Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu ile ilgili her şeyi bu başlıkta konuşabiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu  [Okunma sayısı 7285861 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2015/16 Sezonu

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Şimdi mesela biz diyoruz ki Hakim çok iyi ama bize gelmez yolu buralara düşmez falan..

Acaba ne bileyim Schalke, Wolfsburg, Everton taraftarları falan bizim Ozzy'yi görüp 'ya bu bize gelmez man.city sevilla dortmunda gider' diyor mudur :)
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı 38life

İzmir'in nüfusu 4 Milyon, 2 milyonu yetişkin olsa, 1/10'u BJKli olsa, taraftarın %5'i gitse stad dolar. İstanbullu'nun işi zor. Daha Manisalı, Aydınlı, Denizlili taraftarlar var...

Aman biletlerin hepsi satılsın ve 90 dakika boyunca Beşiktaş taraftarının sesi çıksın gerisi önemli değil. Önemli olan Beşiktaş.

Fiyatlar yüksek. Kesin satılır dimi bütün biletler?

Çevrimiçi Kapkarakartal

Yalnız bu Trabzon'un işi Fener karşısında zor açık ve net. Galatasaray'dan farksız.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu sene şampiyon görelim sizi,
Ölmeden mezara koymayın bizi,
Korkutmaz bizleri musalla taşı,
Ölümüne seviyoruz biz Beşiktaş'ı.

Aklımdan çıkmadı bu marş. Yalnız bizim zamanımızda üçlü bile böyle değildi biline
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Yalnız bu Trabzon'un işi Fener karşısında zor açık ve net. Galatasaray'dan farksız.

Fenerin de Gençlerbirliği karşısında işi zor :)

Fener trabzonla deplasmanda gençler ile içerde oynayacak. Bu demek oluyor ki iki maçı da kazanabilme ihtimalleri de var iki maçı birden kaybetme ihtimalleri de. Eğer gençler ile deplasmanda Trabzon ile içerde oynasalardıTrabzonu kesin yener Gençlerbirliğine de kesin kaybeder derdim. Şuan herşey tahmin etmesi zor bir durumda. Şuan fenerin kesin puan kaybeder dediğim bir Başakşehir maçı var kesin kazanır dediğim de bir Antep maçı var. Diğer maçların ne olacağını tahmin etmek çok zor.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/ozet/2015-2016/20/besiktas-4-0-gaziantepspor-mac-ozeti

Bu sezonun en sevdiğim maç özeti.. Stadta da izleme şansı bulmuştum büyük keyif almıştım..

İsmail'in asist, Tolga'nın net pozisyon çıkardığı ender maçlardan :bandit:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 20:53:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kamil Glik gündemimize girdi tekrar.

Nasıl olur bilmiyorum ekonomi kısmı işin ama ilgileniyor kulüp.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cursedofdragon

o kim yav :D

Edit : Baktım şimdi 2020'ye kadar sözleşmesi varmış torino'nun kaptan'ı piyasa değeri 11 milyon € az buz bi para istemezler.

Çevrimdışı Tolga

Glik'i alacak kadar gözümüzü kararttıysak Skrtel'i almak lazım :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 21:00:50
  • Beşiktaş / Bodrum
Glik'i alacak kadar gözümüzü kararttıysak Skrtel'i almak lazım :icool:

Skrtel'den daha kaliteli :D

o kim yav :D

Edit : Baktım şimdi 2020'ye kadar sözleşmesi varmış torino'nun kaptan'ı piyasa değeri 11 milyon € az buz bi para istemezler.

8 milyon istediler sene başı. Bakalım ne konuşuluyor ben de bilmiyorum ama temas halindeyiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Blackmd1

adam bu macta enfes oynamış

Çevrimdışı Tolga

Skrtel'den daha kaliteli :D

8 milyon istediler sene başı. Bakalım ne konuşuluyor ben de bilmiyorum ama temas halindeyiz.

Bonservis açısından bakıyorum yoksa bence de Skrtel daha kaliteli :D

Çevrimdışı can1903

Lig TV'ye göre Euro 2016'dan önce transferleri bitirmek istiyormuş yönetim.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2016, 21:15:52
  • Beşiktaş / Bodrum
Lig TV'ye göre Euro 2016'dan önce transferleri bitirmek istiyormuş yönetim.

