaçırdık şoka girdik senelerimiz gitti bunlar basit söylemler. Karşımızda son maçlarında defalarca şampiyonluk kaçırmış bir f.bahçe var. Şoka girdiğini gördünüz mü? Her sene tekrar tekrar sıfırdan başlıyorlar ve bir şekilde şampiyonluk potasındalar.
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2016, 22:37:38 Özay ]

Çevrimdışı Efe

fikret orman yarın karaman'a geliyor.. var mı iletmemi istediğiniz birşey? @Necmi @ahmetx @ZEKI @Yunus @atalay @Çağrı @Efe @tangaz
eski açığı yükseltsin  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

eski açığı yükseltsin  :icool:
olabilecek şeyler söyle yaw :D ciddiyim ufacık yer burası okul açılışına gelecek, okul müdürü babamın arkadaşı, konya'dan uçağı falan yoksa kesinlikle konuşma fırsatım olur

Çevrimdışı Librarius

Bence transfer haberleri için güncel bir konu açılmalı. Bu sezonun takım başlığında mesajlar ilgisiz oluyor biraz.

Cok bolunme iyi degil, insanlarin forumdan uzaklasmasina veya forumun cok tenha gorunmesine sebep olabilir. Burasi genel futbol basligi, yani hem bu sezon analizlerini hem de futbola iliskin butun konulari iceren bir baslik olarak gorulmeli. Boylece forum daha zengin ve kalabalik gorunur.  Bence her farkli konuya bir baslik fikri bu acidan cok makul degil.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Ismail'le sozlesme uzatmasin lutfen. Bizim daha kaliteli bir sol beke ihtiyacimiz var...
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Tolga

Şuan forumda bölünmemek için transfer başlığını kapattık.

Sezon bittikten sonra zaten ayrı bir transfer başlığı açacağız ve transferi orada konuşacağız tıpkı geçen seneki gibi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Mehmet57

Robben bu. Sakatlanmasa ligi 20+ golle bitirir, her mac rakip defansin anasini aglatir.

Ama imkansiz. Robben, Ibra gibi isimleri unutun. Robben Bayern'de emekli olur.

Çevrimdışı can1903

Robben'i getirmek Arfa'yı getirmekten daha kolay. Arfa imzalamadıysa gelmesi imkansız.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı dkn_34

ben şuan sadece akhısar maçını düşünüyorum.
yatıyorum akhisar maçı
kalkıyorum Şampiyonluk

Çevrimdışı izmirkartali

Cok bolunme iyi degil, insanlarin forumdan uzaklasmasina veya forumun cok tenha gorunmesine sebep olabilir. Burasi genel futbol basligi, yani hem bu sezon analizlerini hem de futbola iliskin butun konulari iceren bir baslik olarak gorulmeli. Boylece forum daha zengin ve kalabalik gorunur.  Bence her farkli konuya bir baslik fikri bu acidan cok makul degil.
Ben yeniyim ama gördüğüm kadarı ile konular ilgi görüyor zaten. Üyelerin uzaklaşması veya forumun tenha görünmesi gibi bir durum söz konusu olamaz. Kaldı ki "2016-2017 Transfer Haberleri" diye başlık açılsa en popüler konu olur bence.

Elbette bu sadece bir öneridir. Amaç tematik bütünlük arzetmek...
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...