Tecrübe kazanmaya başladılar. En önemli hamle kupadan önce Gomez'i tutmaktır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Tecrübe kazanmaya başladılar. En önemli hamle kupadan önce Gomez'i tutmaktır.
30 Nisan'a kadar süresi varmış bildirmek için kararını. 30 Nisan akşamı kayseri ile vodafone arenadayız.. Taraftara büyük iş düşüyor.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı kyiv

Gomez 30 golü bulur mu? Yanılmıyorsam Beşiktaş tarihinde 1 sezonda en çok golü 30 gol ile Ali Gültiken atmıştı. Galiba 86-87 sezonu ama hangi sezon net hatırlayamadım.

Çevrimdışı Türkay

Bordo forma çıkıyormuş seneye.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Necmi abi mode: ON

Beyler transfer başlığını açın isterseniz direk :bandit:
maçlar da oynanmasın nasıl olsa şampiyon olduk kupa geldi müzede duruyor
siz bunu yaparsanız takım napsın görmüyor mu okumuyolar mı sanıyosunuz kendinize gelin
ben size ne dedim sene başı töreyi sattık sattık satmadık daha da verim alamayız demedimmi gördünüz işte
bi beni dinlemediniz gitti anlamıyorumki ne bu transfer sevdası zaten bu yeni nesili hiç anlamıyorum ama
Beşiktaş şampiyon oldu mu hayır kupa geldi mi hayır gelmiş burda beyfendiler transfer konuşuyo yok glik gluk bilmem ne
önce kupa gelsin sonra istediğinizi konuşursuz fazla uzatmayın önümüzde şampiyonluğu son derece etkileyecek bi akhisar maçı var ona odaklanın bakın bütün maçlarımız zor olası bi puan kaybında gereksiz strese girmenin ne lüzümu var bu zamanlarda transfer konuşmak kusura bakmayın deliliktir önce kupa sonra kimi getirirseniz getirin :bandit:

Necmi abi mode: OFF :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bordo forma çıkıyormuş seneye.

Seneye satış rekorları kırarız inşallah

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:nerd:
Tolga yapma skrtel glikten daha iyi demissin glik gayet iyi potansiyeli de yüksek alamayız eğer alırsak ospinayı almış gibi sevinirim o derece

Çevrimdışı OrhanAker

Necmi abi mode: ON

Beyler transfer başlığını açın isterseniz direk :bandit:
maçlar da oynanmasın nasıl olsa şampiyon olduk kupa geldi müzede duruyor
siz bunu yaparsanız takım napsın görmüyor mu okumuyolar mı sanıyosunuz kendinize gelin
ben size ne dedim sene başı töreyi sattık sattık satmadık daha da verim alamayız demedimmi gördünüz işte
bi beni dinlemediniz gitti anlamıyorumki ne bu transfer sevdası zaten bu yeni nesili hiç anlamıyorum ama
Beşiktaş şampiyon oldu mu hayır kupa geldi mi hayır gelmiş burda beyfendiler transfer konuşuyo yok glik gluk bilmem ne
önce kupa gelsin sonra istediğinizi konuşursuz fazla uzatmayın önümüzde şampiyonluğu son derece etkileyecek bi akhisar maçı var ona odaklanın bakın bütün maçlarımız zor olası bi puan kaybında gereksiz strese girmenin ne lüzümu var bu zamanlarda transfer konuşmak kusura bakmayın deliliktir önce kupa sonra kimi getirirseniz getirin :bandit:

Necmi abi mode: OFF :evillol:
Glik gluk :D :D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Özay

Kamil'in yaşı 28 ve muhtemelen 6-7 civarı bir rakam istiyorlar.

Yaşı olgunluk çağında ve bulunduğu takımda yer edinmiş durumda. Muhtemelen çok iyi bir performans sergileyecek ancak maliyetli bir transfer olur. Şampiyonlar ligi takımı olarak yeterince izlediysek kadroya katmalıyız.

Çevrimiçi Necmi

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arenada-guvenlik-zirvesi-35783.html

vodafone arenada kayseri maçını seyredecek olanlar dikkat etsin :D
haberi okuyun

Çevrimdışı Tolga

Tolga yapma skrtel glikten daha iyi demissin glik gayet iyi potansiyeli de yüksek alamayız eğer alırsak ospinayı almış gibi sevinirim o derece
Glik kötü demedim ki o da çok iyi bir stoper zaten bu yüzden bonservis bedeli de yüksek :D

Ama bana göre Skrtel daha iyi hem de yaşından ötürü maliyeti daha düşük olur :)